per side

Erstat Alpaca med Flora

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Alpaca med 1 tråd DROPS Flora. Find opskrifter hvor du k... (Læs mere)

Lagt ud 04.11.2016 under Garnalternativer

Erstat AlpacaClassic med Puna

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS AlpacaClassic med 1 tråd DROPS Puna. Find opskrifter hvo... (Læs mere)

Lagt ud 18.08.2016 under Garnalternativer

Erstat Lin med Belle

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Lin med 1 tråd DROPS Belle. Find opskrifter hvor du kan ... (Læs mere)

Lagt ud 26.04.2016 under Garnalternativer

Erstat Angora-Tweed med Puna

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Angora-Tweed med 1 tråd DROPS Puna. Find opskrifter hvor... (Læs mere)

Lagt ud 26.04.2016 under Garnalternativer

Placere et diagram midt på!

Således placeres midten af diagrammet (masken med pil) midt på forstykket/rygstykket eller midt på ærmet. Der står i opskriften at du skal fortsætte med at strikke forstykket ifølge et diagr... (Læs mere)

Lagt ud 08.12.2015 under Kom i gang!

Erstat Polaris med 2 tråde Cloud

Således kan du let erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis man erstatter 1 tråd DROPS Polaris med 2 tråde DROPS Cloud. Se alle opskrifter i DROPS Polaris! Se... (Læs mere)

Lagt ud 10.11.2015 under Garnalternativer

Erstat Nepal med Air

Det er enkelt at bytte et garn ud med et andet DROPS garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis du erstatter 1 tråd DROPS Nepal med 1 tråd DROPS Air. Når du vælger at erstatte ... (Læs mere)

Lagt ud 19.10.2015 under Garnalternativer

Erstat Silke-Alpaca med 2 tråde BabyAlpaca Silk

Således kan du let erstatte et garn! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis man erstatter 1 tråd DROPS Silke-Alpaca med 2 tråde DROPS BabyAlpaca Silk. Se alle opskrifter i DROPS... (Læs mere)

Lagt ud 09.10.2015 under Garnalternativer

Således tager du ud/ind på skiftevis hver 3. og 4.p/omg

For at få en jævn ud- eller indtagning feks i en raglanlinie, i en V-hals eller om man vil forme arbejdet, så skriver vi nogle gange: Tag 1 m ud/ind på skiftevis hver 3. og 4. p/omg/cm i alt 10... (Læs mere)

Lagt ud 09.10.2015 under Kom i gang!

Erstat Puddel med 1 tråd Alpaca Bouclé + 1 tråd Brushed Alpaca Silk

At erstatte et garn er meget enkelt! Her er en prøve som viser hvordan det ser ud hvis man erstatter 1 tråd DROPS Puddel med 1 tråd DROPS Alpaca Bouclé sammen med 1 tråd DROPS Brushed Alpaca S... (Læs mere)

Lagt ud 07.10.2015 under Garnalternativer