DROPS / 99 / 13

Tenerife by DROPS Design

DROPS Gehaakte sjaal van ”Cotton Viscose”.

Afmetingen: ca 220 cm breed x 80 cm hoog
Materialen: DROPS Cotton Viscose van Garnstudio
400 gr nr. 05, rood

DROPS Haaknld 4mm – of de haaknld die u nodig heeft om 1 vierkantje van de volgende afmetingen te kunnen maken: 20 cm breed x 16 cm hoog.

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden:

pattern type: omslagdoek, technique: kantpatroon,

Tips & Hulp

Onze patronen bevaten allemaal instructievideo's, die u kunt ondersteunen om uw project snel af te maken!

U vindt ze hier!

U kunt ook stap-voor-stap instructies vinden voor de meest algemene brei- en haaktechnieken in de DROPS Lessen!

Motief: zie de teltekeningen M.1 en M.2. M.2 is een vergroting van 1 vierkantje in M.1.

Tips Meten: Gezien het gewicht van het garen, dient u alle metingen te verrichten terwijl u het werk omhoog houdt. Anders wordt de sjaal te lang.

Sjaal: Haak volgens de teltekening M.1. NB: Stk worden om de l-boogjes gehaakt. Meerder aan de zijkanten zoals beschreven totdat er 9 hele vierkanten in de breedte gehaakt zijn. De sjaal heeft dan een hoogte van ca 80 cm en een breedte van ca 220 cm.

Telpatroon

= l (losse)
= v (vaste)
= stk (stokje)
= driedubbel stk

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS 99-13.