Clue #4 - Dolgozzuk össze az elkészült darabokat!

Elkészítettük a darab elejét, hátát, és a két ujját, végre itt az ideje, hogy összeállítsuk a pulóverünket - ezt pedig a színe oldal felõl kell megcsinálnunk.

Keressük meg, alább, melyik méretet kötjük, és kövessük a leírást. Szuper egyszerû lesz! Mégis segítségre lenne szükség? Nézzük át a kulcs alján a listát az elérhetõ tutorialokról és videókról, vagy írhatunk is a szakértõknek.


PULÓVER GYERMEKEKNEK

ÖSSZEÁLLÍTÁS:
Varrjuk össze a vállvarrásokat a leláncolás mellett. Varrjuk össze az oldalvarrásokat a lustakötéses szélszem mellett Varrjuk be a két ujját a karöltõkbe és rögzítsük a szálakat.

Miután az összes darabot összevarrtuk, elkészítjük a nyakkivágás szegélyét.

NYAKKIVÁGÁS:
A SZO felõl szedjünk fel kb 46-66 szemet a nyakkivágás körül (az eleje közepén szemtartóra tett szemekkel együtt) a 4 mm vastag kéthegyû kötõtûkészletre vagy a rövidebb körkötõtûre. a piros színû fonallal (a szín). Kössünk 1 kört S szemekkel, miközben, UGYANAKKOR, egyenletesen elosztva szaporítunk annyi szemet, hogy a körben 56-60-64-72-72-76 szemünk legyen. Kössünk bordás mintával = 2 sima / 2 fordított, kb 3-3-3-3-4-4 cm-t, majd, lazán láncoljuk le a szemeket a sima szemeket simán, a fordítottakat fordítottan.


PULÓVER FELNÕTTEKNEK

Méret: S - M - L - XL - XXL - XXXL

ÖSSZEÁLLÍTÁS:
Varrjuk a két ujját az elejéhez és a hátához - varrjunk a lustakötéses 1 szélszem mellett. MEGJEGYZÉS: Ügyeljünk arra, hogy a varrás ne legyen túl szoros. Varrjuk össze az ujja alját és az oldalvarrást a szélszem mellett. Varrjuk össze az ujjak alatti nyílást, és rögzítsük a szálakat.

Miután az összes darabot összevarrtuk, elkészítjük a nyakkivágás szegélyét.

A NYAKKIVÁGÁS SZEGÉLYE:
A rövidebb, 4,5 mm vastag kötõtûvel, és a piros színû fonallal(az a szín), szedjünk fel a nyakkivágás körül, minden szemben q szemet (de a darabok oldalainál ne) = 76-80-84-88-92-96 szem. Kössünk 1 kört sima szemekkel (harisnyakötéssel), UGYANAKKOR, egyenletesen elosztva 4 szemet szaporítunk a körben = 80-84-88-92-96-100 szem. Kössünk bordásmintával (= 2 S / 2 F), 4 cm-ig. Láncoljuk le a szemeket, a S szemeket simán, a F szemeket fordítottan.Ügyeljünk arra, hogy a leláncolásunk ne legyen túl szoros.


Elkészültünk!

Most, hogy elkészültünk a pulóverre, jöhet a következõ kulcs, és a szarvasunk megkaphatja az acát végre!


Segítségre van szüksége?

Itt van egy lista arról milyen segítséget találhat a pulóverek hátának elkészítéséhez!

Megjegyzések (1)

Sarah wrote:

Hvordan syr man rib delen af for og bagstykke sammen?

04.12.2018 - 22:28

DROPS Design answered:

Hej Sarah, Se videoen nederst i opskriften "Hvordan man syr en usynlig søm". God fornøjelse!

05.12.2018 - 11:57

Hagyjon megjegyzést, vagy tegye fel kérdéseit ehhez a kulcshoz.

Az e-mail címét nem tesszük nyilvánossá. A kötelező mezőket *-al jelöltük.