Doe mee met de DROPS-Along

Christmas KAL 2019

De kerst komt er al weer aan en dat betekent dat het tijd is om te beginnen met een nieuwe kersttrui voor uw kinderen. Dus waarom doet u niet mee met ons om samen te breien met deze leuke Sleepy Santa trui in DROPS Air - er zit 30% korting op het garen de rest van 2019!

Maar eerst, wat is een KAL? Een KAL of Knit-Along is an "evenement" waarbij u samen met andere creatieve mensen een patroon breit, hulp krijgt en inspiratie en afbeeldingen deelt van uw vorderingen tijdens het breien.

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Twijfelt u over uw breivaardigheid? Geen zorgen! Dit is een makkelijk patroon om te volgen en elke stap bevat video's en afbeeldingen die u helpen om de trui af te maken.

START DATUM
We beginnen met breien op donderdag 14 november!

U kunt uw vorderingen met iedereen delen door uw afbeeldingen te taggen met: #DROPSChristmasKAL en #SleepySantaSweater, stuur uw afbeeldingen naar de #dropsfan gallery of doe mee met de DROPS Workshop!

Clues

Christmas 2018

Doe mee met de DROPS-Along en brei samen een kersttrui voor de hele familie!

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Dit is een makkelijk patroon om te volgen, maar maakt u zich geen zorgen over uw vaardigheden! Elke stap in deze DROPS-along bevat video's en afbeeldingen om u te helpen bij het vervaardigen van de trui.

Nog nooit een project met meerdere kleuren gebreid? Dan is deze perfect om mee te beginnen!

STARTDATUM
We beginnen met breien op donderdag 1 november!

Deel uw voortgang met ons en alle anderen door uw afbeeldingen te taggen met de volgende 2 hashtags: #DROPSChristmasKAL en #RedNoseJumper (als u de trui voor volwassenen maakt) of #RedNoseJumperKids (als u de kindertrui maakt). Op die manier kunt u op de hashtag online klikken of het zoekvenster gebruiken in deDROPS Workshop om andere mensen te vinden die dezelfde trui breien als u!

Clues

Magic Summer

Doe mee met onze nieuwe DROPS-Along, deze keer haken we samen een fantastische omslagdoek!

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Zoals in onze vorige CALS, combineren we verschillende haaktechnieken en steken, met verschillende niveau's en moeilijkheidsgraad. Maar, maakt u zich geen zorgen! Elke clue bevat zowel stap-voor-stap afbeeldingen, als een video om u te helpen

START DATUM
De DROPS-Along begint op 3 mei! Bereid u voor en bestel het garen!

Deel uw vorderingen met ons door uw afbeeldingen te taggen met #DROPSAlong #MagicSummerCAL op Instagram en Facebook, of sluit u aan bij de DROPS Workshop voor extra help!

Clues

Christmas 2017

Doe met ons mee met deze DROPS-Along, samen breien aan een Kersttrui voor de hele familie!

MOEIKLIJKHEIDSGRAAD
Zoals in onze eerdere DROPS-Alongs, combineren we verschillende technieken en steken, met een verschillende moeilijkheidsgraad - maar deze keer gaan we breien!

Maakt u zich zorgen over uw vaardigheden? Dat is niet nodig. Elke stap in deze DROPS-along bevat video's en lessen om u te helpen de trui af te maken.

STARTDATUM
We beginnen 3 november met breien!

Deel uw voortgang met ons door uw afbeeldingen te taggen met #DROPSAlong #DROPSChristmasKal op Instagram en Facebook, of doe met ons mee in de DROPS Workshop voor extra help!

Clues

Spring Lane

Doe met ons mee en haak een nieuwe mystery deken van 6 kleuren of DROPS ♥ You #8

VAARDIGHEIDSNIVEUA
Zoals eerder, meerdere haaktechnieken en steken combineren, sommige zijn simpel en andere meer geavanceerd. Bent u nog een beginner, dan hoeft u geen zorgen te maken! Alle clues voor de deken zullen worden gepubliceerd met een gedetailleerde stap-voor-stap beschrijving, foto’s en video’s.

BEGIN DATUM
De eerste clue komt online op 2 maart!

Deel met onze de voortgaan van uw deken door uw foto’s op Instagra en Facebook te taggen met #DROPSAlong en #SpringLaneCAL, of word lid van de DROPS Workshop op Facebook voor extra hulp en ondersteuning!

Clues

The Meadow

Doe met ons mee met een prachtige mystery deken in 5 kleuren DROPS ♥ You #7!

VAARDIGHEIDSNIVEAU
Wij zullen meerdere haaktechnieken en steken combineren, sommige zijn simpel en andere meer geavanceerd. Maar bent u nieuw in haken, geen zorgen maken! Alle clues voor de mystery deken zullen worden gepubliceerd samen met een gedetailleerde DROPS les en video!

Gebruik #DROPSCAL #TheMeadow om uw projecten te taggen op Instagram en Facebook, of wordt lid van de DROPS Workshop op Facebook voor extra hulp en inspiratie!

Clues