DROPS Merino Extra Fine

Superwash behandeld extra fijne merinowol

 • Product image yarn MerinoExtraFine
 • Product image yarn MerinoExtraFine
 • Product image yarn MerinoExtraFine
 • Product image yarn MerinoExtraFine
 • Product image yarn MerinoExtraFine
 • Product image yarn MerinoExtraFine
 • Product image yarn MerinoExtraFine

Samenstelling: 100% wol
Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK / worsted
Gewicht/looplengte: 50 g = ca 105 m
Aanbevolen naalddikte: 4 mm
Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden
Fijne was 40ºC / Gebruik nooit wasverzachter / Plat laten drogen

DROPS Merino Extra Fine wordt gesponnen van 100% extra fijne merinowol vezels en is een warm en superzacht garen, wat vriendelijk voor de huid is en daarom ideaal voor kledingstukken voor baby's en kinderen.

Het garen wordt gesponnen van vezels van dieren met een vrije uitloop en vrij van mulesing, uit Zuid America en is Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd.

Kledingstukken die van dit garen zijn gemaakt zijn zeer comfortabel en hebben een geweldige textuur. DROPS Merino Extra Fine is gesponnen van meerdere dunne draden, geeft mooie, gelijkmatige steken, resulterend in kledingstukken die extra elastisch zijn. Deze speciale constructie maakt het belangrijk dat u de juiste stekenverhouding aanhoudt voor uw project, werk eerder wat strakker dan te los.

Ideaal voor patronen met textuur, zoals kabels en gerstekorrel, superwash behandeld, wat inhoudt dat u het in de wasmachine kunt wassen en geschikt is voor dagelijks gebruik; maar let er wel op dat u bij het wassen van het kledingstuk de instructies volgt onder "Meer informatie".

Made in EU

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0110), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Garen type
Deals vanaf
DROPS MERINO EXTRA FINE UNI COLOUR
3.70 EUR
3.30 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
WollyWonka
Webstore
3.30 EUR
50g
Bestel
Atelier Miete Confiete
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel
Better Yarn Store
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel
Bizzy Lizzy
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel
Nanilaine
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

DROPS MERINO EXTRA FINE MIX
3.70 EUR
3.30 EUR

Verkooppunten die dit garen online verkopen

Klik op de Bestelbutton zodat u doorgestuurd wordt naar de website van het DROPS verkooppunt om uw bestelling te plaatsen.

Winkel naam Online prijs
WollyWonka
Webstore
3.30 EUR
50g
Bestel
Atelier Miete Confiete
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel
Better Yarn Store
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel
Bizzy Lizzy
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel
Nanilaine
Webstore
3.70 EUR
50g
Bestel

Kijk hier of je locale verkooppunt het in voorraad heeft

45 Kleuren in DROPS Merino Extra Fine

naturel
uni colour 01
lichtgrijs mix
mix 05
grijs mix
mix 04
antraciet mix
mix 03
donkerbruin
uni colour 09
chocolade
uni colour 49
bruin
mix 06
lichtbruin
mix 07
lichtbeige
mix 08
lichtgeel
uni colour 24
mosterd
uni colour 30
bordeaux
uni colour 48
ceder
uni colour 42
blush
mix 45
woestijnroos
mix 46
uit het assortiment
roos
uni colour 33#
donkerroos
uni colour 32
rood
uni colour 11
donkerheide
uni colour 35
heide
uni colour 34
uit het assortiment
pink
uni colour 17#
roze
uni colour 25
poederroze
uni colour 40
licht roze
uni colour 16
amethist
uni colour 36
lila
uni colour 22
edel paars
uni colour 44
marineblauw
uni colour 27
donkerblauw
uni colour 20
denimblauw
uni colour 13
grijsblauw
uni colour 23
lichtgrijsblauw
uni colour 19
ijsblauw
uni colour 39
blauwe mist
uni colour 38
de noordzee
uni colour 28
turkoois
uni colour 29
zeeblauw
uni colour 43
lichtgrijs/groen
uni colour 15
donkergrijs/ groen
uni colour 37
saliegroen
mix 47
pistache
uni colour 26
bosgroen
uni colour 31
appelgroen
uni colour 18
olijfgroen
uni colour 41
zwart
uni colour 02
Wij maken u erop attent dat de kleuren zoals u ze ziet op het beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijke kleuren en dat kleuren licht kunnen variëren van verfbad tot verfbad

Vind patronen voor DROPS Merino Extra Fine

Meer informatie over dit garen

Hoe verzorg ik dit garen?

yarn wash

Fijne was 40ºC / Gebruik nooit wasverzachter / Plat laten drogen

DROPS Merino Extra Fine is een garen dat behandeld is met Superwash, wat betekent dat u het in de wasmaschine kunt wassen met een programma voor fijne was. Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal aanvullende tips de heel erg belangrijk zijn aangaande de verzorging van dit garen:

 • Volg de wasinstructies op het label en de kleurenkaart van het garen.
 • Was merinowol op 40 graden / met een programma voor fijne was
 • Was apart, met veel water.
 • Gebruik een klein beetje wolwasmiddel (zonder enzymen en optische bleekmiddelen).
 • Gebruik NOOIT wasverzachter (de wolvezels worden dan te zacht, zodat ze uit elkaar kunnen vallen).
 • Zet NOOIT in de week!
 • Laat kledingstukken NOOIT nat in de wasmachine liggen voor een lange periode!
 • Hang NOOIT te drogen, maar laat in plaats daarvan het kledingstuk plat drogen op een ondergrond.

Wat betekent de symbolen?

Lees meer over het wassen van de garens

Wilt u het garen van dichter bij bekijken?

Bekijk het garen van dichtbij en bekijk hoe een gebreid proeflapje eruit ziet, in deze video:

Met welke andere garens kan ik deze combineren?

Veel van onze garens kunnen gecombineerd worden om een andere dichtheid, structuur of gevoel te creëren. Ter inspiratie vindt u hier een aantal combinatie ideeën

DROPS Kid-Silk 29, vanille + DROPS Merino Extra Fine 24, lichtgeel
DROPS Kid-Silk 18, appelgroen + DROPS Merino Extra Fine 26, pistache

Hulp nodig?

1) Welke type vezels bevatten de DROPS garens?

Garens kunnen worden gemaakt van vele soorten natuurlijke en synthetische vezels. DROPS heeft vooral garens gemaakt van wol, katoen, alpaca, linnen, mohair en zijde in het assortiment. Elke vezel heeft zijn eigen kwaliteiten en ze worden vaak gecombineerd om voordeel te hebben van de beste eigenschappen van alle kwaliteiten samen. Grove vezels heeft het voordeel dat het sterker is en slijtvast is en fijnere vezels bieden meer zachtheid en comfort. Hieronder volgt beknopte informatie over de voornaamste vezels die wij gebruiken:

Alpaca:
Alpaca is een natuurlijke vezel afkomstig van de alpaca en heeft een soortgelijke structuur als die van schapenwol. De vezel is zo zacht omdat hij een kleine diameter heeft, net als bij merinoswol. Alpaca is zacht, duurzaam, luxe en zijdeachtig. Garen van alpacavezels vilt en pilt niet zo snel en kan licht of zwaar zijn afhankelijk van hoe het gesponnen is. Hoewel het op schapenwol lijkt, is het warmer, prikt het niet en bevat het geen lanoline (wolvet) zodat alpaca van nature hypoallergeen is. Alpaca’s komen voor in 22 natuurlijke kleuren en met meer dan 300 tinten, van diep blauw tot bruinzwart en bruin en van wit en zilver tot roze-grijs.

Mohair:
Deze vezel is afkomstig van angorageiten en wordt beschouwd als een luxe vezel. Garen van mohair is net zo warm als wol, maar veel lichter; het is duurzaam, laat zich gemakkelijk verven en vilt niet snel. Mohairvezels glazen zacht door de manier waarop ze het licht weerkaatsen. Hoewel mohair een harde vezel is, wordt het meestal gesponnen tot een luchtig garen, zodat kledingstukken kan mohair luchtig en prachtig zijn.

Wol:
Wolvezels komen van de vacht van een schaap en wol is een relatief grove vezel. Twee in het oog springende eigenschappen van wol zijn het feit dat wol warmte vasthoud en dat wol kan vilten – dit komt door de schubben op het oppervlak van de vezels. Afhankelijk van het schapenras kan wol er zeer verschillend uitzien.
Wol van het merinosschaap wordt beschouwd als de fijnste wol, die zacht en krullend is. Alle merinoswol in DROPS garens komt uit Zuid Amerika en de schapen zijn niet blootgesteld aan mulesing.
Pure nieuwe wol is wol die direct gemaakt wordt van de schapenvacht en niet van gerecyclede wol uit kleding. Machinewasbare wol is wol die chemisch behandeld is zodat de buitenste laag van de vezel zo min mogelijk pluist, zodat de wol in de wasmachine gewassen kan worden op een wolwasprogramma (zie Superwash).

Zijde:
Zijde is een fijne en lange vezel die geproduceerd wordt uit de poppen van de motvlinder van zijderupsen. Hoewel de zijderups gecultiveerd is, wordt wilde of tussahzijde geproduceerd uit de poppen van de ongecultiveerde zijderupsen. De zijdevezel is een van de allersterkste natuurlijke vezels en geweldig om breigarens van te maken. Zijde laat zich ook erg goed mengen met andere vezels en vooral met wol. Zijde laat zich ook goed verven met natuurlijke verfstoffen.

Plantaardige vezels:
Er zijn allerlei plantaardige vezels die gewonnen worden uit de celwand van planten. Van alle varianten worden katoen en linnen het vaakst gebruikt voor breigarens.

Katoen
is de vezel die rond de kernen van de katoenplant wordt aangetroffen en het bestaat bijna volledig uit cellulose. Katoen is meestal wit van kleur, maar er zijn ook groene en bruine varianten. De katoenvezel wordt meestal tot (dun) garen gesponnen en er wordt zacht en ademende textiel van gemaakt dat zeer geschikt is voor zomerkleding en accessoires. Het is minder sterk dan zijde of linnen, maar sterker dan wol.

Gemerceriseerde katoen
is katoen die een speciale behandeling heeft ondergaan. Deze behandeling geeft katoen een prachtige glans zodat dit katoen een chiquere uitstaling heeft dan gewone katoen. Het is ook sterker, laat zich gemakkelijker verven en is beter bestand tegen meeldauw. Het is ook meer vormvast dan ‘reguliere’ katoen.

Linnen
is een vezel die gewonnen wordt uit de stelen van de vlasplant en hij is sterker dan de meeste andere vezels. De linnenvezel is relatief zacht, recht en glanzend en wordt steeds mooier als hij ouder wordt. Linnen is nog comfortabeler dan katoen bij hoge temperaturen omdat het vocht goed opneemt en snel weer droogt.

Andere materialen die gebruikt worden in onze garens zijn o.a. synthetische vezels zoals acryl, viscose en polyamide (nylon) en polyester. Deze vezels worden meestal gebruikt om extra sterkte te geven aan het garen (zoals ons sokkengaren DROPS Fabel) of een speciaal soort structuur (zoals ons "blown yarn", DROPS Air).

naar boven

2) Wat is polyamide?

De polyamidevezel, meer bekend onder de naam nylon, is heel sterk, duurzaam, licht en gemakkelijk in onderhoud (kan gewassen en gedroogd worden in de machine) en elastisch, zodat hij perfect combineert met andere vezels voor het maken van duurzame garens, zoals sokkengaren.

Vergeleken met polyester, is polyamide zachter en flexibeler, maar het neemt ook meer water op en droogt langzamer.

naar boven

3) Welke informatie vind ik op de garenwikkels van DROPS?

Alle DROPS garenwikkels bevatten informatie over de vezels die het garen bevat (wol, katoen, etc.), het gewicht in grammen en de lengte in meters en yards, wasvoorschriften en wassymbolen (deze worden hier uitgelegd), het kleurnummer, het verfbadnummer en de garengroep waartoe het garen behoort.

naar boven

4) Wat zijn de DROPS garencategorieën?

Alle DROPS garens zijn ingedeeld in een groep die de dikte aangeeft (A tot en met F). Garens in dezelfde groep hebben (bijna) dezelfde stekenverhouding en kunnen onderling gewisseld worden in de patronen; de looplengte kan wel variëren, dus als u een ander garen kiest, reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

naar boven

5) Kan ik ook een ander garen gebruiken dan er wordt vermeld in het patroon?

Ja, dat is mogelijk, zolang het garen dezelfde stekenverhouding heeft. Brei daarom altijd een proeflapje en controleer dat u hetzelfde aantal steken in de breedte en naalden in de hoogte heeft als aangegeven staat in het patroon.

Denk erom dat verschillende garen verschillende eigenschappen hebben en het kledingstuk een andere structuur en uitstraling kunnen geven. De looplengte kan ook verschillen, dus reken dan altijd uit hoeveel meters u nodig hebt om te zien hoeveel bollen u moet aanschaffen.

lees hiermeer over hoe u de hoeveelheid van een alternatief garen berekent - en hoe u 1 draad van een garen vervangt door 2 of meer draden van een ander garen, .

naar boven

6) Wat betekent het dat een garen “Superwash” behandeld is?

Superwash wol is een wolproduct dat behandeld is zodat het machinewasbaar is. Veel mensen werken liever niet met wol omdat het kan krimpen bij het wassen (dit kunt u ook expres doen, dan vilt u de wol) en superwash wol kunt u gebruiken zonder deze zorgen. (Lees hier meer (Engelstalig))

naar boven

7) Wat betekent: “Oeko-Tex® gecertificeerd”?

De Oeko-Tex® Standard 100 is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 90 in reactie op de vraag van het publiek naar textiel zonder gezondheidsrisico’s. De Oeko-Tex® Standard 100 is een uniforme en wereldwijde testmethode en certificering voor textielgrondstoffen, halffabricaten en eindproducten. De test op verboden middelen omvat middelen die verboden zijn bij wet en op chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid en andere zaken die de gezondheid kunnen schaden.

Voor meer informatie, ga naar www.oeko- tex.com

naar boven

8) Waar worden de DROPS garens geproduceerd?

U kunt lezen waar de DROPS garens zijn geproduceerd op elke kleurenkaart en op onze prijslijsten.

naar boven

9) Waarom zijn jullie garens zo goedkoop?

Als het grootste merk in breigarens en patronen van Noord-Europa hebben we de unieke kans om te werken met de beste ruwe materialen en zo kunnen we besparingen maken die u ten goede komen. Daarom kunt u DROPS garens gemiddeld 20-30% goedkoper kopen dan vergelijkbare producten!

naar boven

10) Hoe accuraat zijn de kleuren op de website?

Als we afbeeldingen selecteren voor de kleurenkaarten, doen we ons uiterste beste om de kleur zo goed mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de afbeeldingen op uw computerscherm volledig correct zijn. Elke monitor geeft kleuren anders weer; sommige kleuren zullen donkerder lijken dan in het echt of juist lichter en sommige kleuren zullen meer verzadigd lijken op bepaalde beeldschermen. Als u de ervaring heeft dat de kleuren in het echt vaak afwijken van die op uw beeldscherm, dan kunt u de instellingen van uw monitor aanpassen.

naar boven

11) Wat is micron? Wat betekent super fijn / extra fijn?

De dikte van garenvezels wordt in micron uitgedrukt (een duizendste van een millimeter). Super fijne alpaca wol is 26-28 micron. Fijne merinowol is minder dan 21,5 micron en extra fijne merinowol is minder dan 19,5 micron. Hoe minder micron des te zachter en fijner de kwaliteit zal zijn, hoe meer micron, hoe slijtvaster de kwaliteit zal zijn.

De reden dat het aantal micron in garenvezels belangrijk zijn, is omdat het garen uiteindelijk iets anders gaat worden en hoe delicaat of grof een garen is bepaalt voor een deel waarvoor we het gebruiken. Dat is de reden waarom we de zachtste garens (zoals DROPS Baby Merino) aanraden voor babykleding, of waarom we een meer korrelig, slijtvaster garen zoals DROPS Snow, voor zitmatjes en sloffen gebruiken.

naar boven

12) Waarom zijn de kleuren van mijn bollen of print verschillend?

De reden waarom twee bollen van hetzelfde garen er verschillend uit kunnen zien kan zijn 1) dat beide bollen van een verschillend kleurbad zijn; 2) dat de bollen met een andere techniek geverfd zijn, "magic print" genaamd (wat bijvoorbeeld toegepast wordt bij DROPS Delight), wat zorgt voor unieke patronen en zachte kleurovergangen voor elke bol, waar wat tevens inhoudt dat er binnen een verfbad lichtere en donkere variaties kunnen zijn. Dit is geen fout of defect, maar hoort bij het karakter van het garen.

naar boven

13) Mijn winkel heeft niet de kleur die ik wil hebben, wat kan ik doen?

Als uw DROPS winkel de kleur, die u graag wilt hebben, niet heeft, probeer dan contact op te nemen met een DROPS Super Store (degenen met de gouden badges) - zij zorgen ervoor om de kleur die graag wilt te regelen, zelfs als ze het zelf niet op voorraad hebben. Hier vindt u een lijst van alle DROPS winkels.

naar boven

14) Waar kan ik een specifiek verbad van een kleur vinden?

Neem altijd eerst contact op met uw DROPS winkel. Als zij niet het verbad hebben dat u wilt, raden we aan om andere breisters en haaksters te vragen in de DROPS Workshop op Facebook of Ravelry, deze hebben misschien het juiste verfbad en willen dit wellicht afstaan.

naar boven

15) Waarom pluist mijn garen?

Garen pluist omdat het niet genoeg in elkaar gedraaid is om alle vezels samen te houden. Alle garens hebben uitstekende vezels (van de productie) die naar buiten kunnen komen als een lint of door schuren, in verschillende gradaties afhankelijk van hoe het garen gesponnen is. Geborstelde garens (garens die "hariger" zijn) zoals DROPS Melody, hebben meer van deze losse vezels dan andere garens, en gaan daardoor makkelijker pluizen. Het pluizen is tevens afhankelijk van wat eronder gedragen wordt en of dit aan de vezels trekt. Het is daarom niet mogelijk om te garanderen dat het garen niet pluist.

Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste resultaat krijgt als u met garens werkt die hariger zijn:

 • Als het kledingstuk klaar is (voordat u het wast) schudt u het flink uit, zodat de vezels eruit komen. LET OP: gebruik GEEN lint of roller, borstel of andere methode welke aan de garens trekt.
 • Doe het kledingstuk in een plastic tas en leg het in de vriezer - de temperatuur zorgt ervoor dat de vezels minder aan elkaar vast gaan zitten, en uitstekende vezels makkelijker los komen. Laat een paar uur in de vriezer liggen, voordat u het eruit haalt en opnieuw uitschudt.
 • Was het kledingstuk volgens de instructies op het label. Kledingstukken die met harigere garens zijn gemaakt, moeten meestal uitgeschud worden als ze droog zijn na het wassen, zodat de haren omhoog gaan staan en uitstekende vezels eruit kunnen komen.

naar boven

Opmerkingen / Vragen (333)

country flag Christine Besnard wrote:

I'm Australian. I've been buying Drops Merino ExtraFine from WoolWarehouse. I really love this yarn & have quite a lot of it. I've already knitted 7 baby cardigans with it (I'm sofiecat on Ravelry) However, a question: I'm disappointed in 2 of the colours. All that I've bought so far have been Uni colours, except 2 colours that were "mix"(Lt. Beige & Sage Green) Those 2 cardigans feel sort of hard to the touch, the stitches feel scratchy stiff, unlike uni colours softness. Disappointed

24.01.2022 - 05:44:

country flag Andrea Kalužová wrote:

Dobrý den, máte prosím k dispozici vzorník přízí DROPS Merino Extra fine v .PDF verzi ? Děkuji S pozdravem Andrea Kalužová

20.01.2022 - 16:18:

DROPS Design answered:

Milá Andreo, vzorník kterékoli naší příze si můžete v .pdf stáhnout přímo ze stránek: pod hlavním popisem zvolené příze klikněte na tlačítko "Vytisknout" a poté zvolte "Uložit jako .pdf". Hezký den! Hana

22.01.2022 kl. 21:15:

country flag Julia wrote:

Which kid-silk colour would be the best match for merino extra fine amenthyst (36)?

19.01.2022 - 21:27:

DROPS Design answered:

Dear Julia, for any assistance choosing the best matching colour, please contact your DROPS store, they will assist you even per mail or telephone. Happy knitting!

20.01.2022 kl. 10:01:

country flag Ludmila Krsková wrote:

Prosím, chci se zeptat, jaké množství této příze bych potřebovala na upletení dámské čepice brioche vzorem při obvodu hlavy 55 cm a jaké množství na šálu šíře 20-25 cm a délky 1,5 -2 m. Děkuji za informaci. Ludmila Krsková

17.01.2022 - 15:54:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Ludmilo! Na čepici budete potřebovat cca 100 g základní barvy a 50 g doplňkové. Pro inspiraci se můžete podívat např. na tento baret . Na šálu bude spotřeba cca 200 g základní barvy a 150 g té doplňkové. Hodně zdaru! Hana

17.01.2022 kl. 16:38:

country flag Marilyn Clair wrote:

Is Drops Merino Extra Fine 8-ply?

16.01.2022 - 21:26:

DROPS Design answered:

Dear Marilyn, yes, it's 8-ply.

17.01.2022 kl. 00:29:

country flag GERTRUDE CORNELIS wrote:

Ik wil graag een slip over breien met 1 of 2 kabels. Maat XL of L dacht aan DROPS Merino Extra Fine .Heeft u een voorstel. Dank , Gertrude Cornelis

12.01.2022 - 15:35:

country flag MJ Pepper wrote:

For the size I am knitting the Jamie pattern, it says I need 750 g of Merino Extra Fine yarn. The yarn I am working with is the same weight as Merino Extra Fine. If Merino Extra Fine in my size calls for 750 g, at 115 yards… how do I calculate how many yards MY yarn will require? PLEASE HELP. Thank you for your time and attention to my query. Your friend, MJ

12.01.2022 - 00:31:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Pepper, 750 g Merino Extra Fine /50 g a ball = 15 balls x 115 yards each = 1725 yards in total. Happy knitting!

12.01.2022 kl. 07:55:

country flag Lena Balder wrote:

Hej igen. Skrev nog fel nr på färgbadet i det jag skrev nyss. Det ska vara 87056. Trycket var dåligt på den lapp jag läste på. Hälsningar Lena

11.01.2022 - 17:00:

DROPS Design answered:

Hei hei. Se vårt svar på ditt første spørsmål :) mvh DROPS Design

14.01.2022 kl. 09:50:

country flag Lena Balder wrote:

Hej! Jag har stickat ett par tröjor till barnbarnen i detta härlig garn. Nu håller jag på med den sista och garnet räcker inte. Jag har varit i kontakt med de jag handlade av o h de har inte färgbadet. Jag har färgbad 97056 av färg 34. Har ni färgen? Skiljer det sig mycket mellan färgbad? Det är slutet på ärmarna. Mvh Lena Balder

11.01.2022 - 16:57:

DROPS Design answered:

Hei Lena. Vi selger bare kilovis til butikker. Men ta kontakt med en annen butikk / en nettbutikk og hør om de har denne innfargingen. Du finner alle butikker under: Finn en butikk! Ellers så anbefaler jeg deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn og partinr. mvh DROPS design

14.01.2022 kl. 09:49:

country flag Nancy Leary wrote:

I am having trouble placing an order. Please advise.

05.01.2022 - 21:49:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Leary, you will find stores shipping to US here - choose your store and contact them if you have any question about your order. Happy knititng!

06.01.2022 kl. 08:15:

Hoe kan ik dit garen vervangen? Als u op zoek bent naar een vervanging van dit garen voor een ander DROPS garen, dan kunt u een ander garen gebruiken binnen dezelfde garengroep, of probeer onze garenvervanger!!

Heeft u een probleem met het bestelde DROPS garen? Als u garen besteld vanaf de kleurenkaart of de patronen op onze site dan koopt u niet rechtstreeks bij DROPS, maar van een van de honderden DROPS winkels over de hele wereld. Daarom is het van belang dat u contact opneemt met de DROPS winkel waar u het garen gekocht heeft, en dat u de garenlabels van alle bollen die u besteld heeft bewaard (want deze zijn uw garantie). TDe DROPSwinkel waar u contact mee opneemt zal u helpen om de klacht verder in te dienen, indien nodig. Hier vindt u een lijst met DROPS winkels.
Heeft u uw antwoord nog niet gevonden? Scroll dan naar beneden en laat een bericht achter, zodat een van onze experts kan proberen u te helpen. Dit wordt normaliter binnen 5 tot 10 werkdagen gedaan.

Stuur een opmerking over DROPS Merino Extra Fine

We would love to hear what you have to say about this yarn!

Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Van de #dropsfan gallery

Hat

Weronyk, Slovakia

First Winter

Marina, Germany

Sweet Booties

Marina, Germany

Zie meer