Hogyan horgoljunk egyráhajtásos pálcákat (erp-kat)?

Itt elkészítettük a lsz-sort. Az egyráhajtásos pálcát (erp-t) a horgolótűtől a 3. szembe - vagy a mintában megadott szembe- kezdjük el horgolni. Nézze meg itt! 1. ábra Vegyük fel a szálat... (Olvasson tovább)

category: Horgolás leckék

Hogyan horgoljunk félpálcát (fp)?

Itt elkészítettük a lsz-sort. A félpálcát (fp-t) a horgolótűtől a 3. szembe - vagy a mintában megadott szembe- kezdjük el horgolni. Nézze... (Olvasson tovább)

category: Horgolás leckék

Hogyan horgoljunk rövidpálcát (rp)?

Amikor elkészítettünk egy láncszem-sort (lsz-sort), különböző típusú horgolt szemekkel folytathatjuk. Itt megmutatjuk, hogyan kell rövidpárcát... (Olvasson tovább)

category: Horgolás leckék

Hogyan kézítsünk láncszemgyűrűt, kúszószemmel?

Amikor már megtanultuk, hogyan horgoljunk lsz-sort, néha ezt a ls-sort körré kell zárnunk (lsz-gyűrűvé). Ezt egy kúszószemmel (ksz) tudjuk megcsinálni... (Olvasson tovább)

category: Horgolás leckék

Hogyan kezdjünk el horgolni?

Még soha nem horgolt? Ez nem gond. Kövesse az alábbi, könnyen követhető utasításokat, figyalje meg a képeket és máris jó úton... (Olvasson tovább)

category: Horgolás leckék

Hogyan horgoljuk a láncszem öltést?

Ha már megtanultuk, hogyan készítsük el az első csúszócsomót a horgolótűvel, már könnyű láncszemekkel (LSZ) folytatni. Nézze... (Olvasson tovább)

category: Horgolás leckék

Hogyan olvassuk a horgolás mintarajzait?

Egy horgolt diagram szimbólumokból áll. 1szimbólum / jel = 1 szem (vagy a szemek egy csoportja).- a szimbólum jelmagyarázata mondja el, milyen szemrõl van szó,... (Olvasson tovább)

category: Horgolás leckék