Alaskan Cables by DROPS Design

Korte DROPS sokker med snoning i ”Alaska”.

Keywords: ribstrik, snoning, sokker
DROPS 125-15
DROPS design: Model nr X-358
--------------------------------------------------------
Størrelse: 35/37 - 38/40 - 41/43
Fodens længde: 22 - 24 - 27 cm.
Skaftets længde: 4 - 4 - 4 cm.
Materialer: DROPS ALASKA fra Garnstudio
100-100-100 gr f.nr 04, grå.

DROPS STRØMPEP nr 4,5 - eller det p.nr du skal bruge for at få 18 m x 23 p glatstrik på 10 x 10 cm.

-------------------------------------------------------

Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her

-------------------------------------------------------


100% Uld
fra 13.00 kr /50g
DROPS Alaska uni colour DROPS Alaska uni colour 13.00 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Alaska mix DROPS Alaska mix 13.00 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 26kr. Læs mere.

Instruktioner

MØNSTER:
Se diag M.1 (= 15 m) og M.2 (= 15 m).
Diag viser mønsteret set fra retsiden.
HÆLINDTAGNING (der strikkes i glatstrik):
1.p (= retsiden): Strik til der er 6-7-7 m tilbage, tag næste m løs af p, 1 r, løft den løse m over, vend arb.
2.p (= vrangen): Strik til der er 6-7-7 m tilbage, tag næste m løs af p, 1 vr, løft den løse m over, vend arb.
3.p (= retsiden): Strik til der er 5-6-6 m tilbage, tag næste m løs af p, 1 r, løft den løse m over, vend arb.
4.p (= vrangen): Strik til der er 5-6-6 m tilbage, tag næste m løs af p, 1 vr, løft den løse m over, vend arb.
Fortsæt indtagningen på samme måde ved at strikke til der er 1 m mindre tilbage før der tages 1 m løst af, til der er 9-11-11 m tilbage.
--------------------------------------------------------

SOKKER:
Arb strikkes rundt på Strømpep.
Slå 42-48-48 m op på Strømpep 4,5 med Alaska. Strik 2 omg ret, derefter 5 omg med Rib 3 r/3 vr. På næste omg strikkes der MØNSTER - se forkl over - således: Fortsæt med Rib 3 r/3 vr over de første 18-24-24 m, 6-6-6 m r, M.1 (= 15 m), 3-3-3 m r. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN! Fortsæt således til arb måler 4 cm i alle str. Nu beholdes de første 21-27-27 m på p til hæl og de sidste 21-21-21 m sættes på 1 tråd (= midt ovenpå foden). Strik Rib frem og tilbage over hæl-m i 5-5½-6 cm. OBS! På sidste p fra vrangen tages der ind i de forskellige str således: Str 35/37: Tag 1 m ind i første og sidste r-parti ved at strikke 2 m r sm. Str 38/40 og 41/43: Tag 1 m ind i hver af de 4 r-partier ved at strikke 2 m r sm. Alle str: = 19-23-23 m. Sæt 1 mærke i arb. Fortsæt med HÆLINDTAGNING – se forkl over! Efter hælindtagningen strikkes der 9-10-12 m op på hver side af hælen og de 21-21-21 m fra tråden sættes tilbage på p = 48-52-56 m. Sæt 1 mærketråd på hver side af de midterste 21-23-25 m ovenpå foden (= 3-4-5 m på hver side af M.1). Fortsæt i glatstrik og M.1 - SAMTIDIG tages der ind i hver side således: De 2 sidste m før første mærke ovenpå foden strikkes drejet r sm og de 2 første m efter sidste mærke ovenpå foden strikkes r sm. Gentag indtagningen på hver 2.omg totalt 6-7-7 gange = 36-38-42 m. Strik videre til arb måler 18-20-22 cm fra mærket på hælen – afpas så der afsluttes efter 1 hel rapport af M.1 (= ca 4-4-5 cm tilbage til hel længde). Sæt 1 mærketråd i hver side så der bliver 19-19-21 m under foden og 17-19-21 m ovenpå foden (= 1-2-3 m på hver side af M.1). Herfra starter indtagningen til tå. LÆS HELE NÆSTE AFSNIT FØR DET STRIKKES VIDERE:
(OBS! Der tages ind forskelligt på undersiden og oversiden af foden, men indtagningerne strikkes på samme omg). Tag ind til tå under foden således (indenfor mærketrådene): Strik de 2 m efter mærketråden drejet ret sm og de 2 m før mærketråden ret sm. Gentag indtagningen
på hver 2.omg totalt 4-4-4 gange, derefter på hver omg totalt 3-3-4 gange SAMTIDIG tages der ind til tå ovenpå foden således: Strik M.2 over M.1 (1-2-3 m på hver side af M.1 strikkes i glatstrik som før). Slut af med vr over de 3 sidste m af sidste omg i str 41/43 = 10-12-14 m tilbage på p. Klip tråden, træk den igennem de resterende m og sy godt fast.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 31.08.2010
Ny symbolforklaring til en af snoningerne, det er rettet på opskriften på nettet:
sæt 1 m på hj.p foran arb, strik 3 r, strik 1 m fra hj.p ret

Diagram

symbols = ret
symbols = vrang
symbols = sæt 3 m på hj.p bag arb, strik 1 r strik de 3 m fra hj.p ret
symbols = sæt 1 m på hj.p foran arb, strik 3 r, strik 1 m fra hj.p ret
symbols = 2 m r sm
symbols = tag 1 m løs af p, strik 1 r, løft den løse m over
symbols = tag 1 m løs af p, strik 2 m ret sm, løft den løse m over
symbols = 2 vr sm
diagram

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 125-15) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

signature-image signature

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

Vi har også skridt-for-skridt instruktioner til forskellige tekninkker som du finder her.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (137)

country flag Irene wrote:

Hej M2 över M1 hur stickar man har? Mvh Irene

29.01.2023 - 11:15

DROPS Design answered:

Hei Irene. Når du skal felle masker til tå oppå foten strikker du M.2 istedenfor M.1, se diagrammet for hvordan det skal felles. mvh DROPS Design

30.01.2023 kl. 14:30

country flag Bente wrote:

Ich stricke die Socken in Größe 41/43 und muss leider feststellen, dass 100 Gramm leider nicht ausreichen. Hier sollte die Anleitung korrigiert werden von 100 auf 150 Gramm.

16.12.2022 - 23:06

country flag Davena Turvey wrote:

Sorry, I can’t find how many balls of Alaska yarn to make one pair of these interesting slippers

15.12.2022 - 04:04

DROPS Design answered:

Hi Davena, You need 100 g, which is 2 balls of Drops Alaska yarn. Happy knitting!

15.12.2022 kl. 06:49

country flag Gaetane wrote:

Bonjour, concernant les diminutions du talon de ce modèle , quand vous dites : au dernier rang,sur l envers,diminuez ainsi : 1 maille dans la 1 Iere m.et la dernière section endroit en tricotant 2 m ens end ! Je saisi pas ! Est ce faire 2 m.ens end tout le rang ou quoi ? Svp merci 🙏

02.11.2022 - 12:37

DROPS Design answered:

Bonjour Gaetane, vous tricotez le talon en côtes 3 m end/3 m env; au dernier rang sur l'envers, tricotez les 3 premières mailles endroit sur l'envers ainsi: 1 m end, 2 m ens à l'end et tricotez les 3 dernières mailles endroit sur l'envers ainsi: 2 m ens à l'end, 1 m end (= on diminue 2m au total), tricotez les autres mailles comme avant, vous avez 19 mailles maintenant. Bon tricot!

02.11.2022 kl. 15:15

country flag Morten Skovgaard Jensen wrote:

Giv opskrifternes i en printer venlig version :) Gør alle glade og spare på vores ressourcer

28.09.2022 - 19:00

country flag Josephine wrote:

Strickt man die Fersenabnahme im Bündchenmuster weiter? Oder so, dass man von außen, wenn man auf die Ferse schaut, nur rechte Maschen sieht?

19.04.2022 - 23:17

DROPS Design answered:

Liebe Josephine, die Fersenabnahmen werden glatt rechts gestrickt. Viel Spaß beim stricken!

20.04.2022 kl. 07:13

country flag Theresia Claesson wrote:

Hej. Jag tycker att ni måste förenkla mönstret då det inte går att tyda. Jag har köpt garn och förstår inte mönstret inte de som sålde garnet till mig heller. Är så besviken då det är en fin socka. Jag hoppas jag kan få ett svar och hjälp med att tyda mönstret.

02.02.2022 - 18:26

DROPS Design answered:

Hej Theresia. Om du skriver vilken del av mönstret det är du har problem med, och vilken storlek du gör, så ska vi försöka hjälpa dig. Du börjar på skaftet och stickar 5 v resår. Sedan följer du beskrivningen och följer det tal som passar med din storlek (35/37= första talet osv). Mvh DROPS Design

04.02.2022 kl. 11:44

country flag Heidi wrote:

Schade das alles auf Englisch ist......

01.01.2022 - 09:36

country flag Wiebke wrote:

Hallo, ich bin da, wo ich 52 M. auf der Nadel habe und die 2 Markierungen setzen soll. Ich habe nicht verstanden, wo ich die Markierungen genau setzen soll. Kann mir da jemand helfen ? Vielen Dank :-).

29.12.2021 - 05:42

DROPS Design answered:

Liebe Wiebke, es waren 21 stillgelegten Maschen, die neuen Markierungen setzen Sie 1 Masche davor (vor der letzten aufgefassenen Maschen) und 1 Masche danach (= nach der ersten aufgefassenen Maschen auf der anderen Seite), so haben Sie 4 Maschen glatt rechts beidseitig von M.1 . Viel Spaß beim stricken!

03.01.2022 kl. 09:35

country flag Amanita wrote:

Love all the free patterns. so great to have this online library. silly me read the pattern like a book, left to right..glt a very irish dance-y sort of corset-lace pattern, was wondering why frogging it now and looking forwards to my correctly followed pair of slipper socks. thanks for all the free possibilities, also really inspiring.

24.09.2021 - 22:37

Kommentere opskrift DROPS 125-15

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.