DROPS Muskat

Mercericeret bomuld med en flot lyster.

fra:

14kr

per 50 g

Indhold: 100% Bomuld
Garngruppe: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 100 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Vaskeanvisning: Finvask 40º / Tørres fladt

Made in: EU
Oprindelse af råvarer: Bomuld fra Egypten

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 951032), Standard 100, Klasse I fra Aitex Technical Textile Institute. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri for skadelige stoffer og er trygt at bruge. Klasse I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Garntype
Deals fra
DROPS Muskat
uni colour
19.00 DKK
14.00 DKK

Butikker som sælger dette garn online

Klik på Bestil knappen, så kommer du direkte ind på DROPS forhandlerens egen webshop, hvor du kan bestille.

Butiksnavn Pris
Svinninge Garn
Webstore
14.00 DKK
50g
Bestil
Strikkenyheder.dk
Silkeborg
14.75 DKK
50g
Bestil
Garnius.dk
Webstore
15.00 DKK
50g
Bestil
YarnLiving
Webstore
15.95 DKK
50g
Bestil
Naturlic
Vejle
16.00 DKK
50g
Bestil
Sabinas
Aars
16.00 DKK
50g
Bestil
Smykkesten og Fritid
Frederiksværk
17.00 DKK
50g
Bestil
Håndlavet Sorgenfri
Brædstrup
17.00 DKK
50g
Bestil
Ghitas Garn
Kr. Hyllinge
17.00 DKK
50g
Bestil
MARISTA Garn & Strikkebutik
Varde
18.00 DKK
50g
Bestil
Centrum Garn
Kalundborg
19.00 DKK
50g
Bestil
Enghoff Garn
Fårevejle
19.00 DKK
50g
Bestil
Netgarn
Århus C
19.00 DKK
50g
Bestil
Nicoline
København N
19.00 DKK
50g
Bestil
Rito
Webstore
19.00 DKK
50g
Bestil
Annettes-haandstrik
Odder
19.00 DKK
50g
Bestil
Fasters Garn
Silkeborg
19.00 DKK
50g
Bestil
Fiksefingre
Webstore
19.00 DKK
50g
Bestil
Garnshoppen
HADSUND
19.00 DKK
50g
Bestil
Handelshuset Silkeborg
Silkeborg
19.00 DKK
50g
Bestil
Hobbygarn.dk
Webstore
19.00 DKK
50g
Bestil
Knithouse.dk
Webstore
19.00 DKK
50g
Bestil
KreStoffer
ODENSE M
19.00 DKK
50g
Bestil
Letsknit
Webstore
19.00 DKK
50g
Bestil

Se om din lokale forhandler har det her .

45 Farver i DROPS Muskat

hvid
uni colour 18
natur
uni colour 08
pearl
uni colour 83
lys muldvarp
uni colour 61
kamel
uni colour 23
muldvarp
uni colour 24
lysegrå
uni colour 19
lysegul
uni colour 07
vaniljegul
uni colour 30
solsikke
uni colour 84
sennep
uni colour 85
lys orange
uni colour 51
mørk orange
uni colour 49
rød
uni colour 12
vinrød
uni colour 41
granatæble
uni colour 87
pink panther
uni colour 29
ørkenrose
uni colour 06
støvet rosa
uni colour 05
babyrosa
uni colour 10
rosa sand
uni colour 86
ler
uni colour 81
muskatnød
uni colour 09
kryddernellike
uni colour 79
sølv orkidé
uni colour 82
sød orkidé
uni colour 92
syren
uni colour 04
lavendel
uni colour 01
marineblå
uni colour 13
stormblå
uni colour 91
denim
uni colour 36
lys denim
uni colour 76
lys isblå
uni colour 60
lys blå
uni colour 02
kongeblå
uni colour 15
petrol
uni colour 74
turkis
uni colour 32
mint
uni colour 03
lys mintgrøn
uni colour 20
pistacie
uni colour 88
lys søgrøn
uni colour 89
salvie grøn
uni colour 80
mosgrøn
uni colour 90
æblegrøn
uni colour 53
sort
uni colour 17

Produkt information

DROPS Muskat er et farverigt garn, lavet i 100% Egyptisk mercericeret bomuld, det fineste langfibrede bomuld du kan finde! DROPS Muskat er spundet af flere tynde tråde som gør det meget stærkt og holdbart, garnet har en fin glans og god formstabilitet.

DROPS Muskat er også en af vore herlige klassikere, med et stort udvalg af opskrifter at vælge imellem, og mange tilfredse kunder efter mere end 25 år på markedet.

Læs mere om vores produkters bæredygtighed her


Vi minder om at farverne du ser her kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Hvordan passer jeg på dette garn?

yarn wash

Finvask 40º / Tørres fladt

Hvad betyder symbolerne?

Læs mere om vask af garn

Hvordan kan jeg erstatte dette garn?

Hvis du vil erstatte dette garn med et andet DROPS garn, kan du vælge et fra samme garngruppe, eller prøve vores garn omregner!

Har du spørgsmål om dette garn?

Se ofte stillede spørgsmål (FAQ) om vores garn.

1) Hvilke fibre bliver der brugt i DROPS garn?

Garn kan producers af mange naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsagelig garn fra uld, bomuld, alpaca, hør, mohair og silke. Hver fiber type har sine egenskaber og de bliver ofte blandet for at udnytte de bedste egenskaber fra hver og en. Grove garner har den fordel at de er stærkere og mere holdbare og finere fibre bliver bløde og komfortable. Her er lidt om de fibre vi hovedsagelig fører:

Alpaca:
Alpacauld er en naturlig fiber som kommer fra Alpacaen og den har en struktur som ligner fåreuld. Dens blødhed kommer fra den lille diameter af fiberen som ligner merinouldens. Det er en blød, slidstærk, luksuriøs og silkeagtig naturfiber. Garn lavet af Alpaca fibre er ikke let at filte og nopper ikke så let, den kan være let eller tung alt efter hvor hårdt den er spundet. Sammenligner man med fåreuld så er den varmere blødere og indeholder ingen lanolin hvilket gør den hypoallergen. Alpaca findes i 22 naturlige farver med mere end 300 nuancer fra blå-sort til brun-sort, brun, hvid, sølv, og grå.

Mohair:
Mohair kommer fra Angora geder og anses som en luksuriøs fiber. Mohair garn er varm som uld, men meget lettere, den er slidstærk og svær at filte. Mohair fibre har en karakteristisk glans skabt af den måde den reflekterer lyset på. Trods at det fra starten er en grov fiber er mohair normalt spundet til et meget blødt og let garn, hvilket resulterer I luftige og glansfulde modeller.

Uld:
Uldfibrene kommer fra fårene og er relativt grove fibre. To slående egenskaber er uldens modtagelighed overfor varme og dens evne til at filte, som kommer af overfladen af fibrene. Udseendet på ulden varierer afhængig af rase på fåret.
Uld fra Merino fåret anses som den fineste type uld, den er blød og pænt krøllet. Alt Merino uld i DROPS garnsortiment kommer fra Sydamerika og stammer fra får som ikke har været udsat for Mulesing.
Ren ny uld er lavet direkte af dyreuld og er ikke genbrugt fra eksisterende uldtøj. Uld som kan vaskes I vaskemaskine er kemisk behandlet for at reducere krøllerne på det yderste lag af fibrene, og er derfor egnet for maskinvask (Se Superwash).

Silk:
Silke er et fint og sammenhængende fiber lavet af tråde fra kokonen som silkelarven spinder. Mens silkelarven er dyrket, er vild- eller tussah silken hentet fra vildmarken. Silkefiber er et af de stærkeste naturlige fibre og bliver til et flot og rustikt garn. Det er fint at kombinere med andre fibre, specielt uld. Silke holder på varmen, absorberer fugt og er meget stærk og stabil når det er strikket, det hverken krymper eller vokser. Silken bliver meget smuk når den farves med naturlige farvestoffer.

Vegetabilske fibre:
Der findes flere varianter af vegetabilske fibre I cellevæggen på planter og grøntsager. Af alle varianter er der to som er kendt som de store strikke- eller tekstilfibre; bomuld og hør.
Bomuld er et blødt fiber som vokser rundt om frøene på bomuldsplanten og består af næsten ren cellulose. Bomuld er for det meste hvidt, men det findes også i grønne og brune varianter. Bomuldsfibre er ofte spundet i garn eller tråde som bruges til at lave et blødt, luftig tekstil som er godt egnet som sommertøj og tilbehør. Det er svagere end silke og hør, men mere slidstærk end uld.
Merceriseret bomuld er bomuld som har været igennem en merceriseret behandling. Behandlingen giver trådene mere glans og gør fibrene stærkere samtidig som de lettere tager imod farvestof og gør garnet mere slidstærk. Behandlingen gør også at tøjet lettere vil holde formen samtidig som det ikke vil krympe i samme udstrækning som almindelig bomuld kan gøre.
Hør er et fiber fra stilken af hørplanten, som er stærkere end noget andet fiber. Hørfiber er blødt og glansfuldt og bliver pænere med årene. Hør er mere komfortabelt at gå med I varmt vejr end bomuld, det er fordi den absorberer fugt bedre og tørrer hurtigere.

Andre materialer som bruges I vore garner, er syntetiske fibre som acryl, viscose, polyamid (nyon) og polyester. Disse fibre bruger vi mest for at tilføre slidstyrke i et garn (som feks vores strømpegarn DROPS Fabel) eller som et garn med en speciel konstruktion, som vores blow yarn DROPS Air, hvor nettet i polyamid holder fibrene på plads

2) Hvad er polyamid?

Polyamid fibre, bedre kendt som nylon, er meget slidstærk, let at holde (kan vaskes I maskine og tørres I tumbler) og elastisk, som gør den perfekt at blande med andre fibre når man producerer slidstærkt garn som for eksempel sokkegarn.

Sammenlignet med polyester er polyamid blødere og mere elastisk, men det absorberer også mere vand og tørrer lidt mere langsomt.

3) Hvilken information kan jeg finde på DROPS banderolerne?

Alle DROPS banderoler indeholder information om fiberindhold (uld, bomuld, osv), vægt I gram ounce, længde I meter og yards, vaskeanvisninger og symboler ( forklaret her ), farvenummer og partinummer og information om garngruppe.

4) Hvad betyder DROPS garngrupper?

Alle DROPS garner er delt ind i 6 forskellige grupper baseret på tykkelse og strikkefasthed (A til F). Garn I samme gruppe har samme strikkefasthed, og kan derfor bruges til samme opskrifter; men løbelængden i nøglet varierer, beregn derfor altid hvor mange meter du skal bruge til opskriften før du erstatter garnet.

5) Kan jeg bruge et andet garn end det som er brugt i opskriften?

Ja, så længe du kan bruge samme strikke-/hæklefasthed. Lav altid en prøve så du er sikker på at du får samme antal masker i bredden og i højden på 10 cm som vi skriver i opskriften.

Husk at forskellige garner giver forskellige strukturer, og det færdige resultat vil også se anderledes ud. Løbelængden i nøglet kan også være anderledes, så når du erstatter et garn, skal du altid regne garnforbruget ud for at kunne bestille det rigtige antal nøgler.

Du kan læse mere om hvordan du beregner garnforbruget til et garnalternativ - og hvordan du erstatter 1 tråd fra en garngruppe med 2 eller flere tråde fra andre garngrupper, her.

6) Hvad betyder det at et garn er ”Superwash”-behandlet?

Superwash uld er et specielt uldprodukt som er blevet behandlet på en måde så det kan vaskes I maskine. Mange er bange for at vaske uld i vaskemaskine da det let filter (derfor er der andre som gerne bruger uld når de vil at det skal filte) men med Superwash-behandlet uld kan man vaske tøjet i maskine uden at være bange for at det kryber eller filter. (Læs mere her).

7) Hvad betyder “Oeko-Tex® certificeret”?

Oeko-Tex® Standard 100 blev introduceret I begyndelsen af 1990-erne som et svar på efterspørgslen af tekstiler uden helbreds-risiko. Oeko-Tex® Standard 100 er en globalt test- og certificerings system for råmateriale, mellemprodukter og slutprodukter i alle produktionsfaser. Testen for skadelige stoffer omfatter stoffer som er forbudt eller reguleret ved lov, kemikalier som er kendt for at være skadelig for helbred og parameter som indgår som et forebyggende tiltag for at bevare helbredet.

For mere information gå til www.oeko-tex.com

8) Hvor er DROPS garn produceret?

Du kan læse mere om hvor alle DROPS garner er produceret på hvert enkelt farvekort og i vores prisliste.

9) Hvorfor er DROPS garn så billig?

Som Nord- Europas største mærke indenfor garn, håndstrik og design, har vi unikke muligheder til at arbejde med de absolut bedste råvarer, samt gøre besparelser som kommer dig til gode. Derfor kan du købe DROPS garn som er 20-30% billigere end lignende produkter på markedet!

10) Hvor nøjagtige er farverne I farvekortet på hjemmesiden?

Når vi laver billeder til farvekortet gør vi vort absolut bedste for at opnå højeste farvenøjagtighed. Desværre kan vi ikke garantere hvordan billederne vil se ud på din skærm. Hver enkel skærm viser farver forskelligt, nogle farver kan se mørkere ud end hvad de i virkeligheden er, og nogle farver kan være mere mættede på nogle skærme. Hvis du oplever at mange af garnfarverne ser anderledes ud på skærmen end de rent faktisk gør på nøglerne, kan du justere indstillingen på skærmen.

11) Hvad er micron? Hvad betyder super fine / extra fine?

Garnfibrenes finhed måles i micron (tusinder af millimeter). Super fine alpacauld er 26-28 micron. Fine merinould er mindre end 21,5 micron og extra fine merino er under 19,5 micron. Jo færre micron, jo blødere og mere delikat vil en kvalitet være, jo flere micron, jo grovere og mere slidstærk vil kvaliteten være.

Årsagen til, at micron i garnets fibre er vigtige, er at garnet let kan blive noget andet end hvad man regner med. Hvor fint og delikat eller hvor groft det er, afgør hvad vi bruger det til. Derfor anbefaler vi det blødeste garn (som DROPS Baby Merino) til babytøj, og et grovere garn (som DROPS Snow) som er mere slidstærkt til bla tøfler, siddeunderlag og interiør.

12) Hvorfor er farverne i mine nøgler med printfarver forskellige?

Anledningen til at to nøgler med printfarver fra samme indfarvning er forskellige kan være; 1) At nøglerne kommer fra forskellige farvepartier. 2) At nøglerne er blevet farvet med teknikken "magic print" (som feks DROPS Delight), hvilket betyder at der er forskellige mønstre og bløde farveovergange i hvert nøgle, det betyder også at der kan forekomme både lyse og mørke partier i samme indfarvning. Dette er ikke en fejl men en del af garnets egenskaber.

13) Min butik har ikke farven jeg ønsker, hvad gør jeg?

Hvis din DROPS forhandler ikke har den farve du ønsker, så prøv at tage kontakt med en DROPS Super Store (de butikker med guldroset ud for navnet i forhandlerlisten) - de fører alle farver i sortimentet, og hvis den skulle være udsolgt, så vil den være bestilt og på vej hjem. Se DROPS forhandlerliste her.

14) Hvor finder jeg en specifik indfarvning på et nøgle?

Prøv altid at tage kontakt med din DROPS forhandler først. Hvis de ikke har den indfarvning du skal bruge, så vil vi anbefale at du tager kontakt med andre strikkere og hæklere i DROPS Workshop på Facebook eller på Ravelry, hvor mange har forskellige indfarvninger i gemmerne og gerne hjælper hinanden, ved at sende til de som behøver.

15) Hvorfor fælder mit garn?

Garn fælder fordi det ikke er spundet nok for at holde fibrene sammen. Alt garn har overskud af fibre (fra produktionen) som vil fælde mere eller mindre, afhængig af hvordan garnet er spundet. Børstede garner (og "langhårede" garner) som feks DROPS Melody, har flere af disse løse fibre end andre garner og fælder derfor mere. Det kommer også an på hvad man har på over og under sit strikketøj, om det er noget tøj som trækker fibrene ud. Derfor vil det aldrig være muligt at garantere at et garn ikke vil fælde.

Nedenfor har vi nogle tips om hvordan man får det bedste resultat, når man arbejder med langhårede garner:

  • Når tøjet er færdigt (inden du vasker det) skal det rystes godt så overskudsfibre falder af. NB: Brug IKKE tøjrulle eller børste, det vil trække endnu flere fibre ud af garnet.
  • Læg tøjet i en plasticpose og put det i fryseren i nogle timer - temperaturen vil få fibrene til at glide fra hinanden og de løse fibre vil efterfølgende lettere kunne rystes af.
  • Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen. Tøj som er lavet i langhåret garn, skal normalt altid rystes efter vask, dels for at få fibrene til at rejse sig igen men også for at fjerne eventuelle løse fibre.
Har du et problem med et DROPS garn du har købt? Når du bestiller garn fra et farvekort eller fra en opskrift på vores hjemmeside, så handler du ikke direkte fra DROPS, men fra en af de mange DROPS butikker rundt omkring i landet. Det er derfor vigtigt at du gemmer banderolerne som sidder på nøglerne, de er din garanti, når du skal tage kontakt med den DROPS butik hvor du har købt garnet. DROPS butikken du tager kontakt med, hjælper dig med en eventuel reklamation og de tager den videre om nødvendigt. Se listen over DROPS butikker her.

Kommentarer / Spørgsmål (256)

country flag Caron French wrote:

Does Muskat contain any flame retardands (TCEP/TCPP/TDCP)

09.04.2023 - 11:02:

DROPS Design answered:

Dear Mrs French, all informations we have are available on the shadecard. Happy knitting!

13.04.2023 kl. 14:34:

country flag Serié Pascale wrote:

Bonjour, Avez-vous du coton muskat couleur 08 et bain 387 ? Avec mes remerciements

23.03.2023 - 10:01:

DROPS Design answered:

Bonjour Mme Serié, contactez directement votre magasin DROPS pour toute info sur les bains, eux seuls pourront vous renseigner. Retrouvez leurs coordonnées ici, dans la liste des magasins. Bon tricot!

23.03.2023 kl. 10:46:

country flag Sophie wrote:

Ist das Garn in der Farbe Natur uni colour 08 ungefärbt, also naturbelassen, oder gefärbt?

19.02.2023 - 17:11:

DROPS Design answered:

Liebe Sophie, uni colour 08 ist ungefärbt. Viel Spaß beim stricken!

19.02.2023 kl. 19:14:

country flag Caron French wrote:

Cab you confirm that drops yarns, partially paris, muskat and safran comply with Appendix C, Annex II the Toy Safety Regulations 2011 UK. And do not contain TCEP/TCPP/TDCP Bisphenol A Formamide CMI: (MI (Kathon), CMI, MI, BIT) Phenol Formaldehyde Aniline Thanks

24.01.2023 - 20:22:

DROPS Design answered:

Dear Mrs French, these yarns do have Oeko-Tex certification - please find each number under each shade card - read more on Oeko-Tex website if you need more information. Happy knitting!

25.01.2023 kl. 12:23:

country flag Natália wrote:

Dobrý deň, je macerovaná priadza vhodná aj na hračky pre bábätká?

18.01.2023 - 15:15:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Natálie, ano, macerovaná bavlna DROPS Muskat patří k těm nejkvalitnějším bavněným přízím a má certifikát Oeko tex, který stvrzuje, že je vhodná na výrobky pro děti do 3 let. Pěkný den, Hana

30.01.2023 kl. 16:22:

country flag Esperanza wrote:

Es válido para tejer motivos con calados y que no se enrollen

09.09.2022 - 22:17:

DROPS Design answered:

Hola Esperanza, sí, están recomendados para patrones de calados. No tenemos constancia de que se enrolle el hilo, pero en el caso de suceder se puede hormar la labor para evitar que se enrolle.

12.09.2022 kl. 23:00:

country flag Femke wrote:

Goede morgen, ik heb al meerdere dingen gebreid met Muskat. Het is een heel mooi garen, het enige probleem dat ik heb is dat het heel erg in zichzelf opdraait tijdens het breien, wat best lastig is. Ik heb van alles geprobeerd om dit tegen te gaan, maar ter vergeefs. Dit probleem heb ik alleen met Muskat en niet met alle andere Drops garens die ik tot nu toe heb gebruikt. Waar komt dit door? Hebben jullie misschien een tip om dit te voorkomen? Bij voorbaat dank.

24.08.2022 - 07:10:

DROPS Design answered:

Dag Femke,

Dit is helaas iets wat vaak voorkomt bij katoen. Wat je zou kunnen doen is af en toe de bol uit laten draaien door hem omhoog te houden met een (haar)elastiekje erom.

02.10.2022 kl. 16:22:

country flag Marzena wrote:

Czy wloczka ma cieńszy odpowiednik?

28.07.2022 - 20:07:

DROPS Design answered:

Witaj Marzeno, możesz spróbować Drops Safran (grupa włóczek A). Nie ma połysku takiego jak Muskat, ale także jest to 100% bawełna. Doskonale nadaje się na letnie bluzeczki i inne produkty, po upraniu wyrób jest cienki i przewiewny, lekko lejący. Pozdrawiamy!

29.07.2022 kl. 09:05:

country flag Sara Luz wrote:

Olá! Comprei 9 novelos Drops Muscat, cor 08, lote 379 e precisava de mais 2 novelos. A loja onde adquiri os novelos (Senshoku) já não tem este lote. É possível indicar-me uma loja que tenha o mesmo lote? Obrigada

26.07.2022 - 22:02:

DROPS Design answered:

Olá Sara Luz, infelizmente, não temos informações sobre o estoque de lotes específicos nas lojas. Você mesmo precisa entrar em contato com as lojas para verificar se tem esse lote disponível; você pode encontrar uma lista de lojas que enviam para Portugal aqui: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=28&cid=28

18.09.2022 kl. 18:07:

country flag Cristina Biondi wrote:

Il miglior cotone che abbia mai avuto. Prezzo eccezionale.

18.07.2022 - 17:51:

country flag Jessica Brunot Bouldin wrote:

Hi. Do you provide wholesale to the US? I’m interested in creating an account if so. Thanks

02.07.2022 - 21:19:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Brunot Bouldin, please read more here and fill the form for contacting us. Thank you!

04.07.2022 kl. 09:08:

country flag Cathy Atlija wrote:

Hi - I'm using Drops Muskat for a one year old's cardigan, I'm using 4mm needles and getting the correct tension for the pattern, but I'm finding the fabric is knitting up a bit stiff - will this yarn soften up after being washed? Any tips on making it softer by using different products when washing it? Thank you.

07.06.2022 - 23:21:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Atlija, this might be because of the tension required in the pattern - you can wash your swatch to check how it will be afterwards, but it is not supposed to change (remember to follow the care instructions) - your DROPS Store might have some more tipps for you, feel free to contact them even per mail or telephone. Happy knitting!

08.06.2022 kl. 08:18:

country flag Gabriele Schödl wrote:

Mit welchem Garn könnte ich Muskat verstricken? Kid Silk? Danke für eine Antwort...... Gabi

10.05.2022 - 18:29:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Schödl, also ja sicher, Sie können Muskat mit irgendeinem anderen Garn, wie Kid-Silk z.B. hier finden Sie Modellen, wo Muskat mit einem anderen Garn (Garngruppe A) gestrickt wurde oder hier noch anderen mit einer anderen Maschenprobe. Sicher können sie Ihnen inspieren. Viel Spaß beim stricken!

11.05.2022 kl. 08:55:

country flag Anette wrote:

Går det att köpa färgprover på Drops muskat?

08.05.2022 - 18:03:

DROPS Design answered:

Hei Anette. Vi har ingen fargeprøver som vi selger. Vi selger kun kilovis og kun til butikker, så hør med din butikk om de har noe Muskat å avse :) mvh DROPS Design

09.05.2022 kl. 07:37:

country flag Caroline wrote:

Hej. Jag söker efter Muskat färg nummer 35 (typ mellan senapsgul och koppar). Misstänker att den inte produceras längre men ville ändå kolla om den ev går att få tag på på något sätt, eller om färgen finns i något annat material är bomullsgarn? mvh Caroline

04.05.2022 - 18:44:

DROPS Design answered:

Hej Caroline, du ved at du kan søge på farver: Her finder du Orange som et eksempel :)

06.05.2022 kl. 14:48:

country flag Luisa wrote:

Quisiera saber si este hilo es adecuado para hacer una bolso wayuu

03.05.2022 - 21:47:

DROPS Design answered:

Hola Luisa, sí, este es el grosor y calidad que suele usarse para hacer los bolsos wayuu, por lo que es adecuado.

05.05.2022 kl. 21:27:

country flag Mascha wrote:

Moin! Mit Schrecken habe ich gerade gesehen, dass meine Lieblingsfarbe Nr. 39 (erika) "aus dem Sortiment" ist. Ist sie nur vorübergehend nicht lieferbar oder ganz aus dem Sortiment genommen?

01.05.2022 - 23:13:

DROPS Design answered:

Liebe Mascha, diese Farbe wurde aus dem Sortiment genommen, aber einige DROPS Händler können diese Farbe immer noch haben - Viel Spaß beim stricken!

02.05.2022 kl. 10:43:

country flag Stefanie Huber wrote:

Hallo, Ich würde gerne eine Temperatur Decke häkeln. (je nach Wetter bekommt jeder Tag im Jahr eine eigene Reihe mit passender Farbe.) Würde gerne eine richtig kuschelige und engmaschige Decke machen, die aber auch einfach zu verarbeiten ist (leicht zu häkeln, wenn möglich auch waschbar). Ich hätte gerne ca 7 verschiedene Farben für eine Decke mit ca 2,50x1,50. Könnt ihr mir da eine Wolle und Häkelnadel empfehlen? Habt ihr auch eine Vorlage? Wieviel Garn brauche ich?

22.04.2022 - 15:20:

DROPS Design answered:

Liebe Frau Huber, je nach Maschenprobe und gewünschte Textur + Muster kann die Garnmenge unterschiedlich sein - hier finden Sie Decke, die mit einem Garn der Garngruppe B gehäkelt wird, es kann Ihnen sicher inspirieren; gerne wird Ihnen noch Ihr DROPS Laden weiterhelfen - auch telefonisch oder per E-Mail. Viel Spaß beim häkeln!

22.04.2022 kl. 15:37:

country flag Mary Toledo wrote:

Hola. Hacen envíos a Canarias?

04.04.2022 - 01:09:

DROPS Design answered:

Hola Mary, puedes consultar las tiendas con envío a España en el siguiente enlace: https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=23&cid=23. Puedes consultar con las tiendas si realizan envíos a Canarias.

06.04.2022 kl. 19:49:

country flag ROSA SOLER MARTINEZ wrote:

Buenos dias, tenemos un tienda-taller de labores y estamos interesados en poder abrir cuenta en su pagina para comprar diferentes hilos para nuestro taller. os pedimos que contacten con nosotros en el teléfono 637 777 028 o bien por e-mail para poder hacer una compra de diferentes productos. muchas gracias

03.03.2022 - 09:13:

DROPS Design answered:

Buenos días, puedes rellenar el siguiente formulario para contactar para la compra de lanas al pormayor: https://www.garnstudio.com/wholesale.php?cid=23

06.03.2022 kl. 12:24:

country flag Sarah wrote:

Hei Jeg prøver å finne en farge på Drops muskat som tilsvarer tidligere Drops Palermo 39. Vanskelig å velge fra panelet. Vennligst hjelp meg med dette. Takk. Palermo fines ikke lenger på markedet. Mvh. Sarah

17.02.2022 - 01:06:

DROPS Design answered:

Hei Sarah Kan ikke finne kvaliteten DROPS Palermo og farge nr 39 i vårt arkiv. Kan du opplyse oss hvilken DROPS Katalog (Drops nr) du har funnet denne kvaliteten, så skal vi sjekke den opp mot våre farger i DROPS Muskat. mvh DROPS Design

21.02.2022 kl. 08:29:

country flag Andrea Daňková wrote:

Dobrý den, je možné si u vás objednat tuhle přízí, číslo 09?\r\nDěkuji za odpověď Andrea Daňková

14.02.2022 - 19:33:

DROPS Design answered:

Dobrý den, Andreo! Tuto přízi můžete objednat u některého z https://www.garnstudio.com/findastore.php?id=24&cid=24"target="blank">seznam našich prodejců - buď ji mají skladem nebo ji pro vás rádi zajistí v potřebném množství. Pěkný den!

04.04.2022 kl. 11:18:

country flag Noémi Vajliková wrote:

Dear Sir or Madam, For our project we would like to use Muskat yarn, and we need a color chart. We would like to inquire if we can get such a color chart directly from you or possibly from your partners in Slovakia or in Hungary. Do you sell all colors also through your partners in Hungary or Slovakia? Can you please help us with contact information? Thank you very much in advance for your help. Kind regards: Noémi Vajliková

02.02.2022 - 21:13:

DROPS Design answered:

Dear Ms Vajliková, yes our retailers can offer you full range of our yarns and should be able to order for you all colours of DROPS Muskat - you can find the list of DROPS Stores in Slovakia here. You can also choose from Hungarian or Czech retailers. Happy knitting! Hana

03.02.2022 kl. 00:15:

country flag Jooles Forbes wrote:

How can I order please? I see no instructions to order and delivery services. Thank you

01.02.2022 - 17:39:

DROPS Design answered:

Dear Mrs Forbes, click on "order" just over the list of all colours to see the DROPS stores carrying this yarn, choose your store and click on "Order" to open their website and place your order there. Happy knitting!

02.02.2022 kl. 08:51:

country flag Joan M Boyle wrote:

My granddaughter is requesting I use a vegan yarn. I suggested I use 100# cotton Muskat but she is still asking me if it’s vegan. Could you confirm if this particular wool is vegan.

14.01.2022 - 12:46:

DROPS Design answered:

Dear Joan, since this is a cotton yarn, the thread comes from plants and not animal fur. Therefore, it's a vegan yarn.

16.01.2022 kl. 20:35:

Send en kommentar til DROPS Muskat

Vi glæder os til at høre, hvad du har at sige om dette garn!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.