DROPS Muskat

Gemerceriseerde katoen met een kleurrijke glans!

 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat
 • Product image yarn Muskat

Samenstelling: 100% katoen
Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK / worsted
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 100 m
Aanbevolen naalddikte: 4 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden
Fijne was 40ºC / Plat laten drogen

DROPS Muskat is een kleurrijke katoengaren gemaakt van 100% Egyptisch gemerceriseerd katoen, de mooiste en fijnste katoenen vezel die je je kunt voorstellen!

Gesponnen van meerderen dunne draden, maakt het garen zeer sterk en slijtvast en het geeft tegelijkertijd de draad een zachte glans en goede vormvastheid.

DROPS Muskat is nog een van onze fantastische klassieke garens met een overvloed aan patronen om uit te kiezen en dit garen dat meer dan 25 jaar op de markt is, heeft een groot aantal tevreden klanten.

Made in EU

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 951032), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS MUSKAT UNI COLOUR
2.25 EUR
1.80 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hobbydoos.nl
Webstore
1.80 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
1.97 EUR
50g
Bestel
Brei & Allerlei
Webstore
2.25 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Webstore
2.25 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
2.25 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Webstore
2.25 EUR
50g
Bestel
Het Wolhuis
Webstore
2.25 EUR
50g
Bestel
Mo and More
Webstore
2.25 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
2.25 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

47 Kleuren in DROPS Muskat

wit
uni colour 18
naturel
uni colour 08
parel
uni colour 83
lichtbeige
uni colour 61
camel
uni colour 23
grijsbruin
uni colour 24
lichtgrijs
uni colour 19
maïsgeel
uni colour 07
vanillegeel
uni colour 30
zonnebloem
uni colour 84
mosterd
uni colour 85
licht oranje
uni colour 51
donkeroranje
uni colour 49
rood
uni colour 12
wijnrood
uni colour 41
granaatappel
uni colour 87
heidekruid
uni colour 39
koraalrood
uni colour 40#
pink panther
uni colour 29
woestijnroos
uni colour 06
poederroze
uni colour 05
licht perzik
uni colour 10
zandroos
uni colour 86
klei
uni colour 81
nootmuskaat
uni colour 09
kruidnagel
uni colour 79
zilveren orchidee
uni colour 82
zoete orchidee
uni colour 92
lila
uni colour 04
lavendel
uni colour 01
aubergine
uni colour 38#
marineblauw
uni colour 13
denimblauw
uni colour 36
licht denimblauw
uni colour 76
lichtblauw
uni colour 60
babyblauw
uni colour 02
koningsblauw
uni colour 15
petroleum
uni colour 74
turkoois
uni colour 32
mintgroen
uni colour 03
licht mintgroen
uni colour 20
pistache
uni colour 88
licht zeegroen
uni colour 89
saliegroen
uni colour 80
mosgroen
uni colour 90
appelgroen
uni colour 53
zwart
uni colour 17
Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad
(*) binnenkort verkrijgbaar, (#) uit het assortiment.

Vind patronen voor DROPS Muskat

+ Zie meer

Meer informatie over dit garen

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Fijne was 40ºC / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Wilt u het garen van dichter bij bekijken?

Bekijk het garen van dichtbij en bekijk hoe een gebreid proeflapje eruit ziet, in deze video:

Hulp nodig?

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

naar boven

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

naar boven

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

naar boven

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

naar boven

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

naar boven

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

naar boven

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

naar boven

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

naar boven

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

naar boven

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

naar boven

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

naar boven

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

naar boven

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

naar boven

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

naar boven

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

 • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
 • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
 • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

naar boven

Opmerkingen / Vragen (227)

country flag Minnanna 12.10.2021 - 07:26:

Bonjour, je constate une différence pour travailler les fils Muskat en fonction de la couleur. Par exemple pour le colori Vanille les fils se séparent rendant le travail au crochet très difficile et demande une vigilance à chaque maille , ralentissant l’avancée de l’ouvrage . Que faire? Merci

user icon DROPS Design 13.10.2021 kl. 16:07:

Bonjour Minnanna, merci de bien vouloir contacte votre magasin DROPS, on pourra vous renseigner, même par mail ou téléphone, merci pour votre compréhension. Bon crochet!

country flag Marie-noelle Eyssartier 09.09.2021 - 08:03:

Bonjour Pourquoi sur le détail de vos cotons et de vos laines il n'y jamais le numéro de crochet mais que celui des aiguilles quel coton prendre pour faire des amigurumi au crochet (exp licorne bonhomme doudou etc) dans l'attente je vous remercie de votre compréhension Mme EYSSARTIER Maire-Noëlle

user icon DROPS Design 09.09.2021 kl. 09:19:

Bonjour Mme Eyssartier, la taille du crochet va dépendre de votre tension, de votre façon de crocheter, du résultat souhaité et c... Vous pouvez vous inspirer de nos différents modèles au crochet, ex en Muskat ici. Bon crochet!

country flag Perlita Quintinita 29.08.2021 - 22:15:

How can I order the whole yarn group B?

user icon DROPS Design 30.08.2021 kl. 18:59:

Dear Perlita, you can order the yarns in your closest retail stores or the following online stores: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=15&cid=19

country flag Patricia Radenkovic 04.06.2021 - 18:39:

Hi, I am trying to order some Drops Muskat Colour 60 Dyelot 398 (if possible). I previously ordered this from the UK Wool Warehouse and they currently do not have any. Also do you post to Australia? I have purchased some of your other beautiful products whilst I was in Norway.

user icon DROPS Design 07.06.2021 kl. 08:37:

Dear Mrs Radenkovic, you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here. You might also like to ask other customers, maybe through our DROPS Workshop. Happy knitting!

country flag Diane Ursprung 14.05.2021 - 16:46:

I am unclear as to how many skeins of yarn to order for this pattern...made a rough calculation based on the yardage and appears I would need 8 - 10 skeins for the size M? Thank you

user icon DROPS Design 17.05.2021 kl. 10:33:

Dear Mrs Ursprung, the total amount of yarn will depend on the pattern and the shape, in the written pattern you will find the total weight required in DROPS Muskat just divide it by 50 g to get the number of balls, for example if you read 600 g DROPS Muskat/50 g = 12 balls Muskat. Feel free to ask your question under the pattern you like to work to make sure you will have the correct number of balls. Happy knitting!

country flag Gabriella Anconelli 10.04.2021 - 13:37:

Anno scorso ho ordinato un pacco con una decina di questo meraviglioso cotone, non mi ricordo l'occasione né la modalità. Vorrei ordinare un altro kit serie simile se mi dite come posso fare vi ringrazio

user icon DROPS Design 11.04.2021 kl. 12:30:

Buongiorno Gabriella, può cliccare sul carrello di fianco alla foto e potrà scegliere tra i diversi rivenditori. Buon lavoro!

country flag Delrue Marielle 10.04.2021 - 04:43:

Bonjour Quel coton conseillé vous pour crocheter vêtements (tunique été cheche châle ect....) Prenez soin de vous Cordialement Marielle MARIELLE

user icon DROPS Design 12.04.2021 kl. 12:45:

Bonjour Mme Delrue, nous utilisons tous nos cotons pour tricoter vêtements ou accessoires, consultez ic

country flag Ruhana Binti Omar 09.04.2021 - 01:15:

I'm want to buy muskat yarn....how...

user icon DROPS Design 09.04.2021 kl. 08:13:

Hi, click on the green icon "Order" to see the list of DROPS retailers carrying this yarn, choose your store and click on "Order" at the right side of its name to open their webstore and place your order - and contact them for any questions about your order. Happy knitting!

country flag Maria Gabriella Pili 20.03.2021 - 14:09:

Vorrei fare una maglia non troppo lunga a punto legaccio per una bambina di 12 anni .. più o meno tag 42 . Quanti gomitoli dovrei prendere ? Grazie

user icon DROPS Design 23.03.2021 kl. 17:59:

Buonasera Maria Gabriella, per questo genere di richieste può contattare il suo rivenditore DROPS di fiducia. Buon lavoro!

country flag Bettina Schwarz 07.03.2021 - 15:46:

Guten Tag Ich wollte mit der Drops Wolle die Anleitung Rasberry Dream Häkeltorte beginnen. Ich bin schon 5x bei der Runde 4 hängen geblieben. Wenn man die Anleitung befolgt, dann überkreuzen sich Beere 1 und 6. d.h. die sind nicht gleichmässig verteilt, wie auf dem Bild. Ebenfalls ist irreführend, dass nach der ungeraden Anzahl Beere ein StB in die gleiche FM kommt, wie die Beere und ansonsten nicht.

user icon DROPS Design 08.03.2021 kl. 10:40:

Liebe Frau Schwarz, vergessen Sie nicht, daß die 1. Beere (von *-*) und das nächste Stäbchen in die gleichen fm gehäkelt werden, dann soll es in die Runde klappen. Viel Spaß beim häkeln!

Hoe kan ik dit garen vervangen? Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.
Heeft u uw antwoord nog niet gevonden? Scroll dan naar beneden en laat een bericht achter, zodat een van onze experts kan proberen u te helpen. Dit wordt normaliter binnen 5 tot 10 werkdagen gedaan.

Stuur een opmerking over DROPS Muskat

We would love to hear what you have to say about this yarn!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Van de #dropsfan gallery

Summer Leaves Top

Paulien, Netherlands

Faraway Dreams

Ola, Poland

Clara Camisole

Tousday Knits, United States

Zie meer