Johtolanka #4 - On aika yhdistää osat!

Olemme tehneet takakappaleen, etukappaleen ja hihat, ja nyt on vihdoinkin puseron viimeistelyvaiheen aika - ja tämä tehdään työn oikealta puolelta.

Etsi neulomasi koon ohje alta ja seuraa ohjetta - se on hyvin yksinkertainen! Tarvitsetko kuitenkin apua? Johtolangan alareunasta löydät listauksen apuvälineistä. Voit myös käyttää sivun alareunan kommenttikenttää ja jättää kysymyksen asiantuntijoillemme!


Lapsen pusero

VIIMEISTELY:
Ompele olkasaumat päätösreunan sisäpuolelta. Ompele sivusaumat 1 reunasilmukan päästä. Kiinnitä hihat paikoilleen ja päättele langanpäät.

Kun osat on ommeltu yhteen, on aika neuloa pääntien reunus.

PÄÄNTIEN REUNUS:
Poimi työn oikealta puolelta pääntien reunasta n. 46-66 silmukkaa (sisällyttäen apulangan silmukat edessä) lyhyelle pyöröpuikolle nro 4 ja punaisella (väri a) langalla. Neulo 1 kerros oikein ja lisää tasavälein silmukkaluku 56-60-64-72-72-76 silmukkaa. Neulo sitten 3-3-3-3-4-4 cm joustinneuletta (= 2 silmukkaa oikein / 2 silmukkaa nurin). Päätä silmukat löyhästi joustinneuletta neuloen.


Aikuisen pusero

Koko: S - M - L - XL - XXL - XXXL

VIIMEISTELY:
Kiinnitä hihat paikoilleen etukappaleeseen ja takakappaleeseen - ompele 1 ainaoikeinneulotun reunasilmukan päästä. HUOM! Ole tarkkana, että saumasta tulee tarpeeksi joustava! Ompele hiha- ja sivusaumat 1 reunasilmukan päästä. Ompele hihan alapuolella oleva aukko kiinni ja päättele langanpäät.

Kun osat on ommeltu yhteen, on aika neuloa pääntien reunus.

PÄÄNTIEN REUNUS:
Poimi työn oikealta puolelta jokaisesta silmukasta 1 silmukka (älä kuitenkaan poimi silmukoita kappaleiden sivujen reunasilmukoista) lyhyelle pyöröpuikolle nro 4,5 ja punaisella (väri a) langalla = 76-80-84-88-92-96 silmukkaa. Neulo 1 kerros oikein ja lisää tasavälein 4 silmukkaa = 80-84-88-92-96-100 silmukkaa. Neulo 4 cm joustinneuletta (2 silmukkaa oikein, 2 silmukkaa nurin). Päätä silmukat joustinneuletta neuloen ja ole tarkkana, että päätösreunasta tulee tarpeeksi joustava.


Valmis

Nyt, kun pusero on valmis, on aika siirtyä seuraavalle johtolangalle ja tehdä porollemme kasvot!


Tarvitsetko apua?

Tässä listaus apuvälineistä, joiden avulla pystyt viimeistelemään puseron!

Kommentit (1)

Sarah wrote:

Hvordan syr man rib delen af for og bagstykke sammen?

04.12.2018 - 22:28

DROPS Design answered:

Hej Sarah, Se videoen nederst i opskriften "Hvordan man syr en usynlig søm". God fornøjelse!

05.12.2018 - 11:57

Julkaise kommentti/kysymys tälle johtolangalle

Sähköpostiosoitteesi piilotetaan. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *