DROPS Alpaca Bouclé

Puha, könnyű, tele vidám kis kunkorokkal!

ár:

1571Ft

/ 50 g

Összetétel: 80% alpaka, 15% gyapjú, 5% poliamid
Fonalcsoport: C (16 - 19 szem) / 10 ply / aran / worsted
Súly/hossz: 50 g = kb. 140 méter
Ajánlott tűméret: 5 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 17 szem x 22 sor
Kezelés: kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás / Nemezelhető

Made in: Peru
Nyersanyag származási helye: Alpaka és gyapjú Dél-Amerikából, poliamid Németországból

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Alpaca Bouclé
uni colour
1571.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1571.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1571.00 HUF
50g
Rendelés
Anyafonja Fonalbolt
Webstore
1571.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Alpaca Bouclé
mix
1571.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
1571.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
1571.00 HUF
50g
Rendelés
Anyafonja Fonalbolt
Webstore
1571.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

6 Színek DROPS Alpaca Bouclé

törtfehér
uni colour 0100
világosbézs
mix 2020
barna
mix 0602
világos szürke
mix 5110
szürke
mix 0517
fekete
uni colour 8903

Termékadatok

A DROPS Alpaca Bouclé egy kellemes, puha, 2 szál szuperfinom alpakából, és gyapjúból készült fonal, amihez kevés poliamid köcsönöz szilárdságot. A természetes szálak kezeletlenek, ami azt jelenti, hogy a lenyírt gyapjat megmossák, de vegyi kezelésnek nem vetik alá a festés előtt. Ez kiemeli a gyapjú természetes tulajdonságait, ugyanakkor jobb formát és szebb textúrát eredményez.

A "bouclé" hurkot jelent franciául, ami a fonal jellegzetességét adó számtalan kis hurokra utal. 2 szálból készül a fonal, a belsejében egy gyapjú-nylon keverék, ami erőt kölcsönöz a fonalnak, és a külső, hurkolt alpaka szál, ami az álompuha és különleges végeredmény záloga. A DROPS Aplaca Bouclé fonalból készült holmik könnyűek és habosak.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

kézi mosás, max. 30°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

DROPS Alpaca Bouclé, 0100 sz. törtfehér szín + DROPS Brushed Alpaca Silk 12 sz. púderrózsaszín

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 5.50 mm
Utána: 16 szem x 20 sor
Minta: 21 szem x 32 sor

Read more about felting here

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (126)

country flag Bernie wrote:

Hi, I found some alpaca bouclé in my stash, the shade is 0506 (a dark grey) I don’t see it on the website anymore, has it been discontinued? I have enough for my planned project but wondered about acquiring more for a later project. Thank you

09.02.2023 - 15:39:

DROPS Design answered:

Dear Bernie, correct, this colour has been now discontinued - maybe you can ask another knitter if she has the same colour in her stash in our DROPS Workshop. Happy knitting!

09.02.2023 kl. 16:46:

country flag Mary Ogilvie wrote:

I make stuffed alpacas using the boucle yarn. The yarn used to come in pink and blue. Why are those colors no longer available? They sold great for clients purchasing for baby gifts. Please bring them back

03.02.2023 - 17:44:

country flag Fabienne wrote:

Bonjour, Allez-vous créer de nouveaux coloris pour l'alpaca bouclé ?

12.11.2022 - 15:03:

DROPS Design answered:

Bonjour Fabienne et merci, nous n'avons pas de nouvelles couleurs prévues pour l'instant. Bon tricot!

14.11.2022 kl. 13:35:

country flag Tina wrote:

Hallo Warum gibt's denn kein Pink, Rosa und Blau mehr!? Liebe Grüße Tina

26.10.2022 - 00:18:

country flag Anke Demske wrote:

Von meinen Drops Händler habe ich erfahren, dass Sie leider die rosa-Töne vom Alpaca Boucle komplett aus dem Programm genommen haben. Ich suche händeringend 2 Knäule hellrosa. Gibt es irgendwie eine Möglichkeit da ran zu kommen?? Grüße A. Demske

30.09.2022 - 11:04:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Demske, leider haben wir auch keine mehr; aber vielleicht kann Ihnen ein Mitglied von unserem DROPS Workshop damit helfen?

03.10.2022 kl. 10:30:

country flag Laura wrote:

Hello I wondered if there is a test certificate available to purchase for this yarn? Any help is appreciated. Thankyou.

26.07.2022 - 14:17:

country flag Carmen Yuli wrote:

Donde puedo comprar este tipo de lana ? Gracias

13.05.2022 - 06:01:

DROPS Design answered:

Hola Carmen, puedes encontrar las tiendas que tienen Alpaca Bouclé seleccionando tu país en la página de la lana y después haciendo click en comprar; te saldrá una lista de tiendas que tienen en stock esta lana. También puedes encontrar las tiendas con envío internacional en el siguiente link: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&w=1&cid=23

15.05.2022 kl. 22:25:

country flag Donna Agave wrote:

Hi, I am having difficulty finding Drops Boucle shade 0100 in the US or on the online shops. Easy dealers are the only source for this color. The shipping times are quite long on Easy. Do you know when your dealers may have this color way in stock? Thank you

27.04.2022 - 16:13:

DROPS Design answered:

Dear Donna, we don't have any information regarding the stock of different colors, we can only confirm that it's not discontinued. You would need to get in touch with your usual DROPS store to check with them if the color is currently out of stock. These are the shops that ship to the US: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=19. Happy knitting!

27.04.2022 kl. 21:30:

country flag Helena Edlund wrote:

Hej, ska sticka Drops/157/52: blir osäker på hur många Alpacka Boucle som jag ska beställa då jag ska sticka med 4 trådar. Räcker det med 150 g av vardera färg, dvs 3 nystan av varje färg som det står i mönstret?

13.02.2022 - 19:03:

DROPS Design answered:

Hei Helena. Ja, det skal rekke. DROPS Alpaca Boucle har en mye lengre løpelengde enn DROPS Puddel. Derfor trenger du samme antall nøster som DROPS Puddel selv om det da skal strikkes med 4 tråder. mvh DROPS Design

14.02.2022 kl. 07:39:

country flag Karen Michler wrote:

Guten Tag! Ich suche noch Garn Drops Alpaca Boucle 0506 dunkelgrau. Ist die 0517 farbidentisch? Viele Grüße K. Michler

11.02.2022 - 14:35:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Michler, FArbe 0506 war dunkler - am besten wenden Sie sich an Ihrem DROPS Laden,dort hilft man Ihnen gerne die passende Farben zu wählen. Viel Spaß beim stricken!

11.02.2022 kl. 17:14:

country flag Thorez Martine wrote:

Good morning I have a Wolf 100% natural undyed Wool Shepherd’s Own 100 gr/230m 8wpi and i would like knitting with another Wool together. So i did’nt no which one is possible. Can you help me ? I thought Drops Alpaga Bouclé was possible or another one wool. What do you think about that ? Thanks for tour answer I will buy my Wool in a croatia’s store but I never do this. Thanks for tour help Regards Martine

05.02.2022 - 09:56:

DROPS Design answered:

Dear Thorez, your wool seems to be similar to a Yarn group A wool, so you should be able to use any other yarn to combine it, since it's a very fine wool which you can combine with others easily. However, since we don't know the exact details about your yarn, we can't say anything more about how well they will match.

05.02.2022 kl. 18:09:

country flag Danuta Pawłowska wrote:

Ile włóczki alpaca boucle potrzebuję na sweter Autumn Elegance w rozmiarze XL ?

29.01.2022 - 13:27:

DROPS Design answered:

Witaj Danusiu, na ten rozmiar potrzebujesz 850 g włóczki DROPS Alpaca Boucle, tj. 17 motków. Pozdrawiamy!

29.01.2022 kl. 18:30:

country flag Danuta Pawłowska wrote:

Kiedy będą dostępne kolory ecru i jasny beż?

27.01.2022 - 16:56:

DROPS Design answered:

Witaj Danusiu, można ich oczekiwać na koniec lutego-początek marca. Pozdrawiamy!

28.01.2022 kl. 14:07:

country flag Marie Louise Witteman wrote:

Ik ben aan het breien met drops alpaca boucle, color 5110, dyelot 75349,maar heb twee bolletjes tekort. Kunt u kijken of ik die ergens kan kopen, of misschien via deze website?

26.01.2022 - 15:38:

DROPS Design answered:

Dag Marie,

Voor vragen over kleurnummers en verfbaden kun je het beste terecht bij je verkooppunt. Zij kunnen je wellicht verder helpen om het juiste kleurbad te vinden.

03.02.2022 kl. 11:44:

country flag Kim Antonio wrote:

I am looking for your boucle yarn in a light pink color and was wondering if this ever be available again. It is the perfect color for a sweater that I want to knit and I just love the softness of the light pink. Thank you very much!

24.01.2022 - 13:13:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Antonio, our Alpaca Bouclé is now available only in the shown colours. Happy knitting!

25.01.2022 kl. 10:04:

country flag Hetty Brekelmans wrote:

Een tijdje terug heb ik al eens de vraag gesteld, maar daarop geen antwoord gekregen. Nieuwe poging. Ik vind het erg jammer dat er nog zo weinig kleuren van deze wol zijn. Komen er in de toekomst nieuwe kleuren?

06.01.2022 - 10:50:

DROPS Design answered:

Dag Betty,

Voor zover ik weet ligt het helaas niet in de planning om extra kleuren toe te voegen aan deze garenkwaliteit.

06.01.2022 kl. 11:42:

country flag Anni Maasik wrote:

Would it be possible to know the name of the company who produces this Alpaca Bouclé yarn (your cooperation partner in Peru)? I am just curious to learn more about their production.

29.11.2021 - 13:46:

country flag Hetty Brekelmans wrote:

Mijn favoriete garen! Maar waarom zijn er nog maar zo weinig kleuren van? Komen er weer nieuwe kleuren bij?

26.11.2021 - 22:13:

DROPS Design answered:

Dag Hetty,

Voor zover ik weet ligt het voorlopig niet in de planning om extra kleuren te maken voor deze garenkwaliteit.

06.01.2022 kl. 11:56:

country flag Lisa Coates wrote:

Lease can you advise if the pink and blue in the boucle has been discontinued? Thank you

25.11.2021 - 08:35:

DROPS Design answered:

Hi Lisa. Yes, pink and blue have been discontinued. Best regards DROPS Design

26.11.2021 kl. 11:56:

country flag Petzke wrote:

Hallo, warum gibt es Alpaca Boucle nicht mehr in den Farben seegrün und rosa ? Das ist sehr schade, liebe Grüße C. Petzke

21.11.2021 - 15:46:

country flag Brigitta Ertl wrote:

Ich habe einige Knäuel Drops Alpaca Boucle Colour 7402. Ich brauche aber noch mehr Wolle. Gibt es diese Farbe nicht mehr?

12.11.2021 - 14:43:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Ertl, nein diese Farbe gibt es nicht mehr, vielleicht hat aber ein von unserem DROPS Laden noch einige im Sortiment - oder gerne können Sie andere Strickerinnen bei unserem DROPS Workshop fragen. Viel Spaß beim stricken!

15.11.2021 kl. 09:08:

country flag Evelyne LAMBERG wrote:

Très dommage d'avoir supprimer les deux coloris de rose de même que le bleu. C'était les couleurs les plus belles. Belle qualité de laine mais des couleurs très ternes! Je ne comprends pas vos choix ! Evelyne

06.11.2021 - 18:47:

country flag Renée Bergstrøm wrote:

Hei. Har vært inn på nettet og sett litt på dette garnet, Mye beige, grått, brunt og sort. Ser bilder av rosa og blått og lys sjøgrønn, men det er ingen som har det. Produseres det ikke lengre? (I så fall - trist.) Det står ingen steder at dette disse fargene er utgått.

03.11.2021 - 14:49:

DROPS Design answered:

Hej Renée. Ja, vi har tidigare haft detta garn i fler färger (bl.a. blå och rosa) men de har dessvärre utgått ur sortimentet. Mvh DROPS Design

05.11.2021 kl. 10:54:

country flag Diana IJlstra-Groen wrote:

Goedemiddag, Ik heb vorige week een berichtje gestuurd met een vraag maar helaas nog niks opgehoord. Ik vraag me af of deze bollen van alpaca altijd te koop zijn. Wil graag een sjaal haken van 1.80 lang maar heb geen idee hoeveel ik er nodig hebt. Vandaar mijn vraag. Met vriendelijke groet, Diana

11.10.2021 - 13:41:

DROPS Design answered:

Het bestellen van garens gaat via een van de verkooppunten die onze artikelen verkopen; wij verkopen geen garens via de site. Via deze link vind je een lijst met verkooppunten. Vragen over het op voorraad zijn van wol of kleuren gaat dus ook via de winkel waar je de wol besteld. Wij zijn niet van voornemen om Alpaca Bouclé uit het assortiment te halen, maar of dat 'altijd' zo blijft kan ik niet zeggen.

19.10.2021 kl. 15:55:

country flag Diana IJlstra-Groen wrote:

Goedemorgen, Ik wol graag een sjaal haken van 180 x 72 heb geen idee hoeveel bolletjes ik daar voor nodig heb mijn vraag is dan ook blijft dit altijd voorraad? Met vriendelijke groet, Diana

06.10.2021 - 09:40:

DROPS Design answered:

Dag Diana,

Vaak is het mogelijk om extra bollen te bestellen en de overgebleven bollen terug te sturen naar de winkel waar je de wol hebt besteld. Vraag de winkel naar de voorwaarden en binnen welke termijn je de bollen terug moet sturen.

19.10.2021 kl. 15:57:

Leave a comment to DROPS Alpaca Bouclé

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.