DROPS Extra / 0-509

Easter Baskets by DROPS Design

Gehaakte DROPS Paasmandje van ”Muskat” en ”Glitter”.

Materialen: DROPS Muskat
50 gr nr. 30, vanillegeel
Of:
50 gr nr. 05, lichtpaars
En gebruik: DROPS Glitter
2 klosjes nr. 01, goud

DROPS Haaknaald 3 mm – of de haaknld, die u nodig heeft voor en haaksteekverhouding van 22 v x 24 tr met 1 draad van beide kwaliteiten = 10 x 10 cm.

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden:

patroontype: mandjes, thema: decoratie, keuken, pasen,

Tips & Hulp

Onze patronen bevaten allemaal instructievideo's, die u kunt ondersteunen om uw project snel af te maken!

U vindt ze hier!

U kunt ook stap-voor-stap instructies vinden voor de meest algemene brei- en haaktechnieken in de DROPS Lessen!Paasmandje: Haak 2 l met haaknld 3 mm en 1 draad Muskat en 2 draden Glitter.
1e tr: Haak 8 v in de 1e l, en eindig met 1 hv in de 1e v van de tr.
2e tr: 1 l, 2 v in elke v, 1 hv in de eerste l van de tr = 16 v.
3e tr: 1 l, * 1 v in de eerste v en 2 v in de volgende v *, herhaal *-* en eindig met 1 hv in de eerste l van de tr = 24 v.
4e-9e tr: 1 l, 1 v in elke v en eindig met 1 hv in de eerste l van de tr.
10e tr: 1 l, * 2 l, 1 v overslaan, 1 v in de volgende v *, herhaal *-* en eindig met 1 hv in de eerste l van de tr = 12 l-boogjes.
11e tr: 1 l, haak vervolgens in elk l-boogje als volgt: 1 v, 1 stk en 1 v. Eindig met 1 hv in de eerste l van de tr. Knip de draad en hecht stevig af.

Hengsel: Haak 3 l (incl. 1 l om mee te keren) met haaknld 3 mm en 1 draad Muskat n 2 draden Glitter. Haak 1 v in de 2 l. Haak door met 1 v in elke v tot het hengsel een lengte van ca 11 cm heeft. Knip de draad af. Naai het hengsel vast aan weerskanten van het mandje op de binnenkant van een l-boogje.

Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS Extra 0-509.