DROPS Extra / 0-520

DROPS Extra 0-520 by DROPS Design

Gehaakte DROPS sneeuwvlok van ”Cotton Viscose”.

Dit model heeft nog geen naam. Heeft u misschien een goede voorstel?

Materiaal: DROPS COTTON VISCOSE
50 gr kleur nr. 01, wit
Van 1 bol Cotton Viscose kunt u ongeveer 10 sneeuwvlokken haken.
------------------------------------------------------------
DROPS HAAKNLD 2.5 mm.
DROPS Parelmoerknoop nr. 541: 1 per sneeuwvlok.
Gordijnring met een diameter van ongeveer 3 cm: 1 per sneeuwvlok.

(Ga verder naar het patroon...)

Trefwoorden: decoratie, kerst,
We hebben honderden gratis Kerstpatronen. Bekijk ze hier!

Tips & Hulp

Bedankt dat u voor DROPS Design kiest!

We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze patronen makkelijk te volgen zijn.

Daarom heeft elk patroon een specifieke video met handleiding, welke u onderaan de pagina kunt vinden.

Tevens hebben we stap-voor-stap lessen om u te helpen met een aantal technieken die in het patronen gebruikt worden. U kunt ze hier vinden!

SNEEUWVLOK:
Haak 48 v met haaknld 2.5 mm en Cotton Viscose rond de gordijnring (pas het aantal v aan als de ring kleiner of groter is, maar zorg ervoor dat het aantal v deelbaar is door 3), en eindig met 1 hv in de eerste v van het begin van de toer.

TOER 1: 6 l, * sla 2 v over, 1 v in de volgende v, 5 l *, herhaal van *-*, en eindig met 5 l, sla de laatste 2 v over en haak 1 hv in de eerste l van het begin van de toer = 16 l-lussen.
TOER 2: Haak als volgt in iedere l-lus: 2 v, 3 l, 1 v in de eerste l (= 1 picot) en 2 v, eindig met 1 hv in de eerste v van het begin van de toer. Knip de draad niet af!

LUSJE:
Haak 30 l en zet ze vast met 1 hv aan het einde van TOER 2, knip de draad af en zet vast. Naai de knoop aan de binnenkant van de ring, net onder het lusje.Heeft u hulp nodig? Hier zijn een paar instructievideo's die kunnen helpen!

Voor verdere hulp met een patroon, kunt u ook contact opnemen met het verkooppunt waar u het garen heeft gekocht. Heeft u DROPS garens gekocht, dan kunt u ook rekenen op vakkundige hulp en weet u dat de winkel kennis heeft van DROPS patronen.

De patronen worden zorgvuldig gecontroleerd, maar wij nemen een voorbehoud in acht voor eventuele fouten. De patronen zijn vertaald vanuit het Noors en u kunt ook altijd het originele patroon bekijken voor afmetingen en berekeningen.

Denkt u een fout te hebben gevonden in het patroon? Laat dan een opmerking of vraag achter in ons Opmerkingen gedeelte bovenaan het patroon. Ga naar het origineel patroon DROPS Extra 0-520.