DROPS Safran

Fésült pamut

ár:

632Ft

/ 50 g

Összetétel: 100% pamut
Fonalcsoport: A (23 - 26 szem) / 5 ply / sport
Súly/hossz: 50 g = kb. 160 méter
Ajánlott tűméret: 3 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 24 szem x 32 sor
Kezelés: kímélő gépi mosás, 40°C / fektetve szárítás

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Pamut Egyiptomból

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 09.HBG.68250) Standard 100 Class I. az Hohenstein Institute.Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Safran
uni colour
632.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
632.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
632.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

42 Színek DROPS Safran

white
uni colour 17
chalk
uni colour 72
off white
uni colour 18
marzipan
uni colour 71
light beige
uni colour 64
camel
uni colour 21
light brown
uni colour 22
coffee
uni colour 68
deep taupe
uni colour 23
grey
uni colour 07
mustard
uni colour 66
sunshine
uni colour 11
vanilla cream
uni colour 10
narancs
uni colour 28
pumpkin
uni colour 67
red clay
uni colour 59
cherry
uni colour 20
red
uni colour 19
raspberry
uni colour 13
peach
uni colour 12
plum
uni colour 15
pink
uni colour 02
desert rose
uni colour 01
powder pink
uni colour 56
blush
uni colour 69
mauve
uni colour 57
amethyst
uni colour 58
sweet orchid
uni colour 70
lavender
uni colour 05
denim blue
uni colour 06
navy blue
uni colour 09
petrol
uni colour 51
türkiz
uni colour 30
mint
uni colour 50
sea green
uni colour 63
sage green
uni colour 04
moss green
uni colour 60
pistachio
uni colour 65
apple green
uni colour 31
green tea
uni colour 61
lemon
uni colour 62
black
uni colour 16

Termékadatok

A DROPS Safran fonalat fésült, hosszúszálú egyiptomi pamutból fonjuk, amelyeket párban összesodrunk, majd újra sodorjuk őket, ezzel a módszerrel különlegesen tartós darabokat kapunk, remek felületekkel.

A DROPS Safran sok éve van a picaon, és a mai napig népszerű választás, a fénye és puhasága, és nagy színválasztéka miatt. Széleskörűen felhasználható, könnyen kezelhető fonal, kicsiknek és nagyoknak szánt ruhadarabokhoz, kiegészítőkhöz vagy akár játékokhoz is ajánljuk.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kímélő gépi mosás, 40°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (259)

country flag Caron See French wrote:

Is it possible for the manufacturer to confirm if they use the same dyes and processes in the paris and safran range.

22.01.2023 - 10:56:

DROPS Design answered:

Dear Mrs French, there might be varation in the dyes between Paris and Safran - for any assistance choosing the best matching colours, please feel free to contact your DROPS store, they will help you even per mail or telephone. Happy knititng!

23.01.2023 kl. 10:57:

country flag Inga wrote:

Are the dyes used in Drops Safran are the same as the dyes used in drops Paris?

04.01.2023 - 12:19:

DROPS Design answered:

Dear Inga, both garns are made from the same producers but we cannot guarantee that the same dying process is used. Read more about the certificate on the shadecards. Should you need extra help choosing the best matching colours, please contact your DROPS store, they will be able to help you even per mail or telephone. Happy knitting!

06.01.2023 kl. 10:40:

country flag Sonia wrote:

Wo finde ich die Kommentare und/oder Fragen zu den einzelnen Garnen ?

25.07.2022 - 17:25:

DROPS Design answered:

Liebe Sonia, Leider sind die Kommentare im Garnbereich nicht öffentlich zugänglich.

28.07.2022 kl. 13:15:

country flag Daniela wrote:

Ame trabajar con este hilo … mis proyectos quedaron hermosos !!! Gracias

01.07.2022 - 02:08:

country flag Valérie P wrote:

J'adore la couleur beige clair 64 que j'ai déjà utilisée de nombreuses fois (bains n° 0132, 0693 et 0782 )... Malheureusement, je suis très déçue par les 22 pelotes du bain que je viens de recevoir, le n° 0167, dont la couleur est beaucoup plus foncée et s'apparente à la couleur 21, et beaucoup plus rosée que les bains précédents! Que vous est-il possible de faire, car, en ayant déjà commandé plus de 3 fois cette couleur, je pensais qu\'elle était à peu près "stable"?

24.06.2022 - 18:16:

DROPS Design answered:

Bonjour Valérie, il peut effectivement y avoir des différences de nuances entre les différents bains, merci de bien vouloir contacter le magasin où vous avez acheté votre fil, ils pourront volontiers vous aider, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

27.06.2022 kl. 09:23:

country flag Sally Edmonds wrote:

Hej, I have recently downloaded your knitting pattern Drops 78-8 which includes your Cotton Viscose yarn. I am looking for the colour Pearl Grey. I am struggling to find this yard in France and have now seen that it has been discontinued. Is this correct? If so, please could you tell me which yarn of your to use as an alternative. Thank you for your help. Sally Edmonds.

13.06.2022 - 08:55:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Edmonds, correct our DROPS Cotton Viscose is now discontinued, use our yarn converter to find any new alternative and new yarn amount. Your DROPS Store will assist - even per mail or telephone - you if you need help. Happy knitting!

13.06.2022 kl. 12:18:

country flag Renate wrote:

Hallihallo Ist diese Baumwolle mercerisiert oder nicht? Ich finde dazu keinen Hinweis. Danke für Euer Feedback und beste Grüsse Renate

09.06.2022 - 19:29:

DROPS Design answered:

Liebe Renate, DROPS Safran ist nicht mecerisiert, nur DROPS Muskat ist mercerisiert. Viel Spaß beim stricken!

10.06.2022 kl. 09:04:

country flag MariaFerCo wrote:

Soy compradora habitual de lanas Drops desde hace muchos años. Normalmente compro lanas para bebes, pero esta vez quería hacerme un chal para mí de algodón. Lo quería de color verde. He visto que el color 04 de Safran (verde salvia) podría encajarme, pero según la foto que coja cambia totalmente el color. Vivo en Valencia y me gustaría saber si hay alguna tienda física donde poder ver el color.\r\nMuchas gracias.

07.06.2022 - 16:33:

country flag Niina Lipponen wrote:

Hei. Olen käyttänyt työssäni ruskeaa Safran lankaa ja vyötteessä on värikoodi 52. Nyt kun lanka on loppunut ja työ kesken niin etsin kaupoista uutta kerää, mutta tuota väriä 52 ei enää löydy! Onko tuo väri lopetettu vai onko värinumero vaihdettu? Mikä saatavilla oleva väri vastaisi parhaiten tuota vanhaa 52 ruskeaa?

24.05.2022 - 08:46:

country flag Christina Eriksson wrote:

Jag har lagt en order på Drops Safran men tappade bort beställningen så jag kan inte skicka beställningen till er. Hur gör jag??

22.05.2022 - 13:08:

DROPS Design answered:

Hei Christina. Vi sender ikke ordrer til privatpersoner, så om du har vært inne på vår hjemmesiden for bestilling av garn, ble du videresendte til en nettbestilling der du bestilte DROPS Safran. Så da må du finne ordrebrekreftelsen fra denne butikke og så høre med dem. Har du ikke fått en ordrebekreftelse, har nok ikke bestillingen gått igjennom. mvh DROPS Design

23.05.2022 kl. 07:45:

country flag Sam wrote:

Do you ship to Malaysia?

20.05.2022 - 02:36:

DROPS Design answered:

Dear Sam, you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here - visit their website and do not hesitate to contact them for any further information. Happy knitting!

20.05.2022 kl. 09:01:

country flag Iwona wrote:

Kocham szydełkować I chcę zostać waszym klijentem

19.05.2022 - 17:19:

country flag Anna wrote:

Hej! Jag letar efter Drops garn safran med färg 07 och dyelot 3391. Hur kan jag få tag i det och är det viktigt att använda samma färgbad som de nystan jag redan har! Mvh Anna

14.05.2022 - 12:48:

DROPS Design answered:

Hei Anna. Vi selger bare kilovis til butikker. Men ta kontakt med butikker / nettbutikker og hør om de har denne innfargingen. Ellers så anbefaler jeg deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn og partinr. Om du strikker et plagg der du må bytte nøste over f.eks et enfarget område, kan du få en "stripe" der det er byttet farge med forskjellige partinr. Ikke sikkert du ser det når du strikker, men det vil nok vises når du har strikket et stykke. mvh DROPS design

16.05.2022 kl. 07:46:

country flag Anne H wrote:

Drops Safran ist eigentlich ein sehr schönes Garn. Hatte ich 6x gekauft. Alle Knäuel hatten etliche Knoten und teil weise ausgefranste Fäden. Ich würde es nicht wieder kaufen !

04.05.2022 - 16:12:

country flag Elbjørg Bottolfsen Dahl wrote:

Går det ann å strikke oppvaskkluter av denne?

26.04.2022 - 17:14:

DROPS Design answered:

Hej Elbjørg, ja det kan du gøre :)

27.04.2022 kl. 15:14:

country flag Christina Jansson wrote:

Hej, Jag söker efter garnet Safran, färg 64 ljusbeige, med färgbad 0054. Går det att köpa någonstans? Jag skulle behöva 3 nystan. Vänliga hälsningar Christina Jansson

26.04.2022 - 14:47:

DROPS Design answered:

Hej Christina. Ta kontakt direkt med våra återförsäljare för att se om de har det på lager. Du kan också försöka efterlysa det på vår facebookgrupp DROPS Workshop för att se om någon privatperson har det. Mvh DROPS Design

27.04.2022 kl. 09:48:

country flag Eva Schmitt wrote:

Kann man die dazupassende Rundnadel mitsenden

25.04.2022 - 22:29:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Schmitt, am besten wenden Sie sich direkt an Ihrem DROPS Laden, wo Sie die Wolle bestellen möchten. Viel Spaß beim stricken!

26.04.2022 kl. 10:17:

country flag Treunet wrote:

Bonjour, Je souhaite recevoir un échantillon de fil avant de passer commande. Comment procéder ? Je vous remercie de votre attention

04.04.2022 - 10:27:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Treunet, n'hésitez pas à contacter les différents magasins DROPS proposant cette laine en stock, certains proposent parfois des échantillons (sous conditions). Bon tricot!

04.04.2022 kl. 11:06:

country flag Beauchet wrote:

Bjr, Concerne : Couleur du produit Drops Safran référence 20 Selon les sites, la référence 20 indique des couleurs différentes : cerise, bordeaux et rouille et les visuels sont très différents d'un site à l'autre. Avez-vous la possibilité de vérifier visuellement ou d'interroger le fabricant ? Merci par avance. Cdlt

31.03.2022 - 11:02:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Beauchet, la couleur 20 s'appelle cherry, mais il est possible que certaines boutiques en ligne n'aient pas mis leur nuancier à jour, n'hésitez pas à leur demander directement - ils pourront en même temps vous aider à choisir votre couleur si besoin, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

31.03.2022 kl. 13:21:

country flag Jacqueline Charrier wrote:

Quel est le coton qui fera un pull léger à porter

15.03.2022 - 07:07:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Charrier, tout dépend quel type de modèle vous souhaitez ; retrouvez nos différents cotons ici et les modèles tricotés dans ces qualités sous chaque nuancier. Votre magasin pourra, même par mail ou téléphone, vous orienter dans votre choix si besoin. Bon tricot!

15.03.2022 kl. 10:49:

country flag Lori Fitzgerald Leger wrote:

Hello everybody!! I'd like to know the weight of Drops Safran yarn please to see if I can use a similar yarn instead . So is it a #2 , #3 or is it a fine weight? Thank you for any answers to help me !

14.03.2022 - 18:44:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Fitzgerald Leger, DROPS Safran is a 5 ply/sport yarn - read more under the header and find the list of DROPS stores shipping to USA here. Happy knitting!

15.03.2022 kl. 10:44:

country flag Linda Ott wrote:

I had asked if your cotton yarns are colorfast meaning will the colors become faded or washed out looking when washed . The answer I received was that the yarns are dyed but my question regarding colorfastness was not addressed. Thanks and look forward to seeing the response.

07.03.2022 - 17:23:

DROPS Design answered:

Dear Linda, the yarns should keep their original color after many washes so yes, they are colorfast.

08.03.2022 kl. 21:10:

country flag Linda Ott wrote:

Is Drops Safran cotton yarn colorfast?

06.03.2022 - 16:48:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Ott, All colours Safran are dyed. Happy knitting!

07.03.2022 kl. 15:28:

country flag Juan Villalba Fajardo wrote:

Me gustaría comunicarme con vosotros

27.02.2022 - 13:17:

DROPS Design answered:

Hola Juan, puedes escribir tu pregunta a través de estos comentarios. Si estás interesado en contactar con nosotros comercialmente, puedes rellenar el siguiente formulario: https://www.garnstudio.com/wholesale.php?cid=23

27.02.2022 kl. 16:10:

country flag Rovi wrote:

Hello, do you ship to Albania, please? What are the shipping costs for 10-20 balls of yarn? Thank you very much in advance!

23.02.2022 - 15:33:

DROPS Design answered:

Dear Rovi, we unfortunately not have DROPS stores in Albania, but you will find list of DROPS stores shipping worldwide here - feel free to visit their website and contact them for any further information. Happy knitting!

24.02.2022 kl. 11:05:

Leave a comment to DROPS Safran

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.