Hogyan horgoljuk a láncszem öltést?

Hogyan horgoljuk a láncszem öltést?

Ha már megtanultuk, hogyan készítsük el az első csúszócsomót a horgolótűvel, már könnyű láncszemekkel (LSZ) folytatni. Nézze meg itt!

1. ábra:, tegyük a fonal akítv szálát (a hosszú szálat) bel mutatóujjunkra, és a többi ujjunkkaltartsukott szorosan. Szúrjuk a horgolótűt a mutatóujjunkon levő fonal alá.

2. ábra A horgolótűvel vegyük fel a fonalat, és húzzuk át a horgolótűn levő hurkon.

3. ábra A szem méretét a hosszú szálú fonal mozgatásával (húzásával) szabályozhatjuk.

4. ábra Folytassuk a fentiek szerint, amíg a megfelelő számú szemünk lesz a sorban. Több egymás melletti lsz-t lsz-sor-nak hívunk.

Amikor a szemeket számoljuk, a horgolótűn levő hurkot nem számoljuk bele. Ha a leírásban azt lvassuk, ?Kezdjük a horgolótűtől számolt 2. lsz-nél? Számoljuk a szemeket a horg tűn levő hurok utáni első szemtől a sor végéig minden szemet.

Nézzük meg ezt a videót is.

Megjegyzések (2)

Dracon wrote:

Bsr madame on monsieur je suis débutant je fais très bien les chaînette pour monté problème ,quoi faire a ce moment et combien pour arrivé a monté pour faire crochet

07.04.2021 - 00:12:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Dracon, tout dépend de ce que vous devez faire - vous trouverez aussi ici toutes nos vidéos crochet, filtrez par catégorie ou mot-clé si besoin. Bin crochet!

07.04.2021 - 10:14:

Cristina wrote:

Excelentes explicaciones, y gracias por tener las dos formas de explicación, tutorial y escrita. Mil gracias.

24.06.2020 - 06:49:

Hagyjon megjegyzést vagy kérdést ehhez a leckéhez

Az e-mail címét nem tesszük nyilvánossá. A kötelező mezőket *-al jelöltük.