Clue #4 - Tijd om alles samen te brengen!

We hebben het achterpand, het voorpand en de mouwen, en nu is het eindelijk tijd om onze trui in elkaar te zetten - en dit wordt gedaan aan de goede kant.

Vind hieronder het patroon voor de maat die u breit, en volg de instructies – het is heel simpel! Toch nog hulp nodig? Kijk even in de bronnenlijst!


Kindertrui

AFWERKING:
Naai de schoudernaden samen aan de binnenkant van de afkantrand. Naai de zijnaden aan de binnenkant van de 1 kantsteek aan elke kant. Naai de mouwen in de trui en hecht de draden af.

Nadat we alle delen samengebreid hebben, breien we de halslijn.

HALSLIJN:
Neem aan de goede kant ongeveer 46 tot 66 steken op rondom de hals (inclusief de steken op de hulpdraad aan de voorkant) met een korte rondbreinaald 4 mm en rood (kleur a). Brei 1 naald recht terwijl u verdeeld op de naald meerdert naar 56-60-64-72-72-76 steken. Brei boordsteek in de rondte (= 2 recht / 2 averecht) voor ongeveer 3-3-3-3-4-4 cm. Kant dan losjes af met recht boven recht en averecht boven averecht.


Trui voor volwassenen

AFWERKING:
Naai de mouwen aan de voor- en achterpanden - naai aan de binnenkant van de 1 kantsteek in ribbelsteek. LET OP! Zorg ervoor dat de naad niet strak is! Naai de mouw- en zijnaden in een keer dicht, aan de binnenkant van de 1 kantsteek. Naai de gaatje onder de mouw samen en hecht de draad af.

Nadat we alle delen samengebreid hebben, breien we de halslijn.

HALS:
Neem aan de goede kant 1 steek op in elke steek (maar niet in de kantsteken aan de zijkanten van de delen) met korte rondbreinaald 4.5 mm en rood (kleur a) = 76-80-84-88-92-96 steken. Brei 1 naald recht terwijl u 4 steken verdeeld op de naald meerdert = 80-84-88-92-96-100 steken. Brei 4 cm. boordsteek (2 recht, 2 averecht). Kant af met recht boven recht en averecht boven averecht - zorg ervoor dat de afkantrand niet strak is.


Klaar

Laten we, nu we een hele trui hebben, verder gaan naar de volgende clue en ons rendier een gezicht geven!


Hulp nodig?

Hier is een lijst met bronnen om u te helpen met de afwerking van de truien!

Opmerkingen (1)

Sarah 04.12.2018 - 22:28:

Hvordan syr man rib delen af for og bagstykke sammen?

DROPS Design 05.12.2018 - 11:57:

Hej Sarah, Se videoen nederst i opskriften "Hvordan man syr en usynlig søm". God fornøjelse!

Laat een opmerking of vraag achter voor deze clue

Uw e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *