DROPS Extra / 0-585

Snow Blossoms by DROPS Design

DROPS Kerst sneeuwsterren van ”Cotton Viscose”.

DROPS design: Model nr. N-101-jul
----------------------------------------------------------
Maat: Diameter ongeveer 6 cm
Materiaal: DROPS COTTON VISCOSE
50 gr. kleur nr. 01, wit

Van ongeveer 4 gr garen kunt u 1 sneeuwster haken.

DROPS HAAKNLD 2.5 mm

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden:

thema: decoratie, kerst,

Tips & Hulp

Onze patronen bevaten allemaal instructievideo's, die u kunt ondersteunen om uw project snel af te maken!

U vindt ze hier!

U kunt ook stap-voor-stap instructies vinden voor de meest algemene brei- en haaktechnieken in de DROPS Lessen!

SNEEUWSTER:
Haak 6 l met haaknld 2.5 mm en 1 draad Cotton Viscose en vorm een ring met 1 hv in de eerste l.
TOER 1: 1 l, 12 v in de ring, eindig met 1 hv in de l van het begin van de toer.
TOER 2: 1 l, 1 v in de eerste v, * 6 l, sla 1 v over, 1 v in de volgende v (= 1 ster-lus),* herhaal van *-* in totaal 5 keer en eindig met 6 l en 1 hv in de v van het begin van de toer (= 6 ster-lussen).

TOER 3: 1 l, haak rond de ster-lussen als volgt: * 2 v in de ster-lus, 3 l, 1 v in de derde l van de haak, 1 v in de ster-lus, 3 l, 1 v in de derde l van de haak, 1 v in de ster-lus, 3 l, 1 v in de derde l van de haak en 2 v in de ster-lus *, herhaal van *-* in totaal 5 keer. Haak rond de laatste ster-lus als volgt: 2 v in de ster-lus, 3 l, 1 v in de derde l van de haak, 1 v in de ster-lus, 20 l, 1 v in de ster-lus, 3 l, 1 v in de derde l van de haak en 2 v in de ster-lus, eindig met 1 hv in de l van het begin van de toer. Knip de draad af en zet vast.

TIP: Om de ster wat steviger te maken, kunt u de ster dopen in suikerwater of bronwater met bubbels en dan te drogen hangen.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS Extra 0-585.