Hvordan strikkes en hundebluse

Hunde kan også fryse når det er koldt ude, så hvorfor ikke strikke en fin hundebluse med snoninger til din bedste ven? I denne skridt for skridt lektion, viser vi dig hvordan du strikker hundeblusen... (Læs mere)

kategori: Komplette opskrifter

Hvordan følger man en DROPS opskrift?

Er det første gang du strikker efter en DROPS opskrift og er du i tvivl om hvordan du skal komme i gang? Følg denne lektion, her viser vi dig, hvordan du læser og følger vores opskrifter. Først... (Læs mere)

kategori: Kom i gang!

Hvordan strikkes den enkle babyhue - Sky High?

Søde babyhuer kan man aldrig få for mange af. Denne skridt-for-skridt lektion vil hjælpe dig med at strikke en enkel babyhue med ribkant og øreklapper, som Sky High i DROPS Baby 20-9. Klik her for... (Læs mere)

kategori: Komplette opskrifter

Hvordan strikkes tøflerne Court Jester

Varme tøfler på kolde dage er et must og perfekt som gave. Strik et par enkle retstrikkede tøfler i vinkelstrik i 8 farver, (DROPS 109-57), og få hjælp undervejs med vores skridt-for-skridt lektion. Har... (Læs mere)

kategori: Komplette opskrifter

Hvordan hækles et handlenet?

Hæklede net er meget populære denne sæson! Har du aldrig hæklet før? Tag den bare helt med ro! Her kommer en skridt for skridt eller maske for maske lektion om hvordan du hækler nettet, Pacific Blues... (Læs mere)

kategori: Komplette opskrifter

Hvordan strikkes en trøje ovenfra og ned

Flere af vores trøjer er strikket ovenfra og ned, det gør vi dels for at det er lettere at justere tøjet efter personlige ønsker og mål. Det er lettere at justere længde på ærmer, krop og bærestykke.... (Læs mere)

kategori: Strikkekurser

Hvordan læses hæklediagrammer?

Et hæklediagram består af symboler, 1 symbol = 1 maske (eller en gruppe med masker) - symbolforklaringen fortæller hvordan masken skal hækles. Diagrammet viser alle masker set fra retsiden (med mindre... (Læs mere)

kategori: Hæklekurser

Hvordan strikker man djævlehuen Aviator hat

Kender du en som har brug for en ny, varm hue? Strik den mest populære babyhue, blandt vore design, Baby Aviator Hat djævlehuen fra DROPS Baby 14-16, og få hjælp undervejs pind-for-pind. Du finder... (Læs mere)

kategori: Komplette opskrifter

Hvordan læses strikkediagrammer

Et strikkediagram består af ruder, 1 rude = 1 maske - symbolforklaringen fortæller dig hvordan masken skal strikkes. Diagrammet viser alle masker set fra retsiden (med mindre noget andet er specificeret... (Læs mere)

kategori: Strikkekurser

Patentstrik - en oversigt!

Patentstrik er en strikketeknik hvor der strikkes med dobbelt masker for at få tydelige, tykke striber i arbejdet – som ribstrik. Teknikken giver et fyldigt og tykt resultat som passer godt til for... (Læs mere)

kategori: Strikkekurser