Miss Cookie by DROPS Design

Kötött ruha babáknak és gyerekeknek DROPS BabyMerino fonalból. A darabot fentről lefelé irányban készítjük, norvégmintával. 6 hónaposokra - 6 évesekre való méretekben

DROPS design: bm-012 jelű minta
A fonalcsoport
-----------------------------------------------------------

Méretek: 6/9 - 12/18 hónap (2- 3/4 - 5/6) évesek
A méretek centiméterben:
68/74 - 80/86 (92 - 98/104 - 110/116)
Alapanyagok:
DROPS BABY MERINO fonal a Garnstudiótól (az A fonalcsoporthoz tartozik)
150-200 (200-200-250) g gramm a 16 sz. piros színből
150-100 (150-200-200) gramm a 02 sz. törtfehér színből

-------------------------------------------------------
KELLÉKEK:

A KÖTÉSPRÓBA:
24 szem egymás mellett és 32 sor egymás fölött a harisnyakötéssel = kb 10 x 10 cm.

KÖTŐTŰ:
DROPS körkötőtű (40 és 80 cm hosszú), 3 mm vastag.
Ne feledkezzünk meg arról, hogy a megadott tű-méretek csak javaslatok, mindig készítsünk próbadarabot! Ha a 10 cm-n túl sok szemünk van, váltsunk nagyobb kötőtűre. Ha a 10 cm-n túl kevés szemünk van, váltsunk kisebb kötőtűre.

Elkészítette ezt, vagy egy másik mintánkat? Zegyen #dropsdesign taget a képekre a szoliális médiában, hogy mi is láthassuk.

Másik fonalat szeretne használni? Próbálja ki a fonal-átváltónkat!

100% gyapjú
minimum 1225.00 Ft /50g
DROPS Baby Merino uni colour DROPS Baby Merino uni colour 1225.00 Ft /50g
Nordfonal.hu
Rendelés
DROPS Baby Merino mix DROPS Baby Merino mix 1225.00 Ft /50g
Nordfonal.hu
Rendelés
Kötőtűk & Horgolótűk
Ehhez a darabhoz, megvásárolhatja a fonalat már 4900Ft. Olvasson tovább.

Mintaleírás

TANÁCSOK A MINTA ELKÉSZÍTÉSÉHEZ:

-------------------------------------------------------

BORDA / LUSTAKÖTÉS (oda-vissza haladva - síkban - kötve).
1 borda= 2 sima szemekkel kötött sor.

MINTA:
Lásd az A.1 - A.5 jelű diagramokat A teljes mintát harisnyakötéssel kötjük.

-------------------------------------------------------

A MINTALEÍRÁS ITT KEZDŐDIK:

-------------------------------------------------------

RUHA: RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ
A darabot egy darabban, fentről lefelé haladva készítjük. Először az övet készítjük el, a bélelővel és a mintával, majd a szoknyát kötjük meg lefelé haladva. A szoknya alsó szélén bélelőt kötünk mintával. A két kantárt a kötőtűn oda-vissza haladva kötjük, és a kötés befejezése után, végül felvarrjuk.

BÉLELŐ (az övhöz):
A kezdéshez szedjünk fel 108-120 (132-144-156) szemet a 3 mm vastag körkötőtűre a piros színű fonalból. Kössünk harisnyakötéssel körben. Amikor a darabunk 10 cm-es, a következő körben így haladjunk: * 2 szemet S összekötünk, 1 rh. * Ismételjük a *-* közötti részt, a kör végéig (= a hajtásszél). A ráhajtásokat a következő sorban mindig simán (nem csavartan) kötjük, a helyükön lyukaknak kell maradnia. NE FELEDKEZZÜNK MEG A MEGFELELŐ KÖTÉSPRÓBA BETARTÁSÁRÓL!

ÖV:
Ezután kössük az A.1 jelű mintát (= 12 szem) minden szemen (= 9-10 (11-12-13) ismétlés egymás mellett). Amikor az A.1 jelű minta minden sorát egy alkalommal elkészítettük, az öv kb 11 cm-es. ás a darabunk összesen 22 cm-es (a bélelővel együtt).

SZOKNYA:
A DARABOT EZENTÚL ETTŐL A PONTTÓL MÉRJÜK!
Folytassuk a piros színnel a következő módon: *1 sima, 1 rh. * Ismételjük a *-* közötti részt, a kör végéig = 216-240 (264-288-312) szem. A ráhajtásokat a következő sorban mindig simán (nem csavartan) kötjük, a helyükön lyukaknak kell maradnia.
Ezután kössük az A.2 jelű mintát (= 8 szem) minden szemen (= 27-30 (33-36-39) ismétlés egymás mellett).
Amikor a szoknya 14-17 (20-23-27) cm-es, és a darabunk összesen 36-39 (42-45-49) cm-es a bélelővel együtt- most kb 8 cm marad hátra a teljes méretig (folytathatjuk a kötést a kívánt hosszig), kössük az A.3 jelű mintát minden szemen (= 18-20 (22-24-26) alkalommal egymás mellett). A.3 jelű minta minden sorát elkészítettük 1 alkalommal, a szoknya kb 22-25 (28-31-35) cm-es, és a darabunk összesen 44-47 (50-53-57) cm-es a bélelővel együtt.

BÉLÉS (az alsó szélénél):
A törtfehér fonallal a következő módon haladunk: * 2 szemet S összekötünk, 1 rh. * Ismételjük a *-* közötti részt, a kör végéig (= a hajtásszél). A DARABOT EZENTÚL ETTŐL A PONTTÓL MÉRJÜK! A ráhajtásokat a következő sorban mindig simán (nem csavartan) kötjük, a helyükön lyukaknak kell maradnia. Ezután kössük az A.4 jelű mintát (= 12 szem) minden szemen (= 18-20 (22-24-26) ismétlés egymás mellett). Amikor az A.4 jelű diagram minden sorát egyszer megkötöttük a következő módon folytassuk a munkát: Kössünk, amíg a bélelő 8 cm-es lesz a hajtásszéltől, majd láncoljuk le a szemeket. A darabunk összesen kb 52-55 (58-61-65) cm-es a (mindkét bélelővel együtt.)

ÖSSZEÁLLÍTÁS:
Hajtsuk be a bélelőt a ruha felső szélén az öv FO-a felé, és piros fonallal varrjuk le. Ugyanilyen módon varrjuk fel a szoknya alsó szélét is.

NADRÁGTARTÓK:
A nadrágtartól kb 27-28 (30-32-35) cm hosszúak, miután elkészültek, mindkét oldalon plusz 5 cm-t hagyunk benne, hogy lehessen rajtuk állítani, ahogy a gyermek nő. Ha hosszabb vagy rövidebb nadrágtartót szeretnénk készíteni a kezdéshez kevesebb / vagy több szemet szedjünk fel. A szemek száma legyen 4-gyel osztható + 2.
A kezdéshez szedjük fel 66-70 (74-78-86) szemet (ebben benne van mindkét oldalon 1-1 szélszem) a 3 mm- vastag körkötőtűre a piros színű fonallal. A nadrágtartót oda-vissza haladva készítjük harisnyakötéssel. Kössünk 6 sort fordított szemekkel, a fonákoldal felől, és 1 lustakötéses szélszemmel a darab két oldalán - olvassuk el a fenti tanácsot.
A vetkező SZO sorban kössünk 1 szélszemet lustakötéssel. * 2 szemet S összekötünk, 1 rh. * Ismételjük a *-* közötti részt, amíg 1 szem marad a sorban, majd 1 lustakötéssel kötött szélszemmel fejezzük be a sort (= a hajtásszél). Ezután kössük az A.5 jelű mintát (= 4 szem) mindkét oldalon 1-1 lustakötéssel kötött szélszemmel (a szélszemeket ugyanazzal a színnel kötjük, mint az A.3 jelű minta első / utolsó szeme) az 1. sort az FO felől kötjük - a rh-sokat NEM kötjük le csavartan. Amikor az A.3 jelű minta sorait 1 alkalommal elkészítettük, a Készítsük el a hajtásszél a piros színű fonallal a SZO felől a köv módon: 1 szélszem lustakötéssel. * 2 szemet S összekötünk, 1 rh * Ismételjük a *-* közötti részt, amíg 1 szem marad, és 1 lustakötéssel kötött szélszemmel fejezzük be a sort. Kössünk kb 7 sort a piros színnel (a RH-sokat NEM kötjük csavartan) majd hajtsuk be a bélelőt, és ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk össze túlságosan- szükség esetén kössünk még plusz sorokat. Láncoljuk le a szemeket Ezután varrjuk össze a kezdőszélt a leláncolt széllel, a széleket egymás mellé téve, és a szélső szemek külső ívébe öltve. Ugyanilyen módon készítsünk még 1 nadrágtartót. .

ÖSSZEÁLLÍTÁS:
Varrjuk a nadrágtartókat a bélelőkhöz, a felső szélükön (vagyis az öv FO-n) apró öltésekkel, kb 5 cm-re mindkét oldalon, és kb 8-8 (9-10-10) cm legyen a nadrágtartó két oldala között a hátán és az elején.

Diagram

= piros
= törtfehér
= a kötés irányaSegítségre van szüksége a mintával kapcsolatban?

Köszönjük, hogy a DROPS Design mintáját választotta! Sokat dolgozunk azért, hogy mintáink könnyen érthetőek és hibamentesek legyenek. Minden mintát Norvégból fordítunk, és a méreteket, számításokat mindig ellenőrizheti az eredeti mintán (DROPS Children 32-2) .

Gondja van a minta követésével? Az alábbiakban talál egy listát, olyan helyekről, amik segíthetenek abban, hogy a projektet hamr befjezze, vagy akár - miért ne?- tanuljon valami újat.

1) Why is the knitting/crochet tension so important?

Knitting tension is what determines the final measurements of your work, and is usually measured per 10 x 10 cm. It is provided like so: number of stitches in width x number of rows in height - eg: 19 stitches x 26 rows = 10 x 10 cm.

The knitting tension is very individual; some people knit/crochet loosely while others work tightly. You adjust the knitting tension with the needle size, which is why the suggested needle size only serve as a guide! You need to adjust this (up or down) to ensure that YOUR knitting tension matches the knitting tension provided in the pattern. If you work with a different knitting tension than provided you will have a different yarn consumption, and your work will have different measurements than what the pattern suggests.

The knitting tension also determines which yarns can replace each other. As long as you achieve the same knitting tension you can replace one yarn with another.

See DROPS lesson: How to measure your tension/gauge

See DROPS video: How to make a gauge tension swatch

fel

2) Fonalcsoportok - Mik ezek, és hogyan használjuk őket?

A fonalakat vastagságuk, és a velük elérhető kötéspróba szerint csoportokba rendeztük, így könnyebben találhat mintát a kedvenc fonalához. Vagy könnyebben találhat egy mintához fonal-alternatívákat. Az ugyanabban a fonalcsoportban levő fonalak hasonló kötéspróbát adnak, így egymással behelyettesíthetőek. Azonban, ettől függetlenül a minőségük, a struktúrájuk eltérő, így az elkészült darab különleges és egyedi lesz. Az egyes fonalcsoportok áttekintéséhez kattintson ide!.

A fonalcsoport = a csoporton belül minden fonallal 26 -23 szemet tudunk 10 cm-en kötni.

B fonalcsoport = a csoporton belül minden fonallal 22 -20 szemet tudunk 10 cm-en kötni.

C fonalcsoport = a csoporton belül minden fonallal 19 -16 szemet tudunk 10 cm-en kötni.

D fonalcsoport = a csoporton belül minden fonallal 15 -12 szemet tudunk 10 cm-en kötni.

E fonalcsoport = a csoporton belül minden fonallal 11 -9 szemet tudunk 10 cm-en kötni.

E fonalcsoport = a csoporton belül minden fonallal 8 -5,5 szemet tudunk 10 cm-en kötni.

Amennyiben több szál fonalat összefogva szeretne dolgozni, ehhez a következőket érdemes tudni: A C fonalcsoport 1 szálával hasonló kötéspróbát tudunk készíteni, mint az A. fonalcsoport 2 szálát összefogva, Az A fonalcsoportból tehát bármely fonalból 2 szálat, vagy bármely 2 fonalból 1-1 szálat összefogva megfelel a C fonal 1-1 szálának, ezt a mintákban így jeleztük: A + A = C.

Az alábbiakban áttekintjük, hogyan működnek a fonalaink, ha 1 szálnál többel dolgozunk:

2 szál az A fonalcsoportból megfelel a C fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: A + A = C

3 szál az A fonalcsoportból megfelel a D fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: A+A+A = D

4 szál az A fonalcsoportból megfelel az E fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: A + A+A+A = D

8 szál az A fonalcsoportból megfelel az F fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: A+A+A+A +A+A+A+A = F

2 szál az B fonalcsoportból megfelel a D fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: B+B =D

2 szál a C fonalcsoportból megfelel az E fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: C+C = E

4 szál a C fonalcsoportból megfelel az F fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: C+C+C+C = F

2 szál az E fonalcsoportból megfelel az F fonalcsoport 1 szálának. Ezt a mintában így jeleztük: E+E= F

A fonalak ilyen cseréjével új minőségeket, új struktúrákat érhetünk el, a választott kombinációktól függően. Kifejlesztettünk egy fonal-kalkulátort, amivel kiszámolhatja, mennyi fonalra van szüksége, ha 1 szál fonal helyett 2 vagy több szál kombinációját választja. A kalkulátorhoz a linket minden minta oldalán megtalálja. Ne feledje, hogy a megadott kötéspróba határozza meg, melyik fonalakat használhatjuk. Feltétlenül készítsünk próbadarabot a választott fonalkombinációval, és ellenőrizzük, hogy be tudjuk-e tartani a megfelelő kötéspróbát.

fel

3) Can I use a different yarn than what the pattern suggests?

The important thing when changing from one yarn to another is that the knitting/crochet tension remains the same. This is so that the measurements of the finished piece will be the same as on the sketch provided. It is easier to achieve the same knitting tension using yarns from the same yarn group. It is also possible to work with multiple strands of a thinner yarn to achieve the knitting tension of a thicker one. Please try our yarn converter. We recommend you to always work a test swatch.

Please NOTE: when changing yarn the garment might have a different look and feel to the garment in the photo, due to individual properties and qualities of each yarn.

See DROPS lesson: Can I use a different yarn than the one mentioned in the pattern?

fel

4) How do I use the yarn converter?

At the top of all our patterns you’ll find a link to our yarn converter, which is a helpful tool should you wish to use a different yarn than suggested. By filling in the yarn quality you wish to replace, the amount (in your size) and number of strands, the converter will present good alternative yarns with the same knitting tension. Additionally it will tell you how much you’ll require in the new qualities and whether you’ll need to work with multiple strands. Most skeins are 50g (some are 25g or 100g).

If the pattern is worked with multiple colours, every colour will have to be converted separately. Similarly, if the pattern is worked with several strands of different yarns (for example 1 strand Alpaca and 1 strand Kid-Silk) you will have to find alternatives for each, individually.

Click here to see our yarn converter

fel

5) Why do I get the wrong knitting tension with the suggested needle size?

The needle size provided in the pattern serves only as a guide, the important thing is to follow the knitting tension. And since knitting tension is very individual, you will have to adjust the needle size to ensure that YOUR tension is the same as in the pattern – maybe you’ll have to adjust 1, or even 2 needle sizes, up or down to achieve the correct tension. For this, we recommend that you work test swatches.

Should you work with a different knitting tension than the one provided, the measurements of the finished garment might deviate from the measurement sketch.

See DROPS lesson: How to measure your tension/gauge

See DROPS video: How to make a gauge tension swatch

fel

6) Why is the pattern worked top-down?

Working a garment top-down provides more flexibility and room for personal adjustment. For example it is easier to try the garment on while working, as well as making adjustments to length of yoke and shoulder caps.

The instructions are carefully explaining every step, in the correct order. Diagrams are adjusted to the knitting direction and are worked as usual.

fel

7) Why are the sleeves shorter in larger sizes?

The total width of the garment (from wrist-to-wrist) will be larger in the larger sizes, despite the actual sleeves being shorter. The larger sizes have longer sleeve caps and wider shoulders, so there will be a good fit in all sizes.

fel

8) What is a repeat?

Diagrams are often repeated on the round or in height. 1 repeat is the diagram the way it appears in the pattern. If it says to work 5 repeats of A.1 in the round, then you work A.1 a total of 5 times after/next to each other in the round. If it says to work 2 repeats of A.1 vertically/in height you work the entire diagram once, then begin again at the start and work the entire diagram one more time.

fel

9) How do I work according to a knitting diagram?

The diagram depicts all rows/rounds, and every stitch seen from the right side. It is read from bottom to top, from right to left. 1 square = 1 stitch.

When working back and forth, every other row is worked from the right side and every other row is worked from the wrong side. When working from the wrong side, the diagram will have to be worked reversed: from left to right, knit stitches are purled, purl stitches are knit etc.

When working in the round every round is worked from the right side and the diagram are worked from right to left on all rounds.

See DROPS lesson: How to read knitting diagrams

fel

10) How do I work according to a crochet diagram?

The diagram depicts all rows/rounds, and every stitch seen from the right side. It is worked from bottom to top, from right to left.

When working back and forth every other row is worked from the right side: from right to left and every other row is worked from the wrong side: from left to right.

When working in the round, every row in the diagram are worked from the right side, from right to left.

When working a circular diagram you start in the middle and work your way outwards, counter clockwise, row by row.

The rows usually start with a given number of chain stitches (equivalent to the height of the following stitch), this will either be depicted in the diagram or explained in the pattern.

See DROPS lesson: How to read crochet diagrams

fel

11) How do I work several diagrams simultaneously on the same row/round?

Instructions for working several diagrams after each other on the same row/round, will often be written like so: “work A.1, A.2, A.3 a total of 0-0-2-3-4 times". This means you work A.1 once, then A.2 is worked once, and A.3 is repeated (in width) the number of times provided for your size – in this case like so: S = 0 times, M = 0 times, L=2 times, XL= 3 times and XXL = 4 times.

The diagrams are worked as usual: begin with the first row in A.1, then work the first row in A.2 etc.

See DROPS lesson: How to read knitting diagrams

See DROPS lesson: How to read crochet diagrams

fel

12) Why does the piece start with more chain stitches than it’s worked with?

Chain stitches are slightly narrower than other stitches and to avoid working the cast-on edge too tight, we simply chain more stitches to begin with. The stitch count will be adjusted on the following row to fit the pattern and measurement sketch.

fel

13) Why increase before the rib edge when the piece is worked top-down?

The rib edge is more elastic and will contract slightly compared to, for example, stocking stitch. By increasing before the rib edge, you avoid a visible difference in width between the rib edge and the rest of the body.

fel

14) Why increase in the cast-off edge?

It’s very easy to cast off too tightly, and by making yarn overs while casting off (and simultaneously casting these off) you avoid a too tight cast off edge.

See DROPS video: How to bind off with yarn overs (yo)

fel

15) How do I increase/decrease on every 3rd and 4th row/round alternately?

To achieve an even increase (or decrease) you can increase on, for example: every 3rd and 4th row alternately, like so: work 2 rows and increase on the 3rd row, work 3 rows and increase on the 4th. Repeat this until the increase is complete.

See DROPS lesson: Increase or decrease 1 st on every 3rd and 4th row alternately

fel

16) Why is the pattern slightly different than what I see in the photo?

Pattern repeats can vary slightly in the different sizes, in order to get the correct proportions. If you’re not working the exact same size as the garment in the photo, yours might deviate slightly. This has been carefully developed and adjusted so that the complete impression of the garment is the same in all sizes.

Make sure to follow instructions and diagrams for your size!

fel

17) How can I work a jacket in the round instead of back and forth?

Should you prefer to work in the round instead of back and forth, you may of course adjust the pattern. You’ll need to add steeks mid-front (usually 5 stitches), and follow the instructions. When you would normally turn and work from the wrong side, simply work across the steek and continue in the round. At the end you’ll cut the piece open, pick up stitches to work bands, and cover the cut edges.

See DROPS video: How to knit steeks and cut open

fel

18) Can I work a jumper back and forth instead of in the round?

Should you prefer to work back and forth instead of in the round, you may of course adjust the pattern so you work the pieces separately and then assemble them at the end. Divide the stitches for the body in 2, add 1 edge stitch in each side (for sewing) and work the front and back pieces separately.

See DROPS lesson: Can I adapt a pattern for circular needles into straight needles?

fel

19) Why do you show discontinued yarns in the patterns?

Since different yarns have different qualities and textures we have chosen to keep the original yarn in our patterns. However, you can easily find options among our available qualities by using our yarn converter, or simply pick a yarn from the same yarn group.

It is possible that some retailers still have discontinued yarns in stock, or that someone has a few skeins at home that they would like to find patterns for.

The yarn converter will provide both alternative yarn as well as required amount in the new quality.

fel

20) How do I make a women’s size garment into a men’s size one?

If you have found a pattern you like which is available in women’s size it’s not very difficult to convert it to men’s size. The biggest difference will be the length of sleeves and body. Start working on the women size that you think would fit across the chest. The additional length will be worked right before you cast off for the armhole/sleeve cap. If the pattern is worked top-down you can add the length right after the armhole or before the first decrease on sleeve.

Regarding additional yarn amount, this will depend on how much length you add, but it is better with a skein too many than too few.

fel

21) How do I prevent a hairy garment from shedding?

All yarns will have excess fibres (from production) that might come off as lint or shedding. Brushed yarns (ie hairier yarns) have more of these loose, excess fibres, causing more shedding.

Shedding also depends on what is worn under or over the garment, and whether this pulls at the yarn fibres. It’s therefore not possible to guarantee that there will be no shedding

Below are some tips on how to get the best result when working with hairier yarns:

1. When the garment is finished (before you wash it) shake it vigorously so the looser hairs come off. NOTE: do NOT use a lint roller, brush or any method that pulls at the yarn.

2. Place the garment in a plastic bag and put it in your freezer - the temperature will cause the fibres to become less attached to each other, and excess fibres will come off easier.

3. Leave in the freezer for a few hours before taking it out and shaking it again.

4. Wash the garment according to the instructions on the yarn label.

fel

22) Where on the garment is the length measured?

The measurement sketch/schematic drawing provides information regarding the full length of the garment. If it’s a jumper or a jacket the length is measured from the highest point on the shoulder closest to the neckline, and straight down to the bottom of the garment. It is NOT measured from the tip of shoulder. Similarly, the length of yoke is measured from the highest point on the shoulder and down to where yoke is split into body and sleeves.

On a jacket measures are never taken along bands, unless specifically stated. Always measure inside band stitches when measuring the length.

See DROPS lesson: How to read a schematic drawing

fel

23) How do I know how many balls of yarn I need?

The required amount of yarn is provided in grams, eg: 450 g. To calculate how many balls you’ll need you first need to know how many grams are in 1 ball (25g, 50g or 100g). This information is available if you click on the individual yarn quality on our pages. Divide the amount required with the amount of each ball. For example, if each ball is 50g (the most common amount), the calculation will be as follows: 450 / 50 = 9 balls.

fel

DROPS fonalat vásárolt a minta elkészítéséhez? akkor, abban a boltban, ahol a fonalat vásárolta, joga van segítséget kérni és kapni. A DROPS üzletek listáját ITT találja!
Még mindig nem találta meg a választ, amire szüksége van? Görgessen lejjebb, és tegye fel kérdését, és szakembereink megpróbálnak segíteni. Ez általában 5-10 munkanapon beül megtörténik.. Addig is elolvashatja a korábban, mások által feltett kérdéseket és a válaszokat, vagy csatlakozhat a Facebook-on a DROPS Workshophoz, hogy kézimunkázó társaitól kaphasson segítséget.

Megjegyzések / Kérdések (23)

Nicole 16.02.2020 - 15:56:

Comment ont peut mètre un patron en français quand il nous dises qu’il peut être en français. Merci de me le dire car vous avez des beaux modèles

DROPS Design 17.02.2020 kl. 09:23:

Bonjour Nicole, tous nos modèles sont disponibles en français: cliquez sur le menu déroulant sous la photo et sélectionnez "français". Bon tricot!

Karin Andersson 06.01.2020 - 13:02:

Det går inte att skriva ut era gratis mönster. Kommer bara till Drops deals.

Luciana 15.11.2019 - 17:52:

Buonasera, una domanda vorrei sapere se il diagramma A5 va lavorato avanti e indietro. Grazie

DROPS Design 17.11.2019 kl. 23:13:

Buonasera Luciana, il diagramma A.5 viene lavorato sulle bretelle per cui si lavora avanti e indietro sui ferri. Buon lavoro!

Luciana 12.11.2019 - 18:55:

Buonasera, vorrei fare la stessa domanda di Maria (ma traducendo con google non capisco la risposta), il bordo A4 andra' ad essere cucito all'interno del vestito? altrimenti perche' lavorarlo? Grazie anticipatamente

DROPS Design 12.11.2019 kl. 20:22:

Buongiorno Luciana. Sì è corretto. Il bordo A4 viene cucito all’interno del vestito. Buon lavoro!

Tracy 27.10.2019 - 01:16:

I would love to make this. Can I purchase your yarn online?

DROPS Design 27.10.2019 kl. 01:39:

Dear Tracy, yes you can buy the yarn online, just click on the basket ikon just below the list of the materials. Happy Knitting!

Luciana 12.10.2019 - 14:58:

Buonasera, posso lavorarel'abitino con i ferri dritti? Grazie

DROPS Design 12.10.2019 kl. 17:03:

Buongiorno Luciana. In questa pagina trova qualche consiglio su come adattare un modello lavorato in tondo ad una lavorazione in parti separate . Il suo rivenditore Drops di fiducia saprà aiutarla al meglio dovesse trovarsi in difficoltà. Buon lavoro!

Lena 14.08.2019 - 13:05:

Hej. Förstår inte hur jag stickar hängslena

DROPS Design 16.08.2019 kl. 11:33:

Hej Lena, Hängslen stickas från sida till sida (långsidan). Lägg upp 66-70-(74-78-86) masker (beroende på vilken storlek du stickar. Lycka till :)

Jane 12.08.2019 - 17:18:

Hvorfor skal det strikkes mønster (A 4) på brettekanten nede? Det kommer jo på innsiden ( vrange) av kjolen. Har jeg forstått det riktig?

DROPS Design 06.09.2019 kl. 10:48:

Hej Jane, ja det stemmer at du strikker mønsteret på brettekanten og at det kommer på innsiden. Du gør naturligvis som du selv vil ;)

Grete 31.07.2019 - 01:51:

Jeg forstår ikke belegg (nedkant) er det riktig at jeg skal lage brettekant og så strikke mønster A4? vil ikke da dette komme på innsiden av skjørtet når jeg bretter inn?

DROPS Design 31.07.2019 kl. 07:34:

Hei Grete, Belegget skal brettes inn mot vrangsida, så kommer ikke til å dekke noe av mønsteret. God fornøyelse!

Angelika Schledz 25.06.2019 - 18:59:

Hallo Drops Desing, ich stricke gerade für ein kleines Mädel "Miss Cookie" würde auch gerne die Mütze dazu stricken, wo finde ich die Anleitung dazu? Miss Cookie sieht ganz toll aus. Es macht Spaß sie zu stricken !!! Viele Grüße

DROPS Design 26.06.2019 kl. 06:27:

Liebe Frau Scheldz, hier finden Sie die Mütze. Viel Spaß beim stricken!

Post a comment to pattern DROPS Children 32-2

Szívesen vesszük, ha megosztja velünk gondolatait erről a mintáról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.