DROPS Wish

ár:

2162Ft

/ 50 g

Összetétel: 50% Alpaka, 33% Pamut, 17% Gyapjú
Fonalcsoport: E (9 - 11 szem) / 14 ply / super bulky
Súly/hossz: 50 g = kb. 70 méter
Ajánlott tűméret: 9 mm
Kötéspróba: 10 x 10 cm = 10 szem x 14 sor
Kezelés: Kézi mosás legfeljebb 30°C-on / fektetve szárítsuk. / Nemezelhető

Made in: Peru / EU
Nyersanyag származási helye: Alpaka és gyapjú Dél-Amerikából, pamut Indiából

Ez a fonal rendelkezik Oeko-Tex ® igazolással (az igazolás száma 22.HPE.07484), Standard 100 Class II. az Hohenstein Institute. Ez azt jelenti, hogy bevizsgálák, és ártalmas vegyi anyagoktól teljesen mentesnek találták, és emberi felhasználásra teljesen biztonságos. A Class II azt jelenti, ogy a fonal megfelelő arra, hogy közvetlenül érintkezzez a bőrrel, akár olyan nagyobb felületeken is, mint a béúzok, felsk, matracok, stb.

Fonaltípus
Kezdő ár
DROPS Wish
natural
2162.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés
Anyafonja Fonalbolt
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Wish
uni colour
2162.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés
Anyafonja Fonalbolt
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

DROPS Wish
mix
2162.00 HUF
n/a

Stores selling this yarn online

Kattintson a Rendelés gombra, és egyenesen a DROPD kereskedő webboltjába irányítjuk, ahol leadhatja a rendelését.

Bolt neve Online ár
Nordfonal.hu
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés
Baba Erka Fonalkuckó
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés
Anyafonja Fonalbolt
Webstore
2162.00 HUF
50g
Rendelés

Ellenőrizze, hogy az Ön helyi üzlete tartja-e, itt

20 Színek DROPS Wish

törtfehér
natural 01
ködfehér
mix 02
kagylóhéj
mix 20
búza
uni colour 04
bézs
mix 05
szürkésbézs
mix 08
világos szürke
mix 03
középszürke
mix 07
curry
uni colour 12
Kivonva
paprikaszósz
uni colour 11
bordó
uni colour 10
mályva
uni colour 15
farmerkék
mix 09
tengerészkék
mix 16
tengerzöld
mix 14
erdőzöld
mix 17
lágy menta
mix 19
zsályazöld
mix 18
Kivonva
sötét olíva
mix 13
sötétszürke
mix 06

Termékadatok

Szépséges, vaskoks fújt fonal, baby alpaca, merino és pima pamut kombinációjából,- A DROPS Wish is puha, habos, és kicsit sem szúr.

Kényelmes, könnyű, levegős, pont, mint a DROPS Air,- a DROPS Snow-hoz hasonló vastagságával, a tökéletes választás divatos pulóverekhez, kényelmes kardigánokhoz, vastagabb kiegészítőkhöz, például sapkákhoz, nyakmelegítőkhöz és sálakhoz.

A termék fenntarthatóságáról itt olvashat többet.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bemutatott színek monitoronként eltérhetnek hasonlóképp, a színek festésenként is eltérhetnek.

How do I care for this yarn?

yarn wash

Kézi mosás legfeljebb 30°C-on / fektetve szárítsuk.

A symbólumok magyarázatát keresse a táblázatban

Tudjon meg többet a fonalak mosásáról.

How can I replace this yarn?

If you are looking to replace this yarn with another DROPS yarn, you can use another yarn within the same yarn group, or try our yarn converter!

What other yarns can I combine this one with?

Many of our yarns can be combined together to get a different tension, texture or feel. Here's a few combination ideas to inspire you.

DROPS Wish 18, sage green + DROPS Kid-Silk, sage green
DROPS Wish 05, bézs + DROPS Kid-Silk 20, világosbézs

Thinking about felting this yarn?

See how this yarn looks before and after felting:

Utána
Minta

Needles: 8.00 mm
Utána: 11 szem x 15 sor
Minta: 18 szem x 26 sor

Read more about felting here

Do you have a question about this yarn?

See a list of frequently asked questions (FAQ) about our yarns.

1) Milyen elemi szálakból készülnek a DROPS fonalak?

Fonalat sokféle természetes és szintetikusúton előállított elemi szálból készíthetünk. DROPS nagyrészben természetes alapanyagokból, gyapjú, pamut, alpaca, len és selyemszálakból készült fonalakat gyárt. Minden elemi száltípusnak megvannak a sajátos tulajdonságai, és gyakran keverjük is őket, hogy mindenből a legjobbat használjuk ki. A durvább fonalak előnye, hogy erősebbek, tartósabbak, a finomabb szálak pedig puhábbak és kényelmesebbek. Az alábbiakban olvashat a legyakrabban használt elemi szálainkról:

Alpaka:
Az alpaca szösz egy természetes elemi szál, amit az alpaca állatról gyűjtenek be, szerkezetében a báránygyapjúhoz hasonló. Puhaságát a szál kis keresztmetszetének köszönheti, amely a merinóhoz hasonló. Puha, ellenálló, elegáns, selymes természetes szál. Az alpaca szálból készült fonalak nemnemezelődnek, és nem bolyhosodnak könnyen, és a sodrástól függően lehetnek könnyű vagy nehéz súlyúak. Miközben hasonlít a gyapjúra, annál melegebb, nem szúr, nem tartalmaz lanolin, ezért hipoallergén. Az alpakák 22 természetes színben léteznek, 300 természetes árnyalatban, a valódi feketéktől a fekete/ barna / szürke árnyalatokon át a fehér, az ezüst és a rózsaszínes-szürkés árnyalatokig. p>

Mohair:
Ez az elemi szál az angórakecskékről származik, és luxus-alapanyagnak számít. A Mohair fonalak olyan melegek, mint a gyapjúból készültek, de sokkal könnyebbek, könnyen festhetőek, de nehezen nemezelődnek. A mohair szálaknak jellegzetes fénye van, ami attól a különleges módtól származik, ahogyan a szálak visszaverik a fényt. Annak ellenére, hogy elemi szélként keményebb, könnyű levegős fonalakat fonnak belőle, amelyekből könnyed, fényes, elegánsdarabok készülnek.

Gyapjú:
A bárány testéről származó gyapjú viszonylag durvább elemi szál. Két jellegzetes tulajdonsága, a hőtárolás, és a nemezelhetősége. A bárány fajtájától függően a gyapjú megjelenése változó lehet.
A merinói bárányról származó gyapjú a legfinomabb, puha, és finoman hullámos felületű. A DROPS minden merinói gyapjúból készült fonala Dél Amerikából származik olyan bárányoktól, amelyeknél nem alkalmazták a “mulesing” technikát..
A tiszta élő gyapjú közvetlenül az élő állatról levágott gyapjúból készül, és nincs benne korábban elkészült ruhadarabokból származó, újrafeldolgozott gyapjúszál. A géppel mosható gyapjúszálakról kémiai úton eltávolítják a mikroszkopikus méretű pikkelyeket, így azok nem tudnak egymásba kapaszkodni, nemezelődni, ezzel a gyapjú alkalmas less a gépben mosásra. (see Superwash).

Selyem:
A selyemszál a selyemhernyóként ismert molyféle gubójából készült letekert, folyamatos hosszú szál. Ugyan a selyemhernyót tenyésztik is, a Tussah-selyem a vadon élő selyemhernyók gubójából készül. A selyemszál az egyik legerősebb természetes szál, és csodás kötőfonal készíthető belőle. Remekül keverhető más fonalakkal, különösen a gyapjúval. A selyemfonalat természetes anyagokkal is nagyon szépen lehet festeni.

Növényi rostok:
Több növényi rost ismert, amit bizonyos növények vagy zöldségek sejtfalában találhatók. Ezek közül kettő a legismertebb, mint a legfontosabb kötő és más textil-alapanyag a pamut és a len.
Pamut a pamutnövény magját körülvevő elemi szálak, s majdnem tisztán cellulózból állnak. A pamut színe általában fehér, de létezik barna és zöld változat is. A pamutszálakat gyakran sodorják puha fonallá vagy cérnává, amiből puha, légáteresztő textíliákat készítenek, amelyek nyári ruhának, kiegészítőknek is alkalmasak. A fonal a selyemnél vagy a lenfonalnál gyengébb, de a gyapjúnál erősebb.
Mercerizált pamut az a pamut, amely átesett a mercerizálás folyamatán. Ez a folyamat a hagyományos pamutnál simább, fényesebb fonalat eredményez, ami a “sima” pamutnál erősebb, könnyebben festhető, ellenál a penésznek, és a bolyhosodásnak, továbbá kevésbé megy össze, és jobban tartja a formáját. br /> Len ezt az elemi szálat a len-növény szárából nyerik, erősebb és tartósabb bármelyik más elemi szálnál. A len-szál viszonylag puha, fényes, és a korral, a mosásokkal egyre puhább és szebb less. A len kényelmesebb viselet a pamutnál, jobban magába szívja a nedvességet és gyorsabban szárad.

A fonalainkban használt egyéb műszálak között olyanokat találhatunk, mint az akril, viszkóz, poliamid (nejlon) és a poliészter. Ezekkel a a szálakkal erősítjük a fonalainkat (például a DROPS Fabel zoknifonalunkat), vagy különleges szerkezetet kölcsönzünk nekik (például a fújt fonalunknak, a DROPS Air fonalnak).

2) Mi a poliamid?

A poliamid szál, közismert nevén a nejlon rendkívül erős, könnyű súlyú, könnyen kezelhető, rugalmas szál (mosógépben is mosható és szárítható), amely tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy más elemi szálakkal összekeverve tartós fonalakat, pl. zoknifonalakat készítsenek belőle.

A poliészterrel összehasonlítva a poliamid lágyabb, puhább, rugalmasabb szál, ugyanakkor jobban magába szívja a nedvességet és lassabban szárad.

3) Milyen információk találhatók a DROPS fonalak címkéjén?

Minden DROPS fonal címkéjén megtalálhatók az információk alapanyagokról (gyapjú, pamut, etc), a gombolyag súlya grammokban és unciákban, a fonal hossza méterben és yardban, a mosási, kezelési útmutatók és szimbólumok (részletesen itt), a szín száma, a festési szám és a fonalcsoportra vonatkozó adatok.

4) Mik azok a DROPS fonalcsoportok?

Minden DROPS fonalat a vastagsága alapján 6 fonalcsoport egyikébe soroltuk. (A-tól F-ig). Az azonos fonalcsoportba sorolt fonalak kötéspróbája hasonló, ezért a mintákban többé-kevésbé egymással behelyettesíthetőek, azonban az egyes típusok hossza eltérhez, ezért behelyettesítéskor minding ellenőrizzük a szükséges fonalmennyiséget!

5) Használhatok a mintában megadottól eltérő fonalat?

Igen, ha a fonal a mintában megadott kötés / horgoláspróbával köthető / horgolható. Mindig készítsünk kötéspróbát, és ellenőrizzük, hogy ugyanannyi szemünk van egymás mellett és ugyanannyi sorunk egymás fölött, mint ami a mintában szerepel.

Ne feledjük, hogy az eltérő fonalak megkötve is eltérő struktúrájúak lesznek, így a darabunk külseje is más lesz. A fonal hossza is eltérhet, így behelyettesítéskor újra kell számolnunk a szükséges fonalmennyiséget.

Többer olvashat többet arról, hogyan kell kiszámolnia a behelyettesítő fonal mennyiségét, és hogyan helyettesíthet 1 szál fonalat 2 másik, vékonyabbal. here.

6) Mit jelent ha egy fonal „Szupermosott”?

A szupermosott gyapjú egy különleges gyapjútermék, amit úgy kezeltek, hogy mosógépben mosható legyen. Sokan félnek a gyapjútól, mert könnyen összemegy a mosásban (bár ezt a tulajdonságot egyesek kihasználják, és szándékosan mossák kisebbre) a szupermosott gyapjú lehetővé teszik, hogy probléma nélkül használják ezeket a remek anyagokat.(Ezen az oldalon többet is olvashat erről.).

7) Mit jelent az, hogy “Oeko-Tex® bizonyítvánnyal rendelkezik?

Az Oeko-Tex® Standard 100 szabványt az 1990-es évek elején vezették be, mert a vásárlóközönség igényelte az olyan textíliákat, amelyek nem jelentenek egészségügyi veszélyt. Az Oeko-Tex® Standard 100 egy globálisan egységes tesztelési és igazolási rendszer a textiekhez és a nyersanyagokhoz, az alapanyagoktól és végtermékekig a termelés minden állomásán. Tartalmazza még, egészségügyi biztonsági szempontból a törvények által tiltott vagy szabályozott károsanyagok jelenlétét vizsgáló teszteket és a paramétereket.

Még több információt talál a következő oldalakon: www.oeko-tex.com

8) Hol gyártják a DROPS fonalait?

Arról, hogy l gyártják a DROPS fonalait, az egyes fonalak színkártyáinál és árlistájánál olvashat többet.

9) Miért olyan olcsók a fonalak?

Mint Észak-Európalegnagyobb kézi-kötőfonal és minta márkája, különleges lehetőségeink vannak arra, hogy a legjobb nyersanyagokkal dolgozzunk, és olyan módon spóroljunk, amelyek önöknek is hasznos. Ezért lehet a DROPS fonalakat a hasonló termékeknél 20-30%-kal olcsóbban megvenni.

10) Mennyire pontosak a weboldalon található színkártyák színei?

Amikor a színkártyákhoz készítjük a képeket, mindent megteszünk azért, hogy azok a lehető legpontosabban adják vissza a színeket. Sajnos, azonban nem tudjuk garantálni, hogyan jelennek meg ezek a képek az ön számítógépének monitorján. Minden monitor másképp adja vissza a színeket, némely szín a valóságnál sötétebben, mások bizonyos képernyőkön telítettebben jelenhetnek meg. Ha azt veszi észre, hogy sok szín tér el attól, amit a monitorján lát, akkor a monitorbeállításain kell változtatnia.

11) Mi az a micron? Mit jelent a superfine / extrafine megjelölés?

A fonalakhoz használt elemi szálak finomságát micronban mérik (a milliméter ezredrésze). A szuperfinom alpaca 26 – 28 micronos, a finom merinói gyapjú 21,5 micronnál vékonyabb, az extrafinom merinó 19,5 micronnál is vékonyabb. Minél kisebb a micron szám, a szálakból készült fonalunk anál finomabb, annál puhább lesz, minél magasabb a micronszám, annál tartósabb lesz a fonal minősége.

Azért fontos a micronszám, mert a fonal alapanyaga, az elemi szálak átalakulnak, (fonal, kötött anyag, szövet, stb. lesz belőlük), és a finomsága meghatározza, mire a legalkalmasabb felhasználni. Ezért ajánljuk, hogy a legfinomabb fonalat (mint pl a DROPS Baby Merino) pl babaruhákhoz használjuk, a vastagabb elemi szálbóől készült, durvább, de tartósabb fonalakat, pl. a DROPS Snow fonalát ülőpárnákhoz vagy lábbelikhez használjuk).

12) Miért térnek el a mintás fonalak gombolyagainak színei?

Ugyanazon színes fonal gombolyagainak a színe eltérő lehet mert 1) a két gombolyag más festésből származik, más a festési száma. 2) a fonalat az úgynevezett „varázsfestés” technikával festettük (a DROPS Delight fonalnál például ezt használjuk), ami egyedi mintázatot, folyamatos színátmenetet eredményez, ugyanakkor egy festésen belül is előfordulhatnak sötétebb vagy világosabb árnyalatok. Ez nem hiba, hanem a fonal jellegzetessége.

13) Mit tehetek, ha abban a boltban, ahol vásárolni szoktam, nem kapható az a szín, mait szeretnék?

Ha abban a DROPS üzletben nem kapható az a szín, amit szeretne, keressen egy DROPS Superstore (az aranypecséttel ellátott üzletek), ők beszerzik azokat a fonalakat is, amiket épp nem tartanak raktáron. A DROPS üzletek listáját keresse itt..

14) Hol találhatok egy bizonyos színt vagy festést?

Először mindig keresse meg azt a DROPS üzletet, ahol vásárolni szokott. Ha nincs náluk az adott szín / festés, kérdezze meg a többi kézimunkázót a FB DROPS Magyarul vagy a DROPS Workshop in Facebook csoportban, vagy Ravelry oldalon, ahol lehetnek olyanok, akik hajlandók megválniuk a készleteikben megbújó gombolyagoktól.

15) Miért szöszök, bolyhosodik a fonalam?

Egy fonal azért szöszöl / bolyhosodik, mert nincs benne elég sodrat, hogy minden elemi szálat összetartson. Minden fonalban van egy kis plusz elemi szál (a gyártásból adódóan), ami szöszölés, bolyhosodás formájában távozik, ennek mennyisége attól függ, hogyan fonták a fonalat. A „brushed” típusú fonalak (a „szöszösebb” fonalak), mint a DROPS Melody, a többi fonalnál többlaza szálat tartalmaznak, és ezért jobban is szöszölnek. A szöszölés attól is függ, hogy mit viselünk a darab alatt vagy fölött, belekapaszkodik-e az anyag a sálakba, kihúzza-e azokat. Ezért nem garantálható, hogy egy fonal egyáltalán ne szöszöljön

Az alábbiakban néhány tanács, ahhoz, hogyan kaphatja a legjobb eredményt a szőrösebb, szöszösebb fonalakat használva:

  • Amikor elkészült a darabbal, (mielőtt kimosnánk) alaposan rázzuk ki, hogy a laza szálak lepotyogjanak. MEGJEGYZÉS: NE HASZNÁLJUNK szösz-hengert, kefét, vagy olyasmit, ami beleakadhat a szálakba.
  • Tegyük a darabot egy nejlon zacskóba és a fagyasztóba, így a szálak kevésbé tapadnak egymáshoz, és a fölösleges szálak könnyebben kipotyognak. Hagyjuk néhány órára a fagyasztóban és rázzuk ki újra.
  • A fonal címkéjén található utasítások szerint, mossuk ki a darabot. A szöszölősebb fonalakkal készült darabokat mosás és száradás után alaposan ki kell ráznunk, hogy a szálak fellazuljanak, és a fölöslegesek kipotyogjanak.
Have a problem with the DROPS yarn you purchased? When you purchase yarn from the shade cards or patterns on our site, you are not buying directly from DROPS but from one of the hundreds of DROPS stores around the world. It is therefore important that you take contact with the DROPS store where you bought the yarn, and that you save the labels of all the skeins you purchased (they are your warranty). The DROPS store you contact will assist you and escalate the claim if necessary. Find a list of DROPS stores here.

Megjegyzések / Kérdések (86)

country flag Pascale wrote:

Bonjour Avez vous reçu la laine WISH coquillage qui devait être disponible la semaine passée? Merci pour votre réponse et bonne journée

06.02.2023 - 11:18:

DROPS Design answered:

Bonjour Pascale, elle est arrivée chez nous, demandez à votre magasin habituel quand il pourra vous la commander. Bon tricot!

06.02.2023 kl. 16:16:

country flag LIARD wrote:

Bonjour, Bonjour, Je voudrais connaitre la date à laquelle vous disposerez de : DROPS WISH 20 Coquillage J'ai une commande de pull femme T42 de ce coloris. Combien me faut il de pelotes (pull ras de cou et relativement près du corps) . Merci et bonne année !

03.01.2023 - 19:08:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Liard et bonne année également. Cette couleur est attendue courant 2ème semaine de l'année, autrement dit à partir du 9 janvier - votre magasin pourra alors en commander, comptez un délai supplémentaire pour la livraison. En fonction de la forme, du point utilisé, de la tension, etc... la quantité sera variable - retrouvez ici tous nos pulls tricotés avec une laine du groupe E (comme Wish), ils pourront ainsi vous inspirer, Bon tricot!

04.01.2023 kl. 09:34:

country flag Christina wrote:

Ich stricke momentan eine Stola in Ajour-Muster mit Wish-Wolle. Kann ich das Strickstück am Ende normal anfeuchten und spannen, oder verliert das Blow-Garn dadurch seinen dreidimensionalen Effekt?

09.12.2022 - 23:37:

DROPS Design answered:

Liebe Christina, solange daß Sie die Pflegehinweise richtig folgen (hier lesen Sie noch mehr), dann wird die Wolle schön bleiben. Gerne kann Ihnen Ihr DROPS Händler noch mehr damit - auch per Telefon oder per E-Mail- weiterhelfen. Viel Spaß beim stricken!

12.12.2022 kl. 10:50:

country flag Danuta Kwiatkowska wrote:

Dette er spørsmål til alle garntyper. Tilbyr dere å sende ekte trådprøver? Selvfølgelig mot betaling. Jeg bruker veldig mye Drops og elsker det, men vurdering av farger er en stor frustrasjon. Jeg har kalibrert skjerminnstillingene flere ganger, som følge av noen bomkjøp og returer, men da stemmer ikke mange andre av fargene igjen. Ender opp med å bestille 1 nøste av produktene bare for å vurdere fargen, og sitter igjen med garn jeg ikkje får bruk for.

30.09.2022 - 20:05:

DROPS Design answered:

Hei Danuta. Det gjør vi dessverre ikke. Anbefaler deg når du skal lete etter farger at du bruker vår søkemotor og skriver f.eks inn det garnet du ønsker å strikke og velger en bestemt farge under Filter. Du vil da få opp oppskrifter i den fargen og det garnet du ønsker, og kanskje du da ser fargen bedre enn på fargekart siden? mvh DROPS Design

09.10.2022 kl. 12:53:

country flag Rita wrote:

Questo filato rilascia pelucchi?

02.09.2022 - 15:21:

DROPS Design answered:

Buongiorno Rita, può chiedere direttamente al suo rivenditore DROPS di fiducia di mostrarle dei gomitoli di DROPS Wish. Buon lavoro!

06.09.2022 kl. 16:34:

country flag Linda wrote:

Can I order drop wish color # 10? What’s the price?

20.07.2022 - 04:50:

DROPS Design answered:

Dear Linda, yes - you can find the list of DROPS Stores shipping worldwide here. Happy knitting!

20.07.2022 kl. 08:10:

country flag Christina Hansen wrote:

Hej I har lanceret en ny farve i det flotte garn DROPS Wish. Det hedder: mix 20, 'muslingeskal'. Jeg har kontaktet Garnius.dk for at spørge, hvornår denne farve kommer på deres hjemmeside. De svarede, at muslingeskal nr 20 ikke er kommet på deres varelager endnu. Men de forventer, at det kommer snart. Er det muligt, at I kan oplyse mig om, hvornår jeg ca kan købe denne farve Drops Wish hos Garnius,dk? På forhånd tak. Venlig hilsen Christina Hansen, Danmark

11.07.2022 - 14:18:

DROPS Design answered:

Hej Christina Den finns på lager hos oss nu så det kommer an på när de bestiller den. Jag kan inte se att de har den i order nå. Jag ser att "Yarnliving" har den i order, så de har den nog snart på lager. Mvh DROPS Design

12.07.2022 kl. 10:45:

country flag Mona Bjørheim wrote:

Jeg lurer på om Wishgarn klør? Mvh Mona

03.07.2022 - 21:03:

DROPS Design answered:

Hei Mona. Vi mener det er kløfritt og er et deilig mykt blowgarn. Men noen er mer sensetiv enn andre, så er du en veldig sensitiv person anbefaler jeg deg å kjenne på garnet for å bedømme selv. mvh DROPS Design

04.07.2022 kl. 09:45:

country flag Emily wrote:

Is this yarn cruelty free? Specifically referring to animals but I would also like to know the conditions of workers if possible

29.05.2022 - 06:14:

DROPS Design answered:

Dear Emily, you can read more here. Happy knitting!

30.05.2022 kl. 08:44:

country flag Kaye wrote:

Hi do you send your wool to Australia? Also do you have the cost of the wool in Australian dollars $ Thank you have a great day

17.05.2022 - 03:44:

DROPS Design answered:

Dear Kaye, you will find the list of DROPS stores shipping worldwide here - visit their website and do not hesitate to contact them for any further information. Happy knitting!

17.05.2022 kl. 09:18:

country flag Kristine wrote:

Heisann! Ca. hva vil strikkefastheten bli (og anbefalt pinnestr!) på dette garnet med dobbel og trippel tråd? Takker på forhånd for svar!

09.05.2022 - 06:28:

DROPS Design answered:

Hei Kristine. Du må sjekke den oppskriften du skal strikke hvilken strikkefasthet og hvilken pinne str. det er anbefalt. Om du skal strikke med 2-tråder DROPS Wish kan du se på oppskrifter som er skrevet for DROPS Polaris. 2 tråder DROPS Wish har samme tykkelse som 1 tråd DROPS Polaris, da er den veiledende strikkefastheten 8 masker x 10 pinner på pinne 12 (10 x 10 cm). Med 3 tråder DROPS Wish, om du ser på oppskrift 163-7 er det anbefalt pinne 20 og en strikkefasthet på 5,5 masker pr. 5,5 cm (rillestrikk). mvh DROSP Design

09.05.2022 kl. 07:52:

country flag Ellen Pauline Landa wrote:

Hei, jeg er på jakt etter fire nøster Drops wish farge nr. 15 mauve i innfaring nr. N128222. Har dere det på lager?

05.04.2022 - 10:52:

DROPS Design answered:

Hej Ellen, nej desværre, men prøv at spørge i DROPS workshop på Facebook, her kan man ofte få hjælp :)

05.04.2022 kl. 11:30:

country flag Regine Von Eysmondt wrote:

Wieviel Knäuel von drops air bzw wish benötige ich ,wenn ich eine babydecke in Patentmuster stricken möchte?\r\nDanke für Ihre Mühen \r\nRegine von Eysmondt

20.03.2022 - 16:33:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Von Eysmondt, je nach der gewünschten Größe und Maschenprobe kann das unterschiedlich sein, am besten stricken Sie eine Maschenprobe, und so können Sie damit alles umrechnen. Gerne wird Ihnen Ihr DROPS Laden damit weiterhelfen - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

21.03.2022 kl. 15:41:

country flag MARTA wrote:

Buenas tardes: Me falta una madeja de lana Wish Uni Colour, color 12 Dyelot 7F5347. ¿Habría alguna manera de conseguir una? Muchas gracias y un saludo.

14.03.2022 - 17:52:

DROPS Design answered:

Hola Marta, puedes encontrar una lista de tiendas DROPS que envían a España en el siguiente enlace: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=19. Ponte en contacto con ellas para ver si disponen de este ovillo en esa tintada concreta.

20.03.2022 kl. 18:09:

country flag Valentina Espinoza wrote:

Hi there, I just have a quick question. Is there any way for me in Chile to get your yarns? I would love to be a customer. Thanks in advance!

10.03.2022 - 12:15:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Espinoza, sure, please find the list of DROPS stores shipping worldwide here. Happy knitting!

10.03.2022 kl. 18:41:

country flag Connie wrote:

Diese Wolle ergibt ein wunderbares Maschenbild, es hat viel Spass gemacht, diese Wolle\r\nzu verstricken. Aber leider zeigen sich schon nach kurzer Zeit ( 3-4x tragen ) diese\r\nungeliebten Knötchen. Ein Fusselrasierer ist zwar hilfreich, aber leider rasiert man damit auch \r\nden schönen Flausch ab. Schade...........

24.02.2022 - 22:50:

country flag Ines Schlotböller wrote:

Hallo, ist es möglich eine Garnprobe zu erhalten oder wie sieht es mit einer Rückgabe eines (natürlich unbenutzen) Garns aus? Ich möchte gerne einen Pullover stricken, aber die Wolle natürlich vorher einmal anfassen. Vielen Dank und mit freundlichen Grüßen Ines Schlotböller

09.02.2022 - 12:36:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Schlotböller, am besten wenden Sie sich bitte direkt an Ihrem DROPS Laden, beim klicken auf "bestellen" oben finden Sie die Liste von DROPS Händlern, die DROPS Wish im Sortiment haben. Viel Spaß beim stricken!

09.02.2022 kl. 16:21:

country flag Birgit wrote:

Hallo, ist das Wishgarn auch zertifiziert wie das Snow Garn? Und ist das Snowgarn aus Merinowolle? Ich möchte daraus Babymützen stricken und die dürfen ja auch auf keinen Fall kratzen. Liebe Grüße Birgit

31.01.2022 - 17:28:

DROPS Design answered:

Liebe Birgit, DROPS Wish hat nicht die Öko-Tex zertifierung, DROPS Snow hat sie aber. Sie können auch gerne 2 Fäden Garngruppe C als 1 Faden Garngruppe E benutzen - hier lesen Sie mehr. Viel Spaß beim stricken!

01.02.2022 kl. 09:40:

country flag Silvia Habner wrote:

195-21 Sira Hallo, ich möchte dieses Modell stricken mit dem Garn Wish. Wenn ich den Faden doppelt nehme (also EE =F) passt dann die Anleitung? Wieviel Garn benötige ich mit Wish in Größe XL? Nadel 15? Herzliche Grüße Silvia Habner

29.01.2022 - 13:30:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Habner, ja gerne können Sie dieses Modell mit 2 Fäden Wish / 1 Faden Polaris stricken - benutzen Sie den Garnumrechner um die neue Garnmenge in jeder Farbe kalkulieren zu lassen (2 Fäden Polaris hier wählen). Beachten Sie auch, daß Ihre Maschenprobe (7 Maschen x 8 Reihen mit 2 Fäden Wish = 10 x 10 cm) stimmen muss. Viel Spaß beim stricken!

31.01.2022 kl. 11:29:

country flag Luckq wrote:

Dobrý den, z příze Drops wish pletu šálu, je to velice příjemná vlna, bohužel, ale nemá příliš širokou barevnou nabídku. Prosím doporučíte mi jiný druh vlny podobných vlastností, tedy zhruba stejně silná, přírodní materiál, nekousavá... děkuji Fikarová

25.01.2022 - 16:41:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Lucko! Máte pravdu, že DROPS Wish je výjimečná příze :-) Druhou takovou v naší nabídce nenajdete. Můžete si ale obdobnou přízi "vytvořit": spojením několika vláken slabší příze dosáhnete stejné síly a objemnosti, navíc získáte velkou škálu možností při kombinaci odstínů - podrobněji viz naše Skupiny přízí - zde. Obzvlášť vhodná je v tomto případě příze DROPS Air (pletená/háčkovaná dvojitě, tj. dvěma vlákny současně). Hodně zdaru! Hana

26.01.2022 kl. 19:59:

country flag Ann wrote:

I would like to order some of the WISH yarn by DROPS. I live in the United States. How can I order from here ?? Thanks Ann

14.01.2022 - 20:24:

DROPS Design answered:

Dear Ann, you can check in the following link all the stores that ship to the USA: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=17&cid=17

16.01.2022 kl. 20:45:

country flag Allison Garrett wrote:

Can I purchase this yarn and have it shipped to the United States?

13.01.2022 - 03:29:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Garrett, sure, you will find the list of DROPS Stores shipping to the United States here. Happy knitting!

13.01.2022 kl. 09:14:

country flag Lynda Norton wrote:

Where can I buy Drops Wishes yarn in western Canada?

07.01.2022 - 02:01:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Norton, please find the list of DROPS Stores in / shipping to Canada here; contact Nordic-Yarn for all stores in Canada. Happy knitting!

07.01.2022 kl. 07:42:

country flag Marie Rosén Kopparmalms wrote:

Frågade om priset som var 29:- 2021 då jag frågade.. konstigt svar om det var det priset året ut?

04.01.2022 - 10:39:

country flag Bente Tøsti Rosenborg wrote:

Hei, jeg trenger ett nøste i Drops Wish, colour 08, dyelot N128426. Strikker Almond breeze, nydelig genser. Kan dere hjelpe meg med et ekstra nøste? Krise da jeg holder på med siste ermet.

02.01.2022 - 19:13:

Leave a comment to DROPS Wish

Örömmel hallanánk véleményét erről a fonalról.

Ha kérdést szeretne feltenni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki, így fegyorsíthatja a válaszadás folyamatát. Það verður að merkja við svæði merktri með *.