DROPS Loves You 7

Klassiek 8/4 katoen

vanaf:

1.15€

per 50 g

Samenstelling: 100% katoen
Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 5 ply / sport
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 170 m
Aanbevolen naalddikte: 3,5 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 23 steken x 30 naalden
Verzorging: Machinewas 40° C / Plat laten drogen / Plat laten drogen

Made in: EU
Oorsprong ruwe materiaal: Katoen uit Turkije

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Klasse I van het Hohenstein Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS Loves You 7
uni colour
1.15 EUR
n/a

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Breiwebshop
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
1.15 EUR
50g
Bestel
Hobbydoos.nl
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

DROPS Loves You 7
print
1.15 EUR
n/a

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Breiwebshop
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
1.15 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
1.15 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

38 Kleuren in DROPS Loves You 7

wit
uni colour 01
parel
uni colour 32
tarwe
uni colour 35
licht beige
uni colour 36
beige
uni colour 03
chocolade
uni colour 37
cookies & cream
print 38
vanille
uni colour 08
geel
uni colour 09
oker
uni colour 33
roest
uni colour 34
pruim
uni colour 23
karmijnrood
uni colour 20
rood
uni colour 16
roze
uni colour 15
pioenroze
uni colour 21
licht roze
uni colour 14
mildroze
uni colour 22
oudroze
uni colour 13
mauve
uni colour 25
heide
uni colour 10
violet
uni colour 11
lila
uni colour 12
lavendelvorst
uni colour 24
ijsblauw
uni colour 26
lichtblauw
uni colour 06
vergeet-me-niet
uni colour 27
denimblauw
uni colour 07
marineblauw
uni colour 05
deep ocean
uni colour 28
licht turkoois
uni colour 19
turkoois
uni colour 18
emailleblauw
uni colour 29
opaalgroen
uni colour 17
flessengroen
uni colour 30
pistache
uni colour 31
donkergrijs
uni colour 04
zwart
uni colour 02

Productinformatie

DROPS ♥ You #7 is een klassiek 8/4 garen van puur katoen dat perfect is voor het spelen met kleuren!

Geweldig voor grote interieur projecten zoals dekens een vloerkleden - en tevens betaalbaar! Ook geschikt voor zomer kledingstukken, accessores en gehaakt speelgoed; deze DROPS ♥ You editie is machinewasbaar, wat betekent dat het ideaal is voor dagelijks gebruik en natuurlijk voor kinderkleding!

DROPS ♥ You #7 valt onder Garengroep A en kan gebruikt worden voor honderden patronen van onze website, maar is speciaal geschikt voor ontwerpen voor DROPS Safran.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Machinewas 40° C / Plat laten drogen / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (81)

country flag Elsa wrote:

Bonjour, merci pour ce super fil très abordable! Sur la 2nde photo de votre diapo quelle pelote est de couleur 35? Si je me fie à votre nuancier c'est celle du dessus mais la couleur de cette dernière correspond à la pelote de la vidéo qui porte une étiquette avec le numero 36! Pouvez vous me renseigner?

06.04.2023 - 14:50:

DROPS Design answered:

Bonjour Elsa, sur la photo, c'est la 35 qui est tout en haut (et la 36 entre la 37, chocolat et la 38, cookies & crème. Bon tricot!

11.04.2023 kl. 14:57:

country flag Darlene Martin wrote:

What does the 8/4 stand for in the Classic 8/4 cotton? I am looking for yarn similar to Lily’s Sugar and Cream yarn.

15.08.2022 - 19:09:

DROPS Design answered:

Dear Darlene, classic 8/4 cotton means that it's like a 4ply yarn (the yarn weight or thickness). We are not familiar with the other yarn, so we don't know if this yarn is similar to the one you have indicated.

21.08.2022 kl. 20:02:

country flag Anke Treier wrote:

Habe jetzt schon einige Male Drops Wolle bestellt und bin sehr zufrieden mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis... Aktuell ist bei allen - mir zugänglichen Shops - die "Drops Loves You #7" in der Farbe Perlweiss = Nr. 32 ausverkauft. Wenn ich jedoch hier die Farbe anklicke, erscheint ein Hinweis, die Farbe sei lieferbar?! Wie kann ich die Wolle bestellen? Oder geht die Wolle etwa kurzfristig sogar aus dem Sortiment? Vielen Dank im voraus + viele Grüße, Anke Treier

20.07.2022 - 16:49:

DROPS Design answered:

Liebe Anke, Wir haben keine Informationen über den Garnvorrat. Es scheint nicht aus dem Sortiment genommen zu werden, daher kann es sein, dass es einfach vorübergehend nicht vorrätig ist.

24.07.2022 kl. 19:35:

country flag Mascha wrote:

Moin! Können Sie mir beschreiben, wie "Cookies & Cream" (print 38) verstrickt aussieht? Oder gibt es vielleicht ein Foto von einem Modell, das in dieser Farbe gearbeitet wurde? Vielen Dank im Voraus!

16.06.2022 - 16:48:

DROPS Design answered:

Liebe Mascha, am besten wenden Sie sich an Ihrem DROPS Laden, dort wird man besser damit - auch telefonisch oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

17.06.2022 kl. 08:20:

country flag Luisa wrote:

Bom dia, gostaria de saber como se processa a reposiçao de stock. Todas as lojas que vende em portugal têm o vosso fio drops loves you 7 esgotado.

02.05.2022 - 10:55:

country flag Maria wrote:

Compre 9 madejas hace unos dias, llevo usadas 6 y todas, todas estan llenas de nudos. La verdad, me parece que no deberian poner a la venta algo asi

23.04.2022 - 02:22:

country flag Merel Griffioen wrote:

Hallo, dit garen staat nog als te koop op deze website, maar als je naar de leveranciers gaat is bij breiwebshop het garen überhaupt niet te vinden en bij de andere twee genoemde winkels zijn (bijna) alle kleuren uitverkocht. Dit kan beter vermeld worden als er leveringsproblemen zijn of deze lijn uit het assortiment gaat? Groet Merel

03.04.2022 - 15:06:

country flag Roni wrote:

Hello, are your dyes vegan? Sometimes cochineal and shellac is used so I just want to be sure. I am interested in your plant based fibers. Thank you.

31.03.2022 - 04:06:

country flag Haré Nadège wrote:

Bonjour, je n\'arrive pas à imprimer la fiche, j\'ai une page blanche

12.03.2022 - 16:27:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Haré, merci pour votre retour, vous pouvez désormais imprimer cette page. Bon tricot!

17.03.2022 kl. 11:14:

country flag Chiara Zanella wrote:

Salve volevo fare un ordine ma non riesco come si fa? Grazie

20.02.2022 - 18:53:

DROPS Design answered:

Buonasera Chiara, a questo link può trovare i rivenditori dei filati DROPS. Buon lavoro!

24.02.2022 kl. 19:22:

country flag Lizzy Manning wrote:

Am after the EN71-3 certificate for this product to complete my technical file Thank you Lizzy Manning

15.02.2022 - 16:45:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Manning, we don't have EN71-3 for our yarns, we have Oeko-Tex - see certification number on the shadecard. Happy knitting!

16.02.2022 kl. 10:00:

country flag Catia wrote:

Buongiorno, volevo sapere se è adatto usare un uncinetto 3,5 x fare una granny bag. Grazie.

30.01.2022 - 10:39:

DROPS Design answered:

Buonasera Catia, certo che può utilizzarlo. Buon lavoro!

05.02.2022 kl. 18:54:

country flag Marion Weigel wrote:

Mit welcher Farbe kann ich die Nr. 38 kombinieren? Geht auch love you 9 und welche Farbe? LG Marion Weigel

17.01.2022 - 12:19:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Weigel, wenden Sie sich bitte direkt an Ihrem DROPS Handler, dort wird man Ihnen gerne alle möglichen Alternative - auch telefonisch oder per E-Mail - vorschlagen. Viel Spaß beim stricken!

17.01.2022 kl. 16:35:

country flag Fernande Saudoyez wrote:

Frais de livraison pour le Belgique ( Bruxelles )

01.01.2022 - 11:01:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Saudoyez, retrouvez ici la liste des magasins et des boutiques en ligne DROPS en Belgique. Bon tricot!

03.01.2022 kl. 15:00:

country flag Fiona wrote:

Hi once again my question was ignored I clearly stated I only want “North American” distributors. I realize the wrong flag was showing but my question was more than clear. Now I wonder if you even read what I said as all of the distributors you sent me are in Britain. If you do not have any one in North America carrying your products just say so and we can stop playing question tag. Thank you. Fiona

24.11.2021 - 12:16:

DROPS Design answered:

Dear Fiona, we do have DROPS retailer in North America and more exactly in Canada, see previous link and contact Nordic Yarn to get the list of DROPS stores retailing our yarns in Canada. Happy knitting!

25.11.2021 kl. 09:48:

country flag Fiona wrote:

You misunderstood my question. I only want to purchase and have your yarn shipped from within North America. I will not order from overseas so please let me know if anyone within North America only, sells and ships your yarn.

23.11.2021 - 12:26:

DROPS Design answered:

Dear Fiona, you will find the list of DROPS stores in Canada by contacting Nordic Yarn-Distributor here. Happy knitting!

24.11.2021 kl. 08:12:

country flag Fiona wrote:

I am trying to find Drops Loves YOU 7 in light Turquoise in North America. Help please.

23.11.2021 - 05:24:

DROPS Design answered:

Dear Fiona, you will find the list of DROPS stores shipping to US here - don't hesitate to ask them if/when they will have the yarn and the colour you'd like to if you can't find them online, they might be waiting for a new shipment. Happy knitting!

23.11.2021 kl. 08:37:

country flag Mai-Britt Nielsen wrote:

Jeg skal lave en Abby Vest STR M og i opskriften skal man bruge drops flora 200 g, men jeg vil gerne lave den i drops loves you 7. Hvor mange nøgler garn skal jeg så bruge 2

20.10.2021 - 17:26:

DROPS Design answered:

Hej Mai-Britt, så skal du bruge 250 g DROPS Loves You :)

21.10.2021 kl. 10:18:

country flag Barbara Farr wrote:

I have the pattern Bohemian Sunset and cannot find the yarn or colors I need. Neither can I figure out what yarn to exchange for the Tynn Chenille. Very few colors in the Muskat seem to be available. Can you tell me what kind of yarn I should buy to make this pattern? Thanks

03.10.2021 - 13:09:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Farr, this pattern is quite old and colour shade Muskat has been updated since; but please contact your DROPS store, thy will help you to find the best matching colours - even by telephone or by mail. Happy crocheting!

04.10.2021 kl. 09:19:

country flag De Souza Iranita wrote:

Boa tarde, Esse fio é indicado para a confecçâo de amigurumis? Procuro fio em cotton, voces saberiam me indicar algum? Desde já obg pela att.

29.09.2021 - 15:01:

country flag Birgit Bieberle wrote:

Loves you 7 Is it possible, that colour 29 emaille blau is petrol?At the homepages of some shops this colour is looking like ozean and you don't have petrol.

14.09.2021 - 18:20:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Bieberle, colour name might have been renamed, and some stores might have not updated their shadecard. But please contact them for any help choosing the colours, they will advice you even per mail or telephone. Happy knitting!

15.09.2021 kl. 07:23:

country flag Kathleen Edwards wrote:

I am trying to buy more yarn but can't find the right one. The label says Drops loves you 7 uni colour 8/4, the colour is light grey. The colour number on the label is 03 but this comes up as beige on your colour charts. Is this not available any longer? Any help would be appreciated Many thanks Kathleen

13.09.2021 - 11:32:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Edwards, please contact your DROPS store - even per mail or telephone - for any assistance choosing a colour. Happy knitting!

14.09.2021 kl. 11:21:

country flag Muoi Tran wrote:

Can I order your yarns as I am living in Australia? Thanks

05.09.2021 - 08:06:

DROPS Design answered:

Dear Muoi, here you can find the stores that worldwide shipping DROPS yarns: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

19.09.2021 kl. 22:00:

country flag Muoi Tran wrote:

I’m living in Australia, can I order your yarns. Thank you very much

05.09.2021 - 07:59:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Tran, you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here - visit their website and do not hesitate to contact them for any further information. Happy knitting!

06.09.2021 kl. 08:43:

country flag Mary Ganun wrote:

What are the procedures for ordering from and shipping to Michigan in the USA?

27.08.2021 - 05:19:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Ganun, you will find the list of DROPS stores shipping to USA here - visit their websites and/or contact them for any further information. Happy knitting!

27.08.2021 kl. 08:09:

Stuur een opmerking over DROPS Loves You 7

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.