Doe mee met de DROPS-Along

Christmas 2017

Doe met ons mee met deze DROPS-Along, samen breien aan een Kersttrui voor de hele familie!

MOEIKLIJKHEIDSGRAAD
Zoals in onze eerdere DROPS-Alongs, combineren we verschillende technieken en steken, met een verschillende moeilijkheidsgraad - maar deze keer gaan we breien!

Maakt u zich zorgen over uw vaardigheden? Dat is niet nodig. Elke stap in deze DROPS-along bevat video's en lessen om u te helpen de trui af te maken.

STARTDATUM
We beginnen 3 november met breien!

Deel uw voortgang met ons door uw afbeeldingen te taggen met #DROPSAlong #DROPSChristmasKal op Instagram en Facebook, of doe met ons mee in de DROPS Workshop voor extra help!

Laatste clue

Spring Lane

Doe met ons mee en haak een nieuwe mystery deken van 6 kleuren of DROPS ♥ You #8

VAARDIGHEIDSNIVEUA
Zoals eerder, meerdere haaktechnieken en steken combineren, sommige zijn simpel en andere meer geavanceerd. Bent u nog een beginner, dan hoeft u geen zorgen te maken! Alle clues voor de deken zullen worden gepubliceerd met een gedetailleerde stap-voor-stap beschrijving, foto’s en video’s.

BEGIN DATUM
De eerste clue komt online op 2 maart!

Deel met onze de voortgaan van uw deken door uw foto’s op Instagra en Facebook te taggen met #DROPSAlong en #SpringLaneCAL, of word lid van de DROPS Workshop op Facebook voor extra hulp en ondersteuning!

Clues

The Meadow

Doe met ons mee met een prachtige mystery deken in 5 kleuren DROPS ♥ You #7!

VAARDIGHEIDSNIVEAU
Wij zullen meerdere haaktechnieken en steken combineren, sommige zijn simpel en andere meer geavanceerd. Maar bent u nieuw in haken, geen zorgen maken! Alle clues voor de mystery deken zullen worden gepubliceerd samen met een gedetailleerde DROPS les en video!

Gebruik #DROPSCAL #TheMeadow om uw projecten te taggen op Instagram en Facebook, of wordt lid van de DROPS Workshop op Facebook voor extra hulp en inspiratie!

Clues