DROPS Safran

Egyptisch, gekamd katoen in iedere kleur!

vanaf:

1.45€

per 50 g

Samenstelling: 100% katoen
Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 5 ply / sport
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 160 m
Aanbevolen naalddikte: 3 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 24 steken x 32 naalden
Verzorging: Fijne was 40ºC / Plat laten drogen

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Katoen uit Egypte

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Klasse I van het Hohenstein Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
DROPS Prijs
Deals vanaf
DROPS Safran
uni colour
1.65 EUR
1.45 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Letsknit
Webstore
1.45 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
1.57 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
1.65 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
1.65 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.65 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
1.65 EUR
50g
Bestel
Breiparadijs
Leeuwarden
1.65 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
1.65 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

45 Kleuren in DROPS Safran

wit
uni colour 17
kalk
uni colour 72
naturel
uni colour 18
marsepein
uni colour 71
lichtbeige
uni colour 64
camel
uni colour 21
lichtbruin
uni colour 22
koffie
uni colour 68
diep taupe
uni colour 23
grijs
uni colour 07
mosterd
uni colour 66
zonneschijn
uni colour 11
vanille creme
uni colour 10
oranje
uni colour 28
pompoen
uni colour 67
rode klei
uni colour 59
kers
uni colour 20
rood
uni colour 19
framboos
uni colour 13
perzik
uni colour 12
pruim
uni colour 15
new
magenta
uni colour 75
roze
uni colour 02
woestijnroos
uni colour 01
poederroze
uni colour 56
blush
uni colour 69
mauve
uni colour 57
amethist
uni colour 58
zoete orchidee
uni colour 70
lavendel
uni colour 05
denimblauw
uni colour 06
marineblauw
uni colour 09
kobalt blauw
uni colour 73
petroleum
uni colour 51
turkoois
uni colour 30
mint
uni colour 50
zeegroen
uni colour 63
saliegroen
uni colour 04
new
pistache ijs
uni colour 74
appelgroen
uni colour 31
citroen
uni colour 62
groene thee
uni colour 61
pistache
uni colour 65
mosgroen
uni colour 60
zwart
uni colour 16

Productinformatie

DROPS Safran is gesponnen van lange, gekamde Egyptische katoenvezels. Het garen wordt gemaakt door meerdere dunne draadjes samen te spinnen en deze draadjes worden vervolgens nog een keer samen gesponnen. Deze methode maakt het garen zeer slijtvast en sterk en zeer vormvast.

DROPS Safran maakt al jaren deel uit van ons assortiment en is zeer populair vanwege zijn glans, zachtheid en vele mooie kleuren. Het garen is geschikt voor alle soorten projecten, maar in het bijzonder voor zomerse modellen, babykleding en accessoires. Heeft u het al eens geprobeerd?

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Fijne was 40ºC / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (270)

country flag Grace wrote:

It says in the section about sustainability that some of your producers offer GOTS certification. Is this yarn GOTS certified?

03.11.2023 - 04:40

DROPS Design answered:

Dear Grace, all information regarding the origin of the yarn, including the certifications, are indicated in the page for each yarn. Happy knitting!

05.11.2023 kl. 18:38

country flag Rosi wrote:

Hi :) Ich möchte nur noch mit Baumwolle arbeiten und dabei ist Safran mit den vielen Farben sehr gut. Nun die Frage: Safran ist Nadelstärke 3. Nehme ich einen doppelten Faden, welche Nadelstärke ist es dann? Ungefähr? Vielen Dank im voraus! LG Rosi

02.11.2023 - 13:27

DROPS Design answered:

Liebe Rosi, 2 Fäden der Garngruppe A können 1 Faden der Garngruppe C ersetzen - und wie immer soll die Maschenprobe natürlich stimmen. Viel Spaß beim stricken!

03.11.2023 kl. 07:33

country flag Wendy Holmes wrote:

Hi I make crochet/amigurumi soft toys with your Safran. I have to use EN71-3 2019 and would like to know if Paris, Muskat and Safran are made from the same dyes.

16.09.2023 - 17:49

DROPS Design answered:

Dear Wendy, in all of our yarns you can find the following information in the heading, right after Raw Material origin: This yarn has an Oeko-Tex® certification (certificate number 09.HBG.68250), Standard 100, Class I from the Hohenstein Institute. This means that is has been tested for harmful substances and is considered safe in human-ecological terms. Class I is the highest level, and it means the yarn is suitable for baby articles (ages 0-3). You can also find information about sustainability here: https://www.garnstudio.com/sustainability.php?cid=19. Hope this helps!

17.09.2023 kl. 20:42

country flag Tanya Peters wrote:

Good morning, I am a soft toy maker in the uk and to be able to make and sell these they must comply with the toy safety regulations 2011. Do you have an email address that I could forward some questions to regarding the compliance of the drops safran yarn?

14.09.2023 - 10:27

DROPS Design answered:

Dear Mrs Peters, you will find all relevant informations on the shadecard; our DROPS Safran is Oeko-Tex certified - see the certification number and read more about this on the Oeko-Tex webiste. Happy knititng!

14.09.2023 kl. 17:20

country flag Radhika wrote:

Hi, I would like to use drops Safran for a pattern of my own and was wondering if you could tell me what size swatch can be knitted from 1 ball of the yarn so I can calculate how much yarn I need to order for my project. Thank you very much

05.07.2023 - 09:57

DROPS Design answered:

Dear Radhika, this will depend on your tension and the requested fabric, it might be a good idea to make your swatch first so that you can calculate better. Happy knitting!

05.07.2023 kl. 16:06

country flag Maria wrote:

Hola, quería saber dónde estaba disponible el nuevo azul 73. Es que no lo encuentro en ninguna de las tiendas que ponéis on line

29.05.2023 - 10:29

DROPS Design answered:

Hola María, el color 73 es nuevo, por lo que es posible que algunas tiendas aún no lo tengan disponible. Puedes contactar con tu tienda más cercana para que te indiquen cuando vayan a tener el nuevo color en stock.

31.05.2023 kl. 20:42

country flag Britt wrote:

Hallo, welche 6 Farbnummern haben die Knäuel der Safran auf dem ersten Produktbild? Danke Britt

10.04.2023 - 14:28

DROPS Design answered:

Liebe Britt, es sind Farbe Nr 01-02-56-57-58-23. Viel Spaß beim stricken!

11.04.2023 kl. 15:36

country flag Yvonne wrote:

Hallo, wie kann ich die Farbtafeln in meinem bald eröffneten Etsy-Shop verwenden? Danke LG Yvonne

07.04.2023 - 11:47

DROPS Design answered:

Liebe Yvonne, als DROPS Händler finden Sie alle Farben wenn Sie die "Retailer pages" einloggen :)

11.04.2023 kl. 15:00

country flag Sarah wrote:

Why has my yarn colour darkened? I bought safran no 20 cherry and when I washed my swatch according to instructions it has darkened to a more burgundy colour. I have a picture of my swatch next to the ball if that helps.

04.04.2023 - 14:08

DROPS Design answered:

Dear Sarah, please check the tips for washing cotton yarns indicated on the next link:https://www.garnstudio.com/yarn-care.php?cid=19. Especially check the detergent used, since some may have add-ons that could affect the color of the yarn.

06.04.2023 kl. 20:31

country flag Sophie wrote:

Ist das Garn in der Farbe Natur uni colour 18 ungefärbt, also naturbelassen, oder gefärbt?

19.02.2023 - 17:04

DROPS Design answered:

Liebe Sophie, uni colour 18 ist ungefärbt . Viel Spaß beim stricken!

19.02.2023 kl. 19:16

country flag Mercedes wrote:

Peut on utiliser votre fil Drops Safran pour tricoter des chaussettes?

15.02.2023 - 17:53

DROPS Design answered:

Bonjour Mercedes, probablement. Bon tricot!

16.02.2023 kl. 16:42

country flag Caron See French wrote:

Is it possible for the manufacturer to confirm if they use the same dyes and processes in the paris and safran range.

22.01.2023 - 10:56

DROPS Design answered:

Dear Mrs French, there might be varation in the dyes between Paris and Safran - for any assistance choosing the best matching colours, please feel free to contact your DROPS store, they will help you even per mail or telephone. Happy knititng!

23.01.2023 kl. 10:57

country flag Inga wrote:

Are the dyes used in Drops Safran are the same as the dyes used in drops Paris?

04.01.2023 - 12:19

DROPS Design answered:

Dear Inga, both garns are made from the same producers but we cannot guarantee that the same dying process is used. Read more about the certificate on the shadecards. Should you need extra help choosing the best matching colours, please contact your DROPS store, they will be able to help you even per mail or telephone. Happy knitting!

06.01.2023 kl. 10:40

country flag Sonia wrote:

Wo finde ich die Kommentare und/oder Fragen zu den einzelnen Garnen ?

25.07.2022 - 17:25

DROPS Design answered:

Liebe Sonia, Leider sind die Kommentare im Garnbereich nicht öffentlich zugänglich.

28.07.2022 kl. 13:15

country flag Daniela wrote:

Ame trabajar con este hilo … mis proyectos quedaron hermosos !!! Gracias

01.07.2022 - 02:08

country flag Valérie P wrote:

J'adore la couleur beige clair 64 que j'ai déjà utilisée de nombreuses fois (bains n° 0132, 0693 et 0782 )... Malheureusement, je suis très déçue par les 22 pelotes du bain que je viens de recevoir, le n° 0167, dont la couleur est beaucoup plus foncée et s'apparente à la couleur 21, et beaucoup plus rosée que les bains précédents! Que vous est-il possible de faire, car, en ayant déjà commandé plus de 3 fois cette couleur, je pensais qu\'elle était à peu près "stable"?

24.06.2022 - 18:16

DROPS Design answered:

Bonjour Valérie, il peut effectivement y avoir des différences de nuances entre les différents bains, merci de bien vouloir contacter le magasin où vous avez acheté votre fil, ils pourront volontiers vous aider, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

27.06.2022 kl. 09:23

country flag Sally Edmonds wrote:

Hej, I have recently downloaded your knitting pattern Drops 78-8 which includes your Cotton Viscose yarn. I am looking for the colour Pearl Grey. I am struggling to find this yard in France and have now seen that it has been discontinued. Is this correct? If so, please could you tell me which yarn of your to use as an alternative. Thank you for your help. Sally Edmonds.

13.06.2022 - 08:55

DROPS Design answered:

Dear Mrs Edmonds, correct our DROPS Cotton Viscose is now discontinued, use our yarn converter to find any new alternative and new yarn amount. Your DROPS Store will assist - even per mail or telephone - you if you need help. Happy knitting!

13.06.2022 kl. 12:18

country flag Renate wrote:

Hallihallo Ist diese Baumwolle mercerisiert oder nicht? Ich finde dazu keinen Hinweis. Danke für Euer Feedback und beste Grüsse Renate

09.06.2022 - 19:29

DROPS Design answered:

Liebe Renate, DROPS Safran ist nicht mecerisiert, nur DROPS Muskat ist mercerisiert. Viel Spaß beim stricken!

10.06.2022 kl. 09:04

country flag MariaFerCo wrote:

Soy compradora habitual de lanas Drops desde hace muchos años. Normalmente compro lanas para bebes, pero esta vez quería hacerme un chal para mí de algodón. Lo quería de color verde. He visto que el color 04 de Safran (verde salvia) podría encajarme, pero según la foto que coja cambia totalmente el color. Vivo en Valencia y me gustaría saber si hay alguna tienda física donde poder ver el color.\r\nMuchas gracias.

07.06.2022 - 16:33

country flag Niina Lipponen wrote:

Hei. Olen käyttänyt työssäni ruskeaa Safran lankaa ja vyötteessä on värikoodi 52. Nyt kun lanka on loppunut ja työ kesken niin etsin kaupoista uutta kerää, mutta tuota väriä 52 ei enää löydy! Onko tuo väri lopetettu vai onko värinumero vaihdettu? Mikä saatavilla oleva väri vastaisi parhaiten tuota vanhaa 52 ruskeaa?

24.05.2022 - 08:46

country flag Christina Eriksson wrote:

Jag har lagt en order på Drops Safran men tappade bort beställningen så jag kan inte skicka beställningen till er. Hur gör jag??

22.05.2022 - 13:08

DROPS Design answered:

Hei Christina. Vi sender ikke ordrer til privatpersoner, så om du har vært inne på vår hjemmesiden for bestilling av garn, ble du videresendte til en nettbestilling der du bestilte DROPS Safran. Så da må du finne ordrebrekreftelsen fra denne butikke og så høre med dem. Har du ikke fått en ordrebekreftelse, har nok ikke bestillingen gått igjennom. mvh DROPS Design

23.05.2022 kl. 07:45

country flag Sam wrote:

Do you ship to Malaysia?

20.05.2022 - 02:36

DROPS Design answered:

Dear Sam, you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here - visit their website and do not hesitate to contact them for any further information. Happy knitting!

20.05.2022 kl. 09:01

country flag Iwona wrote:

Kocham szydełkować I chcę zostać waszym klijentem

19.05.2022 - 17:19

country flag Anna wrote:

Hej! Jag letar efter Drops garn safran med färg 07 och dyelot 3391. Hur kan jag få tag i det och är det viktigt att använda samma färgbad som de nystan jag redan har! Mvh Anna

14.05.2022 - 12:48

DROPS Design answered:

Hei Anna. Vi selger bare kilovis til butikker. Men ta kontakt med butikker / nettbutikker og hør om de har denne innfargingen. Ellers så anbefaler jeg deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn og partinr. Om du strikker et plagg der du må bytte nøste over f.eks et enfarget område, kan du få en "stripe" der det er byttet farge med forskjellige partinr. Ikke sikkert du ser det når du strikker, men det vil nok vises når du har strikket et stykke. mvh DROPS design

16.05.2022 kl. 07:46

country flag Anne H wrote:

Drops Safran ist eigentlich ein sehr schönes Garn. Hatte ich 6x gekauft. Alle Knäuel hatten etliche Knoten und teil weise ausgefranste Fäden. Ich würde es nicht wieder kaufen !

04.05.2022 - 16:12

Stuur een opmerking over DROPS Safran

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

DROPS Kid-Silk 09, licht lavendel
+ DROPS Safran 70, zoete orchidee