DROPS Nepal

Tökéletes fonal a mindennapokra!

ár:

1061Ft

/ 50 g

Összetétel: 65% gyapjú, 35% alpaka
Fonalcsoport: C (16 - 19 szem) / 10 ply / aran / worsted
Súly/hossz: 50 g = kb. 75 méter
Ajánlott tűméret: 5 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 17 szem x 22 sor
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

Made in: Peru
Nyersanyag származási helye: Alpaka és gyapjú Dél-Amerikából

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Nepal
uni colour
1061.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1061.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1061.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Nepal
mix
1122.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1122.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1122.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

40 Színek DROPS Nepal

fehér
uni colour 1101
mészfehér
uni colour 8915
törtfehér
uni colour 0100
világos szürke
mix 0500
szürke
mix 0501
középszürke
mix 0517
sötétszürke
mix 0506
középbarna
mix 0612
dióbarna
uni colour 8917
teve
mix 0618
bézs
mix 0300
világosbézs mix
mix 0206
aranyvessző
uni colour 2923
narancs
mix 2920
piros
uni colour 3620
gránátalma
uni colour 3608
cseresznye
uni colour 6273
málnarózsa
uni colour 8910
bordó
uni colour 8916
vörös agyag
uni colour 8914
pír
mix 8912
középrózsaszín
uni colour 3720
púderrózsaszín
uni colour 3112
szürkéslila
uni colour 4311
lila
mix 4434
tengerészkék
uni colour 1709
királykék
uni colour 6790
farmerkék
uni colour 6314
jégkék
uni colour 6220
világoskék
mix 8913
köd
mix 8907
világos szürkéskék
uni colour 7120
szürkészöld
uni colour 7139
vízkék
uni colour 8908
kék tenger
uni colour 8911
nefelejcs
uni colour 8783
mélytenger
mix 8905
erdő
mix 8906
olíva
mix 7238
fekete
uni colour 8903

Termékadatok

A DROPS Nepal kellemes, vastag és nagyvonalú fonal, 65% gyapjú és 35% alpaka keverékéből. Mind a juh, mind az alpaka gyapja kezeletlen, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú természetes tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.

A keverék kiemeli az alpaka gyapjú puhaságát, a gyapjú pedig a formatartósságról gondoskodik. 3 ágú, ami izgalmas és rusztikus szemeket eredményez. A DROPS Nepal könnyen köthető ill. horgolható fonal, ami kiválóan nemezelhető. A belőle nemezelt holmik felülete puha és egyenletes képet ad.

A DROPS Nepal tartalmaz kevert színeket, ez azt jelenti, hogy a különböző színeket fonás előtt kártolják, ami kevert hatást ad neki.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

DROPS Nepal 3608 sz. mélyvörös + DROPS Kid Silk 32 sz. málna
DROPS Kid Silk 06 kék köd + DROPS Nepal, 7120, világosszürkés zöld.

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 5.00 mm
Utána: 17 szem x 22 sor
Minta: 24 szem x 38 sor

Read more about felting here

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (273)

country flag Kristina wrote:

Hei, Jeg ønsker å strikke Svartulvgenseren til Linka Neumann i et av drops sine garn, men jeg er usikker på hva garn som egner deg best? Jeg har hovedsakelig sett på Drops Alaska, Nepal og Snow som alternativer da de har høyt innhold av ull. Hva anbefaler dere?

26.02.2023 - 20:07:

DROPS Design answered:

Hei Kristina. DROPS Alaska er 100 % ull, mens DROPS Nepal er 65% Ull, 35% Alpakka, så ønsker du mest ull er kanskje Alaska det beste alternative for deg. DROPS Snow vil nok bli for tykt. Men det er viktig at du velger et garn der du vil få den strikkefasthet som er i oppskriften. mvh DROPS Design

27.02.2023 kl. 10:26:

country flag DEBBIE O'NEILL wrote:

Hi, am looking for the best way to block a cardigan made with Nepal yarn - stocking stitch with 1×1 rib cuffs, neck, hem and button band. Gauge is fine, so no stretching necessary. Would you recommend wet blocking or steaming for this yarn, assuming I handle it correctly, of course!

06.01.2023 - 13:58:

country flag Renate wrote:

Hallo, ich suche ein Garn , das winddicht und auch wasserabweisend ist bzw. leicht filzt, um einen strapazierbaren Herrenpullover für outdorr zu stricken. Ist Das Drops-Nepal-Garn dafür geeignet? Grüße aus Wien Renate

04.01.2023 - 13:18:

DROPS Design answered:

Liebe Renate, am besten fragen Sie mal Ihr DROPS Händler - auch per Telefon oder per E-Mail, es wird einfacher für sie Ihnen weiterzuhelfen und das richtige Garn zu empfehlen. Viel Spaß beim stricken!

05.01.2023 kl. 11:26:

country flag Sylvia wrote:

Wieso ist Drops Nepal zur Zeit in fast allen Farben beinahe überall ausverkauft?

09.12.2022 - 18:16:

DROPS Design answered:

Liebe Sylvia, viele Farben sind wieder verfügbar aber vielleicht hat sie Ihr DROPS Händler noch nicht bekommen, gerne wird man dort damit helfen, wenn sie die gewünschten Farben bekommen werden. Viel Spaß beim stricken!

12.12.2022 kl. 10:44:

country flag Joke De Beer wrote:

Wat wordt er bedoeld met de deals ( prijs) geld dat alleen voor 1 kleur of verschillende kleuren tegelijk kopen en over welke hoeveelheid gaat het dan Hartelijke groet Joke

29.10.2022 - 11:01:

DROPS Design answered:

Dag Joke,

Voor vragen over de aanbiedingen kun je het beste even contact opnemen met de betreffende winkel.

02.11.2022 kl. 13:58:

country flag Nora wrote:

Hallo, viele Drops Garne gibt es aktuell in neuen Farben. Wird es auch bei Drops Nepal neue Farben geben? Wird es die Farbe pistazieneis geben?

04.10.2022 - 19:40:

DROPS Design answered:

Liebe Nora, danke für Ihren Vorschlag, den werde ich weiterleiten. Viel Spaß beim stricken!

07.10.2022 kl. 08:59:

country flag Anna wrote:

Hei, Olen tilannut eräästä nettikaupasta (eli ei siis teiltä suoraan, vaan jälleenmyyjän kautta) teidän Nepal -lankaanne viime vuoden joulukuussa ja odottelen yhä tilaustani. Kysyisin, että onko teillä ollut toimitus-/tuotantovaikeuksia keskiharmaassa Nepal -langassa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

09.09.2022 - 23:42:

country flag Irene wrote:

I want to make the Retro jacket in navy. Can I use Nepal and how can I buy 1 skein to see if I like it?

26.07.2022 - 18:49:

DROPS Design answered:

Dear Irene, you can find all our DROPS stores that ship to the US at the following link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19

28.07.2022 kl. 13:24:

country flag Mélodie Herreillat wrote:

Bonjour, combien de gramme fait une pelote? merci beaucoup

12.07.2022 - 15:05:

DROPS Design answered:

Bonjour, une pelote = 50gr. Bon tricot!

12.07.2022 kl. 17:26:

country flag Anna wrote:

Buongiorno, ho stoffa , un damascato piuttosto pesante perché era una coperta, con la quale dovrei fare una borsa 70x40 cm, da una parte stoffa dall’altra uncinetto. Mi servirebbe un filato piuttosto strutturato per fare la parte all’uncinetto che non contenga fibre sintetiche (o in pochissime quantità). Ha qualcosa da suggerirmi? Grazie Anna Dionisi

08.07.2022 - 15:01:

DROPS Design answered:

Buonasera Anna, DROPS Nepal o Karisma possono essere adatti. Buon lavoro!

08.07.2022 kl. 18:57:

country flag Birgithe Juhl Jensen wrote:

Kan I sælge 21 ngl farve 500 ( lysegrå ) til mig? Hvad er portoen? Kan ikke modtage torsdag 2022.06.02. Mvh Birgithe Juhl Jensen.

01.06.2022 - 09:49:

DROPS Design answered:

Hej Birgithe, Vi er grossister så du skal bestille hos en af vores forhandlere. Du går ind på farvekortet, klikker på bestil og vælger en af de butikker som kommer frem her :)

02.06.2022 kl. 11:26:

country flag Margrét Kristín Sigbjörnsdóttir wrote:

Er ekki hægt að panta á síðunni ykkar? Finn hvergi slíkan link.

25.05.2022 - 15:24:

DROPS Design answered:

Blessuð Margrét. Efst á heimasíðunni okkar sérðu Finna verslun, þar getur þú farið og séð allar verslanir sem selja DROPS garn á Íslandi og pantað frá þeim. Gangi þér vel.

03.06.2022 kl. 09:00:

country flag Kathleen wrote:

Hej! Hur många micron har Drops Nepal? Kan man sticka en tröja, ex Weekend Sweater av PetiteKnit, utan att det blir bylsigt vid ärmarna, med tanke på garnets tjocklek? Vilka fler stickprojekt rekommenderas för garnet? Känns garnet strävt eller mjukt? Är den mer lik Drops Snow eller Drops Alpaca i känslan?

19.05.2022 - 07:39:

DROPS Design answered:

Hej Kathleen, DROPS Nepal er dejlig blød, mere som DROPS Alpaca. Her finder du alle 408 opskrifter som er lavet for DROPS Nepal, så kan du selv danne dig en opfattelse af tykkelsen. Mönster i DROPS Nepal

20.05.2022 kl. 10:25:

country flag Priscilla Rai wrote:

What's the price of it ? Do you also deliver in nepal ?

01.04.2022 - 13:56:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Rai, you will find the list of DROPS Stores shipping worldwide here - check their website or contact them by mail for any further information. Happy knitting!

01.04.2022 kl. 15:29:

country flag Ruth Linden wrote:

I need Drops Nepal Grey Mix - colour 0501- dye lot 279002 Drops Nepal White - colour 1101 - dye lot 500601 Please can you let me know if you have either of these? Thank you. Ruth

30.03.2022 - 21:06:

DROPS Design answered:

Dear Ruth, please contact your DROPS store or any other in/shipping to your country so that they can see if they can help you; you can also ask in our DROPS Workshop if anyone can help you. Happy knitting!

31.03.2022 kl. 10:02:

country flag Elisabeth R wrote:

Bonjour, Je trouve vraiment très regrettable que le coloris 4399 Violet foncé ait été arrêté. Pensez-vous le rééditer prochainement ?? Merci d\\\'avance, Elisabeth

22.02.2022 - 22:24:

DROPS Design answered:

Bonjour Elisabeth, merci pour votre retour, je transmets votre demande. Bon tricot!

23.02.2022 kl. 08:47:

country flag Daniela ChiarinottiHenzen wrote:

Ich würde gerne je 10 stück vom colour 8915 und0618 bestellen. Ist es möglich?

21.02.2022 - 07:05:

country flag Karen Jorid Uthus wrote:

Jeg forsøkte å bestille 9 stk 8912 Nepal Blush. Ser ut til at hele bestillingen hengte seg opp. kommer ikke inn igjen. Forsøkte på nytt, og da ble det helt feil antall etc som jeg ikke klarte å rette opp. Mener ikke jeg trykket for sending heller. Kan dere ta bestillingen slik som dette? Har registrert meg som ny kunde.

05.02.2022 - 11:51:

country flag GIUSTRANTI ALINE wrote:

J ai un encours avec la laine nepal ref 4311 il va me manquer de sur 1 voir 2 pelotes selon la hauteur de mon ouvrage pouvez vous me dire si je peux attendre un dépannage merci de votre réponse

31.01.2022 - 17:29:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Giustranti, n'hésitez pas à contacter les différentes magasins DROPS pour leur demander leurs disponibilités; et peut-être même d'autres utilisatrices dans notre DROPS Workshop. Bon tricot!

01.02.2022 kl. 09:41:

country flag Katarina wrote:

Hej! Har ullfettet tvättats av på Drops Nepalgarn? Med vänliga hälsningar! Katarina

27.01.2022 - 21:29:

DROPS Design answered:

Hei Katarina. I DROPS Nepal er garnfibrene ubehandlet hvilket betyr at de kun er vasket og ikke utsatt for kjemisk behandling før farging, slik at de fremdeles har sitt ullfett/lanolin. mvh DROPS Design

31.01.2022 kl. 12:04:

country flag Carina wrote:

Pero por qué le salen tantas bolitas a la lana Nepal, es de mala calidad?

27.01.2022 - 15:34:

DROPS Design answered:

Hola Carina, si trabajas una labor flojo, es posible que salgan más pelusas de lo habitual.

31.01.2022 kl. 00:37:

country flag Carina wrote:

He tejido una chaqueta en Drops Nepal y aún no le he puesto los botones, me la puse una tarde y ya tiene las mangas llenas de bolitas, cómo recomendáis quitárselas? Gracias

26.01.2022 - 12:40:

DROPS Design answered:

Hola Carina, puedes quitar las bolitas con una máquina quitapelusas.

31.01.2022 kl. 00:35:

country flag Christiane Klenke wrote:

In meinem Laden sind die meisten Farben vorrätig. Bestellen Sie bei Wollfühlladen!

26.01.2022 - 01:30:

country flag Natasha wrote:

Do you have any other swatches of this used with the kid-silk? I\\\'m specifically looking for call, off white and light beige which the matching kid-silk. Not sure of what combination to go with! Thanks ☺️

25.01.2022 - 22:39:

DROPS Design answered:

Dear Natasha, to get individual help to choose the best matching colours, please contact your DROPS store, they will be able to assist you, even per mail or telephone. Happy knitting!

26.01.2022 kl. 09:42:

country flag Beate Blohm wrote:

Wann sind die Garne wieder lieferbar? Ich möchte mir gerne eine Jacke stricken.

25.01.2022 - 17:31:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Blohm, Schauen Sie mal die unterschiedlichen DROPS Laden in Ihrem Land, vielleicht haben einige noch die gewünschten Farben; Wenn Sie auf die gewünschte Farbe klicken und z.B. Voraussichtlicher Lieferzeitpunkt 5 lesen, bedeutet es, daß diese Farbe wieder in die 5. Woche (hier nächste Woche) kommt. Viel Spaß beim stricken!

26.01.2022 kl. 09:45:

Leave a comment to DROPS Nepal

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.