Csatlakozzon a DROPS Along hoz

Magic Summer

Csatlakozzon az új Közös Kézimunkázásunkhoz, most egy szépséges kendőt készítünk el együtt!

TUDÁSSZINT:
A korábbi közös horgolásokhoz hasonlóan, különböző, eltérő szintű technikákat és öltéseket, szemeket kombinálunk össze. Aggodalomra azonban nincs ok! Minden kulcsban lesznek lépésről lépésre fotósorozatok és videók is, amik segítenek majd.

A KEZDÉS IDŐPONTJA:
A DROPS-Along közös horgolás május 3-án indul! Siessen, rendelje meg már ma az alapanyagokat!

Ossza meg velünk hogy halad azzal, hogy a képeihez #DROPSAlong és #MagicSummerCAL tag-et illeszt az Instagrammon és a Facebookon, vagy csatlakozzon hozzánk a Facebook DROPS Workshop csoportjában, ahol további segítséget kaphat!

A legutóbb megjelent kulcs

Christmas 2017

Csatlakozzon a DROPS közös kötéséhez, és kössön karácsonyi egyen-pulóvert az egész családnak!

NEHÉZSÉGI SZINT
Ahogy a korábbi DROPS-along közös munkáknál is tettük, különböző technikákat és öltéseket kombinálunk, különböző nehézségi szinten- de ez alkalommal kötni fogunk!

Ne tartson attól, hogy tudásszintje nem felel meg. A DROPS közös kötésében minden lépéshez videók és leckék társulnak majd, így segítjük, hogy be tudja fejezni a pulóverét.

START DATE
November 3-án kezdünk!

Ossza meg velünk hogy halad, és tegyen #DROPSAlong #DROPSChristmasKal tag-et a képeihez az Instagramon és a Facebookon, és/vagy csatlakozzon hozzánk a DROPS Workshop csoportban, ahol extra segítséget kaphat!

Kulcsok

Spring Lane

Csatlakozzon hozzánk, és horgoljon velünk egy szépséges rejtély-takarót, DROPS ♥ You #8 fonal 6 különböző színével!

TUDÁSSZINT
Az előző évhez hasonlóan, a közös horgolásban több horgolástechnikát kombinálunk majd. Lesznek közöttük egyszerűbbek és haladóbbak is. Azonban a kezdőknek sem kell aggódni. Minden kulcsot részletes DROPS lecke és videó követ majd.!

A KEZDÉS IDŐPONTJA
AZ ELSŐ KULCSOT MÁRCIUS 2-ÁN HOZZUK NYILVÁNOSSÁGRA!

Mutassa meg nekünk a munkáját, használja #DROPSAlong #SpringLaneCAL taget a projektjéhez az Instagram-on és a Facebookon, vagy csatlakozzon csoportunkhoz, DROPS Workshop ahol még több segítséget és inspriációt kaphat!

Kulcsok

The Meadow

Csatlakozzon hozzánk, és horgoljon velünk egy szépséges rejtély-takarót, DROPS ♥ You #7 színeiből öttel!

TUDÁSSZINT
A közös horgolásban ttöbb horgolástechnikát kombinálunk majd. Lesznek közöttük egyszerűbbek és haladóbbak is. Azonban a kezdőknek sem kell aggódni. Minden kulcsot részletes DROPS lecke és videó követ majd.!

Használja #DROPSCAL #TheMeadow taget a projektjéhez az Instagram-on és a Facebookon, vagy csatlakozzon csoportunkhoz, DROPS Workshop ahol még több segítséget és inspriációt kaphat!

Kulcsok