DROPS Cotton Merino

Et superwash-behandlet garn for alle sæsoner!

fra:

22kr

per 50 g

Indhold: 50% Uld, 50% Bomuld
Garngruppe: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 110 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Vaskeanvisning: Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Made in: EU
Oprindelse af råvarer: Uld fra Sydamerika, bomuld fra Tyrkiet

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0016), Standard 100, Klasse I fra INNOVATEXT TEXTILE ENGINEERING AND TESTING, HUNGARY. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri for skadelige stoffer og er trygt at bruge. Klasse I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Garntype
Deals fra
DROPS Cotton Merino
uni colour
32.00 DKK
22.00 DKK

Butikker som sælger dette garn online

Klik på Bestil knappen, så kommer du direkte ind på DROPS forhandlerens egen webshop, hvor du kan bestille.

Butiksnavn Pris
Garnius.dk
Webstore
22.00 DKK
50g
Bestil
Håndlavet Sorgenfri
Brædstrup
22.00 DKK
50g
Bestil
Svinninge Garn
Webstore
22.50 DKK
50g
Bestil
Justonemorerow.dk
Webstore
22.50 DKK
50g
Bestil
Strikkenyheder.dk
Silkeborg
24.25 DKK
50g
Bestil
MARISTA Garn & Strikkebutik
Varde
25.00 DKK
50g
Bestil
YarnLiving
Webstore
25.95 DKK
50g
Bestil
Strikkeriet
ALLERØD
27.00 DKK
50g
Bestil
Naturlic
Vejle
28.00 DKK
50g
Bestil
Knit By Buur
Karrebæksminde
28.00 DKK
50g
Bestil
Smykkesten og Fritid
Frederiksværk
30.00 DKK
50g
Bestil
Centrum Garn
Kalundborg
32.00 DKK
50g
Bestil
Enghoff Garn
Fårevejle
32.00 DKK
50g
Bestil
Netgarn
Århus C
32.00 DKK
50g
Bestil
Nicoline
København N
32.00 DKK
50g
Bestil
Rito
Webstore
32.00 DKK
50g
Bestil
Annettes-haandstrik
Odder
32.00 DKK
50g
Bestil
FabricRoad
Kolding
32.00 DKK
50g
Bestil
Fasters Garn
Silkeborg
32.00 DKK
50g
Bestil
Garn-Bixen
Haarby
32.00 DKK
50g
Bestil
Garnbixen
Holbæk
32.00 DKK
50g
Bestil
Garnshoppen
HADSUND
32.00 DKK
50g
Bestil
Handelshuset Silkeborg
Silkeborg
32.00 DKK
50g
Bestil
Hobbygarn.dk
Webstore
32.00 DKK
50g
Bestil
Knithouse.dk
Webstore
32.00 DKK
50g
Bestil
Little Village People
Tranekær
32.00 DKK
50g
Bestil
Medy & Håndarbejdshuset
Skive
32.00 DKK
50g
Bestil
Strikkegarn
Lunderskov
32.00 DKK
50g
Bestil
The Corner
Hjørring
32.00 DKK
50g
Bestil
Visholm
Webstore
32.00 DKK
50g
Bestil

Se om din lokale forhandler har det her .

23 Farver i DROPS Cotton Merino

natur
uni colour 01
pudder
uni colour 28
beige
uni colour 03
søsten
uni colour 20
udgår
mellemgrå
uni colour 18
grå
uni colour 19
vanillegul
uni colour 17
sennepsgul
uni colour 15
rust
uni colour 25
kirsebær rød
uni colour 06
støvet rosa
uni colour 05
vinrød
uni colour 07
udgår
syren
uni colour 04
lavendel
uni colour 23
udgår
isblå
uni colour 09
jeansblå
uni colour 16
marineblå
uni colour 08
stormblå
uni colour 26
søgrøn
uni colour 29
skovgrøn
uni colour 11
mørk grøn
uni colour 22
pistacie
uni colour 10
sort
uni colour 02

Produkt information

DROPS Cotton Merino er en kombination af ekstra fin merinould og langfibret bomuld. Vi har valgt at ikke karte merinoulden og bomulden sammen, hvilket fremhæver hver af fibrenes egenskaber på en bedre måde, samtidig som man får et større spil i farver og tekstur.
Ulden er Superwash-behandlet og meget blødt mod huden og egner sig dermed også godt til baby- og børnetøj.

Kvaliteten er produceret med en teknik hvor mange tynde tråde er spundet sammen. Det giver rundhed og fylde og gør at garnet egner sig specielt godt til snoninger, strukturmønstre og perlestrik. Denne specielle teknik gør det ekstra vigtigt at man behandler tøjet rigtigt: Sørg for at overholde strikkefastheden, strik eller hækl hellere for fast end for løst. Vask ikke tøjet for varmt, lad det aldrig ligge i blød og lad tøjet tørre liggende fladt.

Som alle vore merinogarner kommer merinoulden fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika.

Læs mere om vores produkters bæredygtighed her


Vi minder om at farverne du ser her kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Hvordan passer jeg på dette garn?

yarn wash

Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Hvad betyder symbolerne?

Læs mere om vask af garn

Hvordan kan jeg erstatte dette garn?

Hvis du vil erstatte dette garn med et andet DROPS garn, kan du vælge et fra samme garngruppe, eller prøve vores garn omregner!

Hvilke andre garner kan jeg kombinere med dette?

Mange af vore garner kan kombineres for at få en anden strikkefasthed, struktur, fornemmelse og udtryk. Her er nogle ideer til kombinationer som kan inspirere.

DROPS Kid-Silk 07, lys himmelblå + DROPS Cotton Merino 09, isblå

Har du spørgsmål om dette garn?

Se ofte stillede spørgsmål (FAQ) om vores garn.

1) Hvilke fibre bliver der brugt i DROPS garn?

Garn kan producers af mange naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsagelig garn fra uld, bomuld, alpaca, hør, mohair og silke. Hver fiber type har sine egenskaber og de bliver ofte blandet for at udnytte de bedste egenskaber fra hver og en. Grove garner har den fordel at de er stærkere og mere holdbare og finere fibre bliver bløde og komfortable. Her er lidt om de fibre vi hovedsagelig fører:

Alpaca:
Alpacauld er en naturlig fiber som kommer fra Alpacaen og den har en struktur som ligner fåreuld. Dens blødhed kommer fra den lille diameter af fiberen som ligner merinouldens. Det er en blød, slidstærk, luksuriøs og silkeagtig naturfiber. Garn lavet af Alpaca fibre er ikke let at filte og nopper ikke så let, den kan være let eller tung alt efter hvor hårdt den er spundet. Sammenligner man med fåreuld så er den varmere blødere og indeholder ingen lanolin hvilket gør den hypoallergen. Alpaca findes i 22 naturlige farver med mere end 300 nuancer fra blå-sort til brun-sort, brun, hvid, sølv, og grå.

Mohair:
Mohair kommer fra Angora geder og anses som en luksuriøs fiber. Mohair garn er varm som uld, men meget lettere, den er slidstærk og svær at filte. Mohair fibre har en karakteristisk glans skabt af den måde den reflekterer lyset på. Trods at det fra starten er en grov fiber er mohair normalt spundet til et meget blødt og let garn, hvilket resulterer I luftige og glansfulde modeller.

Uld:
Uldfibrene kommer fra fårene og er relativt grove fibre. To slående egenskaber er uldens modtagelighed overfor varme og dens evne til at filte, som kommer af overfladen af fibrene. Udseendet på ulden varierer afhængig af rase på fåret.
Uld fra Merino fåret anses som den fineste type uld, den er blød og pænt krøllet. Alt Merino uld i DROPS garnsortiment kommer fra Sydamerika og stammer fra får som ikke har været udsat for Mulesing.
Ren ny uld er lavet direkte af dyreuld og er ikke genbrugt fra eksisterende uldtøj. Uld som kan vaskes I vaskemaskine er kemisk behandlet for at reducere krøllerne på det yderste lag af fibrene, og er derfor egnet for maskinvask (Se Superwash).

Silk:
Silke er et fint og sammenhængende fiber lavet af tråde fra kokonen som silkelarven spinder. Mens silkelarven er dyrket, er vild- eller tussah silken hentet fra vildmarken. Silkefiber er et af de stærkeste naturlige fibre og bliver til et flot og rustikt garn. Det er fint at kombinere med andre fibre, specielt uld. Silke holder på varmen, absorberer fugt og er meget stærk og stabil når det er strikket, det hverken krymper eller vokser. Silken bliver meget smuk når den farves med naturlige farvestoffer.

Vegetabilske fibre:
Der findes flere varianter af vegetabilske fibre I cellevæggen på planter og grøntsager. Af alle varianter er der to som er kendt som de store strikke- eller tekstilfibre; bomuld og hør.
Bomuld er et blødt fiber som vokser rundt om frøene på bomuldsplanten og består af næsten ren cellulose. Bomuld er for det meste hvidt, men det findes også i grønne og brune varianter. Bomuldsfibre er ofte spundet i garn eller tråde som bruges til at lave et blødt, luftig tekstil som er godt egnet som sommertøj og tilbehør. Det er svagere end silke og hør, men mere slidstærk end uld.
Merceriseret bomuld er bomuld som har været igennem en merceriseret behandling. Behandlingen giver trådene mere glans og gør fibrene stærkere samtidig som de lettere tager imod farvestof og gør garnet mere slidstærk. Behandlingen gør også at tøjet lettere vil holde formen samtidig som det ikke vil krympe i samme udstrækning som almindelig bomuld kan gøre.
Hør er et fiber fra stilken af hørplanten, som er stærkere end noget andet fiber. Hørfiber er blødt og glansfuldt og bliver pænere med årene. Hør er mere komfortabelt at gå med I varmt vejr end bomuld, det er fordi den absorberer fugt bedre og tørrer hurtigere.

Andre materialer som bruges I vore garner, er syntetiske fibre som acryl, viscose, polyamid (nyon) og polyester. Disse fibre bruger vi mest for at tilføre slidstyrke i et garn (som feks vores strømpegarn DROPS Fabel) eller som et garn med en speciel konstruktion, som vores blow yarn DROPS Air, hvor nettet i polyamid holder fibrene på plads

2) Hvad er polyamid?

Polyamid fibre, bedre kendt som nylon, er meget slidstærk, let at holde (kan vaskes I maskine og tørres I tumbler) og elastisk, som gør den perfekt at blande med andre fibre når man producerer slidstærkt garn som for eksempel sokkegarn.

Sammenlignet med polyester er polyamid blødere og mere elastisk, men det absorberer også mere vand og tørrer lidt mere langsomt.

3) Hvilken information kan jeg finde på DROPS banderolerne?

Alle DROPS banderoler indeholder information om fiberindhold (uld, bomuld, osv), vægt I gram ounce, længde I meter og yards, vaskeanvisninger og symboler ( forklaret her ), farvenummer og partinummer og information om garngruppe.

4) Hvad betyder DROPS garngrupper?

Alle DROPS garner er delt ind i 6 forskellige grupper baseret på tykkelse og strikkefasthed (A til F). Garn I samme gruppe har samme strikkefasthed, og kan derfor bruges til samme opskrifter; men løbelængden i nøglet varierer, beregn derfor altid hvor mange meter du skal bruge til opskriften før du erstatter garnet.

5) Kan jeg bruge et andet garn end det som er brugt i opskriften?

Ja, så længe du kan bruge samme strikke-/hæklefasthed. Lav altid en prøve så du er sikker på at du får samme antal masker i bredden og i højden på 10 cm som vi skriver i opskriften.

Husk at forskellige garner giver forskellige strukturer, og det færdige resultat vil også se anderledes ud. Løbelængden i nøglet kan også være anderledes, så når du erstatter et garn, skal du altid regne garnforbruget ud for at kunne bestille det rigtige antal nøgler.

Du kan læse mere om hvordan du beregner garnforbruget til et garnalternativ - og hvordan du erstatter 1 tråd fra en garngruppe med 2 eller flere tråde fra andre garngrupper, her.

6) Hvad betyder det at et garn er ”Superwash”-behandlet?

Superwash uld er et specielt uldprodukt som er blevet behandlet på en måde så det kan vaskes I maskine. Mange er bange for at vaske uld i vaskemaskine da det let filter (derfor er der andre som gerne bruger uld når de vil at det skal filte) men med Superwash-behandlet uld kan man vaske tøjet i maskine uden at være bange for at det kryber eller filter. (Læs mere her).

7) Hvad betyder “Oeko-Tex® certificeret”?

Oeko-Tex® Standard 100 blev introduceret I begyndelsen af 1990-erne som et svar på efterspørgslen af tekstiler uden helbreds-risiko. Oeko-Tex® Standard 100 er en globalt test- og certificerings system for råmateriale, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Testen for skadelige stoffer omfatter stoffer som er forbudt eller reguleret ved lov, kemikalier som er kendt for at være skadelig for helbred og parameter som indgår som et forebyggende tiltag for at bevare helbredet.

For mere information gå til www.oeko-tex.com

8) Hvor er DROPS garn produceret?

Du kan læse mere om hvor alle DROPS garner er produceret på hvert enkelt farvekort og i vores prisliste.

9) Hvorfor er DROPS garn så billig?

Som Nord- Europas største mærke indenfor garn, håndstrik og design, har vi unikke muligheder til at arbejde med de absolut bedste råvarer, samt gøre besparelser som kommer dig til gode. Derfor kan du købe DROPS garn som er 20-30% billigere end lignende produkter på markedet!

10) Hvor nøjagtige er farverne I farvekortet på hjemmesiden?

Når vi laver billeder til farvekortet gør vi vort absolut bedste for at opnå højeste farvenøjagtighed. Desværre kan vi ikke garantere hvordan billederne vil se ud på din skærm. Hver enkel skærm viser farver forskelligt, nogle farver kan se mørkere ud end hvad de i virkeligheden er, og nogle farver kan være mere mættede på nogle skærme. Hvis du oplever at mange af garnfarverne ser anderledes ud på skærmen end de rent faktisk gør på nøglerne, kan du justere indstillingen på skærmen.

11) Hvad er micron? Hvad betyder super fine / extra fine?

Garnfibrenes finhed måles i micron (tusinder af millimeter). Super fine alpacauld er 26-28 micron. Fine merinould er mindre end 21,5 micron og extra fine merino er under 19,5 micron. Jo færre micron, jo blødere og mere delikat vil en kvalitet være, jo flere micron, jo grovere og mere slidstærk vil kvaliteten være.

Årsagen til, at micron i garnets fibre er vigtige, er at garnet let kan blive noget andet end hvad man regner med. Hvor fint og delikat eller hvor groft det er, afgør hvad vi bruger det til. Derfor anbefaler vi det blødeste garn (som DROPS Baby Merino) til babytøj, og et grovere garn (som DROPS Snow) som er mere slidstærkt til bla tøfler, siddeunderlag og interiør.

12) Hvorfor er farverne i mine nøgler med printfarver forskellige?

Anledningen til at to nøgler med printfarver fra samme indfarvning er forskellige kan være; 1) At nøglerne kommer fra forskellige farvepartier. 2) At nøglerne er blevet farvet med teknikken "magic print" (som feks DROPS Delight), hvilket betyder at der er forskellige mønstre og bløde farveovergange i hvert nøgle, det betyder også at der kan forekomme både lyse og mørke partier i samme indfarvning. Dette er ikke en fejl men en del af garnets egenskaber.

13) Min butik har ikke farven jeg ønsker, hvad gør jeg?

Hvis din DROPS forhandler ikke har den farve du ønsker, så prøv at tage kontakt med en DROPS Super Store (de butikker med guldroset ud for navnet i forhandlerlisten) - de fører alle farver i sortimentet, og hvis den skulle være udsolgt, så vil den være bestilt og på vej hjem. Se DROPS forhandlerliste her.

14) Hvor finder jeg en specifik indfarvning på et nøgle?

Prøv altid at tage kontakt med din DROPS forhandler først. Hvis de ikke har den indfarvning du skal bruge, så vil vi anbefale at du tager kontakt med andre strikkere og hæklere i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, hvor mange har forskellige indfarvninger i gemmerne og gerne hjælper hinanden, ved at sende til de som behøver.

15) Hvorfor fælder mit garn?

Garn fælder fordi det ikke er spundet nok for at holde fibrene sammen. Alt garn har overskud af fibre (fra produktionen) som vil fælde mere eller mindre, afhængig af hvordan garnet er spundet. Børstede garner (og "langhårede" garner) som feks DROPS Melody, har flere af disse løse fibre end andre garner og fælder derfor mere. Det kommer også an på hvad man har på over og under sit strikketøj, om det er noget tøj som trækker fibrene ud. Derfor vil det aldrig være muligt at garantere at et garn ikke vil fælde.

Nedenfor har vi nogle tips om hvordan man får det bedste resultat, når man arbejder med langhårede garner:

  • Når tøjet er færdigt (inden du vasker det) skal det rystes godt så overskudsfibre falder af. NB: Brug IKKE tøjrulle eller børste, det vil trække endnu flere fibre ud af garnet.
  • Læg tøjet i en plasticpose og put det i fryseren i nogle timer - temperaturen vil få fibrene til at glide fra hinanden og de løse fibre vil efterfølgende lettere kunne rystes af.
  • Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen. Tøj som er lavet i langhåret garn, skal normalt altid rystes efter vask, dels for at få fibrene til at rejse sig igen men også for at fjerne eventuelle løse fibre.
Har du et problem med et DROPS garn du har købt? Når du bestiller garn fra et farvekort eller fra en opskrift på vores hjemmeside, så handler du ikke direkte fra DROPS, men fra en af de mange DROPS butikker rundt omkring i landet. Det er derfor vigtigt at du gemmer banderolerne som sidder på nøglerne, de er din garanti, når du skal tage kontakt med den DROPS butik hvor du har købt garnet. DROPS butikken du tager kontakt med, hjælper dig med en eventuel reklamation og de tager den videre om nødvendigt. Se listen over DROPS butikker her.

Kommentarer / Spørgsmål (253)

country flag Irene wrote:

What does week 23 for shipping mean?

12.05.2023 - 15:57:

DROPS Design answered:

Dear Irene, if you read: Estimated delivery week 23, this means we are expecting this colour back in stock during 23rd week ( ie from 5th June) - then your store can order this colour again and will be able to have it in stock for you few weeks afterwards. Happy knitting!

12.05.2023 kl. 16:06:

country flag Isabelle DUFRAISSE wrote:

Bonjour Le fil coton merino n est il pas plus fin qu auparavant ? Je dois le tricoter en 3 1/2 , 4 avant

08.04.2023 - 10:21:

DROPS Design answered:

Bonjour, le fil a la même longueur qu'avant, il n'est pas plus fin. Mais il se peut que votre tension de tricot ait changé avec le temps et c'est pourquoi vous avez besoin d'une aiguille différente. Bon tricot!

09.04.2023 kl. 12:24:

country flag Radhika wrote:

Which is softer cotton merino or merino extra fine?

07.04.2023 - 09:07:

DROPS Design answered:

Dear Radhika, cotton merino will always be slightly rougher, since it has cotton apart from yarn. Merino extra fine is superwashed yarn, microfibre and acrylic, a mixture which has a softer sensation. So merino extra fine would be softer.

08.04.2023 kl. 19:51:

country flag Marta wrote:

Dzień dobry, czy włóczka cotton merino z partii produkcyjnej 36153 jest bezpieczna ? W jednym ze sklepów otrzymałam informację, że bardzo dużo partii cotton merino zostało wycofanych ze sprzedaży, ale nie wiem konkretnie o jakie numery chodziło. Pozdrawiam serdecznie, Marta

25.03.2023 - 10:19:

DROPS Design answered:

Witaj Marto, z tego co wiem ta włóczka miała być w bieżącej promocji, ale została wycofana. Nie sądzę, że chodzi tu o sprawy bezpieczeństwa. Radzę skontaktować się ze sklepem i poprosić o dodatkowe informacje. Pozdrawiam!

27.03.2023 kl. 14:06:

country flag Agnes wrote:

Thank you for your answer, Is it possible to buy the yarn from Uk and ship to France? Because I have check with France store they do not have the colour that I want.

15.03.2023 - 13:04:

DROPS Design answered:

Dear Agnes, sure, just contact the DROPS stores in UK to ask them if they ship to France. Happy knitting!

15.03.2023 kl. 16:08:

country flag Agnes wrote:

Hai! I would like to buy some of your yarn Group B cotton merino. I need your help to choose the good combination. My main colour is powder and contras colour is navy blue. Is it ok? And do you ship to Indonesia? Hope to hear from you soon. Regards, agnes

15.03.2023 - 06:12:

DROPS Design answered:

Dear Agnes, your DROPS store will help you to find the best combination matching your wishes - find the stores shipping worldwide (and their e-mail to contact them) here. Happy knitting!

15.03.2023 kl. 10:14:

country flag Bernadette wrote:

La couleur turquoise n° 24 existe-t-elle encore en Cotton Merino?

27.02.2023 - 12:26:

DROPS Design answered:

Bonjour Bernadette, cette couleur est épuisée, mais vous pouvez demander sur le DROPS Workshop si quelqu'un en a encore à vous dépanner. Bon tricot!

27.02.2023 kl. 16:16:

country flag Angelica wrote:

Hei, er garnet fargeekte? Jeg har kjøpt hvit og sort garn jeg vil bruke i et sjal, men plutselig tenkte jeg at den sorte fargen ville kanskje smitte over på den hvite under vask? Skal ikke all strikkegarn være fargeekte? Ellers kunne man jo ikke blandet farger sammen..

10.01.2023 - 14:55:

DROPS Design answered:

Hej Angelica, jo det skal den være. Dog kan der være overskudsfarve og det skal i så fald skylles ud til skyllevandet er helt klart. Og du skal ikke lade det sorte ligge ovenpå det hvide. Prøv at vaske en lille prøve først :)

12.01.2023 kl. 15:42:

country flag Max wrote:

I have been very disappointed with Drops Merino Cotton. I have never had any problem with any of the Drops Wool or Alpaca lines. I bought 25 balls of this to make a very large and long cardigan. Every ball had several rejoined breaks. Some balls had as many as 6 rejoined breaks. Sometimes the breaks weren't even joined so the wool thread might be intact but the cotton thread broken. This is a really frustrating issue when knitting when you keep having to undo rows on account of a sudden knot.

20.11.2022 - 11:52:

DROPS Design answered:

Dear Max, sorry to hear that, please contact your DROPS store with all details, including dyelot. Happy knitting!

21.11.2022 kl. 11:11:

country flag Anna wrote:

Thanks for the answer, but I will find a way around the possible colour difference, I wanted to know about the difference in ratio cotton/wool. In my case 48/52 and now 50/50. Could you please answer that too. Thanks!

06.11.2022 - 23:37:

DROPS Design answered:

Dear Anna, for any further individual assistance choosing the best yarn for your project, you are welcome to contact your yarn store, they will help you even per mail or telephone. Happy knitting!

07.11.2022 kl. 10:28:

country flag Anna wrote:

Hi, I’m currently knitting with Cotton Merino, # 3, bit I’m running short. I noticed that my stash is 52% wool and 48% cotton, while it’s 50/50 now. Can I still add the new version or will it show? Thanks.

05.11.2022 - 11:45:

DROPS Design answered:

Dear Anna, it's not recommended to mix different batches or lots of the same colour, since it may affect the final product and will most probably show. Happy knitting!

06.11.2022 kl. 23:15:

country flag Gabriele Reiter wrote:

Ich denke das wäre die richtige Wolle zu meinem Vorhaben. Österreich Mankerstr.27 3393 Zelking Gabriele Reiter

05.08.2022 - 22:42:

country flag Merete Spendrup wrote:

Hej igen, vet inte varför man aldrig får ett svar från er!kan man köpa garn privat från er?Hittar ingen där har den garn i rost färgat.\r\nOch hon där tar 27,- st har tyvärr imte så många färgar att välja på. DROPS Cotton Merino

03.08.2022 - 13:40:

country flag Spendrup wrote:

Hej, kommer den att utgå undrade eftersom på rea överallt.Ingen ide börja p ngt. om man inte kan köpa till mera garn.Kan man inte beställa från er?

30.07.2022 - 02:24:

DROPS Design answered:

Hej Spendrup, DROPS Cotton Merino skal IKKE udgå :) Der er generelt mycket rea just nu. Men våra butiker har på lager så det är bara att beställa :)

05.08.2022 kl. 15:25:

country flag Di wrote:

Please, please, please can you create a yarn that can be washed at 60 degrees centigrade. I now knit almost exclusively for the Special Baby Care Unit at the John Radcliffe hospital here in Oxford, UK. Every charity donation that's knitted or crocheted goes through their washing machines and dryers at 60 degrees. I love a lot of your patterns and yarn, but cannot use them because of the delicate nature of the yarns. I have my fingers and toes crossed. Thank you. Di :o)

07.07.2022 - 18:32:

country flag Rebekka wrote:

"Waschen Sie das Teil nicht zu warm, und es sollte sich nie völlig mit Wasser vollsaugen." Heißt das, dass waschen durch Einlegen hier ausscheidet und die Waschmaschine bevorzugt werden sollte?

28.06.2022 - 11:30:

DROPS Design answered:

Liebe Rebekka, also ja die Superwash Wollen können Sie einfach in der Waschmaschninen im Schonwaschgang und 40°C waschen - aber nie Weichspüler verwenden. Viel Spaß beim stricken!

29.06.2022 kl. 09:28:

country flag Rebekka wrote:

"Achten Sie darauf, mit der richtigen Maschenprobe zu arbeiten und wählen Sie lieber eine etwas festere Maschenprobe als eine lockere. " Was bedeutet das? Dass das Material dazu neigt, sich zu weiten und daher von Anfang an etwas enger gestrickt werden sollte? Oder das Gegenteil: dass es dazu neigt, beim Waschen einzugehen?

28.06.2022 - 11:28:

DROPS Design answered:

Liebe Rebekka, stricken Sie oder häkeln Sie Ihre Maschenprobe und waschen Sie und lassen Sie flach trocknen, so können Sie am besten die richtige Breite/Länge prüfen. Sollte die Maßen noch nicht stimmen, dann mit einer dünneren/grösseren Nadel/Häkelnadel wiederholen. Viel Spaß beim stricken!

29.06.2022 kl. 09:30:

country flag TS wrote:

Hallo, ich habe einen Pullover aus dem Garn gestrickt und wasche ihn immer mit Wollwaschmittel in der Waschmaschine. Allerdings haben sich nun durch das Tragen (vermutlich wegen des Baumwollanteils) Schmutzränder innen an den Ärmeln und am Halsausschnitt gebildet, die mit dem Wollwaschmittel nicht weggehen. Hab ihr eine Idee, wie ich den Pulli wieder sauberbekomme?

25.06.2022 - 12:45:

DROPS Design answered:

Liebe TS, am besten wenden Sie sich an Ihrem DROPS Laden, sicher gibt man Ihnen dort weitere Hilfe - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim stricken!

27.06.2022 kl. 09:26:

country flag Johanna Engen wrote:

You send med a list over shops in UK whp sell drops yarn?\r\nOh my god.\r\nI live i Norway. In Oslo.\r\nI wrote to you in norwegian .\r\nWhats wrong with you?\r\nAre you a robot?

06.05.2022 - 14:41:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Engen, if you live in Norway, then you will find the list of DROPS Stores there in English, here or in Norwegian, here. Happy knitting!

06.05.2022 kl. 16:14:

country flag Johanna Engen wrote:

Er det garnbutikker i Oslo som selger Cotton Merino?

04.05.2022 - 14:24:

DROPS Design answered:

Hej Johanna, Ja, klik på "bestil" på farvekortet, så får du en oversigt over alle de butikker som fører den aktuelle kvalitet :)

06.05.2022 kl. 14:34:

country flag Ruth Schäfer wrote:

Eignet sich das Garn auch, um einen Pullover im Halbpatent zu stricken?

05.04.2022 - 14:53:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Schäfer, wahrscheinlich, hier finden Sie Ideen mit einigen Maschen im Patentmuster. Am besten - wie immer - eine Maschenprobe stricken. Viel Spaß beim stricken!

05.04.2022 kl. 16:44:

country flag Anne Brit Warholm wrote:

Hei, Jeg mangler 3 nøster i farge 3 Beige, parti nr 32704. Har dere flere nøster fra samme parti på lager?

31.03.2022 - 12:14:

DROPS Design answered:

Hei Anne Brit Vi selger bare kilovis til butikker. Men ta kontakt med din butikk / en nettbutikk og hør om de har denne innfargingen. Ellers så anbefaler jeg deg å bruke diverse sosiale medier for håndarbeid (f.eks DROPS Workshop), der er det mange brukere som hjelper hverandre med etterlysning av garn og partinr. mvh DROPS design

04.04.2022 kl. 08:41:

country flag Kirsi Flinck wrote:

Hei! Miten Drops cotton merino käyttäytyy kastellessa/pestessä? Voiko neuletta venyttää tai kutistaa ja missä suunnassa? Tasoittaako kasteleminen kuviota samaan tapaan kuin 100% ?villalangoissa?

11.03.2022 - 06:25:

country flag Angela Michaelis wrote:

Habe die Farbe Sturmblau uns möchte gern wissen mit welchen Farben Sturmblau zu kombinieren ist

20.02.2022 - 23:32:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Michaelis, am besten wenden Sie sich an Ihrem DROPS Laden, dort wird man damit auch telefonisch oder per E-Mail helfen, die besten passenden Farben zu finden. Viel Spaß beim stricken!

21.02.2022 kl. 11:21:

country flag Christine Nuttens wrote:

Svp, le coton merino convient il pour tricoter oull islandais jacquard en rond? merci

08.02.2022 - 20:16:

Send en kommentar til DROPS Cotton Merino

Vi glæder os til at høre, hvad du har at sige om dette garn!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.