DROPS Belle

Hétköznapi luxus!

ár:

898Ft

/ 50 g

Összetétel: 50% pamut, 33% viszkóz, 14% len
Fonalcsoport: B (20 - 22 szem) / 8 ply / DK / worsted
Súly/hossz: 50 g = kb. 120 méter
Ajánlott tűméret: 4 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 21 szem x 28 sor
Kezelés: Gépi mosás, kímélő program, 30 fokon, vízszintes felületen fektetve szárítható.

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Pamut Pakisztánból, len és viszkóz Törökországból

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 09.HBG.68250) Standard 100 Class I. az Hohenstein Institute.Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Belle
uni colour
898.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
898.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
898.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

21 Színek DROPS Belle

fehér
uni colour 01
pearl
uni colour 26
törtfehér
uni colour 02
drapp
uni colour 03
mint cream
uni colour 23
sand
uni colour 24
forest brown
uni colour 25
gyermekláncfű
uni colour 04
rose water
uni colour 22
mályva
uni colour 16
almond rose
uni colour 21
fáradtrózsaszín
uni colour 11
cseresznye
uni colour 12
navy blue
uni colour 20
petrol
uni colour 17
sötét farmerkék
uni colour 13
farmerkék
uni colour 15
mohazöld
uni colour 10
ezüst
uni colour 06
cink
uni colour 07
fekete
uni colour 08

Termékadatok

Pamutból, viszkózból, és lenből készült csodálatos keverék, a DROPS Belle fonal, egy egész évben használható fonal, amely lélegzik, mégis finom textúrájú, és tökéletes, akár közvetlenül a bőrö viselve is.
A B fonalcsoport tagja, ez a fonal nagyszerűen használható azoknál a mintáknál, amiket más, ilyen vastagságú pamutfonalakra terveztünk, mint példáué a Cotton Light vagy a Muskat, de az eredmény még különlegesebb lesz!

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

Gépi mosás, kímélő program, 30 fokon, vízszintes felületen fektetve szárítható.

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (151)

country flag SIGNOUREL wrote:

Bonjour, On m'a donné plusieurs pelotes de Drops Belle coloris 17- pétrole Je ne sais pas si la personne les avaient depuis longtemps.... Je dois en acheter d'autres. Pouvez-vous m'indiquer si vous avez encore le bain -dyelot 841 merci

16.01.2023 - 19:34:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Signourel, contactez les différents magasins DROPS pour leur demander, ils pourront vous aider, même par mail ou téléphone. Vous pouvez également demander à d'autres tricoteuses du monde entier via notre DROPS Workshop; peut être que l'une d'entre elle pourra vous aider. Bon tricot!

17.01.2023 kl. 10:31:

country flag Béatrice Thibaud wrote:

Je cherche drops belle couleur 14 je ne trouve pas .

13.08.2022 - 13:36:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Thibaud, cette couleur a été retirée du nuancier, je suis désolée. Votre magasin pourra vous aider à choisir une autre couleur si besoin, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

15.08.2022 kl. 09:11:

country flag Hilde Tornes wrote:

Ønsker å bestille garn

05.08.2022 - 12:29:

country flag Marian Elisa Christensen wrote:

Har I Drops Belle colour 20 dyelot 3532 på lager. Jeg tror jeg mangler 2 nøgler...

14.07.2022 - 10:02:

DROPS Design answered:

Hej Marian. Vi har dessvärre inte översikt på vilka dyelot våra återförsäljare har på lager, men ta gärna kontakt med de så hjälper de dig. Mvh DROPS Design

14.07.2022 kl. 13:27:

country flag Sonia wrote:

Wo kann ich die Kommentare über die Garne lesen?

13.07.2022 - 16:33:

DROPS Design answered:

Liebe Sonia, Leider sind die Kommentare im Garnbereich nicht öffentlich zugänglich.

24.07.2022 kl. 19:26:

country flag Vivien Thorogood wrote:

Hi do Belle and Fabel combine well? I have a children's pattern using 5.5 mm needles. Thank you :)

30.06.2022 - 18:33:

DROPS Design answered:

Dear Vivien, no, they don't combine well. Belle is a cotton thread so it won't get mixed with Fabel and both threads will be completely separated when working.

30.06.2022 kl. 21:09:

country flag Heidemann wrote:

Wo gibt es dir Farbe Pearl zu kaufen?

16.06.2022 - 10:35:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Heidemann, diese Farbe ist ganz neu, fragen Sie mal Ihren DROPS Laden, wann sie sie bekommen werden. Viel Spaß beim stricken!

17.06.2022 kl. 08:21:

country flag Helga Eer wrote:

Liebes Team, da ich mit Strickmaschine stricke, wollte ich wissen, ob die BELLE unicolor auch der Maschine verarbeitet werden kann. Steht das auf der Banderole und ich hab's nicht gesehen ? Danke im Voraus und liebe Grüße aus Wien

11.06.2022 - 10:32:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eer, es kommt nach Ihrer Strickamaschinen an, am besten schauen Sie die Gebrauchshinweisen/anleitung oder fragen Sie Ihr DROPS Laden/ ein Strickforum. Viel Spaß beim stricken!

13.06.2022 kl. 12:16:

country flag Lena wrote:

På den här sidan står det att Garnius.se säljeR Drops belle för 16 kr/nystan. På hemsidan kostar det 19kr - lite falsk marknadsföring va?

09.06.2022 - 16:48:

country flag Renata Del Sal wrote:

Filato molto scorrevole con bellissimi colori. Io per i capi estivi lo lavoro coi ferri n 5 (campione 17x22 m = 10x10 cm). Mi piacerebbe che ci fosse anche un verde più scuro.

03.06.2022 - 13:26:

country flag Debora wrote:

Buongiorno, il filato è bellissimo e molto confortevole da indossare. Però mi succede che dopo averlo indossato un paio di volte, si lascia andare moltissimo e non tiene più la forma, che riacquista una volta lavato. Com'è possibile? Lavorato con ferri 4 ottenendo il campione corretto. Grazie mille

28.05.2022 - 15:31:

DROPS Design answered:

Buongiorno Debora, ha seguito le istruzioni di lavaggio riportate sulla fascetta? Si ricordi di asciugare il lavoro in piano e non appeso. Buon lavoro!

29.05.2022 kl. 14:30:

country flag Heleen Vanderlaan wrote:

To wear a garment made with this yarn is every day a joy! Year around.

26.05.2022 - 22:02:

country flag Aud Jorunn Blindheim wrote:

Hvordan vil plagg i Bella garn holde seg i bruk? Det virker som det kan ha lett for å sige ut sige ut? noen som har erfaringer? Mvh. Aud

05.05.2022 - 12:33:

DROPS Design answered:

Hej, Nej absolut ikke (hvis du overholder strikkefastheden). DROPS Belle holder sig fin både efter brug og vask :)

06.05.2022 kl. 14:29:

country flag Vief Cornelissen wrote:

Wat is de bron van de viscose?

01.05.2022 - 20:10:

DROPS Design answered:

Dag Vief,

De grondstof van viscose is cellulose (hout dus). Deze ondergaat een chemische behandeling waardoor de glanzende en zachte structuur ontstaat. Het wordt ook wel nepzijde genoemd, maar heeft vergelijkbare eigenschappen als katoen. Onze viscose komt uit Turkije.

21.05.2022 kl. 16:25:

country flag Yiqi Huang wrote:

Dear Drops team, I would like to make the Aegean (vs-031) T-shirt which uses Drops Belle, but I can't find the colour 14 (light blue) anywhere online in Germany. Even here the number 14 is missing. Is it completely sold out? I really like the colour in the design, would you make a suggestion on the substitution woll in the matching colour? Thank you!

25.04.2022 - 00:13:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Huang, this colour is now discontinued - please feel free to contact your DROPS store for any assistance choosing the best matching colour. They will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

25.04.2022 kl. 08:58:

country flag Maria Rind wrote:

Hej Jeg har købt Belle i farven rosenmandel online, men synes ikke farven er pæn i virkeligheden. Kan jeg evt. strikke den sammen med andet tyndt garn i en farve der skjuler den beige tone i rosenmandel? Jeg har ikke kunnet finde opskrifter på noget der er strikket i rosenmandel farven og kan heller ikke finde den under garnkombinationer. På forhånd tak. vh.

03.04.2022 - 16:52:

DROPS Design answered:

Hei Maria. Vanskelig å gi et godt personlig råd ang fargevalg/mix av farger, vi er alle forskjellige. Du må du finne en farge du liker og vil mene passe til rosenmandel. Om du strikker med 1 tråd DROPS Belle + 1 tråd fra samme garngruppe som Belle (garn fra garngruppe B), kan du velge en oppskrift som er strikket med garn fra garngruppe D. Men husk å sjekke at din strikkefasthet stemmer. Du må også huske ved miks av kvaliteter, hvordan plagget skal vaskes. mvh DROPS Design

04.04.2022 kl. 09:12:

country flag Helle wrote:

Kunne godt tænke mig nye farver,,det fantastisk garn men mangler nye farver

19.03.2022 - 06:04:

DROPS Design answered:

Hei Helle. Kom gjerne med fargeforslag, så skal vi beskjed videre til de som vurderer nye farger. mvh DROPS Design

21.03.2022 kl. 09:18:

country flag Lydia wrote:

Vielen Dank für Ihre Antwort. Spannen wird leider nicht helfen, denn ich habe ja zuviele Reihen bei richtiger Breite.Das butterfly heart top wird von der Mitte aus im Lacemuster nach außen und unten gestrickt-das Umrechnen ist dann schwierig.\r\nAber trotzdem nochmals vielen Dank für Ihre schnelle Rückmeldung. Viele Grüße Lydia

18.03.2022 - 17:11:

country flag Lydia wrote:

Liebes DROPS TEAM, leider kommen meine MAPROs nicht hin: Nadel Nr. 4 ergibt bei mir 20M und 31R, Nadel Nr. 3,75 erbit 21M und 31,5 R, Nadel Nr. 3,5 ergibt 22M und 32R. Ich möchte das Butterfly Heart Top stricken. Wenn ich bei 10 cm schon 3,5Reihen (Nadel Nr. 3,75) habe, dann wird das Top nicht gelingen. Können Sie mir helfen? Voran vielen Dank! Viele Grüße Lydia

18.03.2022 - 10:42:

DROPS Design answered:

Liebe Lydia, vielleicht können Sie Ihre Maschenprobe spannen? Es kann Ihnen vielleicht helfen - Für einige Modellen ist die Maschenprobe in der Breite die wichtigste - wenn die Höhe in cm gemessen wird, sonnst (beim Raglan/Rundpassen) sollen Sie die Höhe anpassen. Gerne kann Ihnen Ihr DROPS Laden (auch telefonisch oder per Email) weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

18.03.2022 kl. 16:28:

country flag Dianne wrote:

Hello, When can we expect the new patterns for ''Drops Bell'' 2022. I have the yarn.... and LOVE IT!

17.03.2022 - 13:57:

DROPS Design answered:

Dear Diane, thank you! The new patterns will come online continuously, collection should be complete in May - thanks for your patience!

18.03.2022 kl. 09:47:

country flag Katarzyna wrote:

Dzień dobry, pytanie dotyczy włóczki Belle. Na wybraną bluzkę potrzeba 0,5 kg - 10 motków, ale ile motków powinnam kupić, jeżeli chciałabym zrobić tę bluzkę z podwójną nitką? Nigdy nie robiłam nitką podwójną i zupełnie nie mam rozeznania, będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.

15.03.2022 - 19:02:

DROPS Design answered:

Witaj Kasiu, musisz kupić 2 razy więcej włóczki. Pozdrawiamy!

16.03.2022 kl. 11:14:

country flag Karin Edwards wrote:

Your 3rd photo appears to show: Black, Zinc, Navy, and *Purple*! As I am always on the hunt for bright and dark purple yarns, as opposed to pastels, I was keen on this NEW PURPLE BELLE. But, please, where is it?

20.02.2022 - 12:25:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Edwards, sorry, this colour has been now discontinued and is not available anymore. You might find this kind of colours in any other yarn group B. Happy knitting!

21.02.2022 kl. 11:14:

country flag Mary wrote:

I'm really not liking this yarn. It tangles super easy, it's stringy and feels rough to the touch. I'm not sure adding linen to it makes it "softer" or more luxurious. I bought to knit the forest flower potholder and gave up before starting. while knitting the gauge. 3mm needles? Only for Norwegian fairy hands :) Big hands can't knit with what amounts to toothpicks .:)

11.02.2022 - 22:53:

country flag Simone Sørensen wrote:

Hej, Jeg er vild med jeres Belle garn og også Cotton Merino, og efterspørger i det hele taget et tyndere sommergarn. Mange opskrifter på toppe og bluser anbefaler garn fra gruppe A (gerne 200+ m), men de producenter, der fører disse garner, er noget dyrere end jer. Jeg er sikker på, at rigtig mange af os ville elske nogle lettere garner i tynde kvaliteter, og håber virkelig, at i vil overveje at føre dette. Mvh Simone

03.02.2022 - 15:40:

DROPS Design answered:

Hei Simone. Takk for ditt innspill, Ta gjerne titt på vår DROPS Safran og våre 2 DROPS Love You kvaliteter #7 og #9, disse er i de tykkelsen du ønsker. mvh DROPS Design

07.02.2022 kl. 09:37:

country flag Bärbel Volk wrote:

Hallo liebe Team. möchte gerne aus diesem Garn einen Überwurf im Fischgrätenmuster stricken. Die Größe sollte ca. 1,80 *2,10 m betragen. Wieviel Wolle würde ich benötigen? Lieben Dank

02.02.2022 - 18:08:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Volk, am besten stricken Sie eine Maschenprobe mit den gewünschten Nadeln (um die gewünschte Textur zu bekommen), und so können Sie die gesamte Garnmenge kalkulieren. Gerne wird Ihnen Ihr DROPS Laden - auch telefonisch oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

03.02.2022 kl. 09:11:

Leave a comment to DROPS Belle

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.