DROPS Snow

Kiválóan nemezelhető!

Összetétel: 100% gyapjú
Fonalcsoport: E (9 - 11 szem) / 14 ply / super bulky
Súly/hossz: 50 g = kb. 50 méter
Ajánlott tűméret: 9 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 10 szem x 14 sor
kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

A DROPS Eskimo fonal neve megváltozik, az új neve: DROPS Snow.
A DROPS Snow puha, vastag, könnyen köthető, 100% gyapjúból egyágúvá sodort fonal, amiből meleg és kényelmes holmik köthetők, és nemezeléshez is ideális.
A fonalhoz felhasznált gyapjú kezeletlen, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú legjobb tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.
Ez a népszerű fonalunk 3 szín-típusban készül, egy színben ahol a fonás előtt a szálakat azonos színűre festjük, kevert színekben, ahol a fonás előtt több színt kártolunk össze, ezzel enyhén cirmos hatást érünk el, és a print, ahol több árnyalat rendszeresen ismétlődik.

Made in EU

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 25.3.0099) Standard 100 Class I. Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS SNOW UNI COLOUR
781.00 HUF
700.00 HUF

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Kis kos műhely
Budapest
700.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
781.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
781.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS SNOW MIX
905.00 HUF
800.00 HUF

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Kis kos műhely
Budapest
800.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
905.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
905.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS SNOW PRINT
976.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
976.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
976.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

51 Színek DROPS Snow

off white
uni colour 01
chalk
uni colour 88
light grey
uni colour 53
medium grey
uni colour 46
dark grey
uni colour 14
dark brown
uni colour 03
toffee
uni colour 90
bark
mix 23
nougat
mix 48
clay
mix 89
powder
uni colour 13
light beige
mix 47
yellow
uni colour 24
curry
mix 85
copper
mix 86
orange
uni colour 07
spice
print 19
rust
print 27
crimson red
uni colour 08
christmas red
uni colour 56
hot pink
uni colour 26
mulberry purple
uni colour 10
dark rose
mix 50
mauve
mix 83
powder pink
uni colour 51
pastel pink
uni colour 30
peony pink
mix 36
fantasy purple
print 42
old pink
uni colour 09
grape
uni colour 91
lavender
uni colour 54
heather
uni colour 65
hot purple
uni colour 04
plum
uni colour 20
navy blue
uni colour 57
dark blue
uni colour 15
night sky
print 63
blue shadow
mix 21
light blue
uni colour 12
peacock blue
mix 84
fog
mix 87
dew
uni colour 52
pastel blue
uni colour 31
aquamarine
mix 37
sea green
uni colour 66
petrol
uni colour 05
hot green
uni colour 25
apple green
uni colour 29
olive
uni colour 06
army
uni colour 22
black
uni colour 02
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.
(*) Hamarosan, (#) Kivonva.

Találjon mintákat a DROPS Snow

+ Több

Learn more about this yarn

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 9.00 mm
Utána: 10 szem x 14 sor
Minta: 13 szem x 26 sor

Read more about felting here

Need help?

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

fel

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

fel

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

fel

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

fel

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

fel

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

fel

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

fel

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

fel

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

fel

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

fel

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

fel

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

fel

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

fel

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

fel

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.

fel

Megjegyzések / Kérdések (223)

Margaret 04.12.2020 - 19:10:

Is it possible to get notified when this color s back in stock? I will need 10 of these. petrol uni colour 05

Debora Jansen 01.12.2020 - 14:51:

Marvelous yarn, great quality. Only: would it please be possible to supply it in 100 grams version instead of 50 grams? Approx.50 meters implies a NEW thread every 50 meters and as we all know, with a yarn this thick it's very hard to make begin/end invisible!

DROPS Design 02.12.2020 kl. 08:16:

Dear Mrs Jansen, thanks for your suggestion; when changing ball you can use this technique or this one. Hope this can help. Happy knitting!

Stéphanie 28.11.2020 - 20:58:

Bonjour, j'aimerais réaliser les chaussons Drops avec torsade en respectant les instructions données sur le site (pattern.php?id=6198&cid=8). Néanmoins, si j'ai bien compris, les instructions préconisent l'utilisation d'aiguilles n°6 alors qu'il est indiqué des aiguilles n°9 pour le fil. Sachant que je devrai également me procurer les aiguilles à double pointes, pouvez-vous m'aiguiller ?! Merci d'avance...

DROPS Design 30.11.2020 kl. 11:18:

Bonjour Stéphanie, il faut toujours bien suivre l'échantillon correspondant au modèle, autrement dit pour les chaussons Little Red Riding Slippers, vous devez avoir 13 m x 17 rangs, nous avons utilisé des aiguilles 6 mais vérifiez bien votre tension - plus d'infos ici. Bon tricot!

Ramona 24.11.2020 - 17:08:

Jeg ser den, da jeg selv har jobbet i garnbutikk. MEN når det skiller 8-10 METER så er det faktisk 20% av garnet når det gjelder Eskimo! Og, nei! Jeg kan ikke gå til de som selger det, da jeg fikk beskjed om å kontakte dere!

Ramona Merete Larsen 23.11.2020 - 12:08:

Jeg strikker kattekurver jeg tover. Jeg er på kurv nr 33. Altså jeg har kjøpt 231!!! Nøster. Men 50 meter er ikke 50 meter. Da det varierer STORT selv om jeg bruker SAMME pinner, SAMME oppskrift osv. Jeg blir så forbanna for på noen kurver må jeg kjøpe extra garn og det SLAL IKKE stemme da det er SAMME GARN OG PINNER. Dette er for DÅRLIG. Jeg er snytt for MANGE meter garn. Da jeg på noen har for nye til over og på MANGE mangler garn! Dette er FOR DÅRLIG!!!!

DROPS Design 24.11.2020 kl. 07:54:

Hei Ramona. I et nøste så kan det variere litt, det står på etiketten: Vekt/lengde: 50 g = ca. 50 m. Da kan man regne med at et nøste har f.eks 48 meter, mens et annet nøste har 52 meter. Så det er jo godt mulig at du har fått mange nøster på f.eks 52 meter og da blir det frustrerende at andre har lengder på 49-50 meter. Men vei gjerne nøstene før du starter og er det mange som er under 50 gram, ta kontakt med din lokale garnforandler. Husk å oppgi hvilket farge og partinr. mvh DROPS design

Zoe Robinson 16.11.2020 - 14:27:

Hi there, I've just received some Drops Eskimo to repair a jumper. Could you please tell me which country the yarn is made in? I know it's within the EU but I would like to know the location please. Many thanks, Zoe

Margrethe Lund 16.11.2020 - 00:03:

Hei, hvilken butikk i Norge selges DROPS Eskimo i fysikks i butikk? Ellers selges de kun på nett 🤔?

DROPS Design 16.11.2020 kl. 09:20:

Hei Margrethe. Nei, DROPS Eskimo selges i mange fysiske butikker. Klikk på "Finn en butikk!" der finner du oversikten over alle butikkene i Norge, klikk deretter på butikkens navn og (på mange) og du vil da få en oversikten over hvilken kvaliteter de selger, evnt finner du kontakt informasjon slik at du kan kontakten den aktuelle butikken. mvh DROPS design

Maia De Greef 13.11.2020 - 09:39:

I have some darkblue Drops eskimo, colournumber 24. The current colournumbers are different. Can you tell me if this is still available in the new numbering and wich number? I need to order more yarn for my project. Thank you

DROPS Design 16.11.2020 kl. 12:58:

Dear Mrs De Greef, could you please check with your DROPS store? We haven't changed our colour numbers to Eskimo so that 24 is not supposed to be dark blue. Maybe your DROPS store should be able to assist you - even per mail or telephone. Happy knitting!

Katinka Smit 09.11.2020 - 17:39:

Ik wil Cameron / DROPS / 97 / 1 maken van nachthemel / print 63. Ik vind de kleuren lastig te onderscheiden op de computer. Kunt u mij adviseren over de kleur die ik voor de randen van het jasje en de capuchon kan gebruiken (in de originele foto bruin). Bij voorbaat hartelijk dank. Katinka Smit

DROPS Design 21.11.2020 kl. 19:18:

Dag Katinka,

De kleuren kunnen er inderdaad anders uitzien op het beeldscherm en ik vind het lastig om je van advies te voorzien omdat dit natuurlijk heel erg met smaak te maken heeft. Ideaal zou zijn als je even bij een verkooppunt langs kunt gaan om de verschillende kleuren te bekijken. Zij kunnen je ook altijd advies geven. Mocht dat niet lukken, dan zou je ook verschillende kleuren kunnen bestellen via een webwinkel en de kleuren die je niet mooi vindt terug sturen. Vraag je verkooppunt naar hun retourregeling. Klik hier voor een lijst met verkooppunten.

Louise Willow 06.11.2020 - 12:51:

Do you have any of the Drops Eskimo Firewood Print? I need 6 more, to finish something.... Love the yarn....

DROPS Design 09.11.2020 kl. 12:24:

Dear Mrs Willow, this colour might have been discontinued- contact our DROPS stores if they still have some in stock - you might also ask other knitters in our DROPS Workshop some of them might be able to help you. Happy knitting!

How can I replace this yarn? If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.
Still can't find the answer you need? Then scroll down and leave your question so one of our experts can try to help you. This will be done normally within 5 to 10 working days.

Leave a comment to DROPS Snow

We would love to hear what you have to say about this yarn!

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.

A #dropsfan galériából

Cat house

Sona Petrakovicova, Slovakia

Woolen Christmas Wreath

Soňa, Slovakia

Bonnet en Eskimo

Zabeth, France

Több