DROPS Melody

Een luxueuze combinatie van merinowol en geborstelde alpaca

vanaf:

3.40€

per 50 g

Samenstelling: 71% alpaca, 25% wol, 4% polyamide
Garencategorie: D (12 - 15 steken) / 12 ply / chunky
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 140 m
Aanbevolen naalddikte: 8 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 12 steken x 14 naalden
Verzorging: Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Viltbaar
Superwash: no

Made in: Peru
Oorsprong ruwe materiaal: Alpaca en wol uit Zuid America, polyamide uit Duitsland

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 23.HPE.36896), Standard 100, Klasse II van het Hohenstein Institute. Dit betekent dat het getest is op schadelijke stoffen en veilig beschouwd kan worden voor menselijk gebruik. Klasse II betekent dat het garen geschikt is om in direct contact met de huid te komen in een groot oppervlakte zoals blouses, shirts, matrassen, etc.

DROPS Alpaca Party

30% korting

Geldit tot en met 31.12.2023
Garen type
DROPS Prijs
Deals vanaf
DROPS Melody
uni colour
5.15 EUR
3.60 EUR
3.40 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hobbydoos.nl
Webstore
3.40 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
3.60 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
3.60 EUR
50g
Bestel
Finlandia Import
Bergen
3.60 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

22 Kleuren in DROPS Melody

naturel
uni colour 01
new
marsepein
uni colour 24
beige
uni colour 15
rozenwater
uni colour 23
parelgrijs
uni colour 03
grijs
uni colour 04
vanillegeel
uni colour 14
mosterd
uni colour 18
steenrood
uni colour 19
wijnrood
uni colour 20
new
perzikroze
uni colour 25
felroze
uni colour 17
poederroze
uni colour 06
zoete orchidee
uni colour 22
new
mistig lila
uni colour 27
lichtblauw
uni colour 21
mist
uni colour 02
donker denimblauw
uni colour 07
petroleum
uni colour 08
licht zeegroen
uni colour 09
new
pistache ijs
uni colour 26
zwart
uni colour 05

Productinformatie

DROPS Melody is een zacht en luxueus garen gemaakt van van superfijne alpaca en merinowol. Dit warme garen, met een heerlijke mohairachtige look, is verkrijgbaar in een geraffineerd kleurenpalet dat verloopt van zachte beige en grijstinten naar prachtige rode en paarse kleuren.

Omdat DROPS Melody niet alleen zacht is, maar ook zeer licht is het een geweldige keuze voor oversized truien en vesten, maar ook voor accessoires. Het breit snel op dikke naalden zonder dat het werk zwaar wordt en het kan worden gebruikt als effectgaren samen met andere kwaliteiten. Het geeft altijd extra volume en zachtheid.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen

Alle garens hebben vezels die eruit steken (door de productie) die in verschillende mate naar buiten komen als pillen of pluksels, afhakelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens ("harige" garens) hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en pillen daarom meer.

Het pillen is ook afhankelijk van wat er onder of over het kledingstuk heen gedragen wordt, en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pilt.

Hieronder staan een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met deze garens werkt:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt het dan flink uit, zodat de losse haren eruit komen. LET OP: gebruik GEEN roller of borstel of een andere methode waardoor er aan het garen getrokken wordt.
  • Plaats het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - door de temperatuur blijven de vezels minder aan elkaar zitten, en naar buiten stekende vezels komen makkelijker los. Laat het een paar uur in de vriezer liggen, waarna u het opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de insctructies op het label. Kledingstukken die met harig garen gebreid zijn moeten normaliter uitgeschudt worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren op gaan staan en de vezels naar buiten komen.

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Wilt u dit garen graag vilten?

Bekijk hoe dit garen er voor en na het vilten uitziet:

Voor
Na

Naalden: 7.00 mm
Voor: 13 steken x 15 naalden
Na: 18 steken x 30 naalden

Lees hier meer over vilten

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (138)

country flag Gabriele Schödl wrote:

Welche Farbnummern haben die oben gezeigten Farbkombination Grün/Blau/Hellblau ? Ist die fünfte Kombination. Finde die Farben nicht. Danke

13.11.2023 - 21:47

DROPS Design answered:

Liebe Frau Schödl, von oben nach unten sind die Farben: 09, 07 und 08. Viel Spaß beim stricken!

16.11.2023 kl. 10:32

country flag Lieve Van Nooten wrote:

Ik probeer al weken de kleur nr.24 marsepein van melodie te bestellen. Volgens drops in voorraad maar is nergens te krijgen?????

07.11.2023 - 15:08

DROPS Design answered:

Dag Lieve,

Deze klacht kun je het beste even neerleggen bij de winkel waar je het garen normaliter besteld. Wij verkopen zelf geen garens.

15.11.2023 kl. 14:36

country flag Babette Borghaerts wrote:

Goeiemorgen, Ik heb gisteravond een bestellling gedaan online, nr 500734175. Graag wil ik daar nog een kleur aan toevoegen, twee bollen uni colour 22, zoete orchidee. Kan ik deze bollen gelijk ontvangen met de andere bestelling, dwz dat ik niet nog extra verzendkosten heb? Als ik online bestel komen er automatisch verzendkosten bij. Hoor graag van u, vriendelijke groet, Babette Borghaerts

08.10.2023 - 10:48

DROPS Design answered:

Dag Babette,

Voor garenbestellingen zou je even moeten wenden tot de winkel waar je het garen hebt besteld. Wij verkopen geen garens, dit gaat via de verkooppunten.

08.10.2023 kl. 17:00

country flag Alexandra wrote:

I would love to have Melody in colour Nougat or darker beige brown options!

16.08.2023 - 21:34

country flag Svitlana wrote:

Could you give me advice about Melody yarn care: is it possible to wash jumper from Melody yarn in a washing machine on a hand wash-wool cycle, cold water 20°, spinning 400 rpm ? Or only hand wash in a basin? I will be grateful for the answer

02.11.2022 - 19:41

DROPS Design answered:

Dear Svitlana, you will find all the care instructions on this page (below the colours) as well as on the label and read more about washing yarn here. For any further assistance you are welcome to contact your DROPS store - they will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

03.11.2022 kl. 11:02

country flag MississippiLead wrote:

Details...

11.10.2022 - 06:59

country flag MississippiLead wrote:

Lifestyle

10.10.2022 - 22:27

country flag CodeiherbLEasp wrote:

Mulberries

07.10.2022 - 22:42

country flag Pat Ryan wrote:

Hello. Can anyone tell me if this yarn is itchy please. I would like to make my granddaughter a cardigan useing it, but she will not wear it if it itches. Thanks

25.09.2022 - 12:09

DROPS Design answered:

Dear Pat, this yarn is generally soft and nice to the touch, but it may depend on each person; everyone has a different sensitivity to it. Happy knitting!

25.09.2022 kl. 19:56

country flag Chantal Sergent wrote:

Bonjour, Ayant un peau très sensible et souhaitant porter ce pull en drops melody directement sur la peau, pouvez vous me confirmer la douceur de cette laine ou me conseiller ? merci. Bien cordialement.

28.08.2022 - 18:54

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Sergent, contactez directement votre magasin DROPS, même par mail ou par téléphone, ce sera ainsi bien plus facile pour eux de vous conseiller la meilleure laine adaptée à votre sensibilité. Bon tricot!

29.08.2022 kl. 09:27

country flag Shelley Dunsmuir wrote:

Hello! I am looking for 2 balls of Melody - colour 08 - dyelot 278314. Can you help? Thank you and look forward to hearing from you

03.07.2022 - 21:08

DROPS Design answered:

Dear Mrs Dunsmuir, Please contact your DROPS Store or any of those in/shipping to your country - you can also try to ask another customer in our DROPS Workshop if anyone can help you. Happy knitting!

04.07.2022 kl. 09:07

country flag Yaqeen Sheikh wrote:

Hi, I'm just wondering when your next stock within Oceania is arriving or that if you ship to Australia?

25.05.2022 - 03:45

DROPS Design answered:

Dear Mrs Sheikh, we do not have stores in Australia yet, but you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here. Happy knitting!

25.05.2022 kl. 07:56

country flag Stephanie Førre wrote:

Hei Jeg har for lite garn til å bli ferdig med en genser jeg kjøpte som stikkepakke på deres nettside. Jeg trenger 2 nøst av Drops Melody farge 19 partinummer 278314. Har dere fargen igjen fra samme partinummeret? Med vennlig hilsen Stephanie Førre

09.05.2022 - 10:15

DROPS Design answered:

Hei Stephanie. Om du bestilte via vår nettsiden, kom du til en annen siden før du la inn bestilligen. Ta kontakt med den nettbutikken og hør om de har dette partiet inne. Se på ordrebekreftlsen din og se hvilken butikk det er. Vi selger hverken strikkepakker eller garn til privatpersoner, kun garn til butikker. mvh DROPS Design

09.05.2022 kl. 13:46

country flag Natasha Scicluna wrote:

Hi, I need to do a test knit in drops melody for kutovakika, however we do not have it in my country. Do you ship to Malta?

25.04.2022 - 15:48

DROPS Design answered:

Dear Natasha, you can check the DROPS stores that ship worldwide at the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19 Happy knitting!

25.04.2022 kl. 21:32

country flag Line wrote:

Hej! Hvornår forventes den lyse blå at komme, og hvor vil den blive forhandlet? Mange tak :0)

05.04.2022 - 10:46

DROPS Design answered:

Hej Line, den er på lager, prøv hos vores Superstores som Yarnliving eller Rito :)

08.04.2022 kl. 09:20

country flag Susanne wrote:

Hej. Jeg kunne godt tænke mig at strikke i Melody garnet, men har overvejet at stikke det dobbelt. Hvilken strikkefasthed giver det og hvilken størrelse pinde skal jeg i givet fald strikke det i? På forhånd stor tak. Mvh Susanne

25.03.2022 - 17:58

DROPS Design answered:

Hej Susanne, her har vi søgt på DROPS Melody DROPS Melody - 8 maske De som har strikkefasthed på 8 masker er strikket i 2 tråde DROPS Melody :)

13.05.2022 kl. 13:52

country flag Margherita wrote:

Buonasera, devo terminare un progetto con il filato Melody colore nebbia unicolor 2 ma è da parecchio tempo che non è disponibile, è possibile avere una previsione dei tempi? Grazie

24.02.2022 - 20:39

DROPS Design answered:

Buonasera Margherita, purtroppo la pandemia ha impattato anche sulle consegne di merci da parte dei fornitori. A questa pagina può trovare l'elenco dei rivenditori italiani dei filati DROPS: può contattarli per chiedere informazioni. Buon lavoro!

25.02.2022 kl. 20:55

country flag Stephanie Peterson wrote:

Hello! I was wondering if I could hand dye this yarn? I was planning on getting the off-white yarn color and dying it to my preferred color. Thank you!

11.02.2022 - 01:20

DROPS Design answered:

Dear Mrs Peterson, this might be possible, but just consider that the off white colour has been dyed before. You might have a try and check if it could work. Happy knitting!

11.02.2022 kl. 13:14

country flag Marjan Schilders wrote:

Beste, ik ben op zoek naar beige melody garen maar kan nergens 10 bollen vinden. Gaat deze uit stock? Zou ik erg jammer vinden zo een prachtig garen..,

07.01.2022 - 01:44

DROPS Design answered:

Dag Marjan,

Deze kleur is nog steeds in het assortiment, maar was tijdelijk uitverkocht. De verwachting is dat deze rond de derde week van januari weer op voorraad is en daarna ook weer via de verkooppunten op leverbaar is.

16.01.2022 kl. 14:58

country flag Tuula Suutaru wrote:

Olisin halunnut tilata lankaa, miksi ei pysty tilaamaan?

29.12.2021 - 17:45

country flag Anjali Saini wrote:

Can you show its price in Indian currency

29.12.2021 - 08:32

DROPS Design answered:

Dear Anjali, unfortunately, we can't show the price in Indian currency.

31.12.2021 kl. 19:04

country flag Géraldine FERREIRA CALDAS wrote:

Bonjour, Je recherche une pelote Drops Melody - couleur 04 - issue du bain : 7F9351. Auriez-vous ceci en stock ? Merci d'avance,

17.12.2021 - 08:16

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Ferreira Caldas, nos produits sont uniquement disponibles auprès de notre réseau de magasins agréés, n'hésitez pas à les contacter si besoin. Vous pouvez également demander à d'autres tricoteuses du monde entier via notre DROPS Workshop. Bon tricot!

17.12.2021 kl. 09:02

country flag Marianne Aava wrote:

Vad är det för leveranstid på detta garn, bor i luleå

29.11.2021 - 09:20

country flag Janka wrote:

W żadnym sklepie nie ma koloru 09, kiedy będzie dostępny?

24.11.2021 - 21:53

DROPS Design answered:

Witaj Janko, kolor ten powinien być dostępny w drugiej połowie grudnia. Pozdrawiamy!

30.11.2021 kl. 09:22

country flag Maren wrote:

Hej. Jeg afventer at Drops Melody i farve 03 - perlegrå kommer på lager igen hos yarnliving, men de kan ikke svare mig på hvornår det er. Kan I mon hjælpe?

23.11.2021 - 15:38

DROPS Design answered:

Hej Maren. Den har kommit in på lager hos oss nu så det bör inte dröja så länge innan yarnliving har den på lager. Mvh DROPS Design

24.11.2021 kl. 10:03

Stuur een opmerking over DROPS Melody

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

DROPS Air 53, aardbeien ijs
+ DROPS Melody 17, felroze
DROPS Air 41, zoete orchidee
+ DROPS Melody 22, zoete orchidee
DROPS Melody 18, mosterd
+ DROPS Wish 12, kerrie
DROPS Alpaca Bouclé 0100, naturel
+ DROPS Melody 01, naturel
DROPS Melody 15, beige
+ DROPS Nord 07, lichtbeige