DROPS Snow

Kiválóan nemezelhető!

ár:

898Ft

/ 50 g

Összetétel: 100% gyapjú
Fonalcsoport: E (9 - 11 szem) / 14 ply / super bulky
Súly/hossz: 50 g = kb. 50 méter
Ajánlott tűméret: 9 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 10 szem x 14 sor
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Gyapjú Dél-Amerikából

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 25.3.0099) Standard 100 Class I. az INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY.Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Snow
uni colour
898.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
898.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
898.00 HUF
50g
Rendelés
Kis kos műhely
Webstore
898.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Snow
mix
1040.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1040.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1040.00 HUF
50g
Rendelés
Kis kos műhely
Webstore
1040.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Snow
print
1122.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1122.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1122.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

58 Színek DROPS Snow

off white
uni colour 01
marshmallow
uni colour 102
chalk
uni colour 88
light grey
uni colour 53
medium grey
uni colour 46
dark grey
uni colour 14
dark brown
uni colour 03
toffee
uni colour 90
bark
mix 23
nougat
mix 48
clay
mix 89
powder
uni colour 13
light beige
mix 47
peanut
uni colour 93
lemonade
uni colour 106
yellow
uni colour 24
curry
mix 85
tangerine
uni colour 101
copper
mix 86
orange
uni colour 07
autumn leaves
uni colour 96
crimson red
uni colour 08
christmas red
uni colour 56
magenta
uni colour 105
hot pink
uni colour 26
mulberry purple
uni colour 10
bordeaux
uni colour 94
maroon
uni colour 95
mauve
mix 83
powder pink
uni colour 51
pastel pink
uni colour 30
peony pink
mix 36
old pink
uni colour 09
grape
uni colour 91
lavender
uni colour 54
navy blue
uni colour 57
dark blue
uni colour 15
blue shadow
mix 21
light blue
uni colour 12
peacock blue
mix 84
fog
mix 87
dew
uni colour 52
pastel blue
uni colour 31
aquamarine
mix 37
sea green
uni colour 66
north sea
uni colour 99
petrol
uni colour 05
cobalt blue
uni colour 104
dark petrol
mix 100
sage green
uni colour 98
hot green
uni colour 25
parrot green
uni colour 103
apple green
uni colour 29
olive
uni colour 06
dark ivy
uni colour 97
dark moss
uni colour 92
deep forest green
uni colour 22
black
uni colour 02

Termékadatok

A DROPS Eskimo fonal neve megváltozik, az új neve: DROPS Snow.
A DROPS Snow puha, vastag, könnyen köthető, 100% gyapjúból egyágúvá sodort fonal, amiből meleg és kényelmes holmik köthetők, és nemezeléshez is ideális.
A fonalhoz felhasznált gyapjú kezeletlen, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú legjobb tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.
Ez a népszerű fonalunk 2 szín-típusban készül, egy színben ahol a fonás előtt a szálakat azonos színűre festjük, kevert színekben, ahol a fonás előtt több színt kártolunk össze, ezzel enyhén cirmos hatást érünk el.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 9.00 mm
Utána: 10 szem x 14 sor
Minta: 13 szem x 26 sor

Read more about felting here

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (344)

country flag Yurike wrote:

Can you please give me a recommendation of the 3 most excellent colors to combine with Drop Snow Bark mix 23? I love the color very much

20.01.2023 - 18:08:

DROPS Design answered:

Dear Yurike, please contact your DROPS store, even per mail or telephone, they will help you finding the best matching colours matching your wishes. Happy knitting!

23.01.2023 kl. 11:00:

country flag Ursula Seegers-Preuß wrote:

Hallo, ich würde gerne einen Pullover aus snow stricken, befürchte aber, dass das Garn kratzt. Handelt es sich hier um Merinowolle und wie sind die Erfahrungen bezüglich kratzen???

18.01.2023 - 12:21:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Seegers-Preuß, wenden Sie sich am besten an Ihrem DROPS Laden, dort wird man Ihnen am besten das beste passende Garn empfehlen, je nach Ihrem Wunsch und Sensitivität. Viel Spaß beim stricken!

18.01.2023 kl. 17:06:

country flag Wiola wrote:

Włóczka Snow bardzo się rozciąga po sezonie noszenia (czapka). Próbowałam już ją moczyć w gorącej wodzie i suszyć, ale nie skurczyła się jakoś znacząco. Są jakieś dobre patenty na rozciąganie się włóczki?

05.12.2022 - 13:16:

DROPS Design answered:

Witaj Wiolu, mój patent jest taki, że przerabiam na cieńszych drutach niż we wzorze, tak aby początkowo czapka była nawet trochę ciasna. Pozdrawiam!

05.12.2022 kl. 14:52:

country flag Renata wrote:

Hei. Går det ikke an å kjøpe Snow tweed farge 74,76,79? Er dette garnet utgått?

28.11.2022 - 22:33:

DROPS Design answered:

Hei Renata. Disse fargene er dessverre utgått fra vårt sortiment. Mulig noen butikker/nett butikker fremdeles har disse fargene, men vi har ikke oversikt over hvilken butikker dette evnt kan være. mvh DROPS Design

05.12.2022 kl. 10:26:

country flag NICOLAS Monique wrote:

Bonjour, Je souhaite commande de la laine Snow bleu. Entre les coloris 15 et 57 lequel est le plus foncé ? Merci de votre réponse Cordialement Monique

11.11.2022 - 10:13:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Nicolas, pour toute aide au choix d'une couleur, merci de bien vouloir contacter directement votre magasin DROPS, il saura vous aider et vous conseiller, même par mail ou téléphone. Bon tricot!

14.11.2022 kl. 11:15:

country flag Sarah M wrote:

Hallo, Ich benötige dringend Tipps für das (erfolgreiche) entfernen von Pilling und Knötchen, speziell für die DROPS Snow. Vielen herzlichen Dank für die Hilfe! Herzliche Grüße, Sarah

19.10.2022 - 13:04:

DROPS Design answered:

Liebe Sarah M, Lose Fasern haben die natürliche Tendenz, sich an die Oberfläche eines Stoffes zu bewegen, wo sie der Reibung ausgesetzt sind, was dazu führt, dass sich die Fasern zu kleinen Kugeln verdrehen. Fasern, die noch auf dem Stoff befestigt sind, werden ebenfalls zu einem Knäuel verdreht, wodurch die Pille auf der Oberfläche des Stoffes befestigt wird. Nach und nach sind es keine lose Fasern mehr. Sicher hat Ihr DROPS Händler weitere Tipp für Sie - gerne können Sie sich dort mal fragen. Viel Spaß beim stricken!

20.10.2022 kl. 10:32:

country flag Stephanie wrote:

Is dit Peruaanse hoogland wol? Prikt het of is het zachte wol? Peruaanse hoogland wol prik ook nauwelijks toch?

18.10.2022 - 16:44:

DROPS Design answered:

Dag Stephanie,

Doordat het lontwol is vindt ik SNOW iets meer kriebelen/prikken dan andere wol van DROPS, maar over het algemeen prikken de garens van DROPS weinig. Het prikken of kriebelen heeft meer te maken met hoe harig de wol is.

26.10.2022 kl. 19:22:

country flag Cathy Russell wrote:

None of them, as far as I can see, ship to Australia. Do yiu know if anyone who does? Please, please stop sending me autogenerated answers and actually answer my question. Thank yiu.

20.06.2022 - 09:50:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Russel, you will find the list of DROPS Stores shipping worldwide, including to Australia here, the first one of this list, Wool Warehouse Direct Ltd for example does. Just email them for any further informations. Happy knitting!

21.06.2022 kl. 10:41:

country flag Cathy Russell wrote:

Hi. Do you know of anyone who stocks drops snow lemonade 106 and shipped to Australia?

20.06.2022 - 01:57:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Russel, please feel free to contact your DROPS Store shipping worldwide - visit their website and feel free to contact them by mail for any further assistance. Happy knitting!

20.06.2022 kl. 08:25:

country flag Catherine Russell wrote:

Hi where can get some drops snow lemonade and drops snow light greY? Do you ship to Australia?

19.06.2022 - 09:36:

DROPS Design answered:

Dear Catherine, Lemonade is a new colour, so it may not be available in all stores yet. Light grey should be available. We recommend you contact our DROPS stores to see if they have this colours available; you can check a list of DROPS stores that ship worldwide here: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=19&w=1&cid=19

19.06.2022 kl. 16:44:

country flag Debora wrote:

Why does the quality of the Snow yarn differ that much from the Eskimo yarn? I have used them both and Snow is everything but a good quality yarn. Not worth buying.

13.06.2022 - 09:54:

DROPS Design answered:

Dear Debora, Snow is the new name for Eskimo so the quality is exactly the same, but would you think the one you bought got some defaults or mistakes, please report these to your DROPS Stores with all possible informations, thanks in advance. Happy knitting!

13.06.2022 kl. 12:12:

country flag Beate Heidenreich wrote:

Hvordan behandles sauene hvor ullen kommer fra? Hvordan er det med muelsing, blir sauene utsatt for det?

27.05.2022 - 18:48:

DROPS Design answered:

Hei Beate. Ullen vår kommer fra Sør-Amerika hvor det er garantert at det ikke forekommer mulesing. Du kan lese mer under Garn & Pinner og BÆREKRAFT, der finner du mer informasjon om våre Samarbeidspartnere, Råvarer, Oeko-tex, REACH, DIY og Slow fashion. mvh DROPS Design

30.05.2022 kl. 07:47:

country flag Gudny Nilssen wrote:

Hei.Skal strikke villmarkgenser m poter i str.M,ikke høy hals.Skal strikke i Drops Snow Eskimo…..Bolen i blåfiolett nr.21.Det hvite feltet m potene på i kritt nr.88.Potene i karri nr.85.Mønsterfarven i sjøgrønn nr.66.Mye garn trenger jeg av de forskjellige fargene i Drops Snow Eskimo? Mvh..Gudny Nilssen Tlf.91557938

23.05.2022 - 17:49:

DROPS Design answered:

Hej Gudny, her finder du dame gensere med nordisk mønster i DROPS Snow - du kan sammenligne målene for den du vil strikke :) DROPS Snow - gensere - dame - nordisk mønster

25.05.2022 kl. 13:44:

country flag Mona Paulsen wrote:

Hei har dere inne drops snow i farge nr47( lys beige)

15.03.2022 - 17:55:

DROPS Design answered:

Hej Mona. Vi har den på lager hos oss. Ta gärna kontakt med en av våra forhandlere för att se om du kan köpa den hos dem. Mvh DROPS Design

17.03.2022 kl. 14:57:

country flag Heather Sheriff wrote:

How many yards or meters are there per ball of Drops Snow?

14.03.2022 - 18:41:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Sheriff, DROPS Snow is approx. 55 yards/50 m - read more under header. Happy knitting!

15.03.2022 kl. 10:43:

country flag Monika wrote:

What is the micron count of this yarn (Snow)?

02.03.2022 - 15:08:

DROPS Design answered:

Dear Monika, Snow is 29-30 micron. Happy knitting!

04.03.2022 kl. 14:30:

country flag Shelly wrote:

Hi - Please delete my question from the Drops Snow page. It was not meant to be published on your website.

08.02.2022 - 14:12:

country flag Shelly Meinhardt wrote:

Is it possible to order Drops Snow yarn directly from your online store? I can't find it at any U.S. retailers, and the only online retailers listed here on your site are in the U.K. Shipping from the U.K. would be too expensive. I would love to buy from a local yarn shop but none of them carry it. Thank you, Shelly Meinhardt

07.02.2022 - 16:38:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Meinhardt, we do not sell directly yarn, you should order from one of our stores shipping to USA here. Don't hesitate to check their website or contact them for any further information. Happy knitting!

08.02.2022 kl. 09:57:

country flag Marie wrote:

Har stickat en koftkavaj i Eskimo tidigare. Är nystanen Snow och Eskimo likvärdigt i vikt och längd. I mitt mönster står bara antal nystan.

07.02.2022 - 08:51:

DROPS Design answered:

Hei Marie. Det er kun navnet som er forandret. Kvaliteten DROPS Eskimo og DROPS Snow er helt identiske. mvh DROPS Design

07.02.2022 kl. 09:54:

country flag Zoe wrote:

I've been using this yarn and so far two of the three yarn balls have not been a complete single length, rather two strands knotted together. These knots are a real problem for my project and are making it more difficult and less beautiful than it should be. I'm not that experienced a knitter, but I've never encountered this before. Is this a normal feature of this yarn?

06.02.2022 - 20:50:

DROPS Design answered:

DearZoe, We apologize for this inconvenience, but even though we know from experience that knots are unpleasant when crocheting/knitting, unfortunately they may occur despite all the care taken in the production of our yarns, since the yarn itself is not infinite. We recommend that you unravel the yarn at the knot and then join it as you would a new ball of yarn, so that you have nice transition as you would when changing balls. For more information, please contact your DROPS store. Happy knitting!

07.02.2022 kl. 11:59:

country flag Sonca Lengoc wrote:

Is the Drops Snow yarn soft or scratchy/rough?

27.01.2022 - 19:42:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Lengoc, DROPS Snow is soft, but everyone has a different sensitivity, so do not hesitate to contact your DROPS Store, they will help you choosing the best matching yarn, even per mail or telephone. Happy knitting!

28.01.2022 kl. 09:45:

country flag Beverly wrote:

Hi. I have a pattern for cardigan that requires 2 strands of Drops Air. Would it be comparable if I used 1 strand of Drops Snow?

26.01.2022 - 23:56:

DROPS Design answered:

Hi Beverly, it will be comparable (Air is from C group, C+C= E, Snow is from E group). Happy knitting!

27.01.2022 kl. 08:48:

country flag Ela wrote:

Hello. What kind of wool is? Drops Snow. Please answer the question. what sheep is the yarn of.????? This is merino? from which sheep the wool is derived?

19.01.2022 - 04:25:

DROPS Design answered:

Hi Ela. It is not merino, it is ordinary sheep wool. Happy knitting!

21.01.2022 kl. 14:32:

country flag Kristina Aronsson wrote:

Hej! Söker ersättningsgarn för Eskimo drops, 100% ull för stickor 9. Färg 002, parti 9312. Är drops snow rätt då? Är mitt i en halskrage med det gamla garnet och behöver nu mer.

11.01.2022 - 13:39:

DROPS Design answered:

Hej Kristina. DROPS Snow är det nya namnet på DROPS Eskimo. Du kan ta kontakt med våra återförsäljare för att se om någon har det partiet på lager alternativt eftersök det i vår facebookgrupp DROPS Workshop. Mvh DROPS Design

11.01.2022 kl. 13:57:

country flag Ela wrote:

What kind of wool is?

09.01.2022 - 21:31:

DROPS Design answered:

Dear Ela, you will find the description at the very top of the page, for more info, you are welcome to contact your DROPS store, they will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

10.01.2022 kl. 09:40:

Leave a comment to DROPS Snow

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.