DROPS Alpaca Bouclé

Zacht, licht en vol lusjes!

vanaf:

2.79€

per 50 g

Samenstelling: 80% alpaca, 15% wol, 5% polyamide
Garencategorie: C (16 - 19 steken) / 10 ply / aran / worsted
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 140 m
Aanbevolen naalddikte: 5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 17 steken x 22 naalden
Verzorging: Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Viltbaar
Superwash: no

Made in: Peru
Oorsprong ruwe materiaal: Alpaca en wol uit Zuid America, polyamide uit Duitsland

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 23.HPE.36896), Standard 100, Klasse II van het Hohenstein Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse II betekent dat het garen geschikt is om in direct contact met de huid te komen in een groot oppervlakte zoals blouses, shirts, matrassen, etc.

Garen type
DROPS Prijs
Deals vanaf
DROPS Alpaca Bouclé
uni colour
4.20 EUR
2.79 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Letsknit
Webstore
2.79 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
3.25 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
3.79 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
4.20 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
4.20 EUR
50g
Bestel
Brei & Allerlei
Heythuysen
4.20 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
4.20 EUR
50g
Bestel
Finlandia Import
Bergen
4.20 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

DROPS Alpaca Bouclé
mix
4.20 EUR
2.79 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Letsknit
Webstore
2.79 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
3.25 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
3.45 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
3.79 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
4.20 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
4.20 EUR
50g
Bestel
Brei & Allerlei
Heythuysen
4.20 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
4.20 EUR
50g
Bestel
Finlandia Import
Bergen
4.20 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

6 Kleuren in DROPS Alpaca Bouclé

naturel
uni colour 0100
lichtbeige
mix 2020
bruin
mix 0602
lichtgrijs
mix 5110
grijs
mix 0517
zwart
uni colour 8903

Productinformatie

DROPS Alpaca Bouclé is een prachtig zacht garen gesponnen van 2 draden superfijne alpaca met een basis van wol en polyamide wat het garen zijn slijtvastheid geeft. De natuurlijk vezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voorafgaand aan het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

“Bouclé” is een Frans woord voor lus wat verwijst naar een heleboel kleine lusjes van pure alpaca, welke zorgen voor het karakteristieke uiterlijk wat het garen nog zachter maakt . Kledingstukken die gemaakt zijn van DROPS Alpaca Bouclé zijn licht en heel pluizig.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Wilt u dit garen graag vilten?

Bekijk hoe dit garen er voor en na het vilten uitziet:

Voor
Na

Naalden: 5.50 mm
Voor: 16 steken x 20 naalden
Na: 21 steken x 32 naalden

Lees hier meer over vilten

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (126)

country flag Bernie wrote:

Hi, I found some alpaca bouclé in my stash, the shade is 0506 (a dark grey) I don’t see it on the website anymore, has it been discontinued? I have enough for my planned project but wondered about acquiring more for a later project. Thank you

09.02.2023 - 15:39:

DROPS Design answered:

Dear Bernie, correct, this colour has been now discontinued - maybe you can ask another knitter if she has the same colour in her stash in our DROPS Workshop. Happy knitting!

09.02.2023 kl. 16:46:

country flag Mary Ogilvie wrote:

I make stuffed alpacas using the boucle yarn. The yarn used to come in pink and blue. Why are those colors no longer available? They sold great for clients purchasing for baby gifts. Please bring them back

03.02.2023 - 17:44:

country flag Fabienne wrote:

Bonjour, Allez-vous créer de nouveaux coloris pour l'alpaca bouclé ?

12.11.2022 - 15:03:

DROPS Design answered:

Bonjour Fabienne et merci, nous n'avons pas de nouvelles couleurs prévues pour l'instant. Bon tricot!

14.11.2022 kl. 13:35:

country flag Tina wrote:

Hallo Warum gibt's denn kein Pink, Rosa und Blau mehr!? Liebe Grüße Tina

26.10.2022 - 00:18:

country flag Anke Demske wrote:

Von meinen Drops Händler habe ich erfahren, dass Sie leider die rosa-Töne vom Alpaca Boucle komplett aus dem Programm genommen haben. Ich suche händeringend 2 Knäule hellrosa. Gibt es irgendwie eine Möglichkeit da ran zu kommen?? Grüße A. Demske

30.09.2022 - 11:04:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Demske, leider haben wir auch keine mehr; aber vielleicht kann Ihnen ein Mitglied von unserem DROPS Workshop damit helfen?

03.10.2022 kl. 10:30:

country flag Laura wrote:

Hello I wondered if there is a test certificate available to purchase for this yarn? Any help is appreciated. Thankyou.

26.07.2022 - 14:17:

country flag Carmen Yuli wrote:

Donde puedo comprar este tipo de lana ? Gracias

13.05.2022 - 06:01:

DROPS Design answered:

Hola Carmen, puedes encontrar las tiendas que tienen Alpaca Bouclé seleccionando tu país en la página de la lana y después haciendo click en comprar; te saldrá una lista de tiendas que tienen en stock esta lana. También puedes encontrar las tiendas con envío internacional en el siguiente link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&w=1&cid=23

15.05.2022 kl. 22:25:

country flag Donna Agave wrote:

Hi, I am having difficulty finding Drops Boucle shade 0100 in the US or on the online shops. Easy dealers are the only source for this color. The shipping times are quite long on Easy. Do you know when your dealers may have this color way in stock? Thank you

27.04.2022 - 16:13:

DROPS Design answered:

Dear Donna, we don't have any information regarding the stock of different colors, we can only confirm that it's not discontinued. You would need to get in touch with your usual DROPS store to check with them if the color is currently out of stock. These are the shops that ship to the US: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19. Happy knitting!

27.04.2022 kl. 21:30:

country flag Helena Edlund wrote:

Hej, ska sticka Drops/157/52: blir osäker på hur många Alpacka Boucle som jag ska beställa då jag ska sticka med 4 trådar. Räcker det med 150 g av vardera färg, dvs 3 nystan av varje färg som det står i mönstret?

13.02.2022 - 19:03:

DROPS Design answered:

Hei Helena. Ja, det skal rekke. DROPS Alpaca Boucle har en mye lengre løpelengde enn DROPS Puddel. Derfor trenger du samme antall nøster som DROPS Puddel selv om det da skal strikkes med 4 tråder. mvh DROPS Design

14.02.2022 kl. 07:39:

country flag Karen Michler wrote:

Guten Tag! Ich suche noch Garn Drops Alpaca Boucle 0506 dunkelgrau. Ist die 0517 farbidentisch? Viele Grüße K. Michler

11.02.2022 - 14:35:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Michler, FArbe 0506 war dunkler - am besten wenden Sie sich an Ihrem DROPS Laden,dort hilft man Ihnen gerne die passende Farben zu wählen. Viel Spaß beim stricken!

11.02.2022 kl. 17:14:

country flag Thorez Martine wrote:

Good morning I have a Wolf 100% natural undyed Wool Shepherd’s Own 100 gr/230m 8wpi and i would like knitting with another Wool together. So i did’nt no which one is possible. Can you help me ? I thought Drops Alpaga Bouclé was possible or another one wool. What do you think about that ? Thanks for tour answer I will buy my Wool in a croatia’s store but I never do this. Thanks for tour help Regards Martine

05.02.2022 - 09:56:

DROPS Design answered:

Dear Thorez, your wool seems to be similar to a Yarn group A wool, so you should be able to use any other yarn to combine it, since it's a very fine wool which you can combine with others easily. However, since we don't know the exact details about your yarn, we can't say anything more about how well they will match.

05.02.2022 kl. 18:09:

country flag Danuta Pawłowska wrote:

Ile włóczki alpaca boucle potrzebuję na sweter Autumn Elegance w rozmiarze XL ?

29.01.2022 - 13:27:

DROPS Design answered:

Witaj Danusiu, na ten rozmiar potrzebujesz 850 g włóczki DROPS Alpaca Boucle, tj. 17 motków. Pozdrawiamy!

29.01.2022 kl. 18:30:

country flag Danuta Pawłowska wrote:

Kiedy będą dostępne kolory ecru i jasny beż?

27.01.2022 - 16:56:

DROPS Design answered:

Witaj Danusiu, można ich oczekiwać na koniec lutego-początek marca. Pozdrawiamy!

28.01.2022 kl. 14:07:

country flag Marie Louise Witteman wrote:

Ik ben aan het breien met drops alpaca boucle, color 5110, dyelot 75349,maar heb twee bolletjes tekort. Kunt u kijken of ik die ergens kan kopen, of misschien via deze website?

26.01.2022 - 15:38:

DROPS Design answered:

Dag Marie,

Voor vragen over kleurnummers en verfbaden kun je het beste terecht bij je verkooppunt. Zij kunnen je wellicht verder helpen om het juiste kleurbad te vinden.

03.02.2022 kl. 11:44:

country flag Kim Antonio wrote:

I am looking for your boucle yarn in a light pink color and was wondering if this ever be available again. It is the perfect color for a sweater that I want to knit and I just love the softness of the light pink. Thank you very much!

24.01.2022 - 13:13:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Antonio, our Alpaca Bouclé is now available only in the shown colours. Happy knitting!

25.01.2022 kl. 10:04:

country flag Hetty Brekelmans wrote:

Een tijdje terug heb ik al eens de vraag gesteld, maar daarop geen antwoord gekregen. Nieuwe poging. Ik vind het erg jammer dat er nog zo weinig kleuren van deze wol zijn. Komen er in de toekomst nieuwe kleuren?

06.01.2022 - 10:50:

DROPS Design answered:

Dag Betty,

Voor zover ik weet ligt het helaas niet in de planning om extra kleuren toe te voegen aan deze garenkwaliteit.

06.01.2022 kl. 11:42:

country flag Anni Maasik wrote:

Would it be possible to know the name of the company who produces this Alpaca Bouclé yarn (your cooperation partner in Peru)? I am just curious to learn more about their production.

29.11.2021 - 13:46:

country flag Hetty Brekelmans wrote:

Mijn favoriete garen! Maar waarom zijn er nog maar zo weinig kleuren van? Komen er weer nieuwe kleuren bij?

26.11.2021 - 22:13:

DROPS Design answered:

Dag Hetty,

Voor zover ik weet ligt het voorlopig niet in de planning om extra kleuren te maken voor deze garenkwaliteit.

06.01.2022 kl. 11:56:

country flag Lisa Coates wrote:

Lease can you advise if the pink and blue in the boucle has been discontinued? Thank you

25.11.2021 - 08:35:

DROPS Design answered:

Hi Lisa. Yes, pink and blue have been discontinued. Best regards DROPS Design

26.11.2021 kl. 11:56:

country flag Petzke wrote:

Hallo, warum gibt es Alpaca Boucle nicht mehr in den Farben seegrün und rosa ? Das ist sehr schade, liebe Grüße C. Petzke

21.11.2021 - 15:46:

country flag Brigitta Ertl wrote:

Ich habe einige Knäuel Drops Alpaca Boucle Colour 7402. Ich brauche aber noch mehr Wolle. Gibt es diese Farbe nicht mehr?

12.11.2021 - 14:43:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Ertl, nein diese Farbe gibt es nicht mehr, vielleicht hat aber ein von unserem DROPS Laden noch einige im Sortiment - oder gerne können Sie andere Strickerinnen bei unserem DROPS Workshop fragen. Viel Spaß beim stricken!

15.11.2021 kl. 09:08:

country flag Evelyne LAMBERG wrote:

Très dommage d'avoir supprimer les deux coloris de rose de même que le bleu. C'était les couleurs les plus belles. Belle qualité de laine mais des couleurs très ternes! Je ne comprends pas vos choix ! Evelyne

06.11.2021 - 18:47:

country flag Renée Bergstrøm wrote:

Hei. Har vært inn på nettet og sett litt på dette garnet, Mye beige, grått, brunt og sort. Ser bilder av rosa og blått og lys sjøgrønn, men det er ingen som har det. Produseres det ikke lengre? (I så fall - trist.) Det står ingen steder at dette disse fargene er utgått.

03.11.2021 - 14:49:

DROPS Design answered:

Hej Renée. Ja, vi har tidigare haft detta garn i fler färger (bl.a. blå och rosa) men de har dessvärre utgått ur sortimentet. Mvh DROPS Design

05.11.2021 kl. 10:54:

country flag Diana IJlstra-Groen wrote:

Goedemiddag, Ik heb vorige week een berichtje gestuurd met een vraag maar helaas nog niks opgehoord. Ik vraag me af of deze bollen van alpaca altijd te koop zijn. Wil graag een sjaal haken van 1.80 lang maar heb geen idee hoeveel ik er nodig hebt. Vandaar mijn vraag. Met vriendelijke groet, Diana

11.10.2021 - 13:41:

DROPS Design answered:

Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten. Vragen over het op voorraad zijn van wol of kleuren gaat dus ook via de winkel waar je de wol besteld. Wij zijn niet van voornemen om Alpaca Bouclé uit het assortiment te halen, maar of dat 'altijd' zo blijft kan ik niet zeggen.

19.10.2021 kl. 15:55:

country flag Diana IJlstra-Groen wrote:

Goedemorgen, Ik wol graag een sjaal haken van 180 x 72 heb geen idee hoeveel bolletjes ik daar voor nodig heb mijn vraag is dan ook blijft dit altijd voorraad? Met vriendelijke groet, Diana

06.10.2021 - 09:40:

DROPS Design answered:

Dag Diana,

Vaak is het mogelijk om extra bollen te bestellen en de overgebleven bollen terug te sturen naar de winkel waar je de wol hebt besteld. Vraag de winkel naar de voorwaarden en binnen welke termijn je de bollen terug moet sturen.

19.10.2021 kl. 15:57:

Stuur een opmerking over DROPS Alpaca Bouclé

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

DROPS Alpaca Bouclé 0100, naturel
+ DROPS Kid-Silk 47, pistache ijs
+ DROPS Kid-Silk 52, limonade
DROPS Alpaca Bouclé 0100, naturel
+ DROPS Brushed Alpaca Silk 15, licht zeegroen
DROPS Alpaca Bouclé 0602, bruin
+ DROPS Brushed Alpaca Silk 05, beige
DROPS Alpaca Bouclé 2020, lichtbeige
+ DROPS Nepal 0300, beige
DROPS Alpaca Bouclé 0100, naturel
+ DROPS Melody 01, naturel
DROPS Alpaca Bouclé 0100, naturel
+ DROPS Brushed Alpaca Silk 12, poederroze