DROPS Paris

Könnyen köthető pamut játékos színekben

 • Product image yarn Paris
 • Product image yarn Paris
 • Product image yarn Paris
 • Product image yarn Paris
 • Product image yarn Paris
 • Product image yarn Paris
 • Product image yarn Paris
 • Product image yarn Paris

A DROPS Paris fonal több vékonyra font szálat összesodorva készül. 100%-pamutból amely nagyszerű nedvszívó így a belőle készült darabok hűvösek mégis melegítenek.

Rengeteg izgalmas színben kapható, a DROPS Paris fonala puha, finom, és mégis rusztikus hatása van. Ezzel a fonallal gyorsan halad a munka, és nagyszerű választás kezdőknek, és olyan lakberendezési tárgyakhoz, mint pl az edényfogók, mosogatórongyok, törölközők, előkék. Különösen jó érzékenybőrűeknek, ez a fonal nem szúr, és nem okoz viszketést sem.

Termékadatok

Összetétel: 100% pamut
Fonalcsoport: C (16 - 19 szem) / 10 ply / aran / worsted
Súly/hossz: 50 g = kb. 75 méter
Ajánlott tűméret: 5 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 17 szem x 22 sor
Kezelés: kímélő gépi mosás, max. 60°C / fektetve szárítás (Több)

Made in: EU
Nyersanyag származási helye: Pamut Pakisztánból

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 951032) Standard 100 Class I. Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. Az I. osztály a legmagasabb szint, és azt jelenti, hogy kisbabáknak való holmikhoz is megfelelő (0-3 hónapos).

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Több információ: Need help? Print
Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS PARIS UNI COLOUR
526.00 HUF
368.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
368.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
368.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS PARIS RECYCLED DENIM
454.00 HUF
318.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
318.00 HUF
50g
Rendelés
Kis kos műhely
Webstore
318.00 HUF
50g
Rendelés
Nordfonal.hu
Webstore
318.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

57 Színek DROPS Paris

fehér
uni colour 16
törtfehér
uni colour 17
new
wheat
uni colour 67
sötét bézs
uni colour 26
new
almond
uni colour 68
barna
uni colour 44
világos szürke
uni colour 23
sötétszürke
uni colour 24
világos sárga
uni colour 19
vanília
uni colour 35
mustár
uni colour 41
élénk sága
uni colour 14
new
tangerine
uni colour 71
narancs
uni colour 13
rust
uni colour 65
piros
uni colour 12
málna
uni colour 38
hamvas barack
uni colour 01
barack
uni colour 27
halvány rózsaszín
uni colour 57
világos rózsaszín
uni colour 20
new
cherry blossom
uni colour 70
középrózsaszín
uni colour 33
vadrózsaszín
uni colour 06
hanga
uni colour 07
rozsdavörös
uni colour 37
plum
uni colour 66
sötét fáradtrózsaszín
uni colour 60
desert rose
uni colour 63
világos fáradtrózsaszín
uni colour 59
púderrózsaszín
uni colour 58
amethyst
uni colour 64
világos lila
uni colour 05
középlila
uni colour 31
sötétlila
uni colour 08
kobaltkék
uni colour 09
tengerészkék
uni colour 28
petrol
uni colour 48
sötét koptatott kék
recycled denim 103
szürkéskék
uni colour 30
világos koptatott kék
recycled denim 102
világos kék
recycled denim 101
vízkék
recycled denim 100
Kivonva
halvány kékeslila
uni colour 32
jégkék
uni colour 29
világos türkiz
uni colour 02
sötét türkiz
uni colour 10
opálzöld
uni colour 11
new
parrot green
uni colour 72
new
pistachio
uni colour 69
világos mentazöld
uni colour 21
sage green
uni colour 62
pisztácia
uni colour 39
lime
uni colour 61
mohazöld
uni colour 25
zöld
uni colour 43
fekete
uni colour 15
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

Találjon mintákat a DROPS Paris

Learn more about this yarn

How do I care for this yarn?

yarn wash

kímélő gépi mosás, max. 60°C / fektetve szárítás

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

Want to get a closer look?

Take a closer look at the yarn and see how a knitted sample looks in this video:

Need help?

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

fel

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

fel

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

fel

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

fel

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

fel

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

fel

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

fel

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

fel

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

fel

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

fel

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

fel

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

fel

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

fel

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

fel

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

 • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
 • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
 • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.

fel

Megjegyzések / Kérdések (292)

country flag Bente Karmann wrote:

Er det bedst at vaske Drops Paris på 60 grader, som der står på banderolen, eller kan man vaske det på 30 grader?? Mvh. Bente Karmann

12.05.2022 - 11:40:

DROPS Design answered:

Hej Bente, Et ensfarvet stykke tøj i Paris bliver ikke skadet af at vaske det på 30 eller 40 grader, men hvis du strikker karklude så klarer det at blive vasket på 60 grader :)

13.05.2022 kl. 12:24:

country flag Lynn Armstrong wrote:

I need some more drops Paris recycled demin colour101 dyelot662

02.05.2022 - 15:46:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Armstrong, you are welcome to contact your favorite DROPS store or any other in your country to ask them for this dyelot - you can even try asking other customers in our DROPS Workshop. Happy knitting!

03.05.2022 kl. 11:01:

country flag Stefanie Huber wrote:

Hallo, Ich würde gerne eine Temperatur Decke häkeln. (je nach Wetter bekommt jeder Tag im Jahr eine eigene Reihe mit passender Farbe.) Würde gerne eine richtig kuschelige und engmaschige machen, die aber auch einfach zu verarbeiten ist (leicht zu häkeln, wenn möglich auch waschbar). Ich hätte gerne ca 7 verschiedene Farben für eine Decke die ca 2,50x2,50 werden soll. Könnt ihr mir da eine Wolle und Häkelnadel empfehlen? Und wieviel Knäuel? Danke

27.04.2022 - 10:12:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Huber, je nach gewünschte Maschenprobe/Struktur wird die Häkelnadel/Garnmenge unterschiedlich sein - hier finden Sie alle unsere Decke, die mit einem Garn der Garngruppe C gehäkelt wurden, hoffentlich kann es Ihnen inspirieren. Ihr DROPS Laden wird dann Ihnen gerne - auch telefonisch oder per E-Mail- weiterhelfen. Viel Spaß beim häklen!

27.04.2022 kl. 15:47:

country flag Loredana wrote:

Se devo lavorare un filato con 2 capi (per sostituire un filato più grosso), i ferri li devo raddoppiare? \r\nFilato Safran 1 capo ferri 3\r\nFilato Safran 2 capi ferri ?

26.04.2022 - 02:30:

DROPS Design answered:

Buonasera Loredana, dipende dal gruppo filati a cui appartengono, provi a cliccare qui qui per saperne di più. Buon lavoro!

29.04.2022 kl. 17:40:

country flag ALBAN VÉRONIQUE wrote:

Bonjour je cherche des fils coton pour crocheter des lavettes avec un fil supportant lavage 60 degrés. Pour le drop safran, sur certains sites conseil entretien lavage 60 et d'autres lavages 40🤔. Donc j'hésite à passer commande. Merci d avance pour votre réponse

03.04.2022 - 18:36:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Alban, nous recommandons de laver Safran à 40 à cause des couleurs, mais comme c'est un pur coton, il peut être lavé à 60. Bon tricot!

04.04.2022 kl. 11:04:

country flag Gracie wrote:

I love this yarn, literally have it coming out of my ears. I just wondered… has there ever been any thought of either using recycled cotton/waste cotton, or bringing out a range that is just that. If you already have that feel free to correct me ☺️ Thanks guys!

03.04.2022 - 16:16:

DROPS Design answered:

Dear Gracie! We're glad you like our DROPS Paris! You will find 4 shades of recycled denim in the shadecard. We have also used recycled cotton for the yarn https://www.garnstudio.com/yarn.php?show=drops-loves-you-9&cid=19"target="blank">DROPS Loves You 9 , which is slightly thinner than the DROPS Paris, but also in a beautiful colour range. ☺️Happy crafting!

04.04.2022 kl. 10:53:

country flag Rosanna wrote:

Desidero sapere se avete un filato in puro cotone, o cotone e lino, che sia più spesso del Drops Paris. In tal caso , quali colori avete? Dello stesso spessore ci sono anche tinte melange? Ringrazio in anticipo e saluto . Cordialità. Rosanna

31.03.2022 - 22:24:

DROPS Design answered:

Buongiorno Rosanna, nell'assortimento DROPS non è presente un filato di cotone più spesso di Paris. Buon lavoro!

05.04.2022 kl. 08:09:

country flag Joyce Marston wrote:

I am looking for DROPS Paris 65, 59, 62, 66, and am having problems locating these online. Can you assist me please?

19.03.2022 - 18:14:

DROPS Design answered:

Dear Joyce, in the Paris yarn page, if you select USA when choosing the country (below the photo), you can click on order for Paris Uni colors and it will show you online stores that sell DROPS Paris. You can check with them any colors that you need.

20.03.2022 kl. 18:07:

country flag Nadine Leclercq wrote:

J aimerais commander du coton paris pour réaliser le sac compass tote, mais mon code postal est 29940 je ne sais pas ou commander quel magasin

11.03.2022 - 15:41:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Leclerq, nous n'avons actuellement pas de magasins dans le 29, mais vous trouverez la liste des magasins proposant cette qualité en cliquant sur le bandeau "commander"; choisissez votre magasin et cliquez sur "commander" à droite de son nom pour ouvrir leur boutique en ligne et passer votre commande. bon tricot!

14.03.2022 kl. 14:32:

country flag Françoise BARRET wrote:

Bonjour, j'aimerai savoir si vous avez en stock 1 pelote Drops Paris coloris 32 lot 0988, et à quel prix ainsi que les frais d'envoi. Cordialement Merci

11.03.2022 - 10:24:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Barret, n'hésitez pas à demander à votre magasin DROPS habituel, ou bien à d'autres tricoteuses sur notre groupe DROPS Workshop. Bon tricot!

14.03.2022 kl. 14:47:

How can I replace this yarn? If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.
Still can't find the answer you need? Then scroll down and leave your question so one of our experts can try to help you. This will be done normally within 5 to 10 working days.

Leave a comment to DROPS Paris

We would love to hear what you have to say about this yarn!

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.