DROPS Melody

Gyapjú és alpaka luxus keveréke

ár:

1958Ft

/ 50 g

Összetétel: 71% Alpaka, 25% Gyapjú, 4% Poliamid
Fonalcsoport: D (12 - 15 szem) / 12 ply / chunky
Súly/hossz: 50 g = kb. 140 méter
Ajánlott tűméret: 8 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 12 szem x 14 sor
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

Made in: Peru
Nyersanyag származási helye: Alpaka és gyapjú Dél-Amerikából, poliamid Németországból

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Melody
uni colour
1958.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1958.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1958.00 HUF
50g
Rendelés
Anyafonja Fonalbolt
Webstore
1958.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

18 Színek DROPS Melody

törtfehér
uni colour 01
bézs
uni colour 15
gyöngyszürke
uni colour 03
szürke
uni colour 04
vanília
uni colour 14
mustár
uni colour 18
tégla
uni colour 19
szőlő
uni colour 20
élénk rózsaszín
uni colour 17
púderrózsaszín
uni colour 06
rózsavíz
uni colour 23
édes orchidea
uni colour 22
világoskék
uni colour 21
köd
uni colour 02
sötét farmerkék
uni colour 07
petrol
uni colour 08
világos tengerzöld
uni colour 09
fekete
uni colour 05

Termékadatok

A DROPS Melody fonala szuperfinom alpaka és merinó szálakból készült puha luxusfonal. Meleg, moahirhez hasonló szerkezetével, A színek elegáns palettája a bézstől a szürke árnyalatokon át a szépséges pirosakig és lilákig terjed.
Mivel a Melody fonal rendkívül puha és könnyű, ezért kitűnően megfelel a túlméretezett modellekhez, és a kiegészítőkhöz is. A kötés gyorsan halad nagy tűkkel, anélkül, hogy a darab túl nehézzé válna. Más fonalakkal összefogva effektfonalként is használhatjuk, ezzel extra melegséget és puhaságot adva a darabjainknak.
Nagyszerű választás a D fonalcsoportra írt mintákhoz, és tökéletesen megfelel a már nem gyártott Vienna fonalhoz tervezett mintákhoz is.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

DROPS Melody 15 sz. bézs szín + DROPS Nord, 7 sz. világos bézs szín

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 7.00 mm
Utána: 13 szem x 15 sor
Minta: 18 szem x 30 sor

Read more about felting here

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (134)

country flag Svitlana wrote:

Could you give me advice about Melody yarn care: is it possible to wash jumper from Melody yarn in a washing machine on a hand wash-wool cycle, cold water 20°, spinning 400 rpm ? Or only hand wash in a basin? I will be grateful for the answer

02.11.2022 - 19:41:

DROPS Design answered:

Dear Svitlana, you will find all the care instructions on this page (below the colours) as well as on the label and read more about washing yarn here. For any further assistance you are welcome to contact your DROPS store - they will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

03.11.2022 kl. 11:02:

country flag MississippiLead wrote:

Details...

11.10.2022 - 06:59:

country flag MississippiLead wrote:

Lifestyle

10.10.2022 - 22:27:

country flag CodeiherbLEasp wrote:

Mulberries

07.10.2022 - 22:42:

country flag Pat Ryan wrote:

Hello. Can anyone tell me if this yarn is itchy please. I would like to make my granddaughter a cardigan useing it, but she will not wear it if it itches. Thanks

25.09.2022 - 12:09:

DROPS Design answered:

Dear Pat, this yarn is generally soft and nice to the touch, but it may depend on each person; everyone has a different sensitivity to it. Happy knitting!

25.09.2022 kl. 19:56:

country flag Chantal Sergent wrote:

Bonjour, Ayant un peau très sensible et souhaitant porter ce pull en drops melody directement sur la peau, pouvez vous me confirmer la douceur de cette laine ou me conseiller ? merci. Bien cordialement.

28.08.2022 - 18:54:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Sergent, contactez directement votre magasin DROPS, même par mail ou par téléphone, ce sera ainsi bien plus facile pour eux de vous conseiller la meilleure laine adaptée à votre sensibilité. Bon tricot!

29.08.2022 kl. 09:27:

country flag Shelley Dunsmuir wrote:

Hello! I am looking for 2 balls of Melody - colour 08 - dyelot 278314. Can you help? Thank you and look forward to hearing from you

03.07.2022 - 21:08:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Dunsmuir, Please contact your DROPS Store or any of those in/shipping to your country - you can also try to ask another customer in our DROPS Workshop if anyone can help you. Happy knitting!

04.07.2022 kl. 09:07:

country flag Yaqeen Sheikh wrote:

Hi, I'm just wondering when your next stock within Oceania is arriving or that if you ship to Australia?

25.05.2022 - 03:45:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Sheikh, we do not have stores in Australia yet, but you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here. Happy knitting!

25.05.2022 kl. 07:56:

country flag Stephanie Førre wrote:

Hei Jeg har for lite garn til å bli ferdig med en genser jeg kjøpte som stikkepakke på deres nettside. Jeg trenger 2 nøst av Drops Melody farge 19 partinummer 278314. Har dere fargen igjen fra samme partinummeret? Med vennlig hilsen Stephanie Førre

09.05.2022 - 10:15:

DROPS Design answered:

Hei Stephanie. Om du bestilte via vår nettsiden, kom du til en annen siden før du la inn bestilligen. Ta kontakt med den nettbutikken og hør om de har dette partiet inne. Se på ordrebekreftlsen din og se hvilken butikk det er. Vi selger hverken strikkepakker eller garn til privatpersoner, kun garn til butikker. mvh DROPS Design

09.05.2022 kl. 13:46:

country flag Natasha Scicluna wrote:

Hi, I need to do a test knit in drops melody for kutovakika, however we do not have it in my country. Do you ship to Malta?

25.04.2022 - 15:48:

DROPS Design answered:

Dear Natasha, you can check the DROPS stores that ship worldwide at the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19 Happy knitting!

25.04.2022 kl. 21:32:

country flag Line wrote:

Hej! Hvornår forventes den lyse blå at komme, og hvor vil den blive forhandlet? Mange tak :0)

05.04.2022 - 10:46:

DROPS Design answered:

Hej Line, den er på lager, prøv hos vores Superstores som Yarnliving eller Rito :)

08.04.2022 kl. 09:20:

country flag Susanne wrote:

Hej. Jeg kunne godt tænke mig at strikke i Melody garnet, men har overvejet at stikke det dobbelt. Hvilken strikkefasthed giver det og hvilken størrelse pinde skal jeg i givet fald strikke det i? På forhånd stor tak. Mvh Susanne

25.03.2022 - 17:58:

DROPS Design answered:

Hej Susanne, her har vi søgt på DROPS Melody DROPS Melody - 8 maske De som har strikkefasthed på 8 masker er strikket i 2 tråde DROPS Melody :)

13.05.2022 kl. 13:52:

country flag Margherita wrote:

Buonasera, devo terminare un progetto con il filato Melody colore nebbia unicolor 2 ma è da parecchio tempo che non è disponibile, è possibile avere una previsione dei tempi? Grazie

24.02.2022 - 20:39:

DROPS Design answered:

Buonasera Margherita, purtroppo la pandemia ha impattato anche sulle consegne di merci da parte dei fornitori. A questa pagina può trovare l'elenco dei rivenditori italiani dei filati DROPS: può contattarli per chiedere informazioni. Buon lavoro!

25.02.2022 kl. 20:55:

country flag Stephanie Peterson wrote:

Hello! I was wondering if I could hand dye this yarn? I was planning on getting the off-white yarn color and dying it to my preferred color. Thank you!

11.02.2022 - 01:20:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Peterson, this might be possible, but just consider that the off white colour has been dyed before. You might have a try and check if it could work. Happy knitting!

11.02.2022 kl. 13:14:

country flag Marjan Schilders wrote:

Beste, ik ben op zoek naar beige melody garen maar kan nergens 10 bollen vinden. Gaat deze uit stock? Zou ik erg jammer vinden zo een prachtig garen..,

07.01.2022 - 01:44:

DROPS Design answered:

Dag Marjan,

Deze kleur is nog steeds in het assortiment, maar was tijdelijk uitverkocht. De verwachting is dat deze rond de derde week van januari weer op voorraad is en daarna ook weer via de verkooppunten op leverbaar is.

16.01.2022 kl. 14:58:

country flag Tuula Suutaru wrote:

Olisin halunnut tilata lankaa, miksi ei pysty tilaamaan?

29.12.2021 - 17:45:

country flag Anjali Saini wrote:

Can you show its price in Indian currency

29.12.2021 - 08:32:

DROPS Design answered:

Dear Anjali, unfortunately, we can't show the price in Indian currency.

31.12.2021 kl. 19:04:

country flag Géraldine FERREIRA CALDAS wrote:

Bonjour, Je recherche une pelote Drops Melody - couleur 04 - issue du bain : 7F9351. Auriez-vous ceci en stock ? Merci d'avance,

17.12.2021 - 08:16:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Ferreira Caldas, nos produits sont uniquement disponibles auprès de notre réseau de magasins agréés, n'hésitez pas à les contacter si besoin. Vous pouvez également demander à d'autres tricoteuses du monde entier via notre DROPS Workshop. Bon tricot!

17.12.2021 kl. 09:02:

country flag Marianne Aava wrote:

Vad är det för leveranstid på detta garn, bor i luleå

29.11.2021 - 09:20:

country flag Janka wrote:

W żadnym sklepie nie ma koloru 09, kiedy będzie dostępny?

24.11.2021 - 21:53:

DROPS Design answered:

Witaj Janko, kolor ten powinien być dostępny w drugiej połowie grudnia. Pozdrawiamy!

30.11.2021 kl. 09:22:

country flag Maren wrote:

Hej. Jeg afventer at Drops Melody i farve 03 - perlegrå kommer på lager igen hos yarnliving, men de kan ikke svare mig på hvornår det er. Kan I mon hjælpe?

23.11.2021 - 15:38:

DROPS Design answered:

Hej Maren. Den har kommit in på lager hos oss nu så det bör inte dröja så länge innan yarnliving har den på lager. Mvh DROPS Design

24.11.2021 kl. 10:03:

country flag Aleksandra wrote:

Witam, Poszukuję włóczki drops melody w odcieniu unicolor15, ale od dłuższego czasu nie ma jej w żadnym z polskich internetowych sklepów. Bardzo proszę o pomoc w jej znalezieniu:)

16.11.2021 - 14:21:

DROPS Design answered:

Witaj Olu, nie bardzo mogę pomóc. Skontaktuj się ze sklepem, w którym kupujesz włóczki emailowo lub telefonicznie i zapytaj, czy mogą ją dla Ciebie zamówić. Pozdrawiamy!

16.11.2021 kl. 14:32:

country flag Leila Holtari wrote:

Tuleeko myyntiin Drops Melody helmiäisharmaa 03 ja beige15 viikolla 45?

08.11.2021 - 10:09:

country flag Johanne H wrote:

Buenas noches, estoy buscando el color cereza # 12 Drop Melody. No hay ninguno en línea. ¿Volverá este color pronto o está descatalogado? Gracias por su ayuda.

26.09.2021 - 21:58:

DROPS Design answered:

Hola Johanne, si el color no se encuentra en la lista de colores de la página sobre el hilo, entonces está descatalogado. Este es el caso del DROPS Melody 12.

03.10.2021 kl. 22:30:

country flag JOHANNE H wrote:

Boa tarde, quiero hacer el "Tofino cardigan" de Tera-Lynn Morrison. Tengo Drops Air color 7 y tambien Drops Melody color 06. Al finale, no me gusta los dos colores conjuntos. Que color me sugiere con la lana Melody? No quiero un grand contaste, sino un armonia. Que te parece el numero 12, el de cereza? Dondé puedo comprarlo online? Muchas gracias por su ayuda.

21.09.2021 - 16:00:

DROPS Design answered:

Hola Johanne. Puedes comprar nuestras lanas en las siguientes tiendas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23. En nuestras tiendas puedes obtener consultas personalizadas sobre las combinaciones de los colores y las elección de los hilos, que será más fiable que a partir de las fotos de la web (debido a variaciones entre tintadas y de iluminación en las pantallas).

26.09.2021 kl. 20:08:

Leave a comment to DROPS Melody

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.