Vær med på DROPS-Along

Magic Summer

Vær med på forårets nye DROPS-Along, denne gang hækler vi et sjal sammen!

SVÆRHEDSGRAD
Som tidligere, vil vi kombinere forskellige hækleteknikker og masker - nogle er lette og andre er lidt mere avancerede. Er du nybegynder? Fortvivl ikke! Alle ledetråde indeholder billeder som viser række for række samt instruktionsvideoer.

START DATO
DROPS-Along'en starter 3.maj

Del gerne billeder af dit arbejde ved at tagge dem med #DROPSAlong #MagicSummerCAL på Instagram og Facebook, eller følg os på DROPS Workshop for at få ekstra hjælp!

Ledetråde

Christmas 2017

Vær med på DROPS-Along - vi strikker matchende juletrøjer til hele familien!

SVÆRHEDSGRAD
Som i tidligere DROPS-Along, kombinerer vi forskellige teknikker i forskellige sværhedsgrader - men denne gang skal vi strikke!

Er du usikker på om dine strikkekundskaber er gode nok til at være med? Det behøver du ikke tænke på. Hver skridt i denne DROPS-Along indeholder videoer og lektioner som vil hjælpe dig på vej til det færdige resultat.

HVORNÅR STARTER VI?
Vi begynder at strikke 3. november!

Del dit projekt med os undervejs ved at mærke dine billeder med 2 af disse hashtags #DROPSChristmasKAL og #FrostysChristmas (hvis du strikker voksenblusen) eller #FrostysChristmasKids (hvis du strikker børneblusen). Ved brug af disse kan du klikke på dem eller søge på dem på Instagram eller i søgefeltet i DROPS Workshop på Facebook for at se hvordan det går for andre som strikker samme bluse som dig!

Ledetråde

Spring Lane

Vær med til at hækle et nyt smukt tæppe i 6 farver fra DROPS ♥ You #8

SVÆRHEDSGRAD
Som i første CAL, vil vi også denne gang kombinere forskellige hækleteknikker og masker - nogle er enkle og andre er lidt mere avancerede. Er du nybegynder? Fortvivl ikke! Alle ledetråde vil indeholde detaljer maske-for-maske, billeder og videoer!

START DATO
Den første ledetråd vil blive publiceret 2.marts!

Del billeder af dit arbejde ved at tagge dem med #DROPSAlong #SpringLaneCAL på Instagram og Facebook, eller vær med os i gruppen DROPS Workshop for at få ektra hjælp!

Ledetråde

The Meadow

Vær med til at hækle et smukt tæppe i 5 farver fra DROPS ♥ You #7!

SVÆRHEDSGRAD
Vi vil kombinere flere hækleteknikker og masker, nogle er enkle og andre er lidt mere avancerede. Men selv om du er nybegynder skal du ikke fortvivle. Alle ledetråde for tæppet vil blive fulgt op med en detaljeret DROPS lektion og videoer!

Brud #DROPSCAL #TheMeadow når du tagger dine projekter på Instagram og Facebook, eller følg med på DROPS Workshop for ektra hjælp og inspiration!

Ledetråde