DROPS Glitter

Voeg wat glitter toe!

vanaf:

1.90€

per 10 g

Samenstelling: 60% cupro, 40% metaal
Gewicht/looplengte: 10 g = ca 700 m
Verzorging: Handwas, max 30°C

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Cupro en metaaldraad uit Turkije

Garen type
Deals vanaf
DROPS Glitter
colours
2.30 EUR
1.90 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Letsknit
Webstore
1.90 EUR
10g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.95 EUR
10g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
1.99 EUR
10g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
2.00 EUR
10g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Breicafe Het Breipunt
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Breiparadijs
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Finlandia Import
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

DROPS Glitter
gold & silver
2.30 EUR
1.90 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Letsknit
Webstore
1.90 EUR
10g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.95 EUR
10g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
1.99 EUR
10g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
2.00 EUR
10g
Bestel
Hartje Winterswijk
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Breicafe Het Breipunt
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Breiparadijs
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Finlandia Import
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel
Wolcafé
Webstore
2.30 EUR
10g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

3 Kleuren in DROPS Glitter

zilver
gold & silver 02
goud
gold & silver 01
rood
colours 08

Productinformatie

Glitterdraad op klosjes van 10 gram. DROPS Glitter is de perfectie manier om een patroon extra spannend te maken!

Samen met bijna elke mogelijke garenkwaliteit geeft deze draad het breiwerk een glanzend en sprankelend effect.

Voor een trui voor een volwassene gebruikt u ongeveer 1 à 2 klosjes DROPS Glitter.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30°C

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Wilt u het garen van dichter bij bekijken?

Bekijk het garen van dichtbij en bekijk hoe een gebreid proeflapje eruit ziet, in deze video:

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS Kid Silk 30, kerrie + DROPS Glitter 01, goud
DROPS Kid Silk 29, vanille + DROPS Glitter 01, goud

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (45)

country flag Angela Boer wrote:

Goeden dag Ik heb een vraag over de drops glitter. Komt deze ook in meerdere kleuren? Ik heb nu goud en zilver maar zou graag ook paars en blauw gebruiken. Mvg. Angela

22.07.2022 - 15:18:

DROPS Design answered:

Dag Angela,

Nee, DRIOS glitter hebben we helaas alleen in goud, zilver en rood.

24.07.2022 kl. 13:13:

country flag MARTIN wrote:

Bonjour, comment laver un pull tricoté en coton Drops Safran mélangé à un fil Glitter ? Je vous remercie.

18.07.2022 - 10:19:

DROPS Design answered:

Bonjour Martin, il est préférable de laver à la main, en raison du fil Glitter.

24.07.2022 kl. 19:38:

country flag Louise Nielsen wrote:

Ich habe 2 Spulen Glitter Silber gekauft. Eine Spule wiegt 18 Gramm; die andere nur 16. Ich brauche etwa 700 Meter pro Projekt für zwei verscheidende Projekte. Warum ist das Unterschied so groß pro Spule? Was wiegt die Spule selber? (so dass ich herausfinden wie viel Glitzerfaden es gibt). Jetzt bin ich nervös dass ich nicht genug habe. Der Preis ist gestiegen von 2.40 chf zu 2.90 chf gestiegen und ich bin recht enttäuschst mit das Unterschied von Spule -Gewicht.

12.05.2022 - 13:39:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Nielsen, das Gewicht ist immer ungefähr + oder - 10%; die Länge sollte aber richtig sein. Viel Spaß beim stricken!

13.05.2022 kl. 15:04:

country flag Paola Bacciarelli wrote:

Mi riferisco al filato Drops Glitter. Mediamente per un maglion taglia S quanto ne occorre? E per una taglia L? Ringrazio anticipatamente

11.02.2022 - 09:33:

DROPS Design answered:

Buonasera Paola, solitamente il filato Glitter viene usato in abbinamento ad un altro filato per impreziosire il lavoro. In ogni caso per un aiuto così personalizzato può rivolgersi al suo rivenditore DROPS di fiducia. Buon lavoro!

14.02.2022 kl. 18:37:

country flag Marianne wrote:

Hei! Er det meningen at glittertråden skal strikkes dobbelt fra snella? Det er ikke mulig å finne en enkel ende å starte på den jeg har kjøpt. Eller er det noen smarte triks for å finne begynnelsen på tråden?

02.02.2022 - 09:33:

DROPS Design answered:

Hei Marianne. På Glitter er nok det vanskelig å finne enden. Skal du strikke/hekle med 2 tråder Glitter kan du snurre opp halve "nøstet" på en tom trådsnelle eller lignedne, slik at du har 2 "nøster"med Glitter når du skal strikke/hekle. mvh DROPS Design

07.02.2022 kl. 08:29:

country flag Patricia Findlay wrote:

Is it possible to block a shawl with the glitter yarn knitted in? Or will it not stretch enough?

11.01.2022 - 10:16:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Findlay, depending on how far you will have to strecht it, it might be wise to try on a swatch first, so that you will be sure. Happy knitting!

12.01.2022 kl. 07:53:

country flag Heleen Blom wrote:

Voor patroon 89-22 wordt aangegeven glitter nr 04 en 07. Ik kan niet vinden waar ik dit kan kopen Is het ook mogelijk om de glitter weg te laten, of is er een ander alternatief?

09.09.2021 - 12:15:

DROPS Design answered:

Dag Heleen,

Deze kleuren zijn inderdaad uit de handel. Je kan het ook weg laten, daar verandert het patroon of de stekenverhouding niet door. Of je kiest een van de andere glitter kleuren, bijvoorbeeld nr 01 (zilver) of 02 (goud).

23.09.2021 kl. 15:05:

country flag Janet Buckland wrote:

If garment knitted with glitter gets washed at 40 degrees what will happen to the glitter

02.09.2021 - 17:06:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Buckland, if you work together a superwash yarn with a yarn that should be washed by hand, always wash the finished piece by hand, following the instructions to this yarn (and not to the superwash yarn). Happy knitting!

03.09.2021 kl. 07:36:

country flag Simone wrote:

Liebes Drops Team, wie muss ich bei der Berechnung für eine Garn Alternative auch Drops Glitter mit einbeziehen? Brauche Garn D+Gltter. Z.B. B+A=D muss ich noch etwas dazu nehmen? Lieben Gruß

01.09.2021 - 20:05:

DROPS Design answered:

Liebe Simone, wenn Sie Glitter stricken, will Ihre Maschenprobe nicht ändern, Glitter ist sehr dünn und bringt nur glänzend Effekt - siehe auch im Video. Viel Spaß beim stricken!

02.09.2021 kl. 09:35:

country flag Irene Bowker wrote:

I have some Drops Kid Silk yarn but find it too fine (lacks body) when knitted. If I add Drops glitter to the Kid Silk how much will it alter my tension? Do you have any other suggestions please

05.07.2021 - 17:22:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Bowker, DROPS Glitter doesn't alter the tension, it's a very thin thread that adds a touch of shiny and glittery effect. Feel free to contact your DROPS store - even per mail or telephone - it will be easier for them to find you the best solution. Happy knitting!

06.07.2021 kl. 09:34:

country flag Jette wrote:

Woll-Elli verkauft das Glitzergarn für 2€ statt angegebener 1€ DROPS Glitter

24.01.2021 - 13:49:

DROPS Design answered:

Liebe Jette, danke für Ihre Rückmeldung, Laden schreiben wir, damit sie ihre Preisen akualisieren. Viel Spaß beim stricken!

25.01.2021 kl. 13:39:

country flag Margarita Sanchez wrote:

Como compro estos hermosos hilos por favor puedo?????

06.01.2021 - 16:35:

DROPS Design answered:

Hola Margarita. Puedes pedir la lana aquí: https://www.garnstudio.com/findastore.php?s=w&cid=23

31.01.2021 kl. 20:05:

country flag Karin Brekke Larsen wrote:

Har søkt mange steder , men finner ikke Drops Glittertråd farge nr.09 sort. Har dere noen tips hvor jeg kan få kjøpt denne fargen.

22.11.2020 - 21:13:

DROPS Design answered:

Hei Karin. Dessverre, men sort glittertråd er utgått fra vårt sortiment. Ta kontakt med div butikker og hør om de har noe igjen. Ellers så er sosiale medier et sted der man kan spørre andre forbrukerer. Der er det veldig mange som hjelper hverandre med garnetterlysninger og har gode tips. God Fornøyelse!

24.11.2020 kl. 07:47:

country flag Decam Olivia wrote:

Bonjour, Je suis à la recherche d'une laine dorée, taille de crochet n°3 pour confectionner un bonnet à feuilles. Votre produit glitter semble beaucoup trop fin et ne pas pouvoir s'utiliser sans association avec une autre laine. Auriez-vous un produit qui corresponde à ma demande. Cordialement, O.D.

27.05.2020 - 20:08:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Decam, nous n'avons pas de fil doré, nous utilisons Glitter pour ajouter une touche de doré quand nécessaire - vous pouvez ainsi l'ajouter au fil souhaité, quelque soit le type/la tension - retrouvez tous nos fils ici classés par groupe - votre magasin DROPS saura vous conseiller, n'hésitez pas à le contacter; même par mail ou téléphone. Bon tricot!

28.05.2020 kl. 09:01:

country flag NELLY LECAILLET wrote:

Ou trouver fil drops glitter en 05,06 et 07 pour modele 90-20 ?

19.05.2020 - 22:14:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Lecaillet, seuls les couleurs or et argent sont toujours disponibles. Les autres couleurs n'existent plus dans notre gamme. Bon tricot!

20.05.2020 kl. 07:30:

country flag Laignel wrote:

Où trouver ce fil doré ?

04.05.2020 - 16:18:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Laignel, vous trouverez la liste des magasins DROPS proposant ce fil en cliquant sur le petit panier vert sur cette page, découvrez ici la liste de tous les magasins DROPS. Bon tricot!

05.05.2020 kl. 11:51:

country flag Stéphanie wrote:

Bonjour, je m'apprête à utiliser Glitter associé à la Lima mais dès l'échantillon je rencontre des problèmes de tension, Glitter restant plus lâche... Faut il bobiner les 2 fils ensemble avant de commencer ? Ou existe-t-il une autre astuce ? D'avance merci !

24.03.2020 - 18:59:

DROPS Design answered:

Bonjour Stéphanie, Glitter est un fil très fin qui ne doit pas interférer dans votre tension, mais vous pouvez, au choix embobiner les pelotes ensemble si vous le souhaitez. Votre magasin aura peut être une autre astuce pour vous aider, n'hésitez pas à lui demander, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

25.03.2020 kl. 10:31:

country flag Klitterilanka wrote:

Kysymys.miten saan klitterilangan hyvin sukkalangan joukkoon

20.02.2020 - 11:47:

country flag Sabine Rauch wrote:

Cupro wird in Deutschland aus ökologischen Gründen nicht mehr hergestellt. Unter anderem wird mit verdünnter Schwefelsäure gearbeitet. Wenn wir das in unserem Land nicht herstellen, welche armen Menschen müssen sich die Chemie jetzt antun? Wahrscheinlich ohne Schutzmaßnahmen!? Brauchen wir solche Fäden wirklich??

19.01.2020 - 22:49:

country flag Lena wrote:

Hej, jeres sølvtråd er rigtig god at strikke med. Vil dog forslå jer at lave en løs plastdims (eller en bedre spole)man kan sætte spolen i, for at bremse den lidt, fordi den meget nemt ruller for meget tråd og det derved bliver løkker. Håber I

19.01.2020 - 19:43:

DROPS Design answered:

Hei Lena. Takk for ditt tips. Vi skal ta det i betraktning neste gang vi gjør en bestilling fra vår leverandør. mvh DROPS design

27.01.2020 kl. 09:39:

country flag Peggy wrote:

Do you have the glitter yarn in the blacK?

08.11.2019 - 22:07:

DROPS Design answered:

Dear Peggy, we do only have silver and gold, please contact the different DROPS stores for black . Happy knitting!

11.11.2019 kl. 12:47:

country flag Eva R wrote:

Hallo! Kann man Glitter auch als Nähmaschinengarn verwenden? Vielen Dank!

19.12.2018 - 11:50:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eva R., es kann von der Nähmaschine hängen, aber das würden wir nicht empfehlen. Viel Spaß beim stricken!

20.12.2018 kl. 12:07:

country flag Mónica Campos Pérez wrote:

Hi, is it sturdy to crochet it together with another thread for a net bag that will carry weight?

21.11.2018 - 14:29:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Pérez, Glitter just brings some glittering effect, but will not add extra strength. Do not hesitate to contact your DROPS store for any further individual assistance - even per mail or telephone. Happy crocheting!

21.11.2018 kl. 16:07:

country flag Sylvie wrote:

Bonjour je souhaiterais tricoter un snood sur le modèle de l'écharpe ACE OF DIAMONDS (dispo sur GARN STUDIO- motif ajouré ) en coloris rouge. J'ai 2 questions - je souhaiterais associer le fil Glitter : le tuto conseille de tricoter en aiguille 4,5. L'ajout du fil glitter nécessite-t-il de changer de taille d'aiguille (passer à 5,5 ? plus ?) - le fil Glitter ne semble plus disponible en rouge. Est-ce que ce serait joli avec le glitter or ? Merci pour votre retour

20.11.2018 - 17:25:

DROPS Design answered:

Bonjour Sylvie, DROPS Glitter est un fil très fin qui ajoute une touche de brillant (plus ou moins en fonction du nombre de fils tricotés), il ne change pas la tension - pensez toutefois toujours à réaliser votre échantillon au préalable. Vous pouvez utiliser le fil or ou argent en fonction de l'effet souhaité. Bon tricot!

21.11.2018 kl. 10:03:

country flag Mónica wrote:

¿Es resistente para hacer tejerlo junto a otro hilo para una bolsa de red que llevará peso?

19.11.2018 - 13:32:

DROPS Design answered:

Hola Monica. Este hilo es delicado. Se puede usar para un bolso trabajado con puntos bajos, pero no lo recomendaría para una bolsa de red por si los hilos se rompen o se enganchan.

14.04.2019 kl. 19:05:

Stuur een opmerking over DROPS Glitter

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.