Hogyan kövessük a DROPS mintáit?

Az elsõ alkalommal dolgozik DROPS mintával, és nem érti mit kellene elõször csinálnia? Akkor olvassa el ezt a leckét, amiben megmutatjuk, hogyan kövesse... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!

Hogyan igazítsuk a diagramot egy darab közepére?

A diagram közepét (a nyíllal jelölt szemet) így illesztjük az eleje / háta vagy az ujja középvonalára. A intában azt olvassuk, hogy... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!

Hogyan szaporítsunk vagy fogyasszunk 1 szemet felváltva minden 3. és 4. sorban

Egyenletes,sima vonalat kapunk, ha felváltva szaporítunk minden 3. és 4. sorban, plédául raglánvonalak, V nyakkivágés kialakításánál.... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!

Hogyan számoljuk ki az egyenletesen elosztott szaporítások / fogyasztáso

Hogyan számoljuk ki, hol kell szaporítanunk / fogyasztanunk, amikor a mintában azt olvassuk „szaporítsunk / fogyasszunk egyenletesen elosztva”. Ezt a leckét,... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!

Hogyan mérjük meg a kötéspróbát

Fontos, hogy a mintában megadott kötéspróbát betartsuk. Így gondoskodhatunk arról, hogy az elkészült darab méretei az eredeti mintáéval... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!

Hogyan olvassuk a darabról készült sémarajzot?

Minden darabhoz, a mintaleírás alatt találhatunk egy sémarajzot. Ezen megtalálhatjuk a darab legfontosabb méreteit, minden méretben, ami a mintaleírásban... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!

Át lehet alakítani a körkötőtűre írt kötésmintákat

Számos DROPS mintát körkötőtűn kötünk. Ez a technika rendkívül népszerű több országban is Észak-Európában, az Egyesült Királyságban és Amerikában is, és rengeteg előnye van: nincsenek... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!

Hogyan kaphatok segítséget egy DROPS minta elkészítéséhez?

Minden egyes mintához tartozik egy megjegyzés ( Comments ) szakasz, ahova kérdéseket küldhet, és a saját nyelvén kap választ, és a többi... (Olvasson tovább)

category: Kezdjük el!