Wat is er nieuw?

Wilt u op de hoogte gebracht worden van bereichten over aanbiedingen of nieuwe patronen? Aanmelden voor onze maillijst!

Nieuwe Producten

Nieuwe kleuren

Heeft u alle nieuwe beschikbare kleuren in onze garens al gezien?

Geweldig nieuws! Er zijn veel nieuwe kleuren in de DROPS kleurenkaarten.

U vindt nieuwe kleuren om uit te kiezen in DROPS Baby Merino, DROPS Paris, DROPS Safran en DROPS Snow. Welke is uw favoriet?

Bekijk hier alle nieuwe kleuren

Geplaatst op

Nieuwe Producten

Veel nieuwe kleuren!

Heeft u al deze nieuwe aanvullingen op de kleurenkaarten gezien?

De afgelopen maanden waren erg druk voor de DROPS garens. We hebben veel nieuwe mooie, trendy kleuren toegevoegd aan DROPS Air, DROPS Alaska, DROPS Flora, DROPS Kid-Silk, DROPS Merino Extra Fine, DROPS Nepal, DROPS Nord, DROS Sky en DROPS Wish en we zijn er zeker van dat u ze mooi zult vinden.

Bekijk hier alle nieuwe kleuren

Geplaatst op

Nieuwe Producten

Tijd voor een aanbieding!

Ontvang 30% korting op DROPS Wish tot en met 21 mei!

Geweldig nieuws! 🥳 De nieuwste aanvulling op ons assortiment, DROPS Wish, heeft een introductieaanbieding - en dat betekent dat u vanaf vandaag, 30 april tot en met 21 mei dit product met 30% korting kunt bestellen.

Mis deze perfecte kans niet om dit prachtige garen te proberen! Meer informatie over het garen en de beschikbare kleuren vindt u bij de kleurenkaart.

Bekijk hier DROPS Wish

Geplaatst op

Nieuwe Producten

Veel nieuwe kleuren!

De kleurenkaart van DROPS ❤ You #7 is bijgewerkt...

Geweldig nieuws! DROPS ❤ You #7 heeft 19 nieuwe kleuren, in totaal 38, en veel van deze zijn reeds beschikbaar in uw favoriete DROPS winkels ❤

Al plannen aan het maken voor uw eerste project met deze nieuwe kleuren? Denk eraan om uw berichten te taggen met #dropslovesyou7, zodat we ze kunnen zien!

Bekijk hier alle kleuren

Geplaatst op

Nieuwe Producten

Kleurnieuws

Heeft u al deze mooie nieuwe kleuren al gezien?

Geweldig nieuws! Er zijn nieuwe kleuren toegevoegd aan de kleurenkaart voor DROPS Alpaca, DROPS Flora, DROPS Lima en DROPS Nord. Misschien wordt het tijd om een nieuwe favoriete kleur uit te zoeken?

Geplaatst op

Nieuwe Producten

Hier is DROPS Wish!

Super zacht in alpaca, wol en katoen

Maak kennis met DROPS Wish ✨ De meest recente aanvulling op ons assortiment is er eindelijk! Luchtig, zeer licht en superzacht. DROPS Wish is gemaakt van een combinatie van baby alpaca, merinowol en pima katoen, dus het kan niet beter 😉
Met een gevoel dat vergelijkbaar is met DROPS Air en een dikte vergelijkbaar met DROPS Snow, is DROPS Wish de perfecte keuze voor trendy slipovers, knusse sweaters en grof gebreide accessoires zoals mutsen, sjaals en nog veel meer!

Ontdek hier meer over DROPS Wish

Geplaatst op

RSS feed