Újdonságok

Szeretne értesítést kapni arról, ha új akcióról vagy mintákról írunk? Kérje hírleveleünket!

Szezonális tevékenységek

DROPS Karácsonyi közöskötés 2021

Csatlakozzon hozzánk, és kössünk közösen karácsonyi pulcsikat a család minden tagjának!

Legalább annyira szereti a Karácsonyi pulcsikat, mint mi? Akkor ideje, hogy elkezdjen dolgozni azokon a darabokon, amit ön és a családja az ünnepi időszakban hordani fognak. Miért ne csatlakozna ehhez a szórakoztató közöskötéshez, amikoris egy karácsonyi pulcsit kötünk közösen - ráadásul több, szebbnél szebb minta közül választhat!
A közöskötésről ITT olvashat többet.

Az alapanyagok listáját itt találja!

Posted on

Szezonális tevékenységek

Kedves húsvéti projektek

Szeretne szórakoztató húsvéti proketet kezdeni?

Frissítse fel otthonát kedves tavaszi darabokkal, amiket ingyenesen elérhető mintáink alapján elkészíthet!
Nálunk minden inspirációt megtalál ahhoz, hogy kötő- és horgolótűim elfoglaltak legyenek márciusban: zoknik, lábbelik, törlőkendők és edényfogók, ugyanakkor helyes játékok és díszek csempésznek vidámságot a tavaszi otthonba. A DROPS Húsvéti műhelyében többszáz ingyenesen elérhető húsvéti mintát, köztük 5 vadonatúj darabot találhat!
A DROPS Tavaszi Műhelyét keresse ITT!

Posted on

Szezonális tevékenységek

Maszkot fel!

Ki ünnepli a farsangot?

Ünnepelik a farsangot vagy a karnevált ott, ahol élnek? Ha igen, meséljenek nekünk róla! ✨Skandináviában a gyerekek az óvodában jelmezbe öltözve ünneplik a karnevált - ne hagyja ki ingyenesen elérhető mintáinkat, amiket azoknak az anyukáknak és apukáknak készítettünk, akik ötleteket keresnek. 😉
Az Inspirációt keresse itt

Posted on

Szezonális tevékenységek

Boldog Ünnepeket!

Ünnepi jókívánságainkat küldjük...

Pillanatokon belül itt a karácsony, és az újév, és a DROPS design-nál szeretnénk Önöknek Boldog Ünnepeket kívánni, nyugalmas ünnepi időszakot, szeretettel, jó ételekkel, és sok-sok fonallal, és kézimunkával. A Drops Adventi naptár utolsó ajtajai is kinyíltak, és a Karácsonyi Műhely 20201 év elejéig nyitva lesz.
A DROPS Karácsonyi Naptárt keresse ITT.

A DROPS Karácsonyi Műhelyt keresse ITT

Posted on

Szezonális tevékenységek

Boldog Ünnepeket!

Szeretetteljes Ünnepeket kívánunk, jó egészséget és sok időt a kézimunkázáshoz!

A DROPS Designtól mindannyian szeretnénk csodás ünnepeket kívánni, és azt, hogy a 2020-as évben bőséggel jusson egészség, siker, szeretet, és kézimunka.
Köszönjük, hogy a 2019-es évet velünk töltötték. Ne feledjék, hogy a DROPS Alpaca Partyja még egy hétig tart. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy 14 alpaka tartalmú fonalunkból és 6 különböző tűkészletünkből 30% árengedménnyel vásároljon.
Az akciókat keresse ITT

Posted on

Szezonális tevékenységek

Karácsonyi darabok az utolsó pillanatban

Nálunk megtalálja az ihletet a karácsonyi dekorációkhoz

A DROPS Karácsonyi Műhelye telis tele van karácsony ihlette mintákkal, benne egy sor olyannak, amit az utolsó pillanatban is elkészíthetünk. 🎄

Találhat ötleteket és mintákat karácsonyfa díszekhez, dekorációs darabokhoz, ajándékcsomagoláshoz, és még sok máshoz a DROPS karácsonyi műhelyében.
A Karácsonyi Műhelyt keresse itte

Posted on

RSS feed