DROPS / 99 / 13

Tenerife by DROPS Design

DROPS Gehaakte sjaal van ”Cotton Viscose”.

Afmetingen: ca 220 cm breed x 80 cm hoog
Materialen: DROPS Cotton Viscose van Garnstudio
400 gr nr. 05, rood

DROPS Haaknld 4mm – of de haaknld die u nodig heeft om 1 vierkantje van de volgende afmetingen te kunnen maken: 20 cm breed x 16 cm hoog.

Weet u niet zeker welke maat u moet kiezen? Dan is het misschien zinvol om te weten dat het model in de afbeelding ongeveer 170 cm is en maat S of M heeft. Wanneer u een trui, vest, jurk of vergelijkbaar kledingstuk maakt, dan kunt u onderaan het patroon een schema vinden met de afmetingen van het uiteindelijke kledingstuk (in cm).

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: kantpatroon, omslagdoek,

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

Motief: zie de teltekeningen M.1 en M.2. M.2 is een vergroting van 1 vierkantje in M.1.

Tips Meten: Gezien het gewicht van het garen, dient u alle metingen te verrichten terwijl u het werk omhoog houdt. Anders wordt de sjaal te lang.

Sjaal: Haak volgens de teltekening M.1. NB: Stk worden om de l-boogjes gehaakt. Meerder aan de zijkanten zoals beschreven totdat er 9 hele vierkanten in de breedte gehaakt zijn. De sjaal heeft dan een hoogte van ca 80 cm en een breedte van ca 220 cm.

Telpatroon

= l (losse)
= v (vaste)
= stk (stokje)
= driedubbel stk

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS 99-13.