DROPS Nepal

Het perfecte garen voor dagelijks gebruik!

vanaf:

1.75€

per 50 g

Samenstelling: 65% wol, 35% alpaca
Garencategorie: C (16 - 19 steken) / 10 ply / aran / worsted
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 75 m
Aanbevolen naalddikte: 5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 17 steken x 22 naalden
Verzorging: Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Viltbaar
Superwash: nee

Made in: Peru
Oorsprong ruwe materiaal: Alpaca en wol uit Zuid Amerika

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 23.HPE.36896), Standard 100, Klasse II van het Hohenstein Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse II betekent dat het garen geschikt is om in direct contact met de huid te komen in een groot oppervlakte zoals blouses, shirts, matrassen, etc.

DROPS Alpaca Party

30% korting

Geldit tot en met 31.12.2023
Garen type
DROPS Prijs
Deals vanaf
DROPS Nepal
uni colour
2.75 EUR
1.95 EUR
1.75 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hobbydoos.nl
Webstore
1.75 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
1.95 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
1.95 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.95 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
1.95 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
1.95 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
1.95 EUR
50g
Bestel
Finlandia Import
Bergen
1.95 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

DROPS Nepal
mix
2.90 EUR
2.05 EUR
1.90 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hobbydoos.nl
Webstore
1.90 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
2.05 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
2.05 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
2.05 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
2.05 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
2.05 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
2.05 EUR
50g
Bestel
Finlandia Import
Bergen
2.05 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

44 Kleuren in DROPS Nepal

wit
uni colour 1101
kalk
uni colour 8915
naturel
uni colour 0100
lichtgrijs
mix 0500
grijs
mix 0501
mediumgrijs
mix 0517
donkergrijs
mix 0506
bruin
mix 0612
walnoot
uni colour 8917
camel
mix 0618
beige
mix 0300
lichtbeige
mix 0206
new
limonade
uni colour 8919
new
paardenbloem
uni colour 8920
oker
uni colour 2923
oranje
mix 2920
rood
uni colour 3620
granaatappel
uni colour 3608
pink
uni colour 6273
framboos
uni colour 8910
wijnrood
uni colour 8916
rode klei
uni colour 8914
oudroze
mix 8912
roze
uni colour 3720
zacht roze
uni colour 3112
grijspaars
uni colour 4311
paars/violet
mix 4434
marineblauw
uni colour 1709
koningsblauw
uni colour 6790
denimblauw
uni colour 6314
zachtblauw
uni colour 6220
lichtblauw
mix 8913
mist
mix 8907
lichtgrijs/blauw
uni colour 7120
grijs/groen
uni colour 7139
aqua blauw
uni colour 8908
zeeblauw
uni colour 8911
vergeet-me-niet
uni colour 8783
diepzee
mix 8905
bosgroen
mix 8906
olijfgroen
mix 7238
new
mosgroen
uni colour 8918
new
donkere klimop
uni colour 8921
zwart
uni colour 8903

Productinformatie

DROPS Nepal is een heerlijk dik luxegaren gesponnen van 35% superfijne alpaca en 65%. Een mix dat de zachtheid van alpaca accentueert terwijl de wol zorg voor de vormstabiliteit van het kledingstuk. Beide vezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

Gesponnen van 3 draden, dat een spannend en rustiek stekendefinitie geeft, DROPS Nepal is makkelijk om mee te breien en haken en is ook erg geschikt om mee te vilten. Het resultaat na het vilten is zacht en gelijkmatig.

DROPS Nepal bevat een aantal mixkleuren. Deze worden gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Wilt u dit garen graag vilten?

Bekijk hoe dit garen er voor en na het vilten uitziet:

Voor
Na

Naalden: 5.00 mm
Voor: 17 steken x 22 naalden
Na: 24 steken x 38 naalden

Lees hier meer over vilten

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (279)

country flag Annie wrote:

Al de modellen gebreid met ronde breinaalden dat vind ik jammer zijn er geen modellen met gewoon breinaalden aub

02.11.2023 - 19:58

DROPS Design answered:

Dag Annie,

We hebben wel patronen die je met rechte naalden kunt breien, maar dit zijn vaak de wat oudere patronen. Om een patroon aan te passen om op rechte naalden te breien hebben we een instructie gemaakt. Deze vind je hier.

Helaas is dit niet voor alle patronen geschikt, zoals patronen met een ronde pas.

05.11.2023 kl. 19:49

country flag MATHIEU wrote:

Bonjour, Je suis déçue, sur les photos la laine paraît épaisse mais en réalité, elle est fine.

12.10.2023 - 09:58

country flag Judith Thelen wrote:

I placed an online order a week ago; I did not recieve a confirmation per e-mail about my order but I did pay already. Can someone let me know whether my order was well received and when I can expert the goods to be shipped? Thanks!

23.09.2023 - 16:41

DROPS Design answered:

Dear Judith, this webpage is only for patterns and information about the yarns. When you click "order" on the yarn page you should have been redirected to the webpage of a shop which sells this yarn in your country. Try contacting the shop where you made the purchase for more information regarding your order.

24.09.2023 kl. 20:26

country flag Sofia wrote:

Hei, vokser dette garnet mye i vask?

01.08.2023 - 20:12

DROPS Design answered:

Hei Sofia. Nei, det skal det ikke gjøre, om man følger vaskeanvisningen. Les gjerne mer om garnet nederst på fargekartsiden. i: Les mer om vasking av garn. Om du vil ha mer informasjon :) mvh DROPS Design

14.08.2023 kl. 10:03

country flag Katie wrote:

Thanks for getting back to me, I have read all of your information in the link about sustainability, but am struggling to find which specific yarns hold the GOTS certification

15.05.2023 - 09:33

country flag Katie wrote:

I’m really struggling to find a way to contact you to find out which of your yarns have the GOTS certification. Is anyone able to help please?

12.05.2023 - 19:38

DROPS Design answered:

Dear Katie, please read here, this might answer your questions. Happy knitting!

15.05.2023 kl. 09:29

country flag Kristina wrote:

Hei, Jeg ønsker å strikke Svartulvgenseren til Linka Neumann i et av drops sine garn, men jeg er usikker på hva garn som egner deg best? Jeg har hovedsakelig sett på Drops Alaska, Nepal og Snow som alternativer da de har høyt innhold av ull. Hva anbefaler dere?

26.02.2023 - 20:07

DROPS Design answered:

Hei Kristina. DROPS Alaska er 100 % ull, mens DROPS Nepal er 65% Ull, 35% Alpakka, så ønsker du mest ull er kanskje Alaska det beste alternative for deg. DROPS Snow vil nok bli for tykt. Men det er viktig at du velger et garn der du vil få den strikkefasthet som er i oppskriften. mvh DROPS Design

27.02.2023 kl. 10:26

country flag DEBBIE O'NEILL wrote:

Hi, am looking for the best way to block a cardigan made with Nepal yarn - stocking stitch with 1×1 rib cuffs, neck, hem and button band. Gauge is fine, so no stretching necessary. Would you recommend wet blocking or steaming for this yarn, assuming I handle it correctly, of course!

06.01.2023 - 13:58

country flag Renate wrote:

Hallo, ich suche ein Garn , das winddicht und auch wasserabweisend ist bzw. leicht filzt, um einen strapazierbaren Herrenpullover für outdorr zu stricken. Ist Das Drops-Nepal-Garn dafür geeignet? Grüße aus Wien Renate

04.01.2023 - 13:18

DROPS Design answered:

Liebe Renate, am besten fragen Sie mal Ihr DROPS Händler - auch per Telefon oder per E-Mail, es wird einfacher für sie Ihnen weiterzuhelfen und das richtige Garn zu empfehlen. Viel Spaß beim stricken!

05.01.2023 kl. 11:26

country flag Sylvia wrote:

Wieso ist Drops Nepal zur Zeit in fast allen Farben beinahe überall ausverkauft?

09.12.2022 - 18:16

DROPS Design answered:

Liebe Sylvia, viele Farben sind wieder verfügbar aber vielleicht hat sie Ihr DROPS Händler noch nicht bekommen, gerne wird man dort damit helfen, wenn sie die gewünschten Farben bekommen werden. Viel Spaß beim stricken!

12.12.2022 kl. 10:44

country flag Joke De Beer wrote:

Wat wordt er bedoeld met de deals ( prijs) geld dat alleen voor 1 kleur of verschillende kleuren tegelijk kopen en over welke hoeveelheid gaat het dan Hartelijke groet Joke

29.10.2022 - 11:01

DROPS Design answered:

Dag Joke,

Voor vragen over de aanbiedingen kun je het beste even contact opnemen met de betreffende winkel.

02.11.2022 kl. 13:58

country flag Nora wrote:

Hallo, viele Drops Garne gibt es aktuell in neuen Farben. Wird es auch bei Drops Nepal neue Farben geben? Wird es die Farbe pistazieneis geben?

04.10.2022 - 19:40

DROPS Design answered:

Liebe Nora, danke für Ihren Vorschlag, den werde ich weiterleiten. Viel Spaß beim stricken!

07.10.2022 kl. 08:59

country flag Anna wrote:

Hei, Olen tilannut eräästä nettikaupasta (eli ei siis teiltä suoraan, vaan jälleenmyyjän kautta) teidän Nepal -lankaanne viime vuoden joulukuussa ja odottelen yhä tilaustani. Kysyisin, että onko teillä ollut toimitus-/tuotantovaikeuksia keskiharmaassa Nepal -langassa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

09.09.2022 - 23:42

country flag Irene wrote:

I want to make the Retro jacket in navy. Can I use Nepal and how can I buy 1 skein to see if I like it?

26.07.2022 - 18:49

DROPS Design answered:

Dear Irene, you can find all our DROPS stores that ship to the US at the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

28.07.2022 kl. 13:24

country flag Mélodie Herreillat wrote:

Bonjour, combien de gramme fait une pelote? merci beaucoup

12.07.2022 - 15:05

DROPS Design answered:

Bonjour, une pelote = 50gr. Bon tricot!

12.07.2022 kl. 17:26

country flag Anna wrote:

Buongiorno, ho stoffa , un damascato piuttosto pesante perché era una coperta, con la quale dovrei fare una borsa 70x40 cm, da una parte stoffa dall’altra uncinetto. Mi servirebbe un filato piuttosto strutturato per fare la parte all’uncinetto che non contenga fibre sintetiche (o in pochissime quantità). Ha qualcosa da suggerirmi? Grazie Anna Dionisi

08.07.2022 - 15:01

DROPS Design answered:

Buonasera Anna, DROPS Nepal o Karisma possono essere adatti. Buon lavoro!

08.07.2022 kl. 18:57

country flag Birgithe Juhl Jensen wrote:

Kan I sælge 21 ngl farve 500 ( lysegrå ) til mig? Hvad er portoen? Kan ikke modtage torsdag 2022.06.02. Mvh Birgithe Juhl Jensen.

01.06.2022 - 09:49

DROPS Design answered:

Hej Birgithe, Vi er grossister så du skal bestille hos en af vores forhandlere. Du går ind på farvekortet, klikker på bestil og vælger en af de butikker som kommer frem her :)

02.06.2022 kl. 11:26

country flag Margrét Kristín Sigbjörnsdóttir wrote:

Er ekki hægt að panta á síðunni ykkar? Finn hvergi slíkan link.

25.05.2022 - 15:24

DROPS Design answered:

Blessuð Margrét. Efst á heimasíðunni okkar sérðu Finna verslun, þar getur þú farið og séð allar verslanir sem selja DROPS garn á Íslandi og pantað frá þeim. Gangi þér vel.

03.06.2022 kl. 09:00

country flag Kathleen wrote:

Hej! Hur många micron har Drops Nepal? Kan man sticka en tröja, ex Weekend Sweater av PetiteKnit, utan att det blir bylsigt vid ärmarna, med tanke på garnets tjocklek? Vilka fler stickprojekt rekommenderas för garnet? Känns garnet strävt eller mjukt? Är den mer lik Drops Snow eller Drops Alpaca i känslan?

19.05.2022 - 07:39

DROPS Design answered:

Hej Kathleen, DROPS Nepal er dejlig blød, mere som DROPS Alpaca. Her finder du alle 408 opskrifter som er lavet for DROPS Nepal, så kan du selv danne dig en opfattelse af tykkelsen. Mönster i DROPS Nepal

20.05.2022 kl. 10:25

country flag Priscilla Rai wrote:

What's the price of it ? Do you also deliver in nepal ?

01.04.2022 - 13:56

DROPS Design answered:

Dear Mrs Rai, you will find the list of DROPS Stores shipping worldwide here - check their website or contact them by mail for any further information. Happy knitting!

01.04.2022 kl. 15:29

country flag Ruth Linden wrote:

I need Drops Nepal Grey Mix - colour 0501- dye lot 279002 Drops Nepal White - colour 1101 - dye lot 500601 Please can you let me know if you have either of these? Thank you. Ruth

30.03.2022 - 21:06

DROPS Design answered:

Dear Ruth, please contact your DROPS store or any other in/shipping to your country so that they can see if they can help you; you can also ask in our DROPS Workshop if anyone can help you. Happy knitting!

31.03.2022 kl. 10:02

country flag Elisabeth R wrote:

Bonjour, Je trouve vraiment très regrettable que le coloris 4399 Violet foncé ait été arrêté. Pensez-vous le rééditer prochainement ?? Merci d\\\'avance, Elisabeth

22.02.2022 - 22:24

DROPS Design answered:

Bonjour Elisabeth, merci pour votre retour, je transmets votre demande. Bon tricot!

23.02.2022 kl. 08:47

country flag Daniela ChiarinottiHenzen wrote:

Ich würde gerne je 10 stück vom colour 8915 und0618 bestellen. Ist es möglich?

21.02.2022 - 07:05

country flag Karen Jorid Uthus wrote:

Jeg forsøkte å bestille 9 stk 8912 Nepal Blush. Ser ut til at hele bestillingen hengte seg opp. kommer ikke inn igjen. Forsøkte på nytt, og da ble det helt feil antall etc som jeg ikke klarte å rette opp. Mener ikke jeg trykket for sending heller. Kan dere ta bestillingen slik som dette? Har registrert meg som ny kunde.

05.02.2022 - 11:51

country flag GIUSTRANTI ALINE wrote:

J ai un encours avec la laine nepal ref 4311 il va me manquer de sur 1 voir 2 pelotes selon la hauteur de mon ouvrage pouvez vous me dire si je peux attendre un dépannage merci de votre réponse

31.01.2022 - 17:29

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Giustranti, n'hésitez pas à contacter les différentes magasins DROPS pour leur demander leurs disponibilités; et peut-être même d'autres utilisatrices dans notre DROPS Workshop. Bon tricot!

01.02.2022 kl. 09:41

Stuur een opmerking over DROPS Nepal

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

DROPS Kid-Silk 24, petroleum
+ DROPS Nepal 8905, diepzee
DROPS Nepal 6273, pink
+ DROPS Kid-Silk 13, pink
DROPS Kid-Silk 14, rood
+ DROPS Nepal 3620, rood
DROPS Alpaca Bouclé 2020, lichtbeige
+ DROPS Nepal 0300, beige
DROPS Air 40, limonade
+ DROPS Kid-Silk 01, naturel
+ DROPS Nepal 01, naturel
DROPS Kid-Silk 06, blauwe mist
+ DROPS Nepal 7120, lichtgrijs/blauw