#dropsfan galerij

Deel een project

Vul a.u.b. het formulier hieronder in om ons uw link van uw projecten te sturen. Als u niet wilt dat uw volledige naam op onze website (en in resultaten van zoekmachines) wordt weergegeven, vul dan een pseudoniem in, in plaats van uw echte naam. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

We gebruiken uw e-mailadres om contact op te nemen indien wij vragen hebben over uw bericht. Wanneer uw bericht eenmaal op de site is geplaatst, wordt uw e-mailadres verwijderd uit de database.
Door mijn projecten naar DROPS design te sturen ga ik ermee akkoord dat de afbeeldingen van het project gedeeld worden (samen met mijn naam/ gebruikersnaam en andere informatie welke ik in dit formulier heb ingevuld) op de DROPS website en mogelijk hun social media kanalen. Ik begrijp dat DROPS design misschien niet in staat is om mijn project te publiceren als er iets aan de hand is met bijvoorbeeld de kwaliteit van mijn afbeelding of de opgegeven link (collages, zwaar bewerkte afbeeldingen of afbeeldingen met veel tekst/duidelijke watermerken worden niet geaccepteerd