DROPS Sky

Superzacht en licht in baby alpaca en merinowol

vanaf:

4.10€

per 50 g

Samenstelling: 74% Alpaca, 18% Polyamide, 8% Wol
Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 190 m
Aanbevolen naalddikte: 4 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden
Verzorging: Handwas, max 30º C / Plat laten drogen / Viltbaar

Made in: Peru/EU
Oorsprong ruwe materiaal: Alpaca en wol uit Zuid Amerika, polyamide uit Italië

Garen type
Deals vanaf
DROPS Sky
uni colour
5.85 EUR
4.10 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hobbydoos.nl
Webstore
4.10 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
4.65 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
4.72 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
4.90 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
5.85 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
5.85 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

DROPS Sky
mix
5.85 EUR
4.10 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
Hobbydoos.nl
Webstore
4.10 EUR
50g
Bestel
Wolplein.nl
Webstore
4.65 EUR
50g
Bestel
LindeHobby
Webstore
4.72 EUR
50g
Bestel
Breiwebshop
Webstore
4.90 EUR
50g
Bestel
Hartje Winterswijk
Winterswijk
5.85 EUR
50g
Bestel
De Wolkast
Webstore
5.85 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

21 Kleuren in DROPS Sky

wit
uni colour 01
lichtbeige
mix 03
parelgrijs
mix 02
staalgrijs
mix 04
kerrie
mix 17
new
amandel
uni colour 22
warme chocolade
uni colour 21
hazelnoot
mix 11
cranberry
mix 09
perzik
uni colour 19
poederroze
uni colour 18
kersensorbet
mix 10
unicorn
mix 14
paarse mist
mix 08
denimblauw
mix 12
licht denimblauw
mix 13
aquamarijn
mix 15
licht zeegroen
mix 07
zeegroen
mix 06
donkere klimop
uni colour 20
zwart
mix 05

Productinformatie

DROPS Sky is gemaakt van een combinatie van 74% baby alpaca, 8% merinowol en 18% polyamide en is superzacht en luxueus. Het voelt aan net als DROPS Air, maar met een veel complexere tube-achtige structuur, waardoor het garen licht in gewicht is, ademt en duurzaam is.

Perfect voor grote projecten, zoals dekens, poncho's, vesten en truien; en voor knusse accessoires zoals sjaals, mutsen en omslagdoeken. Gebreid in tricotsteek zorgt DROPS Sky voor kledingstukken met een prachtige textuur, maar geeft tevens een fantastisch resultaat in structuur-en kabelpatronen.

Read more about our products' sustainability here


Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Handwas, max 30º C / Plat laten drogen

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Hoe kan ik dit garen vervangen?

Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS Sky 18, poederroze + DROPS Brushed Alpaca Silk 20, zandroos
DROPS Sky 03, lichtbeige + DROPS Brushed Alpaca Silk 01, naturel
DROPS Sky 11, hazelnoot + DROPS Kid Silk 33, roest

Wilt u dit garen graag vilten?

Bekijk hoe dit garen er voor en na het vilten uitziet:

Voor
Na

Naalden: 4.00 mm
Voor: 20 steken x 26 naalden
Na: 22 steken x 34 naalden

Lees hier meer over vilten

Heeft u een vraag over dit garen?

Bekijk de lijst met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze garens

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

  • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
  • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
  • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.
Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.

Opmerkingen / Vragen (123)

country flag Alexandra wrote:

Hallo, sind #10 Kirschsorbet und #10 Heidekraut identisch? Evtl. alter Name und neuer Name?

30.04.2023 - 04:36:

DROPS Design answered:

Liebe Alexandra, ja genau, die Namen sind manchmal verändert, folgen Sie nur die Farbenummer. Viel Spaß beim stricken!

02.05.2023 kl. 10:08:

country flag Kristin wrote:

Heisann! Jeg er på jakt etter 3 nøster med farge 18 (støvrosa), innfanging 307810, om ikke lurer jeg på om dere har et innfargingsnummer som kan ligne! All hjelp mottas med stoooor takk!

22.02.2023 - 20:46:

DROPS Design answered:

Hei Kristin. Vi selger bare kilovis til butikker. Men ta kontakt div butikker / en nettbutikk og hør om de har denne innfargingen. Du finner alle butikker under: Finn en butikk! Ellers så anbefaler jeg deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn og partinr. mvh DROPS design

27.02.2023 kl. 09:55:

country flag Arlette Dufour wrote:

J'ai acheter la laine drops Ski pour faire le pull 224-1 j'ai fait l'echantillon 20 mailles pour 10 cm avec aig 4 1/2 avec 5 je n'ai pas le messure de 10 plutot 9 cm j'ai fait comme vous dite si vous n'avez pas assez de mailles pour 10 cm, essaez avec des aiguilles plus fines ce que j'ai fait avec du 4 et pareil ,encore plus petit 8 cm comment faire tricoter le modele plus grand merci de me ranseigner arlette

18.02.2023 - 11:56:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Dufour, dans votre cas, il vous faut apparemment plus de mailles pour avoir 10 cm puisque les 20 mailles ne mesurent que 9 cm, essayez alors avec des aiguilles plus grosses. Retrouvez plus d'explications sur l'échantillon ici. Bon tricot!

20.02.2023 kl. 10:37:

country flag Anja Sjöström wrote:

Ich habe für einen Pullover 500g SKY Colour 06 Dyelot 299191 bestellt. Aber das reicht nicht. Jetzt fehlen mir mindestens 50 g (oder auch 100). Der Pulli ist fast fertig, aber ich kann ihn nicht erfolgreich fertig machen. Habe drei Knäule nachbestellt, aber die Partiennummer stimmt nicht und die Farbe fällt leider total anders aus. Habt ihr irgendeine Lösung für mich? Ich bin verzweifelt!! Ich liebe eure Wolle!!! Herzliche Grüße, Anja

17.02.2023 - 19:24:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Sjöström, gerne können Sie bei anderen DROPS Händler mal fragen oder auch in unserem DROPS Workshop, vielleicht kann Ihnen eine andere Kundin helfen?

20.02.2023 kl. 10:35:

country flag Helene wrote:

Hej Jeg vil gerne i gang med at strikke vesten 212-44 for fjerde gang - den er mine to voksne piger vild med :) denne gang i farven hasselnød, men har holdt udkig længe.. hvornår kommer den igen? Vh Helene

09.01.2023 - 13:20:

DROPS Design answered:

Hej Helene, prøv en af vores DROPS Superstores, de med gul pris foran, de har den på lager :)

12.01.2023 kl. 15:41:

country flag Pia wrote:

Jättefint garn, lättstickat och mjukt, men tröjan är mycket noppig!

08.11.2022 - 13:55:

country flag Josie wrote:

Bonjour, j'aime beaucoup cette laine mais si je tricote en 4 c'est vraiment très lâche. Donc je tricote en 3,5, et là, encore un problème, mon échantillon fait 28 x 35. Si je choisis un modèle avec un échantillon de 14 m et que je double le nombre pour 10 cms j'ai 28 m. Je ferai attention pour les rangs en mesurant régulièrement. Pensez-vous que ce soit possible ? Merci et bon week-end.

28.10.2022 - 18:28:

DROPS Design answered:

Bonjour Josie, plus que la taille des aiguilles c'est le nombre de mailles qui est important, pour cette laine, on doit avoir traditionnellement 21 mailles x28 rangs jersey = 10 x 10 cm; si votre tension n'est pas juste, il vous faudra complètement recalculer le modèle, non seulement en largeur (nombre de mailles/cm) mais aussi en hauteur (rangs/cm). Bon tricot!

31.10.2022 kl. 09:56:

country flag Elisabeth wrote:

Hva er fargenr på de tre grønnfargene som er avbildet sammen her på denne siden?

09.08.2022 - 19:03:

DROPS Design answered:

Hej Elisabeth, du finder farverne i farvekortet når du scroller dig lidt længere ned på siden :)

11.08.2022 kl. 09:28:

country flag Helen Engedam wrote:

Trenger : Sky 03 parti 299191 - 3 stk

05.08.2022 - 18:12:

country flag Castagna, Claudia wrote:

Ich habe eine Anleitung für einen Pullover mit Lochmuster. Daten der Wolle: Langyans Carina 63%Alpaca, 37% Nylon. 50g= 150m. Maschenprobe 18M und 22R. Nadel 6 Könnte ich die sky gut verwenden? Vielleicht 8 Knl. Für einen Damenpulli? MfG Claudia

02.08.2022 - 16:36:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Castagna, schauen Sie mal zuerst ob Sie die richtige Maschenprobe behalten, und ob Ihnen die Texture gefällt. Hier wird erklärt, wie man dann die neue Garnmenge kalkuliert. Aber gerne wird Ihnen Ihr DROPS Laden auch damit helfen, auch per Telefon oder E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

02.08.2022 kl. 17:38:

country flag Lissi Sejbak wrote:

Hej. Jeg er ikke så god til uld, da det let klør og kradser. Er denne Drops sky så blød, at den ikke kradser? Mvh Lissi

10.07.2022 - 20:57:

DROPS Design answered:

Hej Lissi. Jag syns den är väldigt blød och ikke kradser. Mvh DROPS Design

12.07.2022 kl. 10:48:

country flag Vibeke Helle wrote:

Hei Jeg lurte på om dere har to nøster med Drops Sky farge nr. 06, parti nummer 299191 Mvh Vibeke Helle

25.04.2022 - 15:23:

DROPS Design answered:

Hej Vibeke. Ta kontakt direkt med våra återförsäljare för att se om de har det på lager. Du kan också försöka efterlysa det på vår facebookgrupp DROPS Workshop för att se om någon privatperson har det. Mvh DROPS Design

27.04.2022 kl. 09:48:

country flag Claudia wrote:

Ein traumhaftes Garn. Was fehlt wäre ein dezenter Beigeton. :) Hoffentlich gibt es den irgend wann...

22.03.2022 - 16:08:

country flag Adele wrote:

I am looking for 100%cotton yarn

09.03.2022 - 14:06:

DROPS Design answered:

Dear Adele, please find all our cottons here. Happy knitting!

09.03.2022 kl. 19:14:

country flag Elizabeth Stuart wrote:

Please can we have more colours in this scrumptious yarn? This is my go to and I crochet and knit things in it all the time, I just love how soft and squishy it is. I have not found anything so beautiful in a yarn for a long time. I Use it solo or mix it with brushed alpaca silk and have made a variety of gorgeous colour combinations. If a pattern doesn't use this yarn, I don't use the pattern! I just love it so much.

02.03.2022 - 13:06:

country flag Karin Edwards wrote:

Please, do you actually have 2 or more shades of this Drops Sky yarn that are being lumped together as #10? I love the quality, but was hoping for a vibrant fuchsia as shown in your #10-Cherry Sorbet photo. Elsewhere, eg, on Ravelry, you can see #10-Erika often depicted as a more muted purplish Heather shade, which is what I disappointingly received; nothing like your photo or your Drops Soft Tweed Cherry Sorbet. This is more than a dye lot variation.

20.02.2022 - 13:04:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Edwards, we will check the picture to make sure it will be the most accurate possible - we only have one shade to this colour. Don't hesitate to contact your DROPS store for any individual assistance choosing the best matching colour/yarn for your project, they will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

21.02.2022 kl. 11:46:

country flag Christine wrote:

Wie viel Gramm Sky Wolle brauche ich für Große 42 Danke für die Antwort.

01.02.2022 - 17:45:

DROPS Design answered:

Liebe Christine, je nach Muster, Schnitt, Maschenprobe wird die Garnmenge unterschiedlich sein; hier finden Sie alle unsere Pullover - im Sky gestrickt, gerne können Sie auch mal die Modellen aus der Garngruppe B schmökern - einfach dann Garnumrechner benutzen. Viel Spaß beim stricken!

02.02.2022 kl. 08:56:

country flag Le Moing wrote:

Je viens de feutrer par erreur un beau pull tricoté en sky...; j'ai tout essayé pour rattraper ma bêtise .Impossible que puis-je en faire . Je ne veux pas le jeter. Une idée?

22.12.2021 - 16:42:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Le Moing, nous ne connaissons malheureusement aucune astuce, essayez de contacter votre magasin, peut-être aura-t'il une idée? ou bien demandez conseil dans notre DROPS Workshop si quelqu'un peut vous conseiller une astuce?

03.01.2022 kl. 15:04:

country flag Dorte Møller wrote:

Jeg har strikket en lækker trøje i Sky. Den blev vasket i hånden i lunken vand tilsat en lille smule hårshampoo. Blev centrifugeret ved 1000 omdr, og blev desværre fuldstændig filtet og krympet til en lille børne str. Det er så ærgerligt, og trøjen er helt umulig at bløde op igen. Det skal siges at det er 3. gang jeg vaskede den, og der har aldrig været problemer. Hvad er der mon gået galt? Burde jeres garn ikke kunne tåle centrifugering? Mvah Dorte Møller

21.12.2021 - 21:51:

DROPS Design answered:

Hej Dorte, Nej hvor synd! Jo alt garn skal kunne vaskes i hånden og ja Sky kan man centrifugere MEN da det er temperaturforskelle og friktion som gør at uld filter, så skal det vaskes SEPARAT, skylles med samme temperatur, centrifugeres forsigtigt og SEPARAT. Håber du kan se ud fra denne information hvad som er gået galt! Glædelig Jul!

22.12.2021 kl. 13:48:

country flag Sam wrote:

Hi, I am combining sky in brick with a kid silk for the set sail sweater. Which colour kid silk would best match with sky brick?

19.12.2021 - 18:34:

DROPS Design answered:

Dear Sam, please contact your DROPS store - even per mail or telephone - for any assistance choosing the best matching colour. Happy knitting!

20.12.2021 kl. 08:56:

country flag Bousrez Michèle wrote:

J'ai réalisé des vestes avec la qualité air et je trouve qu 'elle bouloche est ce que cette qualité fait de même ? MERCI

02.12.2021 - 16:35:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Bousrez, il est assez classique qu'une laine bouloche, et, comme Air est une laine soufflée en tube, elle va donc perdre l'excédent de fibres au début, celles qui sont plus lâches, après tout sera stabilisé, mais les bouloches viennent aussi des frottements etc... N'hésitez pas à contacter votre magasin DROPS pour toute info complémentaire et assistance au choix de votre laine. Cette leçon pourra également vous aider. Bon tricot!

03.12.2021 kl. 09:03:

country flag Kumi Kawaji wrote:

Min kompis som köpte färg Blå no.16 men jag kan inte hitta färgen på hemsidan. Jag skulle vilja köpa den blåa färgen. Jag undrar om jag kan köpa sånt?

17.11.2021 - 16:03:

DROPS Design answered:

Hej Kumi. Nr 16 är inte blå utan gul (citron). Kan det varit nr 12 eller 13 kanske, de är båda blå färger. Mvh DROPS Design

18.11.2021 kl. 08:01:

country flag Inkeri Koski-Lammi wrote:

Can you tell me where I can buy Sky/dark chocolate, color number 21? Some webshop which can send to Finland. Thanks🙏❣️🤎🧶

12.11.2021 - 20:08:

DROPS Design answered:

Dear Inkeri, you can see all DROPS stores selling or shipping to Finland in the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=11&cid=19

14.11.2021 kl. 17:58:

country flag Monta wrote:

Hi there! Just wondering why is the Drops Alpaca yarn sale not showing when I choose Canada as my country? The prices are the original, yet when choosing any other country, the yarn is on sale. Isn't the sale supposed to be world wide? Thanks!

11.11.2021 - 15:18:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Monta, we do not have sales in Canada, reason why the DROPS Alpaca party is not there neither. Happy knitting!

12.11.2021 kl. 08:40:

country flag Charles wrote:

Bonjour J'ai acheté l'hiver dernier des pelotes DRPOS SKY COL:17.DYELOT:5747.magasin de Chatelaudren dans les CÖTES d'ARMOR en Bretagne ( france ) J'ai égaré la copie du modéle choisi , .je n'avais pu beaucoup avancer sur le modele de pull et ayant quelques doutes sur la quantité qui me semble être insuffisante pour finir le pull , Magasin n'existe plus . comment trouver modéle de pull et être certaine pouvoir acheter pelotes OU? Merci CCharles

10.11.2021 - 15:48:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Charles, retrouvez sur cette page les magasins qui proposent DROPS Sky dans leur gamme: cliquez sur "commander" sur le bandeau vert ci-dessus, puis choisissez votre magasin en cliquant sur "commander" ou bien cliquez sur leur nom pour afficher leur page profil et leurs coordonnées pour leur demander. Bon tricot!

11.11.2021 kl. 09:18:

Stuur een opmerking over DROPS Sky

We willen heel graag weten wat u van dit garen vindt!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.