DROPS Alpaca

Örökös kedvenc, tiszta alpakából

Összetétel: 100% alpaka
Fonalcsoport: A (23 - 26 szem) / 5 ply / sport
Súly/hossz: 50 g = kb. 167 méter
Ajánlott tűméret: 3 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 24 szem x 32 sor
kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

A DROPS Alpaca egy 100% alpaka gyapjúból font, kellemes fonal. Az alpaka gyapja kezeletlen, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú természetes tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.

A fonal 3 ágú és erős sodrású, ennek köszönhetően időtálló felületeket hozhatunk létre vele. Igen széles színválasztékában minden árnyalatot megtalálunk az élénkektől a visszafogottabbakig. Egyszínűt, festetlent, natúrt és kevert árnyalatokat egyaránt. Az utóbbi azt jelenti, hogy a különböző színeket fonás előtt kártolják, ami kevert hatást ad neki.

A DROPS Alpaca fonalhoz széles, átfogó és válogatott mintaválaszték tartozik, melyet a DROPS kollekciókban találhatunk meg. Ebből a fonalból készült holmik könnyűek és kényelmesek, puha érzetet nyújtanak a bőrön, és egy kellemes, jellegzetes ragyogással rendelkeznek.

Made in Peru

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS ALPACA UNI COLOUR
1296.00 HUF
1200.00 HUF

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Kis kos műhely
Budapest
1200.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1296.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
1296.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS ALPACA MIX
1367.00 HUF
1300.00 HUF

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Kis kos műhely
Budapest
1300.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1367.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
1367.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

Színek DROPS Alpaca (54)

fehér
uni colour 101
törtfehér
uni colour 100
világos gyöngyszürke
mix 9020
világosszürke
mix 501
középszürke
mix 517
acélszürke
mix 506
világosbarna
mix 607
világosbézs
mix 618
világos teveszín
mix 2020
teveszín
uni colour 302
aranyvessző
uni colour 2923
narancs
uni colour 2915
rozsda
mix 2925
korall
uni colour 9022
piros
uni colour 3620
sötétpiros
uni colour 3900
gesztenyevörös
mix 3650
piros/lila
mix 3969
világos bordó
mix 5565
hazelnut
mix 9025
blush
mix 9026
dark blush
mix 9024
sötétrózsaszín
uni colour 3770
középrózsaszín
uni colour 3720
világos rózsaszín
uni colour 3140
fáradtrózsaszín
uni colour 3112
gyöngyszürke
uni colour 4010
mályvarózsaszín
uni colour 3800
lila
mix 4434
purple fog
mix 9023
sötétlila
uni colour 4400
lilás tengerészkék
mix 6736
szürkésslila
uni colour 6347
farmerkék
mix 8120
fog
mix 9021
világoskék
uni colour 6205
kék
mix 6360
sötétkék
uni colour 6790
tengerészkék
uni colour 5575
dark indigo
uni colour 4305
türkizkék
mix 6834
sötét petrol
mix 7240
petrolkék
uni colour 6309
sötét türkiz
uni colour 2918
világos türkiz
uni colour 2917
szürkészöld
uni colour 7139
kékesszürke
mix 7323
világos szürkéskék
uni colour 7120
limezöld
uni colour 2916
világos olajzöld
mix 7233
olajzöld
mix 7238
türkizzöld
mix 7815
sötétzöld
uni colour 7895
fekete
uni colour 8903
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.
(*) Hamarosan, (#) Kivonva.

Találjon mintákat a DROPS Alpaca

+ Több

Learn more about this yarn

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 5.50 mm
Utána: 16 szem x 20 sor
Minta: 21 szem x 32 sor

Read more about felting here

Need help?

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

fel

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

fel

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

fel

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

fel

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

fel

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

fel

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

fel

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

fel

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

fel

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

fel

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik 8a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

fel

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

fel

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

fel

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

fel

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.

fel

Megjegyzések / Kérdések (285)

Anne Kristensen 08.08.2020 - 01:14:

Det undrer mig, at prisen på garnet er en del billigere angivet på jeres hjemmeside for butikken Fikse fingre, end det er på deres hjemmeside (har pt tjekket både Cloud og Alpaca)?? Jeg synes ellers altid, at jeres prisangivelser plejer at være samstemmende med butikkernes.

Kathleen 06.08.2020 - 18:52:

Do you alpaca in a pale yellow color 2110 any longer?

DROPS Design 07.08.2020 kl. 08:24:

Dear Kathleen, correct, this colour is now discontinued. Happy knitting!

Lalage Percival 29.07.2020 - 18:15:

I don’t seem able to find a place on your website to buy yarn. I want 100% Alpaca Dark Grey (506), probably four rolls if they are 50 g). Could you ,et me know if there is another website I can use to buy this? Many thanks, Lalage

DROPS Design 30.07.2020 kl. 09:38:

Dear Lalage, click on the green icon below prices to see all stores carrying this yarn - and/or find here the list of DROPS retailerrs. Happy knitting!

MARIA CRISTINA ELVAS 28.07.2020 - 12:53:

Onde posso comprar um mostruário destas lãs? (eu sei que lotes diferentes podem ter cores diferentes, mas é muito difícil ver bem a cor apenas no ecran do computador). Obrigada.

Ulla Hedhammar 24.07.2020 - 09:07:

DROPS ALPACA från Garnstudio (tillhör garngrupp A) 250-300-300-350-350-400 g färg 618, ljus beige 50-50-50-50-50-50 g färg 100, natur 50-50-50-50-50-50 g färg 607, ljus brunmelerad 50-50-50-50-50-50 g färg 2020, ljus kamel 50-50-50-50-50-50 g färg 403, mellanbrun har ni dessa färger och vad är ert pris?

DROPS Design 06.08.2020 kl. 09:18:

Hej Ulla, klik på handle-kurven som er lige ovenfor farverne i farvekortet, så vælger du en butik hvor du vil købe garnet (vælger du en med rosett efter så fører de hele sortimentet) God fornøjelse!

Rachel Goldstein-Couto 23.07.2020 - 01:21:

Hi I picked out a bunch of drops alpaca colours on your site for sweater - when I went onto wool warehouse and some of the colours (I used the corresponding numbers from the drops site to the wool warehouse site) looked VERY different between the 2 sites? Which one should I consider correct? thanks Rachel

Kate 21.07.2020 - 09:40:

Do you source from large or small farms in Peru please? Can you guarantee there is no c.r.u.e.l.t.y in the shearing process at the farms you do use? Can you please confirm that the alpacas at the farms you use are free to roam and are not k.i.l.l.e.d for their food at any time during their lives?

Elisabeth Netzell 19.07.2020 - 10:46:

Har tankt sticka en kofta efter ett 60-talsmonster. Triplex kamgarn 650 g, sticker 3 o 31/2. 24 m pa stickor 31/2 , 10 varv blir 10 cm. Jag ar nyborgare o undrar om jag Kan anvanda det har garnet o vad skall jag tanka pa. Mvh Elisabeth Netzell

DROPS Design 06.08.2020 kl. 09:09:

Hej Elisabeth, det du skal tænke på er at overholde strikkefastheden som står i mønsteret. Da får du også den størrelse som står i mønsteret. God fornøjelse!

Claire Nyen 18.07.2020 - 19:39:

Jeg trenger mini alpaca og Suri alpaca i en varm brun, varm hvit eller varm grå farge. Jeg trenger 5/6 av hver. Hvordan finne jeg riktig typene med en farge jeg ønsker til beste pris? Kan sikkert ha en lignende erstatning. Det blir først genseren min og jeg har ikke lyst til bruke MYE penger på det i tilfelle at det blir en veldig dyr «hjemmegenser!»:)

DROPS Design 10.08.2020 kl. 07:22:

Hei Claire. Vi bruker ikke betegnelsen mini eller suri i våre alpaca kvaliteter. Vi har 3-4 kvaliteter med Alpaca i garngruppe A (= tynt garn). 1) DROPS Alpaca: 100% superfin alpakka til kr. 26,-. 2) DROPS Flora: 65% Ull, 35% Alpakka og har en pris på kr. 20,- 3) DROPS Nord: 45% Alpakka, 30% Polyamid, 25% Ull til kr. 21,-. 4) DROPS BabyAlpaca Silk: 70% baby(=suri) alpakka og 30% mulberry silke, her er prisen noe dyrere, 44 kr. Om du ser på oversikten over disse kvaliteten ser du fargene og du kan se om noen butikker har «deals» på disse kvalitetene (lavere pris). God Fornøyelse!

Françoise 10.07.2020 - 14:12:

Bonjour, à quelle adresse e-mail peut-on vous signaler qu'un magasin drop figurant dans votre liste n'honore plus les commandes mais encaisse toujours les règlements? Cordialement.

DROPS Design 13.07.2020 kl. 09:47:

Bonjour Françoise, tous les magasins de la liste sont toujours en activité, peut être réduite de par les vacances, avez-vous essayé de le joindre par mail, téléphone ou bien via les réseaux sociaux pour en savoir plus? Vous pouvez nous contacter à france@garnstudio.com

How can I replace this yarn? If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.
Still can't find the answer you need? Then scroll down and leave your question so one of our experts can try to help you. This will be done normally within 5 to 10 working days.

Leave a comment to DROPS Alpaca

We would love to hear what you have to say about this yarn!

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.

A #dropsfan galériából

Pastel Checkers

Ilga, Germany

February Stole

Marijke, Netherlands

Spring Fling

Charlotta, Sweden

Több