DROPS Loves You 9

Színes és vidám, újrahasznosított pamutból

ár:

367Ft

/ 50 g

Összetétel: 100% pamut
Fonalcsoport: A (23 - 26 szem) / 5 ply / sport
Súly/hossz: 50 g = kb. 125 méter
Ajánlott tűméret: 3 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 24 szem x 32 sor
Kezelés: Gépi mosás, kímélő program, 40°C / fektetve szárítsuk

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Pamut Törökországból

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 951032) Standard 100 Class I. az Aitex Technical Textile Institute.Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Loves You 9
uni colour
367.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

19 Színek DROPS Loves You 9

fehér
uni colour 101
világos szürke
uni colour 102
szürke
uni colour 103
sötétszürke
uni colour 104
homok
uni colour 105
bézs
uni colour 106
mustár
uni colour 107
korall
uni colour 108
rózsaszín
uni colour 109
világos rózsaszín
uni colour 110
ametiszt
uni colour 111
lila
uni colour 112
tengerészkék
uni colour 113
viharkék
uni colour 114
farmerkék
uni colour 115
világoskék
uni colour 116
jégkék
uni colour 117
fagyos zöld
uni colour 118
agátazöld
uni colour 119

Termékadatok

Nagyszerűen felhasználható kötéshez éppúgy, mint horgoláshoz. A fonal különösen alkalmas nyári ruhadarabokhoz, lakberendezésii tárgyakhoz, és kiegészítőkhöz - az elkészült anyag légáteresztő, tartós, és mosógéppel mosható- így gyermekruházathoz is kitűnő választás!

Több színben, köztük farmerkék árnyalatokban A DROPS ♥ You #9 fonal puha és színes, 100%-ban újrafelhasznált pamutból készült fonal. Az A fonalcsoport részeként, különösen jó, a DROPS Safran fonal, strukturáltabb alternatívájaként, de ennek a fonalcsoportnak bármelyik mintájához remek választás.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

Gépi mosás, kímélő program, 40°C / fektetve szárítsuk

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (25)

country flag Astrid wrote:

Hello! Can I use fabric softener with cotton yarns (so far I used Safran, Drops 7, Drops 9)? General tips say not too much, lable says no fabric softener, maybe I missed something... Thank you for your lovely materials and patterns!

22.02.2023 - 11:09:

DROPS Design answered:

Dear Astrid, fabric softeners may end up damaging the threads and, therefore, the garment, so it's not recommended to use them. Happy knitting!

26.02.2023 kl. 20:00:

country flag Ruth wrote:

Hi, has drops loves 9 been discontinued? I can't find stock anywhere. Thanks

19.08.2022 - 16:27:

DROPS Design answered:

Dear Ruth, Drops loves you 9 is not discontinued as far as we know. There may be stock problems, but we don't have any information regarding yarn stock. You should communicate with your usual DROPS store to get more information regarding yarn stock.

21.08.2022 kl. 20:06:

country flag Susanne wrote:

Liebes Drops-Team, aus der DROPS Loves You 9 habe ich einen Pullover gestrickt (Color 116, Dyelot 425). Nach der ersten Wäsche (lediglich 30 Grad, 1h, mit Colorwaschmittel) ist der Pullover extrem eingelaufen. Ich habe ihn in Form gezogen, aber er ist noch immer ca. 3 Größen kleiner. Ist das normal? Gerade bei Recycling Baumwolle hätte ich das nicht erwartet.

29.05.2022 - 13:43:

DROPS Design answered:

Liebe Susanne, haben Sie auch Schonwaschgang gewählt? Am besten wenden Sie sich an dem DROPS Laden, wo Sie den Garn gekauft haben, dort kann man Ihnen am besten weiter helfen, auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

30.05.2022 kl. 08:47:

country flag Pettersson Inger wrote:

Hej, jag vore tacksam att få hjälp med följande: jag har köpt flera nystan "Drops Love You 6" i en second-hand-affär, och tänkte att jag skulle kunna sticka/virka något till barn i Ukraina. Finns det något gratismönster hos er som jag kan använda detta garn till? Jag ser att det inte längre finns med bland garnerna. Vänligen Inger Pettersson

16.05.2022 - 10:39:

DROPS Design answered:

Hej Inger, Ja du kan sticka på samma stickfasthet som DROPS Safran: Se här Stickfasthet 23-25 maskor på 10 cm

16.05.2022 kl. 15:35:

country flag SUSANNA FIORELLO wrote:

IN QUALI NEGOZZI LO TROVO A PALERMO?

10.05.2022 - 11:53:

DROPS Design answered:

Buongiorno Susanna, a questo link può trovare i rivenditori italiani dei filati DROPS. Buon lavoro!

10.05.2022 kl. 12:54:

country flag Magdalena wrote:

Witam, Czy mają Państwo dostępny kolor 119 ze slotu 428?Chciałam zamówić online. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam 🙂

24.02.2022 - 00:15:

DROPS Design answered:

Witam, musi Pani zorientować się w sklepach. Jeżeli nie posiadają już jej, to radzę zadać pytanie na grupie dropsworkshop na facebooku lub popytać inne dziewiarki na ravelry lub instagramie. Pozdrawiamy!

27.02.2022 kl. 09:19:

country flag Chantal G wrote:

Principe de coton recyclé intéressant, fil doux et agréable, cependant aux aiguilles le travail a tendance à partir en biais, en espérant qu'une fois le gilet (taille L) monté, ces anomalies ne seront pas trop disgracieuses. Je tricote depuis de nombreuses années, c'est la première fois que je rencontre ce désagrément, s'il me reste du coton je ferai un test au crochet.

20.02.2022 - 16:35:

country flag Gayle Langley wrote:

What price per ball in Australian Dollars

11.12.2021 - 06:28:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Langley, please find the list of DROPS stores shipping worldwide here. Happy knitting!

13.12.2021 kl. 10:49:

country flag Elzbieta Bicka wrote:

W którym sklepie na terenie Polski kupie wloczke bawelniana z recyklingu. Potrzebna na lapki kuchenne i laleczki i inne zabaweczki.

01.12.2021 - 22:20:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, widzę że jest w sklepie Motek. Domyślam się, że w innych jest również dostępna. Pełną listę sklepów znajdziesz TUTAJ. Pozdrawiamy!

02.12.2021 kl. 08:31:

country flag Elzbieta Bicka wrote:

W którym sklepie na terenie Polski kupie wloczke bawelniana z recyklingu. Potrzebna na lapki kuchenne i laleczki i inne zabaweczki.

01.12.2021 - 22:18:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, widzę że jest w sklepie Motek. Domyślam się, że w innych jest również dostępna. Pełną listę sklepów znajdziesz TUTAJ. Pozdrawiamy!

03.12.2021 kl. 18:14:

country flag Anne-Marie Skytt Petersen wrote:

Hej Drops Jeg vil bare høre, hvorfor bomuldsgarnet drops loves you 9 er garngruppe A, hvis det som angivet løber 125 meter/50 gram ?

24.11.2021 - 11:03:

DROPS Design answered:

Hei Anne-Marie. Selv om DROPS Loves you 9 har en løpelengde på ca 125 meter passer den best til garngruppe A og med en strikkefasthet på 24 masker x 32 pinner på pinne 3. mvh DROPS Design

30.11.2021 kl. 08:39:

country flag Angelique Boerema wrote:

Hoe kan ik bij jullie wat bestellen oftewel waar moet ik opdrukken

16.09.2021 - 19:25:

DROPS Design answered:

Dag Angelique,

Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

23.09.2021 kl. 14:57:

country flag Ursula Eidenmüller wrote:

Guten Tag, kann man dieses Garn auch auf der Strickmaschine glatt rechts verstricken? Vielen Dank Gruß Ursula Eidenmüller

23.08.2021 - 23:36:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eidenmüller, je nach der Strickmaschine kann das möglich sein, am besten fragen Sie Ihr DROPS Laden - auch telefonisch oder per E-maill wird man Ihnen weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

24.08.2021 kl. 08:28:

country flag Francesca Roncada wrote:

Peccato sia difficile reperire questo filato presso i vostri rivenditori. L'idea di riciclare e riutilizzare rende più attenti a non sprecare risorse. Spero lo riproporrete in futuro, magari anche in versione più sottile

04.06.2021 - 14:48:

DROPS Design answered:

Buonasera Francesca, se clicca su "ordinare" nella pagina del filato può trovare tutti i rivenditori che hanno quel filato in magazzino. Buon lavoro!

04.06.2021 kl. 23:35:

country flag Renate Auer wrote:

Ein sehr schönes Garn, angenehm auch zum Häkeln. Preis/Leistung ist unschlagbar, ich finde es super, dass es ein recyceltes Garn zu diesem Preis gibt. Das einzige, was ich mir noch wünsche, wären mehr Farben, vor allem im Blau/Grün Spektrum sowie Schwarz.

31.05.2021 - 09:03:

country flag Khelie wrote:

Bonjour, le fil est en rupture. Savez vous quand il sera de nouveau disponible ? Merci pour votre retour

15.05.2021 - 09:11:

DROPS Design answered:

Bonjour Khelie, ce fil est disponible chez nous, n'hésitez pas à contacter votre magasin DROPS, lui seul pourra vous dire quand il compte en recevoir. Bon tricot!

17.05.2021 kl. 10:34:

country flag Amparo Becerra Fraile wrote:

Necesito love you 9 color 102 para terminar un proyecto y no lo encuentro en ninguna tienda

13.05.2021 - 15:26:

DROPS Design answered:

Hola Amparo. Nosotros no tenemos información sobre el stock de las tiendas. Tienes que contactar directamente con ellas.

16.05.2021 kl. 16:50:

country flag Manuela Gamiz wrote:

Buenas tardes. Quería preguntarle si me podría vender ovillos de Drop9 en el color 117? Muchas gracias

19.04.2021 - 19:18:

DROPS Design answered:

Hola Manuela. Aquí puedes encontrar las tiendas que venden nuestras lanas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23

24.04.2021 kl. 19:13:

country flag Maria Esposito wrote:

Buongiorno non riesco a trovare i colori dei filati che i occorrono da nessuno dei rivenditori in Italia o anche all'estero, non è possibile ordinarli direttamente da voi? grazie

16.04.2021 - 12:34:

DROPS Design answered:

Buonasera Maria Esposito, cliccando sul carrello nella pagina filati può vedere i negozi che hanno la disponibilità del filato. Buon lavoro!

18.04.2021 kl. 18:29:

country flag Leen wrote:

Is drops loves you 9 nog verkrijgbaar? Dit lijkt overal uitverkocht.

04.04.2021 - 15:13:

DROPS Design answered:

Dag Leen,

Voor vragen over de beschikbaarheid van garens, kun je het beste even contact opnemen met de winkel waar je de garens koopt. Als het goed is komt DROPS Love You 7 binnenkort weer beschikbaar.

11.04.2021 kl. 14:24:

country flag Micheline Kaiji wrote:

Bonjour, livrez vous au Maroc. Merci pour votre réponse. Cordialement

25.03.2021 - 12:35:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Kaiji, cliquez sur la petite icône verte avec le caddie pour afficher la liste des magasins DROPS proposant ce fil dans leur gamme, choisissez votre magasin en cliquant sur son nom vous afficherez son profil et ses coordonnées pour vérifier sur son site si tel est le cas et dans quelles conditions. Bon tricot!

26.03.2021 kl. 08:31:

country flag Margreeth Snoijer wrote:

Hoe kan ik bestellen.

17.03.2021 - 12:28:

DROPS Design answered:

Dag Margreeth,

De garens kun je bestellen via een van onze verkooppunten. (We verkopen zelf geen garens via de site.) Hier vind je een lijst met verkooppunten.

21.04.2021 kl. 13:17:

country flag Elżbieta Rucińska wrote:

Nie znam języka, chcę zamówić tę włóczkę 😊drops you

09.03.2021 - 09:47:

DROPS Design answered:

Witaj Elu, na stronie https://www.garnstudio.com/yarn.php?id=117&cid=5 znajdziesz kartę kolorów tej włóczki, będzie tam przycisk ‘Zamów’, po kliknięciu rozwinie się lista sklepów w Polsce, które sprzedają tą włóczkę. Pozdrawiamy!

10.03.2021 kl. 20:45:

country flag Mhm Lupinu wrote:

Ik wil graag Drops Loves You9 bestellen. Van de kleur 115 en 116 en 117 ieder 2 stuks. Dus 6 in totaal. Dan ook graag 20 bollen van de kleur 101. Maar waar ik ook kijk de 117 is niet te krijgen. Kunnen jullie me verder helpen?

02.03.2021 - 19:29:

DROPS Design answered:

Dag Mhm Lupinu,

Excuses voor het late antwoord. Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten.

23.10.2021 kl. 17:51:

country flag FILOMENA PRICE wrote:

Gostaria de saber se tenho de pagar taxas de importacao, se comprar os vossos produtos online. Moro em Portugal. Obrigada

31.01.2021 - 19:29:

DROPS Design answered:

Bom dia, Não paga quaisquer taxas de importação porque existem lojas DROPS em Portugal. Abaixo encontra o link com a lista das lojas: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28 Bons tricôs/crochés!

05.02.2021 kl. 13:37:

Leave a comment to DROPS Loves You 9

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.