DROPS Belle

Luxe voor elke dag!

vanaf:

2.15€

per 50 g

Samenstelling: 53% katoen, 33% viscose, 14% linnen
Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK / worsted
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 120 m
Aanbevolen naalddikte: 4 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden
Verzorging: Fijne was 30°C / Plat laten drogen

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Katoen uit Pakistan, linnen en viscose uit Turkije

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Klasse I van het Hohenstein Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
DROPS Prijs
Deals vanaf
DROPS Belle
uni colour
2.40 EUR
2.15 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
LindeHobby
Webstore
2.15 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
2.19 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
2.40 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
2.40 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
2.40 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
2.40 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
2.40 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

20 Kleuren in DROPS Belle

wit
uni colour 01
parel
uni colour 26
naturel
uni colour 02
lichtbeige
uni colour 03
mint creme
uni colour 23
zand
uni colour 24
bosbruin
uni colour 25
paardenbloem
uni colour 04
rozenwater
uni colour 22
mauve
uni colour 16
amandelroze
uni colour 21
oudroze
uni colour 11
kers
uni colour 12
marineblauw
uni colour 20
petroleum
uni colour 17
donker denimblauw
uni colour 13
denimblauw
uni colour 15
mosgroen
uni colour 10
zink
uni colour 07
zwart
uni colour 08

Productinformatie

Gemaakt van een heerlijke combinatie van katoen, viscose en linnen. Het resultaat is een garen dat geschikt is om het hele jaar door te dragen. Het garen ademt, heeft een delicate structuur en glans en is perfect om direct op de huid te dragen!

Dit garen hoort bij garencategorie B en het is een geweldig alternatief voor ontwerpen die gemaakt zijn voor één van onze andere katoengarens zoals Cotton Light en Muskat – maar dan met een beetje meer luxe!

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Fijne was 30°C / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (158)

country flag Karen wrote:

Mijn favoriete garen van Drops :-). Kunnen er nog meer vrolijke kleuren komen? Bijvoorbeeld lavendel, mintgroen, koraal, turquoise....

28.10.2023 - 09:15

country flag Clara wrote:

Hei, Jeg har kjøpt dette garnet second hand, og det ser veldig ut som fargen "løvetann", selv om det står fargekode "3" på etikettene. Kan det stemme at dette er samme farge? Hilsen Clara

17.08.2023 - 22:53

DROPS Design answered:

Hej Clara, det skulle kunne være så at noget er gået fejl der... men du som har nøglerne ser det nok bedst selv - god fornøjelse! :)

18.08.2023 kl. 13:51

country flag Debora wrote:

Buonasera, ho scritto un anno fa perché purtroppo, rispettando le istruzioni di lavaggio, mi capita che i capi lavorati con Belle dopo 2 volte che li indosso cedono tantissimo. Si allungano e allargano di 2 cm!! Capita solo a me? Eppure lavoro con ferri 4 e ho pure la mano stretta.. Ho provato a lavorare coi ferri 3,5 e fare una taglia in meno ma non risolvo il problema, dopo una giornata addosso, il filato comincia a cedere...

05.07.2023 - 20:28

DROPS Design answered:

Buonasera Debora, purtroppo non abbiamo altre indicazioni in merito se non quelle riportate sulla fascetta. Buon lavoro!

06.07.2023 kl. 16:57

country flag Mascha wrote:

Hallo! Kann man dieses Garn zusammen mit Kid-Mohair verstricken, um den Pullover etwas flauschiger zu machen? Oder ist das nicht empfehlenswert?

28.02.2023 - 21:39

DROPS Design answered:

Liebe Mascha, sicher können Sie Belle mit z.B. Kid-Silk zusammen stricken. Wie immer stricken Sie am besten eine Maschenprobe zuvor, so finden Sie die richtige Textur, Nadelgröße und Maschenprobe, die Ihnen gefällt. Viel Spaß beim stricken!

01.03.2023 kl. 10:22

country flag Susi wrote:

Danke für den netten Tipp, Inge !

14.02.2023 - 17:18

country flag Inge wrote:

Hi Susi, ich kann in jedem Fall die Belle empfehlen. Ich habe bereits mehrere Pullover daraus gestrickt. Das Garn teilt sich nicht wie andere mehrfädige Baumwollgarne. Es ist ein wenig unregelmäßig was mir bei Glatt rechts gestrickten Projekten zu einem gleichmäßigen Strickbild verhilft. Es trägt sich wunderbar auch an warmen Tagen und lässt sich problemlos in der Maschine waschen. Nicht zuletzt ist es für die hochwertige Materialzusammensetzung sehr günstig.

14.02.2023 - 08:06

country flag Susi wrote:

Ich habe Probleme, mich für eins der Baumwollgarne zu entscheiden. Welche Qualität ist formstabil und eignet sich für einen Pullover mit langen Ärmeln ? Ich hätte gerne eine Empfehlung für das qualitativ hochwertigste Baumwollgarn von DROPS in Gruppe A oder B. Danke.

13.02.2023 - 17:41

DROPS Design answered:

Liebe Susi, siehe unten eine Antwort von einer Kundin - gerne kann Ihnen Ihr DROPS Laden damit - auch per Telefon oder per E-Mail - weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

14.02.2023 kl. 14:28

country flag SIGNOUREL wrote:

Bonjour, On m'a donné plusieurs pelotes de Drops Belle coloris 17- pétrole Je ne sais pas si la personne les avaient depuis longtemps.... Je dois en acheter d'autres. Pouvez-vous m'indiquer si vous avez encore le bain -dyelot 841 merci

16.01.2023 - 19:34

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Signourel, contactez les différents magasins DROPS pour leur demander, ils pourront vous aider, même par mail ou téléphone. Vous pouvez également demander à d'autres tricoteuses du monde entier via notre DROPS Workshop; peut être que l'une d'entre elle pourra vous aider. Bon tricot!

17.01.2023 kl. 10:31

country flag Béatrice Thibaud wrote:

Je cherche drops belle couleur 14 je ne trouve pas .

13.08.2022 - 13:36

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Thibaud, cette couleur a été retirée du nuancier, je suis désolée. Votre magasin pourra vous aider à choisir une autre couleur si besoin, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

15.08.2022 kl. 09:11

country flag Hilde Tornes wrote:

Ønsker å bestille garn

05.08.2022 - 12:29

country flag Marian Elisa Christensen wrote:

Har I Drops Belle colour 20 dyelot 3532 på lager. Jeg tror jeg mangler 2 nøgler...

14.07.2022 - 10:02

DROPS Design answered:

Hej Marian. Vi har dessvärre inte översikt på vilka dyelot våra återförsäljare har på lager, men ta gärna kontakt med de så hjälper de dig. Mvh DROPS Design

14.07.2022 kl. 13:27

country flag Sonia wrote:

Wo kann ich die Kommentare über die Garne lesen?

13.07.2022 - 16:33

DROPS Design answered:

Liebe Sonia, Leider sind die Kommentare im Garnbereich nicht öffentlich zugänglich.

24.07.2022 kl. 19:26

country flag Vivien Thorogood wrote:

Hi do Belle and Fabel combine well? I have a children's pattern using 5.5 mm needles. Thank you :)

30.06.2022 - 18:33

DROPS Design answered:

Dear Vivien, no, they don't combine well. Belle is a cotton thread so it won't get mixed with Fabel and both threads will be completely separated when working.

30.06.2022 kl. 21:09

country flag Heidemann wrote:

Wo gibt es dir Farbe Pearl zu kaufen?

16.06.2022 - 10:35

DROPS Design answered:

Liebe Frau Heidemann, diese Farbe ist ganz neu, fragen Sie mal Ihren DROPS Laden, wann sie sie bekommen werden. Viel Spaß beim stricken!

17.06.2022 kl. 08:21

country flag Helga Eer wrote:

Liebes Team, da ich mit Strickmaschine stricke, wollte ich wissen, ob die BELLE unicolor auch der Maschine verarbeitet werden kann. Steht das auf der Banderole und ich hab's nicht gesehen ? Danke im Voraus und liebe Grüße aus Wien

11.06.2022 - 10:32

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eer, es kommt nach Ihrer Strickamaschinen an, am besten schauen Sie die Gebrauchshinweisen/anleitung oder fragen Sie Ihr DROPS Laden/ ein Strickforum. Viel Spaß beim stricken!

13.06.2022 kl. 12:16

country flag Lena wrote:

På den här sidan står det att Garnius.se säljeR Drops belle för 16 kr/nystan. På hemsidan kostar det 19kr - lite falsk marknadsföring va?

09.06.2022 - 16:48

country flag Renata Del Sal wrote:

Filato molto scorrevole con bellissimi colori. Io per i capi estivi lo lavoro coi ferri n 5 (campione 17x22 m = 10x10 cm). Mi piacerebbe che ci fosse anche un verde più scuro.

03.06.2022 - 13:26

country flag Debora wrote:

Buongiorno, il filato è bellissimo e molto confortevole da indossare. Però mi succede che dopo averlo indossato un paio di volte, si lascia andare moltissimo e non tiene più la forma, che riacquista una volta lavato. Com'è possibile? Lavorato con ferri 4 ottenendo il campione corretto. Grazie mille

28.05.2022 - 15:31

DROPS Design answered:

Buongiorno Debora, ha seguito le istruzioni di lavaggio riportate sulla fascetta? Si ricordi di asciugare il lavoro in piano e non appeso. Buon lavoro!

29.05.2022 kl. 14:30

country flag Heleen Vanderlaan wrote:

To wear a garment made with this yarn is every day a joy! Year around.

26.05.2022 - 22:02

country flag Aud Jorunn Blindheim wrote:

Hvordan vil plagg i Bella garn holde seg i bruk? Det virker som det kan ha lett for å sige ut sige ut? noen som har erfaringer? Mvh. Aud

05.05.2022 - 12:33

DROPS Design answered:

Hej, Nej absolut ikke (hvis du overholder strikkefastheden). DROPS Belle holder sig fin både efter brug og vask :)

06.05.2022 kl. 14:29

country flag Vief Cornelissen wrote:

Wat is de bron van de viscose?

01.05.2022 - 20:10

DROPS Design answered:

Dag Vief,

De grondstof van viscose is cellulose (hout dus). Deze ondergaat een chemische behandeling waardoor de glanzende en zachte structuur ontstaat. Het wordt ook wel nepzijde genoemd, maar heeft vergelijkbare eigenschappen als katoen. Onze viscose komt uit Turkije.

21.05.2022 kl. 16:25

country flag Yiqi Huang wrote:

Dear Drops team, I would like to make the Aegean (vs-031) T-shirt which uses Drops Belle, but I can't find the colour 14 (light blue) anywhere online in Germany. Even here the number 14 is missing. Is it completely sold out? I really like the colour in the design, would you make a suggestion on the substitution woll in the matching colour? Thank you!

25.04.2022 - 00:13

DROPS Design answered:

Dear Mrs Huang, this colour is now discontinued - please feel free to contact your DROPS store for any assistance choosing the best matching colour. They will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

25.04.2022 kl. 08:58

country flag Maria Rind wrote:

Hej Jeg har købt Belle i farven rosenmandel online, men synes ikke farven er pæn i virkeligheden. Kan jeg evt. strikke den sammen med andet tyndt garn i en farve der skjuler den beige tone i rosenmandel? Jeg har ikke kunnet finde opskrifter på noget der er strikket i rosenmandel farven og kan heller ikke finde den under garnkombinationer. På forhånd tak. vh.

03.04.2022 - 16:52

DROPS Design answered:

Hei Maria. Vanskelig å gi et godt personlig råd ang fargevalg/mix av farger, vi er alle forskjellige. Du må du finne en farge du liker og vil mene passe til rosenmandel. Om du strikker med 1 tråd DROPS Belle + 1 tråd fra samme garngruppe som Belle (garn fra garngruppe B), kan du velge en oppskrift som er strikket med garn fra garngruppe D. Men husk å sjekke at din strikkefasthet stemmer. Du må også huske ved miks av kvaliteter, hvordan plagget skal vaskes. mvh DROPS Design

04.04.2022 kl. 09:12

country flag Helle wrote:

Kunne godt tænke mig nye farver,,det fantastisk garn men mangler nye farver

19.03.2022 - 06:04

DROPS Design answered:

Hei Helle. Kom gjerne med fargeforslag, så skal vi beskjed videre til de som vurderer nye farger. mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:18

country flag Lydia wrote:

Vielen Dank für Ihre Antwort. Spannen wird leider nicht helfen, denn ich habe ja zuviele Reihen bei richtiger Breite.Das butterfly heart top wird von der Mitte aus im Lacemuster nach außen und unten gestrickt-das Umrechnen ist dann schwierig.\r\nAber trotzdem nochmals vielen Dank für Ihre schnelle Rückmeldung. Viele Grüße Lydia

18.03.2022 - 17:11

Stuur een opmerking over DROPS Belle

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

DROPS Belle 11, oudroze
+ DROPS Kid-Silk 46, kersensorbet