DROPS Andes

Az alpaka és a gyapjú puha vastag keveréke!

ár:

1681Ft

/ 100 g

Összetétel: 65% gyapjú, 35% alpaka
Fonalcsoport: E (9 - 11 szem) / 14 ply / super bulky
Súly/hossz: 100 g = kb. 90 méter
Ajánlott tűméret: 9 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 10 szem x 14 sor
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

Made in: Peru
Nyersanyag származási helye: Alpaka és gyapjú Dél-Amerikából

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Andes
uni colour
2101.00 HUF
1681.00 HUF

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1681.00 HUF
100g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
2101.00 HUF
100g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Andes
mix
2244.00 HUF
1795.00 HUF

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1795.00 HUF
100g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
2244.00 HUF
100g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

24 Színek DROPS Andes

white
uni colour 1101
off white
uni colour 0100
new
limestone
uni colour 9022
light grey
mix 9020
grey
mix 9015
dark grey
mix 0519
light beige
mix 0206
beige
mix 0619
new
almond
uni colour 9021
brown
uni colour 5610
orange
mix 2920
red
uni colour 3946
powder pink
uni colour 3145
misty rose
mix 4276
gray lilac
uni colour 4010
ice blue
uni colour 8112
quarry grey
uni colour 8465
twilight blue
mix 6343
royal blue
uni colour 6928
navy blue
uni colour 6990
sea green
mix 7130
green
uni colour 7820
moss green
uni colour 7810
black
uni colour 8903

Termékadatok

A DROPS Andes fonal 2 szálból áll, 65% gyapjú ás 35% alpaka keverékéből, mely arány már hagyományosnak mondható. A fonal a a selymes felületű alpaka és a formatartósságot nyújtó gyapjú kiváló kombinációja. Mind a juh, mind az alpaka gyapja kezeletlen, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú természetes tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.

A DROPS Andes fonallal könnyű és gyors a munka, kiválóan alkalmas nemezelésre, tökéletes téli ruhadarabokhoz, kiegészítőkhöz és lakberendezési tárgyakhoz.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 9.00 mm
Utána: 10 szem x 14 sor
Minta: 13 szem x 26 sor

Read more about felting here

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (126)

country flag Stephanie wrote:

Is de zuid Amerikaanse wol prik wol? Alpaca prikt niet maar de andere wol de zuid Amerikaanse graag meer info over.

18.10.2022 - 16:53:

DROPS Design answered:

Dag Stephanie,

Mijn ervaring is dat deze wol niet prikt.

26.10.2022 kl. 19:20:

country flag PAOLA wrote:

Buongiorno. dai vs. rivenditori italiani non trovo i nuovi colori CALCARE e MANDORLA. vorrei sapere quando saranno disponibili. grazie

13.09.2022 - 12:03:

DROPS Design answered:

Buonasera Paola, deve contattare i singoli rivenditori per le disponibilità. Buon lavoro!

14.09.2022 kl. 19:21:

country flag Chere wrote:

Can I purchase from the Garn studio website? If not where can I get it as I am in Australia

20.07.2022 - 12:05:

DROPS Design answered:

Dear Chere, this website is dedicated to the patterns, it's not a webshop. You can check out shops that send to Australia at the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19

20.07.2022 kl. 13:42:

country flag Felicity Jones wrote:

Please bring out a purple shade of this yarn again!!!

08.07.2022 - 14:07:

country flag Linda wrote:

Goededag, Hoeveel bollen Andes garen heb ik ongeveer nodig om een lange sjaal 30 x 200 cm te breien in een ribpatroon. Mvg Linda

08.07.2022 - 06:40:

DROPS Design answered:

Dag Linda,

Het beste kun je een sjaal opzoeken op onze site die ongeveer overeenkomt met wat je voor ogen hebt en dan kijken naar hoeveel garen nodig is voor dat patroon. Eventueel neem je wat extra bollen. Vraag je winkel binnen welke tijd je eventueel overgebleven bollen in kunt leveren.

24.07.2022 kl. 13:19:

country flag Sirpa Lepistö wrote:

Hei! Kun en löydä sivuiltanne kohtaa, jossa voisi yleisesti antaa vinkkejä tai palautetta, niin toivottavasti menee perille tätä kautta. Ehdotan ohjeiden hakuehtoihin lisättäväksi, minkä kokokoisella puikolla neulotaan (ja vastaava virkkausohjeisiin). Pyydän vastausta sähköpostilla.

30.01.2022 - 14:57:

country flag Tima Priess wrote:

I started a favorites file but I can’t save Andes to it. I hit the heart button and it just asks me to keep starting a favorite s with an email which I’ve already done. Is there a favorites for yarn?

26.01.2022 - 16:41:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Priess, not yet, but we take your request in consideration, for now you can only favorites patterns and video. Clicking on the heart at the top right of the window will give you the list of your favorites. Happy knitting!

27.01.2022 kl. 09:12:

country flag Mette Nielsen wrote:

Hej. har brug for opskrift til Drops andes pind 9 i størrelse 48/50. Brystmål 125/130cm. kan i hjælpe. En cardigan helt almindelig. Rito har henvist til jer. Købt garnet hos rito. Er meget ny i strikke verden. Mvh Mette.

20.01.2022 - 22:24:

DROPS Design answered:

Hej Mette. Kanske DROPS 226-44 kunde passa? Eller någon annan av dessa.. Mvh DROPS Design

21.01.2022 kl. 12:05:

country flag Karen Van Den Berg wrote:

Hello. I would like to knit a drops scarf pattern but cannot find some of the colours wool suggested: DROPS ANDES van Garnstudio, one of them being: Colour nr. 3755, cherry. Can you advise me as to where I can find/purchase this wool colour? Kind regards, Karen

10.01.2022 - 11:49:

DROPS Design answered:

Dear Karen, this color is discontinued; all available colors are shown on this page. Unfortunately, we don't have any information about the stock of discontinued yarns in the different retailers. Happy knitting!

10.01.2022 kl. 19:40:

country flag Maria Bonardi wrote:

What number of needles do you suggest using double Andes yarn? I have to work it in seeds stich for a blanket. Thanks for your answer

02.12.2021 - 23:23:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Bonardi, this will depend on your own tension and on the desired fabric - you can take inspiration from our patterns in Polaris/group F which can replace 2 strands yarn group E such as Andes. Happy knitting!

03.12.2021 kl. 08:55:

country flag Lisa Adams wrote:

Is there a supplier in Australia or an online store that delivers to Australia?

02.12.2021 - 13:11:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Adams, we currently have no DROPS stores in Australia, but you will find the list of DROPS Stores shipping there here. Happy knitting!

03.12.2021 kl. 08:58:

country flag Maria Bonardi wrote:

È possibile acquistare direttamente da voi 26 ANDES blu reale e 26 ANDES rosso Natale? I rivenditori che ho contattato in Italia non hanno disponibilità . Grazie

22.11.2021 - 23:52:

DROPS Design answered:

Buonasera Maria, i filati DROPS si acquistano direttamente dai rivenditori: provi a contattare i DROPS Superstore che hanno tutte le qualità in tutti i colori. Buon lavoro!

23.11.2021 kl. 18:24:

country flag Maria Bonardi wrote:

Hi! How many grams Do I need to make a seed knit stich blanket (120 cm X 160 cm) whith an i-cord edge using ANDES? Thank for the answer.

10.11.2021 - 18:51:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Bonardi, this will depends on your tension etc.. please find all our patterns for blankets with yarn group E, such as Andes here - you are welcome to contact your DROPS store for any further assistance. Happy knitting!

11.11.2021 kl. 09:20:

country flag Emilija Kerpaitė wrote:

We are buying this yarn for production. Could you please specify, which certification do Andes yarn has (as example, OEKO TEX, GOTS, RWS, others). Thank you, Emilija UAB Mezgimo akademija

04.11.2021 - 13:16:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Kerpaitė, our DROPS Andes has unfortunately not the Oeko-Tex certification, but in the same thickness DROPS Snow does - feel free to contact your DROPS store for any further assistance choosing the right yarn, they will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

05.11.2021 kl. 07:18:

country flag Dorthe Hermansen wrote:

Er drops garner økologiske fremstillet, eller GOTS certificeret??

28.09.2021 - 11:24:

DROPS Design answered:

Hei Dorthe. De fleste av våre kvaliteter produsert i EU har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummeret finner du under hver enkelt kvalitet). Kvaliteter produsert i Peru har samme strenger retningslinjer, men har dog ingen gots sertifisering. mvh DROPS Design

11.10.2021 kl. 09:06:

country flag Margarete Hoss wrote:

Märchen Decken häkeln,ich habe mir den Drachen ausgesucht, Super chunky(super bulky) kann ich bei Ihnen bestellen.

10.09.2021 - 14:33:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Hoss, hier finden Sie die Liste von DROPS Händlern in Deutschland, sicher kann man Ihnen dort - auch telefonisch oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

13.09.2021 kl. 09:35:

country flag Olena Riabchun wrote:

Good afternoon! I would like to know the terms of cooperation, I am the author of knitting patterns and I want to knit an oversized shirt-coat from Drops Andes yarn and write a pattern. I am also ready to advertise and popularize yarn for a Russian-speaking audience. I love Drops. If you are interested in my suggestion, please reply to me on instagram @in_love_with_knit or email: rolena.701@ gmail.com Best wishes, Olena

01.08.2021 - 13:55:

country flag Kelly wrote:

Is the Andes yarn oeko-tex certified ?

30.05.2021 - 18:22:

DROPS Design answered:

Dear Kelly, DROPS Andes is not Oeko-Tex certified. Happy knitting!

31.05.2021 kl. 08:55:

country flag Janette Sawden wrote:

I'm trying to get hold of the light grey green Drops Andes yarn and cannot find it in the UK, is it still available?

16.05.2021 - 22:09:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Sawden, colour 7130, light grey green has now been recalled into sea green - do not hesitate to contact your favorite DROPS store - even per mail or telephone - for any further help choosing a colour. Happy knitting!

17.05.2021 kl. 10:38:

country flag Lindy wrote:

Hi Just wondering if you deliver to Australia, I'm guessing you don't as we aren't on the dropdown list. Do you know any stockists in Aust? Cheers Lindy

28.02.2021 - 02:00:

DROPS Design answered:

Dear Lindy, you can check the stores that ship worldwide in the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?s=w&cid=19

28.02.2021 kl. 16:14:

country flag Elena wrote:

7810

22.02.2021 - 07:59:

country flag Rebekah Troy wrote:

Where is your wool and alpaca wool sourced from?

16.02.2021 - 16:50:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Troy, you will read more about our yarns here. Happy knitting!

17.02.2021 kl. 09:19:

country flag Erica Nardini wrote:

Buongiorno, mi potrebbe dire gentilmente che colori sono i 3 della figura, quelli con tonalità blu, panna e beige? Il nome preciso del colore, grazie...e per cortesia quanta lana devo prendere per un gilet senza maniche taglia 44. Grazie saluti

15.02.2021 - 09:50:

DROPS Design answered:

Buonasera Erica, per un'assistenza così personalizzata può rivolgersi al suo rivenditore DROPS di fiducia. Buon lavoro!

16.02.2021 kl. 22:55:

country flag Orysia Zwiryk wrote:

I am knitting Winter Poppies jumper, do you have any mustard yellow in Drops Andes?

15.02.2021 - 05:54:

DROPS Design answered:

Dear Orysia, we don't have this colour in Drops Andes. Happy knitting!

28.02.2021 kl. 16:24:

country flag Naomi Rubin wrote:

How many meters or yards to a ball of yarn

13.02.2021 - 21:00:

Naomi Rubin answered:

I just found the answer to my question about yardage. Thank you anyway

13.02.2021 kl. 21:04:

Leave a comment to DROPS Andes

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.