DROPS Snow
DROPS Snow
100% wol
vanaf 2.19 € /50g
Het garen om dit patroon van te maken kunt u vanaf 13.14€ krijgen.

De garenkosten worden berekend op basis van het benodigde materiaal voor de kleinste maat en het goedkoopste producttype. Op zoek naar nog een scherpere prijs? Deze vindt u wellicht bij de DROPS Deals!

DROPS Super Sale
DROPS 150-4
DROPS design: Model nr. ee-479
Garengroep E
-----------------------------------------------------------
Maat: 35/37 - 38/39 - 40/42
Voetlengte: 22-24-26 cm
Materiaal:
DROPS SNOW van Garnstudio
300 gr voor alle maten in kleur nr. 08, rood

DROPS BREINLD ZONDER KNOP EN RECHTE BREINLD 6 mm - of de maat die u nodig hebt voor een stekenverhouding van 13 st x 17 nld in tricotst = 10 x 10 cm.
DROPS BUFFELHOORNKNOOP DONKER NR. 536: 6 stuks voor alle maten.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Alternatief garen – Bekijk hier hoe u een ander garen kiest
Garengroep A tot F – Bekijk hier hoe u hetzelfde patroon gebruikt met een ander garen
Garenverbruik als u een alternatief garen kiest – Gebruik onze garenvervanger

-------------------------------------------------------

DROPS Snow
DROPS Snow
100% wol
vanaf 2.19 € /50g
Het garen om dit patroon van te maken kunt u vanaf 13.14€ krijgen.

De garenkosten worden berekend op basis van het benodigde materiaal voor de kleinste maat en het goedkoopste producttype. Op zoek naar nog een scherpere prijs? Deze vindt u wellicht bij de DROPS Deals!

Instructies voor het patroon

RIBBELST (heen en weer gebreid op de nld):
brei alle nld recht. 1 ribbel = 2 nld r.

RIBBELST (in de rondte op breinld zonder knop):
* brei 1 nld recht en brei 1 nld av *, herhaal van *-*. 1 ribbel = 2 nld.

PATROON:
Zie telpatroon A.1. Het telpatroon geeft de goede kant van het werk weer. Zowel de heengaande als de teruggaande naalden zijn weergegeven.

--------------------------------------------------------

SLOFFEN:
PIJP:
Zet 36-38-40 st op met breinld zonder knop 6 mm en Snow. Brei in RIBBELST in de rondte - zie uitleg boven - tot het werk ongeveer 4 cm meet en eindig na 1 nld av.

VOET:
Houd nu de eerste 9-11-11 st op de nld, zet de overgebleven 27-27-29 st op 1 hulpdraad. Ga verder in ribbelst heen en weer over de 9-11-11 st – zet TEGELIJKERTIJD in de 1e nld 1 nieuwe st op aan elke kant (kant st) = 11-13-13 st. Kant bij een hoogte van 7-8.5-10 cm 1 kant st af aan elke kant = 9-11-11 st. Zet dan de st van de hulpdraad terug op de nld en neem 12-14-16 st op aan elke kant van het middelste deel (naast de kant st) = 60-66-72 st op de nld. MEET NU HET WERK VANAF HIER. Plaats 1 markeerder middenvoor voor de teen en 1 markeerder middenachter voor de hiel. Ga verder in de rondte in ribbelst. Brei bij een hoogte van 2 cm, 2 st r samen aan elke kant van elke markeerder om de nld (= 4 st geminderd per nld) en ga verder met minderen tot het werk 5-5-6 cm meet – kant alle st af. Naai naad midden onder voet samen – naai in buitenste st om een dikke naad te voorkomen.


MANCHET MET KABELS:
Zet 22 st op met nld 6 mm en Snow. Brei 1 ribbel in ribbelst en meerder in de laatste nld 6 st gelijkmatig = 28 st. Brei volgens A.1 (= 28 st) tot het werk ongeveer 32-33-35 cm meet en minder in de laatste nld 3 st over elke kabel in A.1 = 22 st. Brei 1 ribbel in ribbelst en kant alle st af. Leg opzetrand over afkantrand en naai 3 knopen op de manchet ter decoratie. Schuif manchet 2 cm naar beneden over pijp van slof met knopen aan buitenkant van slof en naai manchet aan opzetrand van slof aan de verkeerde kant met onzichtbare kleine steken.

Brei nog een slof op dezelfde manier en zorg dat de opening van de manchet aan de andere kant is.


Telpatroon

symbols = recht aan de goede kant, averecht aan de verkeerde kant
symbols = averecht aan de goede kant, recht aan de verkeerde kant
symbols = zet 3 st op een kabelnld en houd deze voor het werk, 3 st r, 3 st r van de kabelnld
symbols = zet 3 st op een kabelnld en houd deze achter het werk, 3 st r, 3 st r van de kabelnld
diagram

Elk van onze patronen hebben specifieke instructievideo's om u te helpen.

Heeft u een vraag? Bekijk een lijst met vaak gestelde vragen (FAQ)

De stekenverhouding bepaalt de uiteindelijke afmetingen van uw werkstuk en wordt normaliter aangegeven in 10 x 10 cm. Het wordt als volgt aangegeven: het aantal steken in de breedte x het aantal naalden in de hoogte - dus: 19 steken x 26 naalden = 10 x 10 cm.

De stekenverhouding is heel erg individueel; sommige mensen breien/haken heel losjes, terwijl anderen vrij strak werken. De stekenverhouding past u aan met de naalddikte, wat de reden is waarom we slechts een suggestie voor de naalddikte geven! U moet deze aanpassen (naar boven of beneden) om ervoor te zorgen dat UW stekenverhouding overeenkomt met de stekenverhouding die aangegeven staat in het patroon. Als u met een andere stekenverhouding werkt dan staat aangegeven in het patroon, dan zal het garenverbruik anders zijn, en zal uw werkstuk andere afmetingen krijgen dan het patroon aangeeft.

De stekenverhouding geeft tevens aan welk garen als vervanging kan dienen. U kunt verschillende garens met elkaar vervangen, zolang de stekenverhouding maar hetzelfde is.

Bekijk de DROPS les: Hoe u de stekenverhouding opmeet

Bekijk de DROPS video: Hoe u een proeflapje maakt

De benodigde hoeveelheid garen wordt aangegeven in grammen, dus bijvoorbeeld: 450 g. Om uit te rekenen hoeveel bollen u nodig heeft, moet u eerst weten hoeveel gram er in 1 bol gaat (25 g, 50 g, of 100 g). Deze informatie vindt u door op de individuele garenkwaliteit te klikken op onze site. Deel de hoeveelheid benodigde garen door de hoeveelheid per bol. Bijvoorbeeld, als de bollen 50 gram wegen (de meest gebruikelijke hoeveelheid), ziet de berekening er als volgt uit: 450 / 50 = 9 bollen.

Bij het kiezen van een ander garen is het belangrijk dat de stekenverhouding hetzelfde blijft. De afmetingen van het uiteindelijke werk zijn dan hetzelfde als aangegeven in de tekening bij het patroon. Het is makkelijker om dezelfde stekenverhouding te krijgen als u garen gebruikt uit dezelfde garengroep. Het is ook mogelijk om meerdere draden van een dunner garen te gebruiken om de stekenverhouding van een dikker garen te krijgen. Probeer onze garenvervanger. We raden u aan om altijd een proeflapje te maken.

LET OP: als u een ander garen neemt, kan het kledingstuk een andere 'look en feel' krijgen dan het kledingstuk op de foto, vanwege individuele eigenschappen en kwaliteiten van elk garen.

Bekijk de DROPS les: Kan ik een ander garen gebruiken dan staat aangegeven in het patroon?

Al onze garens zijn ondergebracht in garengroepen (van A tot F) volgens dikte en stekenverhouding – groep A bevat de dunste garens en groep F de dikste. Dit maakt het makkelijker voor u om alternatieve garens te vinden voor onze patronen, indien u graag ander garen wilt gebruiken. Alle garens binnen dezelfde groep hebben ongeveer eenzelfde stekenverhouding en kunnen elkaar vervangen. Het is wel zo dat verschillende garenkwaliteiten verschillende structuren en eigenschappen hebben, wat het uiteindelijke werkstuk een unieke 'look en feel' geeft.

Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep

Bovenaan al onze patronen vindt u een link naar onze garenvervanger, welke handig kan zijn als u een ander garen wilt gebruiken dan staat aangegeven in het patroon. Door het garen in te vullen dat u wilt vervangen, de hoeveelheid (in uw maat) en het aantal draden, stelt de vervanger geschikte alternatieven voor met dezelfde stekenverhouding. Daarnaast wordt aangegeven hoeveel u nodig heeft in de nieuwe kwaliteiten en of u met meerdere draden moet werken. De meeste bollen zijn 50 gram (sommige zijn 25 gram of 100 gram).

Als het patroon met meerdere kleuren wordt gebreid/gehaakt, moet elke kleur apart worden vervangen. Dit geldt ook als het patroon met verschillende draden van verschillende garens wordt gemaakt (bijvoorbeeld 1 draad Alpaca en 1 draad Kid-Silk) dan zult u voor elk individueel alternatieven moeten vinden.

Klik hier voor de garenvervanger

Omdat de verschillende garens verschillende kwaliteiten en verschillend texturen hebben, hebben we ervoor gekozen om het originele garen in het patroon te laten staan. Maar u kunt vrij makkelijk andere opties vinden tussen de beschikbare garenkwaliteiten door onze garenvervanger te gebruiken, of door een garen uit dezelfde garengroep uit te kiezen.

Het is mogelijk dat sommige verkooppunten nog bollen op voorraad hebben van garens die niet meer leverbaar zijn, of dat iemand thuis nog een paar bollen heeft liggen en hier een patroon bij zoekt.

Degarenvervanger laat alternatieve garens zien en de hoeveelheid die u nodig heeft in de nieuwe kwaliteit.

Als u het lastig vindt om te bepalen welke maat u moet maken, dan is het wellicht een goed idee om een bestaand kledingstuk dat goed zit, op te meten. Vervolgens kunt u de maat kiezen door de afmetingen te vergelijken met de afmetingen in de maattekening bij het patroon.

U kunt de maattekening onderaan het patroon vinden.

Bekijk DROPS les: Maattekeningen lezen

De naalddikte die aangegeven is in het patroon geldt slechts als een richtlijn, het is van belang dat de stekenverhouding klopt. En omdat de stekenverhouding per persoon nogal verschillend is, zult u de naalddikte aan moeten passen om ervoor te zorgen dat UW stekenverhouding hetzelfde is als in het patroon – misschien is het nodig dat u 1 of zelfs 2 naalddiktes naar beneden of naar boven moet om de juiste stekenverhouding te krijgen. Daarom raden we ook aan om een proeflapje te maken.

Als u met een andere stekenverhouding werkt dan staat aangegeven in het patroon, dan kunnen de afmetingen van het werkstuk afwijken van de afmetingen volgens de tekening.

Bekijk de DROPS les: Hoe meet u de stekenverhouding

Bekijk de DROPS video: Hoe maakt u een proeflapje voor de stekenverhouding

Als u een kledingstuk van boven naar beneden breit, dan geeft dit meer flexibiliteit en mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen. Het is bijvoorbeeld makkelijker om het kledingstuk te passen terwijl u er mee bezig bent. U kunt ook makkelijker de lengte van de pas en de schouderkoppen aanpassen.

In de uitleg worden alle stappen zorgvuldig uitgelegd in de juiste volgorde. De telpatronen zijn aangepast aan de breirichting en worden zoals gebruikelijk gebreid.

Het telpatroon laat alle naalden en elke steek zien vanaf de goede kant. Het wordt gelezen van onder naar boven, van rechts naar links. 1 vierkant = 1 steek.

Als u heen en weer breit, wordt elke andere naald aan de goede kant gebreid en elke andere naald wordt aan de verkeerde kant gebreid. Als u aan de verkeerde kant breit, moet u het telpatroon omgekeerd breien, dus van links naar rechts. rechte steken worden dan averecht gebreid en averechte steken recht, etc.

Als u in de rondte breit wordt elke naald aan de goede kant gebreid en het telpatroon wordt dan van rechts naar links gebreid op alle naalden.

Bekijk de DROPS les: Hoe lees ik de teltekening bij de patronen?

Het telpatroon laat alle toeren en elke steek zien vanaf de goede kant. Het wordt van onder naar boven gehaakt en van rechts naar links.

Als u heen en weer haakt, wordt elke andere toer aan de goede kant gehaakt: van rechts naar links en elke andere toer wordt aan de verkeerde kant gehaakt: vank links naar rechts.

Als u in de rondte haakt, wordt elke toer in het telpatroon aan de goede kant gehaakt, van rechts naar links.

Als u een cirkelvormig telpatroon haakt, dan begint u in het midden en haakt u naar buiten toe, tegen de klok in, toer na toer.

Meestal beginnen de toeren met een opgegeven aantal lossen (overeenkomend met de hoogte van de volgende steek), deze zijn of in het telpatroon opgenomen, of uitgelegd in het patroon.

Bekijk de DROPS les: Hoe lees je telpatronen voor haken

Instructies om verschillende telpatronen achter elkaar op dezelfde naald/toer te breien/haken, worden meestal als volgt beschreven: “brei/haak A.1, A.2, A.3 in totaal 0-0-2-3-4 keer". Dit betekent dat u A.1 een keer breit/haakt, daarna wordt A.2 een keer gebreid/gehaakt, en A.3 wordt het aantal aangegeven keren (in de breedte) in uw maat gebreid/gehaakt – in dit geval als volgt: S = 0 keer, M = 0 keer, L=2 keer, XL= 3 keer en XXL = 4 keer.

De telpatronen worden zoals gebruikelijk gebreid/gehaakt: begin met de eerste naald/toer in A.1, brei/haak dan de volgende naald/toer in A.2 etc.

Bekijk de DROPS les: Hoe u telpatronen voor breien leest

Bekijk de DROPS les: Hoe u telpatronen voor haken leest

De totale breedte van het kledingstuk (van pols tot pols) is groter in de grotere maten, ondanks dat de eigenlijke mouwen korter zijn. De grotere maten hebben langere mouwkoppen en bredere schouders, dus er is een goede pasvorm in alle maten.

De tekening/ het schema met de afmetingen geeft informatie over de volledige lengte van het kledingstuk. Als het een trui of een vest betreft, dan wordt deze vanaf het hoogste punt op de schouder gemeten (meestal het dichtst bij de halslijn), en recht naar beneden tot de onderkant van het kledingstuk. Het wordt NIET gemeten vanaf de punt van de schouder. Op gelijke wijze wordt ook de lengte van de pas gemeten, vanaf het hoogste punt op de schouder en naar beneden tot waar de pas gesplitst wordt voor het lijf en de mouwen.

Op een vest worden de afmetingen nooit over de biezen genomen, tenzij anders aangegeven. Meet altijd binnen de biessteken als u de lengte opmeet.

Bekijk de DROPS les: Maattekeningen lezen

Telpatronen worden vaak herhaald in de breedte op de naald en/of in de hoogte. 1 herhaling van het telpatroon is hoe het te zien is in het telpatroon. Als er staat dat u 5 herhalingen van A.1 op de naald moet breien, dan breit u het patroon in totaal 5 keer achter/na elkaar op de naald. Als er staat dat u 2 herhalingen van A.1 in de hoogte moet breien, dan breit u het hele telpatroon (dus alle naalden van het telpatroon) een keer en begint u opnieuw onderaan bij het begin en breit u het telpatroon nog een keer.

Lossen zijn ietsje smaller dan andere steken en om te voorkomen dat de opzetrand te strak wordt, haken we eenvoudigweg meer lossen om mee te beginnen. Het aantal steken wordt in de volgende toer aangepast zodat het overeenkomt met het patroon en de afmetingen in de tekening.

De rand in ribbelsteek is elastischer en zal ietwat samentrekken vergeleken met bijvoorbeeld tricotsteek. Door te meerderen voor de rand in ribbelsteek, voorkomt u een zichtbaar verschil in breedte tussen de rand in ribbelsteek en de rest van het lijf.

Het gebeurt vrij makkelijk dat u te strak afkant, en door omslagen te maken tijdens het afkanten (terwijl u deze tegelijkertijd afkant) voorkomt u dat de afkantrand te strak wordt.

Bekijk de DROPS video: Hoe kant u af met omslagen

Om gelijkmatig te meerderen (of te minderen) kunt u meerderen op, bijvoorbeeld: afwisselend elke 3e en 4e naald, als volgt: brei 2 naalden en meerder op de 3e naald, brei 3 naalden en meerder op de 4e naald. Herhaal dit tot het meerderen klaar is.

Bekijk de DROPS les: Meerder of minder 1 st afwisselend

Als u liever in de rondte breit dan heen en weer, dan kunt u natuurlijk het patroon aanpassen. U moet dan steken midden voor toevoegen (meestal 5 steken) en de instructies volgen. Als u normaal het werk keert en aan de verkeerde kant breit, breit u nu over de extra steken en gaat u verder in de rondte. Aan het einde knipt u het werk open. Neem steken op voor de biezen en werk de afgeknipte randen af.

Bekijk de DROPS video: Hoe breit u knipbiezen en openknippen

Als u liever heen en weer breit dan in de rondt, dan kunt u natuurlijk het patroon aanpassen zodat u de panden apart van elkaar breit en aan het eind aan elkaar naait. Deel de steken voor het lijf in tweeën en voeg 1 kantsteek toe aan elke kant (voor het in elkaar naaien) en brei het voor- en achterpand apart van elkaar.

Bekijk de DROPS les: Kan ik een patroon aanpassen van rondbreinaalden naar rechte naalden?

Herhalingen van het patroon kunnen een beetje anders zijn in de verschillende maten, om de juiste verhoudingen te krijgen. Als u niet dezelfde maat maakt als het kledingstuk op de foto, wijkt uw werkstuk wellicht ietsje af. Dit is met zorg ontwikkeld en aangepaste zodat het totale beeld van het kledingstuk hetzelfde is in alle maten.

Zorg ervoor dat u de instructies en de telpatronen voor uw maat volgt!

Als u een patroon heeft gevonden doe alleen beschikbaar is in damesmaten, dan hoeft het niet heel moeilijk te zijn om deze aan te passen naar een herenmaat. Het grootste verschil is de lengte van de mouwen en het lijf. Begin met breien in de damesmaat die overeenkomt met de borstwijdte. De lengte die erbij komt wordt namelijk gebreid voordat u begint met afkanten voor de armsgaten. Als het patroon van boven naar beneden wordt gebreid, kunt u lengte toevoegen vlak na de armsgaten of voor de eerste mindering op de mouw.

Wat betreft de extra hoeveelheid garen wat u nodig heeft: dit hangt heel erg af van hoeveel lengte u toevoegt, maar het is vaak meter dat u een bol te veel hebt dan te weinig.

Alle garens hebben vezels die uitsteken (door de productie) waardoor een kledingstuk gaat pluizen of pillen. Geborstelde garens (dus meer harige garens) hebben meer van deze losse, uitstekende vezels waardoor het eerder gaat pluizen of pillen.

Hoewel het niet mogelijk is om te garanderen dat geborsteld garen 100% pluisvrij is, is het wel mogelijk om dit drastisch af te laten nemen, door de volgende stappen te ondernemen:

1. Als het kledingstuk klaar is (voordat u het gaat wassen) schudt u het kledingstuk flink uit, zodat de losse haartjes eruit komen. LET OP: gebruik GEEN roller, borstel of andere methode, waardoor aan het kledingstuk getrokken wordt

2. Plaats het kledingstuk in een plastic zak en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar blijven zitten, en uitstekende vezels komen makkelijker los.

3. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en schudt het kledingstuk dan opnieuw uit.

4. Was het kledingstuk volgens de instructies op het garenlabel.

Pillen is een natuurlijk proces dat zelfs bij de meest exclusieve vezels voorkomt. Het is een natuurlijk teken van dragen dat lastig is te voorkomen en het meest zichtbaar is in gebieden waar de meeste wrijving optreedt, zoals bij de mouwen en de manchetten.

U kunt uw kledingstuk er als nieuw uit laten zien door het pillen te verwijderen met een pluizenkam of pillenverwijderaar.

Kunt u het antwoord op uw vraag nog steeds niet vinden? Scroll dan naar beneden en laat een vraag achter zodat een van onze experts kan proberen u te helpen. Dit wordt normaal tussen 5 tot 10 werkdagen gedaan..
In de tussentijd kunt u de vragen en antwoorden lezen die anderen bij dit patroon achter hebben gelaten of doe mee met de DROPS Workshop op Facebook om hulp te krijgen van mede breisters en haaksters!

Misschien vindt u deze ook leuk...

Little Red Riding Slippers

Lauren, United States

150-4 Little Red Riding Slippers

Micah8, United States

Black, white, red Slippers

Diann, United States

My New Slippers

Susan Luongo, United States

Little Red Riding Slippers

Saranja, Germany

Slippers

Anja, Norway

Laat een opmerking achter voor DROPS 150-4

Wij horen graag wat u vindt van dit patroon!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Opmerkingen / Vragen (386)

country flag Blanc wrote:

Bonjour, mon problème n'est pas résolu car c'est justement après les 4 cm du début que ça me pose problème... je ne comprends pas "conserver les 11 mailles" dois je couper le fil..? car si je conserve les 11 premières mailles et que je met les 29 suivantes sur un arrêt de mailles, ou se trouve le fil? Un grand merci !

02.12.2023 - 09:11

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Blanc, quand l'ouvrage mesure 4 cm vous devez effectivement couper le fil, puis glisser les 11 premières mailles du tour + les 29 dernière mailles du tour en attente et vous tricotez désormais les 11 m qui restent sur l'aiguille, montez 1 maille, tricotez les 11 mailles et montez 1 m = 13 m pour le dessus du pied. Bon tricot!

04.12.2023 - 07:48

country flag Blanc wrote:

Je ne réussis pas a comprendre l'explication malgré mes tentatives, En fait, c'est quand j'arrive au niveau de l'explication Pied que je ne comprends pas; Je précise que je tricote en aller retour sur une aiguille circulaire . Début de l'explication: Conserver ensuite sur l'aiguille les 11 premières mailles du tour,et glisser les 29 mailles restantes sur 1 arrêt de mailles. Continuer au point mousse en aller retour sur ces 11 mailles. Merci

01.12.2023 - 09:52

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Blanc, je vous recommande cette vidéo qui commence justement par cette partie: les mailles ont déjà été mises en attente (les 11 premières mailles du tour et les 29 dernières mailles) et on tricote les 11 mailles restées sur l'aiguille. Bon tricot!

01.12.2023 - 15:27

country flag Gaetane wrote:

Bonjour concernant le diagramme est-ce qu on le tricote en aller retour ou à chaque rang qu à droite ? Et on tricote à l envers les mailles comme elles se présentent? Merci 🙏

16.07.2023 - 15:35

DROPS Design answered:

Bonjour Gaeatane, le diagramme est realise en aller retour - regardez attentivement la video ICI. Comment lire les diagrammes tricot vous trouverez ICI. Bon tricot!

17.07.2023 - 11:46

country flag Gaetane wrote:

Bonjour , je ne saisi pas ça : Tricoter 1 \"côte\" mousse, en répartissant 6 augmentations au dernier rang = 28 m. \r\nJe procède comment? Je veut dire je tricote combien de rangs avant d augmenter? \r\nCôte mousse c est un rang , end env ? Merci 🙏

16.07.2023 - 13:56

DROPS Design answered:

Bonjour Gaetane, un côte mousse (en travaillant en allers et retours) = 2 rangs endroit. Vous faites 1 rang endroit et au deuxieme rang endroit vous augmentez regulierement 6 mailles (comment le faire vous trouverez ICI). Bon tricot!

17.07.2023 - 23:08

country flag Gaetane wrote:

Bonjour, pour le pied, lorsque vous dites, continuer en rond,au point mousse , est-ce un rang end et env, ou tous rangs à endroit? Merci 🙏

15.07.2023 - 13:52

DROPS Design answered:

Bonjour, continuez en rond, au point mousse : un rang end et un rang env. Bon tricot!

15.07.2023 - 14:27

country flag Gaetane wrote:

Placer 1 marqueur au milieu devant (pointe) et 1 autre marqueur au milieu dos (talon). Continuer en rond, au point mousse. Combien de mailles entre les 2 marqueurs ? Merci 🙏

14.07.2023 - 17:48

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Gaetane, vous avez 30-33-36 mailles entre les marqueurs (choississez le chiffre en fonction de votre taille). Bon tricot!

15.07.2023 - 11:37

country flag Gaetane wrote:

Reprendre les mailles en attente et relever 12-14-16 m de chaque côté de la partie centrale (à 1 m lis du bord) = on a 60-66-72 m. Je comprends pas ça ou relever les mailles ? Merci 🙏

12.07.2023 - 16:26

DROPS Design answered:

Bonjour Gaetane, regardez la video ICI. Bon tricot!

15.07.2023 - 15:49

country flag Zsuzsa wrote:

It was a bit tricky as the instructions were not so verbose, but as there is a whole video showing the steps from the beginning until the end, it was then not that difficult. Here is the video in case you don't find it :) www.garnstudio.com/video.php?id=567&lang=en

03.02.2023 - 16:08

country flag Gaetane wrote:

Monter 22 m avec les aiguilles 6 en Snow C est comment en snow ? Merci 🙏

07.12.2022 - 14:22

DROPS Design answered:

Bonjour Gaetane, DROPS Snow est le nom de la laine utilisée pour réaliser ces chaussons - retrouvez plus d'infos ici. Bon tricot!

07.12.2022 - 16:31

country flag Shivani Roy wrote:

Can I use a circular knitting needle instead of 4 double pointed needles?

03.11.2022 - 10:09

DROPS Design answered:

Dear Mrs Roy, sure you can, you might then use the magic loop technique for the sections worked in the round. Happy knitting!

03.11.2022 - 10:48