DROPS Loves You 9

Kleurrijk plezier in gerecycled katoen

vanaf:

0.85€

per 50 g

Samenstelling: 100% katoen
Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 5 ply / sport
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 125 m
Aanbevolen naalddikte: 3 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 24 steken x 32 naalden
Verzorging: Machinewas 40° C en lichte centrifugering / Plat laten drogen

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Katoen uit Turkije

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 951032), Standard 100, Class I van het Aitex Technical Textile Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS Loves You 9
uni colour
0.95 EUR
0.85 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hartje Winterswijk
Winterswijk
0.85 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
0.95 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
0.95 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
0.95 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

19 Kleuren in DROPS Loves You 9

wit
uni colour 101
lichtgrijs
uni colour 102
grijs
uni colour 103
donkergrijs
uni colour 104
zand
uni colour 105
beige
uni colour 106
mosterdgeel
uni colour 107
koraal
uni colour 108
roze
uni colour 109
lichtroze
uni colour 110
amethist
uni colour 111
paars
uni colour 112
marineblauw
uni colour 113
stormblauw
uni colour 114
denimblauw
uni colour 115
lichtblauw
uni colour 116
ijsblauw
uni colour 117
grijsgroen
uni colour 118
agaatgroen
uni colour 119

Productinformatie

Zowel geschikt voor breien als haken en speciaal geschikt voor zomerkleding, maar tevens voor interieurwerkstukken en accessoires. Het resultaat is ademende kledingstukken die extra duurzaam zijn en machine wasbaar - dit maakt het tevens tot een geweldige keus voor kinderkleding!

Beschikbaar in verschillende kleuren, inclusief een aantal prachtige denimvarianten, DROPS ♥ You #9 valt onder Garengroep A en is vooral geschikt als alternatief voor DROPS Safran, maar u kunt het natuurlijk voor honderden andere patronen gebruiken.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Machinewas 40° C en lichte centrifugering / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Wilt u het garen van dichter bij bekijken?

Bekijk het garen van dichtbij en bekijk hoe een gebreid proeflapje eruit ziet, in deze video:

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (24)

country flag Ruth wrote:

Hi, has drops loves 9 been discontinued? I can't find stock anywhere. Thanks

19.08.2022 - 16:27:

DROPS Design answered:

Dear Ruth, Drops loves you 9 is not discontinued as far as we know. There may be stock problems, but we don't have any information regarding yarn stock. You should communicate with your usual DROPS store to get more information regarding yarn stock.

21.08.2022 kl. 20:06:

country flag Susanne wrote:

Liebes Drops-Team, aus der DROPS Loves You 9 habe ich einen Pullover gestrickt (Color 116, Dyelot 425). Nach der ersten Wäsche (lediglich 30 Grad, 1h, mit Colorwaschmittel) ist der Pullover extrem eingelaufen. Ich habe ihn in Form gezogen, aber er ist noch immer ca. 3 Größen kleiner. Ist das normal? Gerade bei Recycling Baumwolle hätte ich das nicht erwartet.

29.05.2022 - 13:43:

DROPS Design answered:

Liebe Susanne, haben Sie auch Schonwaschgang gewählt? Am besten wenden Sie sich an dem DROPS Laden, wo Sie den Garn gekauft haben, dort kann man Ihnen am besten weiter helfen, auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

30.05.2022 kl. 08:47:

country flag Pettersson Inger wrote:

Hej, jag vore tacksam att få hjälp med följande: jag har köpt flera nystan "Drops Love You 6" i en second-hand-affär, och tänkte att jag skulle kunna sticka/virka något till barn i Ukraina. Finns det något gratismönster hos er som jag kan använda detta garn till? Jag ser att det inte längre finns med bland garnerna. Vänligen Inger Pettersson

16.05.2022 - 10:39:

DROPS Design answered:

Hej Inger, Ja du kan sticka på samma stickfasthet som DROPS Safran: Se här Stickfasthet 23-25 maskor på 10 cm

16.05.2022 kl. 15:35:

country flag SUSANNA FIORELLO wrote:

IN QUALI NEGOZZI LO TROVO A PALERMO?

10.05.2022 - 11:53:

DROPS Design answered:

Buongiorno Susanna, a questo link può trovare i rivenditori italiani dei filati DROPS. Buon lavoro!

10.05.2022 kl. 12:54:

country flag Magdalena wrote:

Witam, Czy mają Państwo dostępny kolor 119 ze slotu 428?Chciałam zamówić online. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam 🙂

24.02.2022 - 00:15:

DROPS Design answered:

Witam, musi Pani zorientować się w sklepach. Jeżeli nie posiadają już jej, to radzę zadać pytanie na grupie dropsworkshop na facebooku lub popytać inne dziewiarki na ravelry lub instagramie. Pozdrawiamy!

27.02.2022 kl. 09:19:

country flag Chantal G wrote:

Principe de coton recyclé intéressant, fil doux et agréable, cependant aux aiguilles le travail a tendance à partir en biais, en espérant qu'une fois le gilet (taille L) monté, ces anomalies ne seront pas trop disgracieuses. Je tricote depuis de nombreuses années, c'est la première fois que je rencontre ce désagrément, s'il me reste du coton je ferai un test au crochet.

20.02.2022 - 16:35:

country flag Gayle Langley wrote:

What price per ball in Australian Dollars

11.12.2021 - 06:28:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Langley, please find the list of DROPS stores shipping worldwide here. Happy knitting!

13.12.2021 kl. 10:49:

country flag Elzbieta Bicka wrote:

W którym sklepie na terenie Polski kupie wloczke bawelniana z recyklingu. Potrzebna na lapki kuchenne i laleczki i inne zabaweczki.

01.12.2021 - 22:20:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, widzę że jest w sklepie Motek. Domyślam się, że w innych jest również dostępna. Pełną listę sklepów znajdziesz TUTAJ. Pozdrawiamy!

02.12.2021 kl. 08:31:

country flag Elzbieta Bicka wrote:

W którym sklepie na terenie Polski kupie wloczke bawelniana z recyklingu. Potrzebna na lapki kuchenne i laleczki i inne zabaweczki.

01.12.2021 - 22:18:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, widzę że jest w sklepie Motek. Domyślam się, że w innych jest również dostępna. Pełną listę sklepów znajdziesz TUTAJ. Pozdrawiamy!

03.12.2021 kl. 18:14:

country flag Anne-Marie Skytt Petersen wrote:

Hej Drops Jeg vil bare høre, hvorfor bomuldsgarnet drops loves you 9 er garngruppe A, hvis det som angivet løber 125 meter/50 gram ?

24.11.2021 - 11:03:

DROPS Design answered:

Hei Anne-Marie. Selv om DROPS Loves you 9 har en løpelengde på ca 125 meter passer den best til garngruppe A og med en strikkefasthet på 24 masker x 32 pinner på pinne 3. mvh DROPS Design

30.11.2021 kl. 08:39:

country flag Angelique Boerema wrote:

Hoe kan ik bij jullie wat bestellen oftewel waar moet ik opdrukken

16.09.2021 - 19:25:

DROPS Design answered:

Dag Angelique,

Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

23.09.2021 kl. 14:57:

country flag Ursula Eidenmüller wrote:

Guten Tag, kann man dieses Garn auch auf der Strickmaschine glatt rechts verstricken? Vielen Dank Gruß Ursula Eidenmüller

23.08.2021 - 23:36:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eidenmüller, je nach der Strickmaschine kann das möglich sein, am besten fragen Sie Ihr DROPS Laden - auch telefonisch oder per E-maill wird man Ihnen weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

24.08.2021 kl. 08:28:

country flag Francesca Roncada wrote:

Peccato sia difficile reperire questo filato presso i vostri rivenditori. L'idea di riciclare e riutilizzare rende più attenti a non sprecare risorse. Spero lo riproporrete in futuro, magari anche in versione più sottile

04.06.2021 - 14:48:

DROPS Design answered:

Buonasera Francesca, se clicca su "ordinare" nella pagina del filato può trovare tutti i rivenditori che hanno quel filato in magazzino. Buon lavoro!

04.06.2021 kl. 23:35:

country flag Renate Auer wrote:

Ein sehr schönes Garn, angenehm auch zum Häkeln. Preis/Leistung ist unschlagbar, ich finde es super, dass es ein recyceltes Garn zu diesem Preis gibt. Das einzige, was ich mir noch wünsche, wären mehr Farben, vor allem im Blau/Grün Spektrum sowie Schwarz.

31.05.2021 - 09:03:

country flag Khelie wrote:

Bonjour, le fil est en rupture. Savez vous quand il sera de nouveau disponible ? Merci pour votre retour

15.05.2021 - 09:11:

DROPS Design answered:

Bonjour Khelie, ce fil est disponible chez nous, n'hésitez pas à contacter votre magasin DROPS, lui seul pourra vous dire quand il compte en recevoir. Bon tricot!

17.05.2021 kl. 10:34:

country flag Amparo Becerra Fraile wrote:

Necesito love you 9 color 102 para terminar un proyecto y no lo encuentro en ninguna tienda

13.05.2021 - 15:26:

DROPS Design answered:

Hola Amparo. Nosotros no tenemos información sobre el stock de las tiendas. Tienes que contactar directamente con ellas.

16.05.2021 kl. 16:50:

country flag Manuela Gamiz wrote:

Buenas tardes. Quería preguntarle si me podría vender ovillos de Drop9 en el color 117? Muchas gracias

19.04.2021 - 19:18:

DROPS Design answered:

Hola Manuela. Aquí puedes encontrar las tiendas que venden nuestras lanas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23

24.04.2021 kl. 19:13:

country flag Maria Esposito wrote:

Buongiorno non riesco a trovare i colori dei filati che i occorrono da nessuno dei rivenditori in Italia o anche all'estero, non è possibile ordinarli direttamente da voi? grazie

16.04.2021 - 12:34:

DROPS Design answered:

Buonasera Maria Esposito, cliccando sul carrello nella pagina filati può vedere i negozi che hanno la disponibilità del filato. Buon lavoro!

18.04.2021 kl. 18:29:

country flag Leen wrote:

Is drops loves you 9 nog verkrijgbaar? Dit lijkt overal uitverkocht.

04.04.2021 - 15:13:

DROPS Design answered:

Dag Leen,

Voor vragen over de beschikbaarheid van garens, kun je het beste even contact opnemen met de winkel waar je de garens koopt. Als het goed is komt DROPS Love You 7 binnenkort weer beschikbaar.

11.04.2021 kl. 14:24:

country flag Micheline Kaiji wrote:

Bonjour, livrez vous au Maroc. Merci pour votre réponse. Cordialement

25.03.2021 - 12:35:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Kaiji, cliquez sur la petite icône verte avec le caddie pour afficher la liste des magasins DROPS proposant ce fil dans leur gamme, choisissez votre magasin en cliquant sur son nom vous afficherez son profil et ses coordonnées pour vérifier sur son site si tel est le cas et dans quelles conditions. Bon tricot!

26.03.2021 kl. 08:31:

country flag Margreeth Snoijer wrote:

Hoe kan ik bestellen.

17.03.2021 - 12:28:

DROPS Design answered:

Dag Margreeth,

De garens kun je bestellen via een van onze verkooppunten. (We verkopen zelf geen garens via de site.) Hier vind je een lijst met verkooppunten.

21.04.2021 kl. 13:17:

country flag Elżbieta Rucińska wrote:

Nie znam języka, chcę zamówić tę włóczkę 😊drops you

09.03.2021 - 09:47:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, na stronie https://www.garnstudio.com/yarn.php?id=117&cid=5 znajdziesz kartę kolorów tej włóczki, będzie tam przycisk ‘Zamów’, po kliknięciu rozwinie się lista sklepów w Polsce, które sprzedają tą włóczkę. Pozdrawiamy!

10.03.2021 kl. 20:45:

country flag Mhm Lupinu wrote:

Ik wil graag Drops Loves You9 bestellen. Van de kleur 115 en 116 en 117 ieder 2 stuks. Dus 6 in totaal. Dan ook graag 20 bollen van de kleur 101. Maar waar ik ook kijk de 117 is niet te krijgen. Kunnen jullie me verder helpen?

02.03.2021 - 19:29:

DROPS Design answered:

Dag Mhm Lupinu,

Excuses voor het late antwoord. Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

23.10.2021 kl. 17:51:

country flag FILOMENA PRICE wrote:

Gostaria de saber se tenho de pagar taxas de importacao, se comprar os vossos produtos online. Moro em Portugal. Obrigada

31.01.2021 - 19:29:

DROPS Design answered:

Bom dia, Não paga quaisquer taxas de importação porque existem lojas DROPS em Portugal. Abaixo encontra o link com a lista das lojas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28 Bons tricôs/crochés!

05.02.2021 kl. 13:37:

Stuur een opmerking over DROPS Loves You 9

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.