DROPS Cotton Light

Een koel katoengaren voor de zomer!

vanaf:

1.05€

per 50 g

Samenstelling: 50% katoen, 50% polyester
Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK / worsted
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 105 m
Aanbevolen naalddikte: 4 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden
Verzorging: Fijne was 40ºC / Plat laten drogen

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Katoen uit Turkije, polyester uit Spanje

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 951032), Standard 100, Klasse I van het AITEX - Textile Research Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS Cotton Light
uni colour
1.50 EUR
1.05 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hobbydoos.nl
Webstore
1.05 EUR
50g
Bestel
Letsknit
Webstore
1.05 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.19 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
1.20 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
1.27 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
1.50 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
1.50 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
1.50 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

30 Kleuren in DROPS Cotton Light

wit
uni colour 02
naturel
uni colour 01
lichtbeige
uni colour 21
kakibruin
uni colour 22
new
amandel
uni colour 37
parelgrijs
uni colour 31
donkergrijs
uni colour 30
oker
uni colour 28
mosterd
uni colour 36
roest
uni colour 35
new
licht perzik
uni colour 40
lichtroze
uni colour 05
rood
uni colour 32
karmijnrood
uni colour 17
felroze
uni colour 18
new
wilde orchidee
uni colour 38
uit het assortiment
licht fuchsia
uni colour 23
licht lila
uni colour 25
druif
uni colour 24
uit het assortiment
lila
uni colour 13
blauwe hyacint
uni colour 33
denimblauw
uni colour 26
licht denimblauw
uni colour 34
ijsblauw
uni colour 08
mint
uni colour 27
donker turkoois
uni colour 14
new
lentegroen
uni colour 39
appelgroen
uni colour 11
kakigroen
uni colour 12
zwart
uni colour 20

Productinformatie

DROPS Cotton Light is een heerlijk zacht garen, gemaakt van 50% katoen en 50% polyester micro. Gesponnen van meerdere draden wat het zacht maakt en een gelijkmatig stekenbeeld geeft. De draden zijn dunner dan zijden draden en ze nemen geen vuil op, wat, gecombineerd met katoen, resulteert in zomer- en winterkledingstukken die ademen, een goede vormstabiliteit hebben, en slijtvast zijn.

DROPS Cotton Light is ook een perfect garen voor kinderpatronen, omdat het in de machine gewassen mag worden en het is verkrijgbaar in een brede selectie van leuke en levendige kleuren. Let op dat, dat als u er mee wilt haken, het garen de neiging heeft om snel te splijten vanwege de zachte en zijdeachtige draden, waarvan het gemaakt is.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Fijne was 40ºC / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (153)

country flag Julia Moyle wrote:

Would this yarn be suitable for new born baby knitted items Thanks

13.02.2023 - 15:51:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Moyle, sure you can - please find here all patterns for babies worked with a yarn group B such as Cotton Light - just use the yarn converter to get the required amount. Happy knitting!

13.02.2023 kl. 16:07:

country flag Josee wrote:

Bonjour, j'aimerais savoir si la laine de coton Cotton light est appropriee pour crocheter un sac Granny ? Merci beaucoup !

09.02.2023 - 23:55:

DROPS Design answered:

Bonjour Josee, tout à fait, à titre d'exemple, nous avons même quelques sacs réalisés en Cotton Light. Bon crochet!

10.02.2023 kl. 09:39:

country flag Joyce wrote:

What the weight of your yarn. Like are they 2, 3, etc

04.06.2022 - 19:30:

DROPS Design answered:

Dear Joyce, DROPS Cotton Light is a 3 yarn. It's DK/Light/ Worsted.

05.06.2022 kl. 20:37:

country flag Valle Marjo wrote:

Onko puseroa tehdessä otettava huomiota kokoa valitessa se että lanka kutistuu pesussa?

19.05.2022 - 08:46:

country flag María Jesús Gutierrez Herrero wrote:

Buenos días. Por favor me podeis informar si teneis de Drops Cotton Light el color 21-tintada 814, tengo una labor empezada y me hace falta mas hilo. Gracias

17.05.2022 - 12:58:

DROPS Design answered:

Hola María Jesús, no tenemos información sobre el stock de colores y tintadas concretas. Te recomendamos preguntar a las propias tiendas DROPS; puedes encontrar una lista de tiendas DROPS con envío a España en el siguiente link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23

22.05.2022 kl. 22:31:

country flag Carolyne Oyoo wrote:

Where to buy?

11.05.2022 - 14:18:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Oyoo, we unfortunately have no DROPS stores in USA, but you will find the list of DROPS stores shipping there here. Visit their website to read more and don't hesitate to contact them if needed. Happy knitting!

11.05.2022 kl. 16:12:

country flag Carolyne Oyoo wrote:

I want to buy online DROPS Yarn group B. Cotton light 20 skeins. Where do I buy.. I am a good customer of yours. In future, exploring possibilities to be your agent.

11.05.2022 - 14:16:

country flag Jzaroff wrote:

What is equivalent in yarn in the United States?

20.03.2022 - 14:56:

country flag Petra Klackl wrote:

Hallo.gibt es von der farbe 30 die lotnr.770?\r\nl.g.petra klackl

15.03.2022 - 16:39:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Klackl, gerne fragen Sie direkt Ihr DROPS Laden, gerne können Sie auch mal andere Strickerinnen in unserem DROPS Workshop fragen. Viel Spaß beim stricken!

16.03.2022 kl. 09:52:

country flag Belli Derbenev wrote:

Wie kann ich Garn bestellen?

11.03.2022 - 14:42:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Derbenev, hier finden Sie die Liste von den DROPS Laden; sonnst können Sie afu "Bestellen" hier oben klicken, um die Liste von den DROPS Händlern zu finden, Ihr Laden wählen, dann rechts der Namen auf "Bestellen" klicken, um Ihre Bestellung zu machen. Viel Spaß beim stricken!

14.03.2022 kl. 14:46:

country flag Silvia Büttne wrote:

Ich habe das Garn in der Farbe in einen Raglan von oben-Pullover verstrickt. Nach dem Waschen (40 Grad, wie auf der Banderole angegeben) sieht man breite verblasste Streifen. Offenbar habe manche Knäuel mehr Farbe verloren als andere. Sehr schade 😔

10.03.2022 - 19:44:

DROPS Design answered:

Frau Büttne, am besten wenden Sie sich bitte an Ihrem DROPS Laden, dort wird man Ihnen damit helfen. Viel Spaß beim stricken!

11.03.2022 kl. 10:03:

country flag Patricia HUARD wrote:

Bonjour, Combien de pelotes pour faire un gilet manches longues Taille L en crochet? Merci pour votre réponse Cordialement

04.03.2022 - 16:29:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Huard, la quantité nécessaire va dépendre de la forme, du point employé, de l'échantillon, etc... vous trouverez ici quelques modèles en laines du groupe B (utilisez notre convertisseur si besoin), qui pourront vous inspirer. Bon crochet!

07.03.2022 kl. 10:06:

country flag Libna Gascon wrote:

Buenos días, reciban un cordial saludo. Quisiera saber si hacen envíos para Gabón Africa? De ser así, el precio de los envíos

03.03.2022 - 13:31:

DROPS Design answered:

Hola Libna, puedes consultar las tiendas DROPS con envío internacional en el siguiente enlace: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=23

06.03.2022 kl. 12:27:

country flag Simone wrote:

Ik wilde gebruik maken van de leuke aanbieding van Breiwebshop van 0,89 euro, blijkt er maar 1 kleur die prijs te hebben de rest is 0,99 euro.

21.02.2022 - 13:33:

country flag Vicky wrote:

Нові фільми 2021 року. link

18.02.2022 - 22:32:

country flag Lizzy wrote:

Hello, can you confirm that you use the same dye for you cotton yarn especially Cotton Light, Paris, safran and Loves You 7 thank you Lizzy

17.02.2022 - 11:37:

DROPS Design answered:

Dear Lizzy, our cotton yarns are all OekoTex certificated, but the are from different producers, this means the dye are different. Your DROPS store will help you - even per mail or telephone - to find the best matching colours. Happy knitting!

22.02.2022 kl. 11:04:

country flag Ellen Van Garderen wrote:

Vorig jaar heb ik bij jullie Cotton Light garen gekocht. Daar heb ik van over gehouden. Ik wil dezelfde kleur er bij bestellen. Mijn vraag is of jullie dit garen nog hebben. Het gaat om Colour 26 Dyelot 716 Ik dacht dat nr 34 dezelfde kleur is, maar de nummers verschillen. Ik kijk uit naar uw antwoord. Vriendelijk groet, Ellen

15.02.2022 - 18:48:

DROPS Design answered:

Dag Ellen,

Voor vragen over kleurnummers en verfbaden kun je het beste terecht bij je verkooppunt. Zij kunnen je wellicht verder helpen om het juiste kleurbad en/of kleurnummer te vinden.

17.02.2022 kl. 14:06:

country flag Lizzy Manning wrote:

Am after the EN71-3 certificate for this product to complete my technical file Thank you Lizzy Manning

15.02.2022 - 15:38:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Manning, we don't have EN71-3 for our yarns, we have Oeko-Tex - see certification number on the shadecard. Happy knitting!

16.02.2022 kl. 10:00:

country flag Mari Carmen wrote:

Hola buenas tardes!! Tienen envíos a México ? O distribuidores aquí de sus estambres ? 😊 Saludos gracias

08.02.2022 - 16:33:

DROPS Design answered:

Hola Mari Carmen, no tenemos tiendas en México, pero en el siguiente link puedes encontrar las tiendas con envío internacional: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&w=1&cid=23

13.02.2022 kl. 18:20:

country flag Sandra Regina Ferraz Carpi wrote:

Olá, vocês enviam os fios para o Brasil? Thank you

28.01.2022 - 01:40:

DROPS Design answered:

Querida Sandra, você pode encontrar as lojas DROPS que enviam para o Brasil no seguinte link:https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&w=1&cid=28

05.02.2022 kl. 18:19:

country flag Sandra Regina Ferraz Carpi wrote:

Vocês enviam para o Brasil?

28.01.2022 - 01:39:

DROPS Design answered:

Querida Sandra, você pode encontrar as lojas DROPS que enviam para o Brasil no seguinte link:https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&w=1&cid=28

05.02.2022 kl. 18:19:

country flag Stine Rognerud wrote:

Har dere drops cotuon light farge 34,med innfatning 777? Trenger 3-4 stk nøster til en genser jeg er midt i.

04.11.2021 - 12:05:

DROPS Design answered:

Hei Stine. Vi selger bare kilovis til butikker. Men ta kontakt med din butikk / en nettbutikk og hør om de har denne innfargingen. Du finner alle butikker under: Finn en butikk! Ellers så anbefaler jeg deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn og partinr. mvh DROPS design

08.11.2021 kl. 10:43:

country flag Christine wrote:

Hej! I am knitting a pullover with DROPS Cotton Light and I need to order more yarn. As I read that the quality has been changed in the past I am unsure wether I can buy this yarn or not, because I don't have any ball bands left. I am pretty sure that I bought my skeins in summer 2015. (yes, it has taken me some time). So can you tell me when you changed the quality? Before or after 2015? Thanks a lot!

04.11.2021 - 09:58:

DROPS Design answered:

Dear Christine, if the content of your Cotton Light is the same as on the shadecard, then you have the lattest version. Happy knitting!

08.11.2021 kl. 08:21:

country flag Sztupovszki Lászlóné wrote:

Üdvözletem, azt szeretném tudni, hogy a próbakötést mindig harisnyakötéssel kell-e kötni, vagy pedig azzal a mintával, amivel a polóver készül. Köszönöm

23.07.2021 - 15:22:

country flag LE TRANG wrote:

Can yarn be shipped to Vietnam, i am living in Vietnam. Thanks!

30.06.2021 - 17:27:

DROPS Design answered:

Dear Le Trang. You can check the stores with international shipping in the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?s=w&cid=23

30.06.2021 kl. 22:39:

Stuur een opmerking over DROPS Cotton Light

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.