Hoe u de Sky High, basis babymuts breit.

Van die schattige babymutsjes heeft u nooit te veel. Deze stap-voor-stap les helpt u bij het breien van een eenvoudige babymuts met een boord en oorflappen, zoals in het patroon DROPS Baby 20-9. Klik hier... (Lees verder)

categorie: Volledige patronen

Hoe u de Court Jester sloffen maakt

Warme sloffen op koude dagen zijn een must, maar daarnaast zijn het ook hele leuke cadeautjes om weg te geven. Daarom nodigen we u uit om deze les te volgen waarin u leert hoe u de Court Jester sloffen... (Lees verder)

categorie: Volledige patronen

Hoe u een boodschappentas haakt

Gehaakte tassen zijn helemaal in de mode dit seizoen! Nog nooit eerder eentje gehaakt? Geen zorgen! Hier is een stap-voor-stap instructie hoe u de tas Pacific Blues (DROPS 199-15) haakt, zodat u makkelijk... (Lees verder)

categorie: Volledige patronen

Combineer DROPS Big Delight en DROPS Kid-Silk

Bent u op zoek naar een garencombinatie die zachte kledingstukken met een goede vormstabiliteit als resultaat hebben? Probeer dan eens de combinatie van 1 draad DROPS Big Delight en 1 draad DROPS Kid-Silk. Het... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Combineer DROPS Delight en DROPS Kid-Silk

Bent u op zoek naar een garencombinatie met als resultaat kledingstukken die zacht zijn en een goede vormstabiliteit hebben?Probeer dan eens 1 draad DROPS Delight te combineren met 1 draad DROPS Kid-silk. In... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Combineer DROPS Fabel en DROPS Brushed Alpaca Silk

U kunt een zacht en sterk Garengroep D dikte krijgen door de volgende 2 garens te combineren: DROPS Fabel en DROPS Brushed Alpaca Silk. Hieronder vindt u afbeeldingen van verschillende combinaties van... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Combineer DROPS BabyAlpaca Silk met DROPS Kid-Silk

Als u op zoek bent naar een heel zacht en fijn garenalternatief, probeer dan een de combinatie van DROPS BabyAlpaca Silk met DROPS Kid-Silk. Het resultaat, dat valt onder Garengroep C, heeft een subtiele... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven

Hoe u een trui van boven naar beneden breit

Verschillende truien van ons worden van boven naar beneden gebreid, en dit wordt vooral gedaan omdat dit meer flexibiliteit biedt aangaande het aanpassen van de trui naar persoonlijke afmetigen of voorkeuren.... (Lees verder)

categorie: Breicursus

Hoe u telpatronen voor haken leest

Een telpatroon voor haken bestaat uit symbolen, 1 symbool = 1 steek - the symboolverklaring legt uit wat voor soort steek het is of hoe hij gehaakt moet worden. Het telpatroon laat alle steken aan de goede... (Lees verder)

categorie: Aan de slag!

Combineer DROPS Kid-Silk en DROPS Nepal

Nog een fantastische combinatie om de dikte van Garengroep D te krijgen, is door DROPS Nepal samen met DROPS Kid-Silk te gebruiken. Het resultaat is een kledingstuk dat warm en zacht aanvoelt, met... (Lees verder)

categorie: Garenalternatieven