DROPS Glitter

Tégy egy kis csillogást a munkádba!

ár:

857Ft

/ 10 g

Összetétel: 60% cupro, 40% fém
Súly/hossz: 10 g = kb. 700 méter
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Cupro és fémszál Törökországból

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Glitter
colours
857.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
857.00 HUF
10g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
857.00 HUF
10g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Glitter
gold & silver
857.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
857.00 HUF
10g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
857.00 HUF
10g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

3 Színek DROPS Glitter

ezüst
gold & silver 02
arany
gold & silver 01
piros
colours 08

Termékadatok

Csillogó szál 10 grammos spulnikon. A DROPS Glitter fonal a tökéletes kiegészítő, hogy egy minta még izgalmasabb legyen. . Szinte bármilyen fonallal összefogva a darabnak fényes, csillogó hatást kölcsönöz.

Egy felnőtt pulóverhez körülbel 1-2 spulni DROPS Glitter fonalra van szükség.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

DROPS Kid Silk 30 sz. curry + DROPS Glitter 01 sz. arany szín
DROPS Kid Silk 29sz. vanília + DROPS Glitter 01 sz. arany szín

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (45)

country flag Angela Boer wrote:

Goeden dag Ik heb een vraag over de drops glitter. Komt deze ook in meerdere kleuren? Ik heb nu goud en zilver maar zou graag ook paars en blauw gebruiken. Mvg. Angela

22.07.2022 - 15:18:

DROPS Design answered:

Dag Angela,

Nee, DRIOS glitter hebben we helaas alleen in goud, zilver en rood.

24.07.2022 kl. 13:13:

country flag MARTIN wrote:

Bonjour, comment laver un pull tricoté en coton Drops Safran mélangé à un fil Glitter ? Je vous remercie.

18.07.2022 - 10:19:

DROPS Design answered:

Bonjour Martin, il est préférable de laver à la main, en raison du fil Glitter.

24.07.2022 kl. 19:38:

country flag Louise Nielsen wrote:

Ich habe 2 Spulen Glitter Silber gekauft. Eine Spule wiegt 18 Gramm; die andere nur 16. Ich brauche etwa 700 Meter pro Projekt für zwei verscheidende Projekte. Warum ist das Unterschied so groß pro Spule? Was wiegt die Spule selber? (so dass ich herausfinden wie viel Glitzerfaden es gibt). Jetzt bin ich nervös dass ich nicht genug habe. Der Preis ist gestiegen von 2.40 chf zu 2.90 chf gestiegen und ich bin recht enttäuschst mit das Unterschied von Spule -Gewicht.

12.05.2022 - 13:39:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Nielsen, das Gewicht ist immer ungefähr + oder - 10%; die Länge sollte aber richtig sein. Viel Spaß beim stricken!

13.05.2022 kl. 15:04:

country flag Paola Bacciarelli wrote:

Mi riferisco al filato Drops Glitter. Mediamente per un maglion taglia S quanto ne occorre? E per una taglia L? Ringrazio anticipatamente

11.02.2022 - 09:33:

DROPS Design answered:

Buonasera Paola, solitamente il filato Glitter viene usato in abbinamento ad un altro filato per impreziosire il lavoro. In ogni caso per un aiuto così personalizzato può rivolgersi al suo rivenditore DROPS di fiducia. Buon lavoro!

14.02.2022 kl. 18:37:

country flag Marianne wrote:

Hei! Er det meningen at glittertråden skal strikkes dobbelt fra snella? Det er ikke mulig å finne en enkel ende å starte på den jeg har kjøpt. Eller er det noen smarte triks for å finne begynnelsen på tråden?

02.02.2022 - 09:33:

DROPS Design answered:

Hei Marianne. På Glitter er nok det vanskelig å finne enden. Skal du strikke/hekle med 2 tråder Glitter kan du snurre opp halve "nøstet" på en tom trådsnelle eller lignedne, slik at du har 2 "nøster"med Glitter når du skal strikke/hekle. mvh DROPS Design

07.02.2022 kl. 08:29:

country flag Patricia Findlay wrote:

Is it possible to block a shawl with the glitter yarn knitted in? Or will it not stretch enough?

11.01.2022 - 10:16:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Findlay, depending on how far you will have to strecht it, it might be wise to try on a swatch first, so that you will be sure. Happy knitting!

12.01.2022 kl. 07:53:

country flag Heleen Blom wrote:

Voor patroon 89-22 wordt aangegeven glitter nr 04 en 07. Ik kan niet vinden waar ik dit kan kopen Is het ook mogelijk om de glitter weg te laten, of is er een ander alternatief?

09.09.2021 - 12:15:

DROPS Design answered:

Dag Heleen,

Deze kleuren zijn inderdaad uit de handel. Je kan het ook weg laten, daar verandert het patroon of de stekenverhouding niet door. Of je kiest een van de andere glitter kleuren, bijvoorbeeld nr 01 (zilver) of 02 (goud).

23.09.2021 kl. 15:05:

country flag Janet Buckland wrote:

If garment knitted with glitter gets washed at 40 degrees what will happen to the glitter

02.09.2021 - 17:06:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Buckland, if you work together a superwash yarn with a yarn that should be washed by hand, always wash the finished piece by hand, following the instructions to this yarn (and not to the superwash yarn). Happy knitting!

03.09.2021 kl. 07:36:

country flag Simone wrote:

Liebes Drops Team, wie muss ich bei der Berechnung für eine Garn Alternative auch Drops Glitter mit einbeziehen? Brauche Garn D+Gltter. Z.B. B+A=D muss ich noch etwas dazu nehmen? Lieben Gruß

01.09.2021 - 20:05:

DROPS Design answered:

Liebe Simone, wenn Sie Glitter stricken, will Ihre Maschenprobe nicht ändern, Glitter ist sehr dünn und bringt nur glänzend Effekt - siehe auch im Video. Viel Spaß beim stricken!

02.09.2021 kl. 09:35:

country flag Irene Bowker wrote:

I have some Drops Kid Silk yarn but find it too fine (lacks body) when knitted. If I add Drops glitter to the Kid Silk how much will it alter my tension? Do you have any other suggestions please

05.07.2021 - 17:22:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Bowker, DROPS Glitter doesn't alter the tension, it's a very thin thread that adds a touch of shiny and glittery effect. Feel free to contact your DROPS store - even per mail or telephone - it will be easier for them to find you the best solution. Happy knitting!

06.07.2021 kl. 09:34:

country flag Jette wrote:

Woll-Elli verkauft das Glitzergarn für 2€ statt angegebener 1€ DROPS Glitter

24.01.2021 - 13:49:

DROPS Design answered:

Liebe Jette, danke für Ihre Rückmeldung, Laden schreiben wir, damit sie ihre Preisen akualisieren. Viel Spaß beim stricken!

25.01.2021 kl. 13:39:

country flag Margarita Sanchez wrote:

Como compro estos hermosos hilos por favor puedo?????

06.01.2021 - 16:35:

DROPS Design answered:

Hola Margarita. Puedes pedir la lana aquí: https://www.garnstudio.com/findastore.php?s=w&cid=23

31.01.2021 kl. 20:05:

country flag Karin Brekke Larsen wrote:

Har søkt mange steder , men finner ikke Drops Glittertråd farge nr.09 sort. Har dere noen tips hvor jeg kan få kjøpt denne fargen.

22.11.2020 - 21:13:

DROPS Design answered:

Hei Karin. Dessverre, men sort glittertråd er utgått fra vårt sortiment. Ta kontakt med div butikker og hør om de har noe igjen. Ellers så er sosiale medier et sted der man kan spørre andre forbrukerer. Der er det veldig mange som hjelper hverandre med garnetterlysninger og har gode tips. God Fornøyelse!

24.11.2020 kl. 07:47:

country flag Decam Olivia wrote:

Bonjour, Je suis à la recherche d'une laine dorée, taille de crochet n°3 pour confectionner un bonnet à feuilles. Votre produit glitter semble beaucoup trop fin et ne pas pouvoir s'utiliser sans association avec une autre laine. Auriez-vous un produit qui corresponde à ma demande. Cordialement, O.D.

27.05.2020 - 20:08:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Decam, nous n'avons pas de fil doré, nous utilisons Glitter pour ajouter une touche de doré quand nécessaire - vous pouvez ainsi l'ajouter au fil souhaité, quelque soit le type/la tension - retrouvez tous nos fils ici classés par groupe - votre magasin DROPS saura vous conseiller, n'hésitez pas à le contacter; même par mail ou téléphone. Bon tricot!

28.05.2020 kl. 09:01:

country flag NELLY LECAILLET wrote:

Ou trouver fil drops glitter en 05,06 et 07 pour modele 90-20 ?

19.05.2020 - 22:14:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Lecaillet, seuls les couleurs or et argent sont toujours disponibles. Les autres couleurs n'existent plus dans notre gamme. Bon tricot!

20.05.2020 kl. 07:30:

country flag Laignel wrote:

Où trouver ce fil doré ?

04.05.2020 - 16:18:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Laignel, vous trouverez la liste des magasins DROPS proposant ce fil en cliquant sur le petit panier vert sur cette page, découvrez ici la liste de tous les magasins DROPS. Bon tricot!

05.05.2020 kl. 11:51:

country flag Stéphanie wrote:

Bonjour, je m'apprête à utiliser Glitter associé à la Lima mais dès l'échantillon je rencontre des problèmes de tension, Glitter restant plus lâche... Faut il bobiner les 2 fils ensemble avant de commencer ? Ou existe-t-il une autre astuce ? D'avance merci !

24.03.2020 - 18:59:

DROPS Design answered:

Bonjour Stéphanie, Glitter est un fil très fin qui ne doit pas interférer dans votre tension, mais vous pouvez, au choix embobiner les pelotes ensemble si vous le souhaitez. Votre magasin aura peut être une autre astuce pour vous aider, n'hésitez pas à lui demander, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

25.03.2020 kl. 10:31:

country flag Klitterilanka wrote:

Kysymys.miten saan klitterilangan hyvin sukkalangan joukkoon

20.02.2020 - 11:47:

country flag Sabine Rauch wrote:

Cupro wird in Deutschland aus ökologischen Gründen nicht mehr hergestellt. Unter anderem wird mit verdünnter Schwefelsäure gearbeitet. Wenn wir das in unserem Land nicht herstellen, welche armen Menschen müssen sich die Chemie jetzt antun? Wahrscheinlich ohne Schutzmaßnahmen!? Brauchen wir solche Fäden wirklich??

19.01.2020 - 22:49:

country flag Lena wrote:

Hej, jeres sølvtråd er rigtig god at strikke med. Vil dog forslå jer at lave en løs plastdims (eller en bedre spole)man kan sætte spolen i, for at bremse den lidt, fordi den meget nemt ruller for meget tråd og det derved bliver løkker. Håber I

19.01.2020 - 19:43:

DROPS Design answered:

Hei Lena. Takk for ditt tips. Vi skal ta det i betraktning neste gang vi gjør en bestilling fra vår leverandør. mvh DROPS design

27.01.2020 kl. 09:39:

country flag Peggy wrote:

Do you have the glitter yarn in the blacK?

08.11.2019 - 22:07:

DROPS Design answered:

Dear Peggy, we do only have silver and gold, please contact the different DROPS stores for black . Happy knitting!

11.11.2019 kl. 12:47:

country flag Eva R wrote:

Hallo! Kann man Glitter auch als Nähmaschinengarn verwenden? Vielen Dank!

19.12.2018 - 11:50:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Eva R., es kann von der Nähmaschine hängen, aber das würden wir nicht empfehlen. Viel Spaß beim stricken!

20.12.2018 kl. 12:07:

country flag Mónica Campos Pérez wrote:

Hi, is it sturdy to crochet it together with another thread for a net bag that will carry weight?

21.11.2018 - 14:29:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Pérez, Glitter just brings some glittering effect, but will not add extra strength. Do not hesitate to contact your DROPS store for any further individual assistance - even per mail or telephone. Happy crocheting!

21.11.2018 kl. 16:07:

country flag Sylvie wrote:

Bonjour je souhaiterais tricoter un snood sur le modèle de l'écharpe ACE OF DIAMONDS (dispo sur GARN STUDIO- motif ajouré ) en coloris rouge. J'ai 2 questions - je souhaiterais associer le fil Glitter : le tuto conseille de tricoter en aiguille 4,5. L'ajout du fil glitter nécessite-t-il de changer de taille d'aiguille (passer à 5,5 ? plus ?) - le fil Glitter ne semble plus disponible en rouge. Est-ce que ce serait joli avec le glitter or ? Merci pour votre retour

20.11.2018 - 17:25:

DROPS Design answered:

Bonjour Sylvie, DROPS Glitter est un fil très fin qui ajoute une touche de brillant (plus ou moins en fonction du nombre de fils tricotés), il ne change pas la tension - pensez toutefois toujours à réaliser votre échantillon au préalable. Vous pouvez utiliser le fil or ou argent en fonction de l'effet souhaité. Bon tricot!

21.11.2018 kl. 10:03:

country flag Mónica wrote:

¿Es resistente para hacer tejerlo junto a otro hilo para una bolsa de red que llevará peso?

19.11.2018 - 13:32:

DROPS Design answered:

Hola Monica. Este hilo es delicado. Se puede usar para un bolso trabajado con puntos bajos, pero no lo recomendaría para una bolsa de red por si los hilos se rompen o se enganchan.

14.04.2019 kl. 19:05:

Leave a comment to DROPS Glitter

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.