DROPS Alpaca

Örökös kedvenc, tiszta alpakából

  • Product image yarn Alpaca
  • Product image yarn Alpaca
  • Product image yarn Alpaca
  • Product image yarn Alpaca
  • Product image yarn Alpaca
  • Product image yarn Alpaca
  • Product image yarn Alpaca

A DROPS Alpaca egy 100% alpaka gyapjúból font, 3 ágú kellemes fonal, a szokásosnál nagyobb sodratszámmal, amivel tartósabb felületet kapunk. Az alpaka gyapja kezeletlen, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú természetes tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.

A DROPS Alpaca fonalhoz széles, átfogó és válogatott mintaválaszték tartozik, melyet a DROPS kollekciókban találhatunk meg. Ebből a fonalból készült holmik könnyűek és kényelmesek, puha érzetet nyújtanak a bőrön, és egy kellemes, jellegzetes fényük van.

Termékadatok

Összetétel: 100% alpaka
Fonalcsoport: A (23 - 26 szem) / 5 ply / sport
Súly/hossz: 50 g = kb. 167 méter
Ajánlott tűméret: 3 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 24 szem x 32 sor
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető (Több)

Made in: Peru
Nyersanyag származási helye: Alpaka Peruból

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Több információ: Need help? Print
Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS ALPACA UNI COLOUR
1325.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1325.00 HUF
50g
Rendelés
Kis kos műhely
Webstore
1325.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
1325.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS ALPACA MIX
1398.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1398.00 HUF
50g
Rendelés
Kis kos műhely
Webstore
1398.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
1398.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

51 Színek DROPS Alpaca

fehér
uni colour 101
törtfehér
uni colour 100
világos gyöngyszürke
mix 9020
világosszürke
mix 501
középszürke
mix 517
acélszürke
mix 506
világosbarna
mix 607
világosbézs
mix 618
világos teveszín
mix 2020
teveszín
uni colour 302
aranyvessző
uni colour 2923
narancs
uni colour 2915
rozsda
mix 2925
korall
uni colour 9022
piros
uni colour 3620
sötétpiros
uni colour 3900
gesztenyevörös
mix 3650
világos bordó
mix 5565
hazelnut
mix 9025
blush
mix 9026
dark blush
mix 9024
sötétrózsaszín
uni colour 3770
középrózsaszín
uni colour 3720
világos rózsaszín
uni colour 3140
fáradtrózsaszín
uni colour 3112
gyöngyszürke
uni colour 4010
mályvarózsaszín
uni colour 3800
lila
mix 4434
purple fog
mix 9023
sötétlila
uni colour 4400
lilás tengerészkék
mix 6736
fog
mix 9021
világoskék
uni colour 6205
kék
mix 6360
sötétkék
uni colour 6790
tengerészkék
uni colour 5575
dark indigo
uni colour 4305
sötét petrol
mix 7240
petrolkék
uni colour 6309
sötét türkiz
uni colour 2918
világos türkiz
uni colour 2917
szürkészöld
uni colour 7139
kékesszürke
mix 7323
limezöld
uni colour 2916
lemon pie
uni colour 9028
wheat field
mix 9029
világos olajzöld
mix 7233
olajzöld
mix 7238
türkizzöld
mix 7815
sötétzöld
uni colour 7895
fekete
uni colour 8903
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

Találjon mintákat a DROPS Alpaca

Learn more about this yarn

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 5.50 mm
Utána: 16 szem x 20 sor
Minta: 21 szem x 32 sor

Read more about felting here

Need help?

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

fel

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

fel

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

fel

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

fel

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

fel

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

fel

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

fel

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

fel

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

fel

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

fel

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

fel

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

fel

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

fel

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

fel

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.

fel

Megjegyzések / Kérdések (458)

country flag Ingrid Zabel wrote:

Guten Tag, ich würde gerne wissen wie sich die Alpaca Wolle mix in der Zusammensetzung von der uni colour unterscheidet, mir ist aufgefallen das die uni Wolle deutlich weicher ist und ein viel glatteres Strickbild ergibt. Vielen dank, und viele Grüße Ingrid

10.05.2022 - 15:57:

DROPS Design answered:

Liebe Ingrid, es gibt keinen Unterschied zwischen beiden, außer daß bei den Mix-Farben verschiedenen Farbtönen zusammengesponnen sind, während bei den Unifarben alle Fäden den gleichen Farbton haben . Viel Spaß beim stricken!

11.05.2022 kl. 13:25:

country flag Agnes wrote:

Liebe Drops-Wolle Freunde! Gibt es eine Woll-Farbkarte von Ihrem wunderbaren Wollsortiment. Ich würde mich sehr freuen, diese zu bekommen. Herzlichen Dank! Liebe Grüße Agnes Gotthardt

07.05.2022 - 09:18:

DROPS Design answered:

Liebe Agnes, sowas haben wir schon aber nur auf unserer Website. Sollten Sie Hilfe brauchen, eine bestimmte Farbe zu wählen, wenden Sie sich bitte gerne an Ihrem DROPS Laden, dort wird man gerne - auch telefonisch oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

09.05.2022 kl. 09:09:

country flag FRANCINE wrote:

Bonjour, je dois faire un échantillon avec alpaca et kid-silk patron 213-33 avec les aiguilles 5 mm en côtes anglaise et 3.5 mm en jersey, mais lorsque je fais celui avec le 5 mm cela ne fonctionne pas du tout. Pourtant les instructions donne bien des aiguilles 5 mm. pourriez-vous m'aider? Merci

05.05.2022 - 21:28:

DROPS Design answered:

Bonjour Francine, pour ce modèle, l'échantillon jersey et côtes anglaises se tricotent tous les 2 avec les aiguilles ( (ou bien la taille adéquate pour obtenir votre échantillon). N'hésitez pas à adapter la taille de vos aiguilles si besoin - retrouvez plus d'infos ici. Bon tricot!

06.05.2022 kl. 08:03:

country flag Iben Christiansen wrote:

Hej! Jeg tænkte på om der var nogle af de mange farver som ikke var indfarvede? Altså om der er nogle af alpaka garnerne der er ufarvede når nu i skriver at alpaka naturligt kommer i 22 forskellige farver :) Hilsen Iben

05.05.2022 - 11:01:

DROPS Design answered:

Hej Iben, ja det kan der være, dog vil de fleste farver være farvede, for at få dem i samme nuance hver gang :)

06.05.2022 kl. 14:33:

country flag Jana Drvotová0 wrote:

Prosím, máte na prodej ještě Drops Alpaca barva 2110? Měla by to být světle žlutá. Moc děkuji za odpověď. Drvotová Jana

01.05.2022 - 20:40:

DROPS Design answered:

Dobrý den, paní Drvotová, bohužel tato barva už se nevyrábí. Zkuste poptat u jednotlivých lokálních prodejců, zda někomu nezbyla skladem - jejich seznam najdete zde. Hezký den!

08.05.2022 kl. 17:05:

country flag Anna Landers wrote:

Welche Ihrer Garne folgen den REACH Richtlinien? Und welche den OKEO-TEX Richtlinien? Welche folgen beiden Richtlinien? Beste Grüsse, Anna Landers

01.05.2022 - 12:31:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Landers, unter die Beschreibung von jedem GArn finden Sie, ob es die Oeko-Tex Zertifierung hat - unsere alpaga Garne haben sie nicht, aber alle unsere Baumwolle + fast alle unserer Wollen haben sie. Hier lesen Sie mehr. Viel Spaß beim stricken!

02.05.2022 kl. 13:36:

country flag Jules FAIRFAX wrote:

Is there ANY WAY I can order from you and have you send me good alpaca yarn? It is impollible to buy here (Xico, near Xalapa--the CAPITOL of the state of Veracruz, Mexico) My address is # 92 Venustiano Carranza, Xico, ver.91240 mx. ("HEE-koh")

30.04.2022 - 02:56:

DROPS Design answered:

Dear Jules, you can find the DROPS stores that ship worldwide at the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19

30.04.2022 kl. 21:42:

country flag Alexandra wrote:

Very nice to work. Soft and cozy

30.04.2022 - 01:38:

country flag Lajla Wolff wrote:

Hej Jeg mangler Farve 0601 mørkebrun. Er den udgået, hvilket garn er bedste erstatning. Med venlig hilsen Lajla

01.04.2022 - 21:18:

DROPS Design answered:

Hei Lajla. DROPS Alpaca farge nr 0601 mørkebrun er utgått fra vårt sortiment. Ønsker du en brun farge i DROPS Alpaca er det kun farge nr. 607, lys brunmelert vi har. Om du ønsker en mørk brunfarge i samme garn tykkelse som DROPS Alpaca, kan du ta en titt på DROPS Fabel farge nr. 300 (75% Ull/25%Polyamid) eller DROPS Baby Merino farge nr 52, sjokolade (100% merino ull). mvh DROPS Design

04.04.2022 kl. 08:51:

country flag Lisa Y wrote:

I normally purchase Drops Alpaca from Wool Warehouse and Purple Sheep Yarn but they have both been out of the lime for quite some time. Has this color been discontinued? I desperately need it. If it’s no longer available can you recommend a non Alpaca yarn in the closest color and weight? Thank you.

28.03.2022 - 14:25:

DROPS Design answered:

Dear Lisa, correct colour 2916 is now discontinued. You are welcome to contact your DROPS store for any assistance choosing the best matching colour. They will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

28.03.2022 kl. 16:15:

How can I replace this yarn? If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.
Still can't find the answer you need? Then scroll down and leave your question so one of our experts can try to help you. This will be done normally within 5 to 10 working days.

Leave a comment to DROPS Alpaca

We would love to hear what you have to say about this yarn!

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.