Hoe u een boodschappentas haakt

Gehaakte tassen zijn helemaal in de mode dit seizoen! Nog nooit eerder eentje gehaakt? Geen zorgen! Hier is een stap-voor-stap instructie hoe u de tas Pacific Blues (DROPS 199-15) haakt, zodat u makkelijk... (Lees verder)

categorie: Volledige patronen

Combineer DROPS Delight en DROPS Kid-Silk

Bent u op zoek naar een garencombinatie met als resultaat kledingstukken die zacht zijn en een goede vormstabiliteit hebben?Probeer dan eens 1 draad DROPS Delight te combineren met 1 draad DROPS Kid-silk. In... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Combineer DROPS Fabel en DROPS Brushed Alpaca Silk

U kunt een zacht en sterk Garengroep D dikte krijgen door de volgende 2 garens te combineren: DROPS Fabel en DROPS Brushed Alpaca Silk. Hieronder vindt u afbeeldingen van verschillende combinaties van... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Combineer DROPS BabyAlpaca Silk met DROPS Kid-Silk

Als u op zoek bent naar een heel zacht en fijn garenalternatief, probeer dan een de combinatie van DROPS BabyAlpaca Silk met DROPS Kid-Silk. Het resultaat, dat valt onder Garengroep C, heeft een subtiele... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Hoe u een trui van boven naar beneden breit

Verschillende truien van ons worden van boven naar beneden gebreid, en dit wordt vooral gedaan omdat dit meer flexibiliteit biedt aangaande het aanpassen van de trui naar persoonlijke afmetigen of voorkeuren.... (Lees verder)

categorie: Breicursus

Hoe u telpatronen voor haken leest

Een telpatroon voor haken bestaat uit symbolen, 1 symbool = 1 steek - the symboolverklaring legt uit wat voor soort steek het is of hoe hij gehaakt moet worden. Het telpatroon laat alle steken aan de goede... (Lees verder)

categorie: Aan de slag!

Combineer DROPS Kid-Silk en DROPS Nepal

Nog een fantastische combinatie om de dikte van Garengroep D te krijgen, is door DROPS Nepal samen met DROPS Kid-Silk te gebruiken. Het resultaat is een kledingstuk dat warm en zacht aanvoelt, met... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Hoe u telpatronen voor breien leest

Een telpatroon bestaat uit vierkanten. 1 vierkant = 1 steek - de verklaring van de symbolen geeft uitleg over hoe u de steek moet breien. Het telpatroon laat alle steken zien aan de goede kant (tenzij... (Lees verder)

categorie: Aan de slag!

Engelse patentsteek - een overzicht

Engelse patentsteek (soms ook wel Brioche genoemd) is een breitechniek waarbij u af en toe dubbele steken gebruikt om een duidelijk zichtbaar streeppatroon te creëren in uw breiwerk – vergelijkbaar... (Lees verder)

categorie: Breicursus

Hoe u de Aviator muts breit

Ken je een kleintje die wel een nieuwe muts kan gebruiken? Hier vindt u een stap voor stap instructie met afbeeldingen hoe u de populairste babymuts op onze website maakt, de Baby Aviator Hat (DROPS Baby... (Lees verder)

categorie: Volledige patronen