DROPS Loves You 7

Klasszikus 8/4-es pamutfonal

ár:

449Ft

/ 50 g

Összetétel: 100% pamut
Fonalcsoport: A (23 - 26 szem) / 5 ply / sport
Súly/hossz: 50 g = kb. 170 méter
Ajánlott tűméret: 3,5 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 23 szem x 30 sor
Kezelés: Gépi mosás, kímélő program, 40°C / fektetve szárítsuk

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Pamut Törökországból

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 09.HBG.68250), Standard 100 Class I. az Hohenstein Institute. Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Loves You 7
uni colour
449.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
449.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
449.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Loves You 7
print
449.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

38 Színek DROPS Loves You 7

fehér
uni colour 01
törtfehér
uni colour 32
búza
uni colour 35
világosbézs
uni colour 36
bézs
uni colour 03
csokoládé
uni colour 37
tejszínes süti
print 38
vanília
uni colour 08
sárga
uni colour 09
aranyvessző
uni colour 33
rozsda
uni colour 34
szilva
uni colour 23
karmazsinpiros
uni colour 20
piros
uni colour 16
rózsa
uni colour 15
bazsarózsa
uni colour 21
világos rózsaszín
uni colour 14
lágy rózsaszín
uni colour 22
fáradt rózsaszín
uni colour 13
mályva
uni colour 25
hanga
uni colour 10
lila
uni colour 11
orgona
uni colour 12
zúzmarás levendula
uni colour 24
jégkék
uni colour 26
világoskék
uni colour 06
nefelejcs
uni colour 27
farmerkék
uni colour 07
tengerészkék
uni colour 05
mélytenger
uni colour 28
világostürkiz
uni colour 19
türkiz
uni colour 18
zománckék
uni colour 29
opálzöld
uni colour 17
palackzöld
uni colour 30
pisztácia
uni colour 31
sötétszürke
uni colour 04
fekete
uni colour 02

Termékadatok

DROPS ♥ You #7 egy klasszikus 8/4-es tiszta pamutfonal, ami nagyszerű lehetőséget ad az árnyalatokkal való játékra. 38 szépséges színben elérhető, amelyek számtalan módon variálhatóak. A fonal ára rendkívül kedvező, így tökéletes választás az olyan nagyobb lakberendezési projektekhez is, mint a takarók, párnahuzatok, és hasonlók!

Mindemellett más típusú darabokhoz is kiváló, nyári ruhadarabokhoz, kiegészítőkhöz, és helyes horgolt játékokhoz is. Ez a DROPS ♥ You kiadás mosógéppel mosható, ami azt jelenti nagyszerű választás a mindennapi használathoz, és gyerekruhákhoz is.

Az A fonalcsoport tagjaként többszáz DROPS minta elkészítéséhez használható, és különösen jó a DROPS Safran fonalból tervezett darabokhoz.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

Gépi mosás, kímélő program, 40°C / fektetve szárítsuk

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (81)

country flag Elsa wrote:

Bonjour, merci pour ce super fil très abordable! Sur la 2nde photo de votre diapo quelle pelote est de couleur 35? Si je me fie à votre nuancier c'est celle du dessus mais la couleur de cette dernière correspond à la pelote de la vidéo qui porte une étiquette avec le numero 36! Pouvez vous me renseigner?

06.04.2023 - 14:50:

DROPS Design answered:

Bonjour Elsa, sur la photo, c'est la 35 qui est tout en haut (et la 36 entre la 37, chocolat et la 38, cookies & crème. Bon tricot!

11.04.2023 kl. 14:57:

country flag Darlene Martin wrote:

What does the 8/4 stand for in the Classic 8/4 cotton? I am looking for yarn similar to Lily’s Sugar and Cream yarn.

15.08.2022 - 19:09:

DROPS Design answered:

Dear Darlene, classic 8/4 cotton means that it's like a 4ply yarn (the yarn weight or thickness). We are not familiar with the other yarn, so we don't know if this yarn is similar to the one you have indicated.

21.08.2022 kl. 20:02:

country flag Anke Treier wrote:

Habe jetzt schon einige Male Drops Wolle bestellt und bin sehr zufrieden mit dem Preis-Leistungs-Verhältnis... Aktuell ist bei allen - mir zugänglichen Shops - die "Drops Loves You #7" in der Farbe Perlweiss = Nr. 32 ausverkauft. Wenn ich jedoch hier die Farbe anklicke, erscheint ein Hinweis, die Farbe sei lieferbar?! Wie kann ich die Wolle bestellen? Oder geht die Wolle etwa kurzfristig sogar aus dem Sortiment? Vielen Dank im voraus + viele Grüße, Anke Treier

20.07.2022 - 16:49:

DROPS Design answered:

Liebe Anke, Wir haben keine Informationen über den Garnvorrat. Es scheint nicht aus dem Sortiment genommen zu werden, daher kann es sein, dass es einfach vorübergehend nicht vorrätig ist.

24.07.2022 kl. 19:35:

country flag Mascha wrote:

Moin! Können Sie mir beschreiben, wie "Cookies & Cream" (print 38) verstrickt aussieht? Oder gibt es vielleicht ein Foto von einem Modell, das in dieser Farbe gearbeitet wurde? Vielen Dank im Voraus!

16.06.2022 - 16:48:

DROPS Design answered:

Liebe Mascha, am besten wenden Sie sich an Ihrem DROPS Laden, dort wird man besser damit - auch telefonisch oder per E-Mail weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

17.06.2022 kl. 08:20:

country flag Luisa wrote:

Bom dia, gostaria de saber como se processa a reposiçao de stock. Todas as lojas que vende em portugal têm o vosso fio drops loves you 7 esgotado.

02.05.2022 - 10:55:

country flag Maria wrote:

Compre 9 madejas hace unos dias, llevo usadas 6 y todas, todas estan llenas de nudos. La verdad, me parece que no deberian poner a la venta algo asi

23.04.2022 - 02:22:

country flag Merel Griffioen wrote:

Hallo, dit garen staat nog als te koop op deze website, maar als je naar de leveranciers gaat is bij breiwebshop het garen überhaupt niet te vinden en bij de andere twee genoemde winkels zijn (bijna) alle kleuren uitverkocht. Dit kan beter vermeld worden als er leveringsproblemen zijn of deze lijn uit het assortiment gaat? Groet Merel

03.04.2022 - 15:06:

country flag Roni wrote:

Hello, are your dyes vegan? Sometimes cochineal and shellac is used so I just want to be sure. I am interested in your plant based fibers. Thank you.

31.03.2022 - 04:06:

country flag Haré Nadège wrote:

Bonjour, je n\'arrive pas à imprimer la fiche, j\'ai une page blanche

12.03.2022 - 16:27:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Haré, merci pour votre retour, vous pouvez désormais imprimer cette page. Bon tricot!

17.03.2022 kl. 11:14:

country flag Chiara Zanella wrote:

Salve volevo fare un ordine ma non riesco come si fa? Grazie

20.02.2022 - 18:53:

DROPS Design answered:

Buonasera Chiara, a questo link può trovare i rivenditori dei filati DROPS. Buon lavoro!

24.02.2022 kl. 19:22:

country flag Lizzy Manning wrote:

Am after the EN71-3 certificate for this product to complete my technical file Thank you Lizzy Manning

15.02.2022 - 16:45:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Manning, we don't have EN71-3 for our yarns, we have Oeko-Tex - see certification number on the shadecard. Happy knitting!

16.02.2022 kl. 10:00:

country flag Catia wrote:

Buongiorno, volevo sapere se è adatto usare un uncinetto 3,5 x fare una granny bag. Grazie.

30.01.2022 - 10:39:

DROPS Design answered:

Buonasera Catia, certo che può utilizzarlo. Buon lavoro!

05.02.2022 kl. 18:54:

country flag Marion Weigel wrote:

Mit welcher Farbe kann ich die Nr. 38 kombinieren? Geht auch love you 9 und welche Farbe? LG Marion Weigel

17.01.2022 - 12:19:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Weigel, wenden Sie sich bitte direkt an Ihrem DROPS Handler, dort wird man Ihnen gerne alle möglichen Alternative - auch telefonisch oder per E-Mail - vorschlagen. Viel Spaß beim stricken!

17.01.2022 kl. 16:35:

country flag Fernande Saudoyez wrote:

Frais de livraison pour le Belgique ( Bruxelles )

01.01.2022 - 11:01:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Saudoyez, retrouvez ici la liste des magasins et des boutiques en ligne DROPS en Belgique. Bon tricot!

03.01.2022 kl. 15:00:

country flag Fiona wrote:

Hi once again my question was ignored I clearly stated I only want “North American” distributors. I realize the wrong flag was showing but my question was more than clear. Now I wonder if you even read what I said as all of the distributors you sent me are in Britain. If you do not have any one in North America carrying your products just say so and we can stop playing question tag. Thank you. Fiona

24.11.2021 - 12:16:

DROPS Design answered:

Dear Fiona, we do have DROPS retailer in North America and more exactly in Canada, see previous link and contact Nordic Yarn to get the list of DROPS stores retailing our yarns in Canada. Happy knitting!

25.11.2021 kl. 09:48:

country flag Fiona wrote:

You misunderstood my question. I only want to purchase and have your yarn shipped from within North America. I will not order from overseas so please let me know if anyone within North America only, sells and ships your yarn.

23.11.2021 - 12:26:

DROPS Design answered:

Dear Fiona, you will find the list of DROPS stores in Canada by contacting Nordic Yarn-Distributor here. Happy knitting!

24.11.2021 kl. 08:12:

country flag Fiona wrote:

I am trying to find Drops Loves YOU 7 in light Turquoise in North America. Help please.

23.11.2021 - 05:24:

DROPS Design answered:

Dear Fiona, you will find the list of DROPS stores shipping to US here - don't hesitate to ask them if/when they will have the yarn and the colour you'd like to if you can't find them online, they might be waiting for a new shipment. Happy knitting!

23.11.2021 kl. 08:37:

country flag Mai-Britt Nielsen wrote:

Jeg skal lave en Abby Vest STR M og i opskriften skal man bruge drops flora 200 g, men jeg vil gerne lave den i drops loves you 7. Hvor mange nøgler garn skal jeg så bruge 2

20.10.2021 - 17:26:

DROPS Design answered:

Hej Mai-Britt, så skal du bruge 250 g DROPS Loves You :)

21.10.2021 kl. 10:18:

country flag Barbara Farr wrote:

I have the pattern Bohemian Sunset and cannot find the yarn or colors I need. Neither can I figure out what yarn to exchange for the Tynn Chenille. Very few colors in the Muskat seem to be available. Can you tell me what kind of yarn I should buy to make this pattern? Thanks

03.10.2021 - 13:09:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Farr, this pattern is quite old and colour shade Muskat has been updated since; but please contact your DROPS store, thy will help you to find the best matching colours - even by telephone or by mail. Happy crocheting!

04.10.2021 kl. 09:19:

country flag De Souza Iranita wrote:

Boa tarde, Esse fio é indicado para a confecçâo de amigurumis? Procuro fio em cotton, voces saberiam me indicar algum? Desde já obg pela att.

29.09.2021 - 15:01:

country flag Birgit Bieberle wrote:

Loves you 7 Is it possible, that colour 29 emaille blau is petrol?At the homepages of some shops this colour is looking like ozean and you don't have petrol.

14.09.2021 - 18:20:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Bieberle, colour name might have been renamed, and some stores might have not updated their shadecard. But please contact them for any help choosing the colours, they will advice you even per mail or telephone. Happy knitting!

15.09.2021 kl. 07:23:

country flag Kathleen Edwards wrote:

I am trying to buy more yarn but can't find the right one. The label says Drops loves you 7 uni colour 8/4, the colour is light grey. The colour number on the label is 03 but this comes up as beige on your colour charts. Is this not available any longer? Any help would be appreciated Many thanks Kathleen

13.09.2021 - 11:32:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Edwards, please contact your DROPS store - even per mail or telephone - for any assistance choosing a colour. Happy knitting!

14.09.2021 kl. 11:21:

country flag Muoi Tran wrote:

Can I order your yarns as I am living in Australia? Thanks

05.09.2021 - 08:06:

DROPS Design answered:

Dear Muoi, here you can find the stores that worldwide shipping DROPS yarns: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

19.09.2021 kl. 22:00:

country flag Muoi Tran wrote:

I’m living in Australia, can I order your yarns. Thank you very much

05.09.2021 - 07:59:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Tran, you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here - visit their website and do not hesitate to contact them for any further information. Happy knitting!

06.09.2021 kl. 08:43:

country flag Mary Ganun wrote:

What are the procedures for ordering from and shipping to Michigan in the USA?

27.08.2021 - 05:19:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Ganun, you will find the list of DROPS stores shipping to USA here - visit their websites and/or contact them for any further information. Happy knitting!

27.08.2021 kl. 08:09:

Leave a comment to DROPS Loves You 7

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.