Hogyan kezdjünk el horgolni?

Hogyan kezdjünk el horgolni?

Még soha nem horgolt? Ez nem gond. Kövesse az alábbi, könnyen követhető utasításokat, figyalje meg a képeket és máris jó úton halad majd!

1. ábra A fonal rövidebbik felét tatsuk a hosszabbik szál alatt, hogy egy hurkot formáljon.

2. ábra Szúrjuk a horgolótűt fentről át a hurkon, vegyükfel a fonalat a horgolótűvel a hosszabb szálból, és húzzuk át a hurkon.

3. ábra A szem / hurok méretét a hosszabb szállal állíthatjuk. Most elkészítettük az első szemet.

4. ábra Tegyük a fonal akítv szálát (a hosszú szálat) a mutatóujjunkra, és a többi ujjunkkal tartsuk ott szorosan. Szúrjuk a horgolótűt a mutatóujjunkon levő fonal alá.

5. ábra Hajtsuk a fonalat a horg tűre, és húzzuk fel a szemet, csak az első szemen át, hogy a horgolótűn legyen.. Most egy szemünk lesz a horgolótűn.

Nézzük meg ezt a videót is.

Megjegyzések (3)

Herman 23.10.2020 - 11:28:

Hvorfor er det så synsyyykt vanskellliiiiiig?!?!?!?!?!? please send help

Coby 27.12.2016 - 13:26:

De steken verhouding voor een proeflapje. Ik kan het wel terugvinden voor breien, maar welke steek gebruik ik voor een proeflapje haken met jullie garen?

DROPS Design 30.12.2016 - 12:06:

Hoi Coby. Het staat in het patroon welke steekverhouding je moet aanhouden - ook de type steek gebruikt voor het proeflapje.

Yvonne Hordijk 07.04.2016 - 18:46:

Hallo! Ik ben een breister, die met de CAL-deken mee wil doen. Daarom heb ik de haakcursus opgezocht, omdat ik daar een hele serie instructievideo\\\'s dacht te vinden met allerlei technieken, om mijn haak-kennis op te halen. Ik meen dat jullie eerder op de site talloze instructievideo\\\'s hadden staan (ook voor breien, die heb ik nl. vaak geraadpleegd om nieuwe technieken te leren). Maar ik vind slechts deze drie \\\'lessen\\\'. Waar staat de rest?

Hagyjon megjegyzést vagy kérdést ehhez a leckéhez

Az e-mail címét nem tesszük nyilvánossá. A kötelező mezőket *-al jelöltük.