Vær med på DROPS-Along

Christmas KAL 2019

Julen nærmer sig med stormskridt, og det er på tide at komme i gang med børnenes julebluse! Hvad er bedre end at sammen med os, strikke denne herlige Nissebluse i DROPS Air – husk at du får 30% rabat på garnet året ud!

Men først, hvad er en KAL? En KAL eller Knit-Along er et “event” hvor vi strikker efter en opskrift sammen med andre kreative mennesker, får hjælp og deler inspiration og billeder undervejs i processen.

SVÆRHEDSGRAD
Er du usikker på dine kundskaber – det behøver du slet ikke tænke på! Det er let at følge denne opskrift, og hvert skridt i denne KAL, indeholder både video og billeder som hjælper dig på vej.

HVORNÅR STARTER VI?
Vi starter torsdag den 14. november!

Du kan dele dit projekt undervejs ved at bruge hashtaggen #DROPSChristmasKAL og #SleepySantaSweater på dine billeder, send billederne til #dropsfan gallery eller følg med på DROPS Workshop!

Ledetråde

Christmas 2018

Vær med på DROPS-Along og lad os strikke Julebluser sammen, strik til hele familien!

SVÆRHEDSGRAD
Denne opskrift er let at følge, men er du nybegynder og lidt usikker på dine færdigheder, så har vi lavet ledetråde hvor vi skridt for skridt eller maske for maske hjælper dig igennem denne Knit-Along med både billeder og videoer som passer til denne søde julebluse.

Har du aldrig strikket et projekt med flere farver? Så er denne perfekt at starte med!

START DATO
Vi begynder at strikke sammen torsdag den 1.november!

Del dit arbejde med os og alle andre ved at tagge dine billeder med følgende 2 hashtags: #DROPSChristmasKAL og #RedNoseJumper (hvis du laver voksenblusen) eller #RedNoseJumperKids (hvis du laver børneblusen). På den måde kan man ved at klikke på hashtaggen online eller ved at bruge søgeruden på DROPS Workshop finde andre som også strikker denne søde julebluse!

Ledetråde

Magic Summer

Vær med på forårets nye DROPS-Along, denne gang hækler vi et sjal sammen!

SVÆRHEDSGRAD
Som tidligere, vil vi kombinere forskellige hækleteknikker og masker - nogle er lette og andre er lidt mere avancerede. Er du nybegynder? Fortvivl ikke! Alle ledetråde indeholder billeder som viser række for række samt instruktionsvideoer.

START DATO
DROPS-Along'en starter 3.maj

Del gerne billeder af dit arbejde ved at tagge dem med #DROPSAlong #MagicSummerCAL på Instagram og Facebook, eller følg os på DROPS Workshop for at få ekstra hjælp!

Ledetråde

Christmas 2017

Vær med på DROPS-Along - vi strikker matchende juletrøjer til hele familien!

SVÆRHEDSGRAD
Som i tidligere DROPS-Along, kombinerer vi forskellige teknikker i forskellige sværhedsgrader - men denne gang skal vi strikke!

Er du usikker på om dine strikkekundskaber er gode nok til at være med? Det behøver du ikke tænke på. Hver skridt i denne DROPS-Along indeholder videoer og lektioner som vil hjælpe dig på vej til det færdige resultat.

HVORNÅR STARTER VI?
Vi begynder at strikke 3. november!

Del dit projekt med os undervejs ved at mærke dine billeder med 2 af disse hashtags #DROPSChristmasKAL og #FrostysChristmas (hvis du strikker voksenblusen) eller #FrostysChristmasKids (hvis du strikker børneblusen). Ved brug af disse kan du klikke på dem eller søge på dem på Instagram eller i søgefeltet i DROPS Workshop på Facebook for at se hvordan det går for andre som strikker samme bluse som dig!

Ledetråde

Spring Lane

Vær med til at hækle et nyt smukt tæppe i 6 farver fra DROPS ♥ You #8

SVÆRHEDSGRAD
Som i første CAL, vil vi også denne gang kombinere forskellige hækleteknikker og masker - nogle er enkle og andre er lidt mere avancerede. Er du nybegynder? Fortvivl ikke! Alle ledetråde vil indeholde detaljer maske-for-maske, billeder og videoer!

START DATO
Den første ledetråd vil blive publiceret 2.marts!

Del billeder af dit arbejde ved at tagge dem med #DROPSAlong #SpringLaneCAL på Instagram og Facebook, eller vær med os i gruppen DROPS Workshop for at få ektra hjælp!

Ledetråde

The Meadow

Vær med til at hækle et smukt tæppe i 5 farver fra DROPS ♥ You #7!

SVÆRHEDSGRAD
Vi vil kombinere flere hækleteknikker og masker, nogle er enkle og andre er lidt mere avancerede. Men selv om du er nybegynder skal du ikke fortvivle. Alle ledetråde for tæppet vil blive fulgt op med en detaljeret DROPS lektion og videoer!

Brud #DROPSCAL #TheMeadow når du tagger dine projekter på Instagram og Facebook, eller følg med på DROPS Workshop for ektra hjælp og inspiration!

Ledetråde