DROPS / 185 / 34

Narvik Woof by DROPS Design

Strikket bluse med flerfarvet norsk mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine

  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket bluse med flerfarvet norsk mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket bluse med flerfarvet norsk mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket bluse med flerfarvet norsk mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
  • Narvik Woof / DROPS 185-34 - Strikket bluse med flerfarvet norsk mønster til hund. Størrelse XS - M. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine
DROPS Design: Model me-122
Garngruppe B
-----------------------------------------------------------
Størrelse: XS - S - M
Hundens mål:
Brystvidde: ca 28/32 – 40/44 – 48/52 cm
Ryglængde: ca 24 – 32 - 40 cm
Eksempel på hunderaser: XS = Chihuahua, S = Bichon Frisé, M = Cocker Spaniel
Materialer:
DROPS MERINO EXTRA FINE fra Garnstudio (tilhører garngruppe B)
100 g i alle størrelser i farve 05, lys grå
50 g i alle størrelser i farve 01, natur
50 g i alle størrelser i farve 11, rød

Arbejdet kan også strikkes med garn fra:
"Alternativ garn (Garngruppe B)" – se link under.

DROPS STRØMPEPINDE (til størrelse XS og S), RUNDPIND (40 cm til størrelse M) nr 3,5 – eller de pinde du skal bruge for at få 22 masker og 30 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.

DROPS STRØMPEPINDE (til alle størrelser) OG RUNDPIND (40 cm til størrelse M) nr 3 til rib - eller de pinde du skal bruge for at få 23 masker og 32 pinde glatstrik på 10 cm i bredden og 10 cm i højden.
----------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------
Strikkefasthed – Se hvorfor og hvordan du måler her
Alternativt garn – Se hvordan du bytter garn her
Garngruppe A til F – Brug samme opskrift og byt garn her
Garnforbrug ved alternativt garn – Brug vores garn-omregner her
-------------------------------------------------------


100% Uld
fra 23.95 kr /50g
DROPS Merino Extra Fine uni colour DROPS Merino Extra Fine uni colour 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
DROPS Merino Extra Fine mix DROPS Merino Extra Fine mix 23.95 kr /50g
YarnLiving
Bestil
needles Pinde & Hæklenåle Bestil
Garnet til denne opskrift koster fra 95.8kr. Læs mere.

Instruktioner

INFORMATION TIL OPSKRIFT:

UDTAGNINGSTIPS:
For at beregne hvordan der skal tages ud jævnt fordelt, regner man det totale maskeantal på pinden (f.eks 52 masker) og deler med antal udtagninger som skal gøres (f.eks 8) = 6,5. I dette eksempel laves der omslag efter skiftevis hver 6. og 7. maske. På næste omgang strikkes omslaget drejet ret så der ikke bliver hul.

MØNSTER:
Se diagram A.1. Vælg diagram for din størrelse. Hele diagrammet strikkes i glatstrik. Når A.1 er færdig i højden fortsættes der med lys brun og glatstrik til færdig mål.

STRIKKETIPS:
For at undgå at strikkefastheden bliver for stram når der strikkes mønster er det vigtig at trådene ikke strammes på bagsiden af arbejdet. Gå evt et pindenummer op når der strikkes mønster hvis mønsteret strammer lidt.
----------------------------------------------------------

BLUSE:
Arbejdet strikkes rundt på strømpepinde/rundpind fra halsen og ned mod forbenene. Derefter deles der til forben, og ryg- og mavestykket strikkes frem og tilbage hver for sig. Derefter strikkes der rundt ned langs kroppen og så strikkes der frem og tilbage ned mod halen. Benene strikkes rundt på strømpepinde.

Slå 52-72-92 masker op på strømpepinde 3 (rundpind i størrelse M) med rød. Strik rib (= 2 ret / 2 vrang) i 6-8-10 cm = halsen. Skift til strømpepinde 3,5 (rundpind i størrelse M) og strik 1 omgang glatstrik hvor der tages 8-12-16 masker ud jævnt fordelt - læs UDTAGNINGSTIPS = 60-84-108 masker. HUSK PÅ STRIKKEFASTHEDEN!
Nu strikkes der mønster rundt efter diagram A.1 (= 5-7-9 rapporter à 12 masker) - læs MØNSTER og STRIKKETIPS over. Når arbejdet måler 9-13-17 cm lukkes der af til forben således: Strik 2 masker ret sammen, strik 9-9-21 masker ret, strik 2 masker ret sammen, sæt disse 11-11-23 masker på en tråd (= mavestykket) og strik omgangen ud (= rygstykket).

RYGSTYKKE:
= 47-71-83 masker. Fortsæt mønsteret frem og tilbage på strømpepinde/rundpind til arbejdet måler 15-21-27 cm, afslut efter en pind fra vrangen. Åbningen til forben måler nu ca 6-8-10 cm – sæt maskerne på en tråd.

MAVESTYKKE:
Sæt de 11-11-23 masker fra tråden tilbage på pinden og strik mønster frem og tilbage – der strikkes lige så mange pinde som på rygstykket.

BLUSE:
Sæt alle masker ind på samme strømpepinde/rundpind igen og slå i tillæg 1 ny maske op i hver side mellem ryg- og mavestykket = 60-84-108 masker. Fortsæt mønsteret, når diagram A.1 er færdig i højden fortsættes der med lys grå. Når arbejdet måler totalt 19-27-35 cm lukkes de midterste 9-13-17 masker midt under maven af og arbejdet strikkes videre frem og tilbage = 51-71-91 masker. Nu lukkes der af i hver side på hver 2.pind således: Luk 2 masker af 1-2-3 gange, 1 maske 8-9-10 gange, 2 masker 1-2-3 gange og 3 masker 1 gang = 21-31-41 masker tilbage på pinden. Arbejdet måler ca 27-37-47 cm.

MONTERING:
Strik masker op rundt om aflukningskanten med lys grå på strømpepinde/rundpind 3 så der totalt bliver ca 84-108-140 masker rundt om nederste kant på blusen. Strik rib (= 2 ret / 2 vrang) i 2½-3-3 cm, luk af med ret over ret og vrang over vrang.

BEN:
Strik ca 36-44-52 masker op på strømpepinde 3 med lys grå rundt om det ene forben. Strik rib (= 2 ret / 2 vrang) i 3-4-6 cm, luk af med ret over ret og vrang over vrang.
Gentag rundt om den anden åbning.

Denne opskrift er blevet rettet. .

Opdateret online: 28.08.2018
Rettelse: farve 05 lys grå (ikke lys brun)

Diagram

symbols = natur
symbols = lys grå
symbols = rød
diagram
signature

Behøver du hjælp med opskriften?

Tak for at du vælger en opskrift fra DROPS Design. Vi arbejder hårdt for at udgive opskrifter som er korrekte og enkle at forstå. Alle opskrifter er oversat fra norsk og du kan altid se originalopskriften (DROPS 185-34) for mål og udregninger.

Har du problemer med at forstå opskriften? Se listen nedenfor med alternativer som kan hjælpe dig med at gøre dit projekt færdigt - eller hvorfor ikke lære dig noget nyt.

1) Hvorfor er strikkefasthed/hæklefasthed så vigtigt?

Strikkefastheden er afgørende for målene i dit færdige arbejde. Den bliver normalt måle pr 10 x 10 cm. Således bliver strikkefastheden opgivet: Antal masker i bredden x antal pinde i højden feks: 19 masker x 26 pinde = 10 x 10 cm.

Strikkefastheden er individuel; nogle strikker/hækler løst og andre fast. Du justerer strikkefastheden ved hjælp af tykkelsen på den nål/pind, som vi foreslår i opskriften som en guide! Prøv med en tykkere eller en tyndere pind for at få din strikkefasthed til at stemme med den som står i opskriften. Hvis du ikke overholder strikkefastheden, vil du få et andet garnforbrug og målene vil ikke stemme ifølge opskriften.

Strikkefastheden er også afgørende for hvilke garner som kan erstatte hinanden. Så længe du får samme strikkefasthed, så kan du erstatte garnet med noget andet.

Se DROPS lektion: Således måler du strikkefastheden

Se DROPS video: Strikkefasthed - Prøvelap

til toppen

2) Hvad er garngrupper?

Alle vore garner er sorteret i garngrupper fra A-F efter tykkelse og strikke-/hæklefasthed – A er de tyndeste garner, og F er de tykkeste. På den måde er det lettere for dig at finde et garnalternativ til hver opskrift om så ønskes. Alle garner i samme garngruppe har samme strikkefasthed og kan enkelt byttes ud med hinanden. Når det er sagt er det en god ide at bemærke at forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, som giver det færdige arbejde et unikt udseende.

Klik her for at få en oversigt over vore garngrupper

til toppen

3) Kan jeg bruge et andet garn end hvad der står i opskriften?

Det som er vigtigt når man bytter til et andet garn, er at strikke-/hæklefastheden forbliver den samme. Således får man samme mål som der står i valgt størrelse i måleskitsen nederst i opskriften. Det er lettere at opnå samme strikkefasthed hvis man bruger garn fra samme garngruppe. Det er også muligt at vælge flere tynde tråde for at erstatte et tykkere garn. Prøv vores garn-omregner. Vi anbefaler at altid lave en strikkeprøve.

Vær opmærksom på: at når du bytter til et andet garn, så vil tøjet både se og føles anderledes end det du ser på billedet, da alle garner har forskellige udtryk og egenskaber.

Se DROPS lektion: Kan jeg bruge et andet garn end hvad som står i opskriften?

til toppen

4) Hvordan bruger jeg DROPS garnomregner?

Øverst i hver opskrift finder du et link til vores garnomregner, som kan hjælpe dig med at skifte det garn ud som står i opskriften, med et andet garn. Ved at skrive den garnkvalitet ind du vil skifte ud, skrive garnforbruget (i din størrelse) og antal tråde som bruges i opskriften, så vil du få præsenteret nogle gode alternativer som kan bruges til samme strikkefasthed. Du vil også få information om hvor meget du skal bruge i de forskellige alternativer og om du skal bruge en eller flere tråde. De fleste nøgler er på 50g (nogle er på 25g eller 100g).

Hvis opskriften er med flere farver, skal du regne hver farve om separat. Og hvis opskriften er med flere garnkvaliteter (feks 1 tråd Alpaca og 1 tråd Kid-Silk) så skal du finde alternativer for hver kvalitet.

Klik her for at se vores omregner

til toppen

5) Hvorfor får jeg forkert strikkefasthed med anbefalede pinde.

Nummeret på pinden som bliver foreslået i opskriften, skal kun ses som en guide. Det som er vigtigt er er få samme strikkefasthed som der står i opskriften. Da strikkefastheden er meget individuel, så kan det være at du er nødt til at vælge et eller to numre tykkere eller en tyndere pind for at opnå korrekt strikkefasthed. Vi anbefaler altid at lave en strikkeprøve.

Arbejder du med en anden strikkefasthed end hvad der står i opskriften, vil du ikke få samme mål som der står i måleskitsen nederst i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan måler man strikkefastheden

See DROPS video: Hvordan laver man en strikkeprøve

til toppen

6) Hvorfor er arbejdet skrevet ovenfra og ned?

Når du strikker/hækler et arbejde ovenfra og ned, får du større fleksibilitet og det er lettere at lave personlige justeringer. Det er også lettere at prøve tøjet under arbejdets gang, samt at justere længden på ryg & forstykke og ærmer.

Opskriften er nøje forklaret i samme rækkefølge som den strikkes/hækles. Diagrammerne er justeret så de strikkes på samme måde som ellers.

til toppen

7) Hvorfor er ærmerne kortere i de større størrelser?

Den totale bredde fra (håndled til håndled) vil være længere i de større størrelser, også selvom selve ærmet er kortere. De større størrelser har længere ærmekuppel samt bredere skuldervidde. Dette resulterer i en god pasform i alle størrelser.

til toppen

8) Hvad er en rapport?

Diagrammer bliver ofte gentaget i både bredden og i højden. Et diagram består ofte af 1 rapport. Hvis der står at A.1/rapporten skal gentages 5 gange rundt på pinden, så følger du A.1 og starter forfra igen ialt 5 gange efter hinanden. Når der står at A.1/rapporten skal gentages 2 gange i højden, så følger man hele A.1 og starter forfra igen én gang til.

til toppen

9) Hvordan arbejder jeg efter et strikkediagram?

Diagrammet viser alle pinde/omgange og hver maske ses fra retsiden. Det skal strikkes nedenfra og op fra højre mod venstre. 1 rude = 1 maske.

Når man strikker frem og tilbage, strikkes hver 2. pind fra retsiden og hver 2. pind fra vrangen. Når man strikker fra vrangen skal diagrammet strikkes modsat, altså fra venstre mod højre, retmasker strikkes vrang og vrangmasker strikkes ret.

Når man strikker rundt skal alle omgange strikkes fra retsiden og diagrammet strikkes fra højre til venstre på alle omgange.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

til toppen

10) Hvordan arbejder jeg efter et hæklediagram?

Diagrammet viser alle rækker/omgange og hver maske ses fra retsiden. Der hækles nedenfra og op fra højre til venstre.

Når man hækler frem og tilbage er hver 2.række hæklet fra retsiden fra højre mod venstre og hver 2.række er hæklet fra vrangen, fra venstre mod højre.

Når der hækles rundt, skal alle omgange i diagrammet hækles fra retsiden, fra højre til venstre.

Når der hækles efter et cirkeldiagram starter man i midten af diagrammet og hækler sig udover, med uret, omgang efter omgang.

Normalt starter man altid en ny række med et antal luftmasker (modsvarer højden af følgende masker), disse vil enten blive vist i diagrammet eller forklaret i opskriften.

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

11) Hvordan strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden.

Når der skal strikkes/hækles flere diagrammer efter hinanden, vil der ofte stå således i opskrifterne: “strik/hækl A.1, A.2, A.3 totalt 0-0-2-3-4 gange". Det betyder at du skal strikke/hækle A.1 én gang, så A.2 én gang, og nu A.3 som skal gentages det antal gange som der står i bredden – i dette tilfælde: S = 0 gange, M = 0 gange, L=2 gange, XL= 3 gange og XXL = 4 gange.

Følg diagrammerne som du plejer, begynd med første række i A.1, så førtse række i A.2 osv.

Se DROPS lektion: Hvordan læses strikkediagrammer

Se DROPS lektion: Hvordan læses hæklediagrammer

til toppen

12) Hvorfor starter man med flere luftmasker end hvad der skal hækles over?

Luftmasker bliver ofte lidt kortere og fylder ikke helt så meget som andre hæklede masker. For at kanten i rene luftmasker ikke skal blive for stram, slår vi derfor ofte flere luftmasker op til at begynde med. Antallet masker vil blive justere på næste række, så det passer til opskriften og til målene i måleskitsen.

til toppen

13) Hvorfor tager man ud før ribkanten når der arbejdes ovenfra og ned?

Ribkanten er mere elastisk og vil trække sig lidt sammen i forhold til det glatstrikkede. Ved at tage ud før ribben, så undgår du en for stor forskel mellem krop og kant.

til toppen

14) Hvorfor tager man ud i aflukningskanten?

Man kan let komme til at lukke af lidt for stramt. Ved at lave omslag om pinden samtidig som man lukker af (samtidigt som omslagene også bliver lukket af) så undgår man at aflukningskanten bliver for stram.

Se DROPS video: Hvordan lukkes der af med omslag

til toppen

15) Hvordan tager man ud/ind på skiftevis hver 3. og hver 4. pind/omgang?

For at få en jævn ud- eller indtagning, kan man tage ud på feks hver 3. og 4.pind således: Strik 2 pinde, tag ud på 3.pind, strik 3 pinde og tag ud på 4.pind. Gentag dette til udtagningen er færdig.

Se DROPS lektion: Tag ud/ind på skiftevis hver 3. og 4 pind

til toppen

16) Hvorfor er mønsteret anderledes end hvad jeg kan se på billedet?

Antal rapporter i et mønster kan variere lidt i forhold til forskellige størrelser, for at få korrekt proportioner. Hvis du ikke laver nøjagtig samme størrelse som den du ser på billedet, så kan din model se lidt anderledes ud. Dette er nøje udregnet og justeret så helhedsindtrykket er det samme som på billedet i alle størrelse.

Sørg for at følge opskrift og diagrammer som passer til din størrelse!

til toppen

17) Hvordan kan man strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage?

Hvis du foretrækker at strikke en jakke rundt istedet for frem og tilbage, så kan du naturligvis selv justere det i opskriften. Du skal da lægge en klippekant til midt foran (normalt 5 masker) og følge opskriften. Når du ellers ville have vendt og strikket tilbage fra vrangen, strikker du helt enkelt over klippekanten og fortsætter rundt. Til sidst klipper du op i midten af sømmen, samler masker op på hver side til forkant som dækker de to sømme.

Se DROPS video: Hvordan strikkes sømkant og hvordan klippes der op

til toppen

18) Kan jeg strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt?

Foretrækker du at strikke en bluse frem og tilbage istedet for at strikke rundt? Du kan naturligvis justere opskriften og vælge at strikke stykkerne separat og sy dem sammen til sidst. Del antal masker på ryg & forstykke i to, læg en kantmaske til i begge sider (at sy sammen i) og strik hvert stykke frem og tilbage for sig.

Se DROPS lesson: Kan jeg tilpasse en opskrift på rundpind, så jeg kan strikke den frem og tilbage?

til toppen

19) Hvorfor viser i garn i opskrifterne som er udgået?

Da forskellige garner har forskellige egenskaber og teksturer, så har vi valgt at beholde originalgarnet i vores opskrifter. Ved at bruge vores garn-omregner får du let et udvalg af aktuelle garner, eller så kan du enkelt vælge et garn fra samme garngruppe.

Det er også muligt at nogle af vore forhandlere stadigvæk har det udgået garn på lager. Eller hvis du selv har nogle nøgler, så er det også lettere at finde aktuelle opskrifter som passer til.

Vores garn-omregner vil foreslå både alternative kvaliteter samt garnforbrug.

til toppen

20) Hvordan laver jeg en damestørrelse om til en herrestørrelse?

Hvis du har fundet en opskrift på en fin damemodel, så er det enkelt at lave den om til herrestørrelse om man ønsker det. Den største forskel er længden på ærmerne og på ryg & forstykket. Vælg den størrelse i måleskitsen som har ønsket brystvidde/omkreds. Den ekstra længde kan du lægge til lige før ærmekuplen/ærmegabet. Hvis opskriften er strikket/hæklet ovenfra og ned kan du lægge den ekstra længde til lige efter ærmegabet eller før første indtagning på ærmet.

Hvor stort garnforbruget bliver er afhængig af hvor mange cm du lægger til, men husk, hellere et nøgle for meget end et for lidt.

til toppen

21) Hvordan undgår jeg at langhåret tøj fælder?

Alle garner indeholder overskudsfibre (fra produktionen) som gerne vil fælde eller fnuldre lidt. Børstet garn (håret garn) har flere af disse løse overskudsfibre, hvilket giver dem større tendenser til at fælde.

Selv om man naturligvis ikke kan garantere at børstede garner kan blive 100% fri for overskudsfibre, så er det muligt at få tøjet til at fælde mindre, ved at følge disse skridt:

1. Når tøjet er færdigt (før du vasker det) så kan du ryste det, så alle løse hår falder af. OBS: Brug ALDRIG en taperulle, børste eller lignende som trækker i garnet.

2. Put tøjet i en plasticpose og læg det i fryseren - temperaturen vil få fibrene til at holde mindre fast i hinanden, så løse fibre lettere vil falde af.

3. Lad det ligge i fryseren nogle timer før du tager det ud og ryster igen.

4. Vask tøjet ifølge vaskeanvisningen på banderolen.

til toppen

22) Hvor på tøjet måles længden?

Tøjets total længde som er opgivet i måleskitsen, måles fra inderst ved halskanten (på skulderen) og ned til nederste kant på tøjet. Der måles altså IKKE yderst på skulderen.

På en jakke måles længden aldrig langs med forkanten, med mindre det er tydeligt forklaret. Mål altid længden indenfor forkantmaskerne.

Se DROPS lektion: Hvordan læses en måleskitse

til toppen

23) Hvordan ved jeg hvor mange nøgler jeg skal bruge?

Garnforbruget bliver altid opgivet i antal gram, for eksempel 450 g. For at regne antal nøgler ud skal du først vide hvor mange gram som er i 1 nøgle (25g, 50g eller 100g). Du finder information om nøglets vægt, når du klikker dig ind på garnet. Nu skal du dele antal gram du skal bruge, med antal gram i hvert nøgle. For eksempel: Hvis du strikker med garn i 50g-nøgler (som er det mest almindelige) tager du 450 / 50 = 9 nøgler.

til toppen

Har du købt DROPS garn til denne opskrift? Da kan du altid få hjælp i butikken hvor du købte garnet. Find en liste med DROPS forhandlere her!
Kan du stadigvæk ikke finde svar på dit spørgsmål? Scroll ned og skriv dit spørgsmål, så vil en af vore eksperter prøve at hjælpe dig. Normalt vil du få svar i løbet af 5-10 dage. Undertiden kan du læse tidligere spørgsmål og svar til denne opskrift eller gå med i DROPS Workshop på Facebook for at få hjælp af andre strikkere/hæklere!

Kommentarer / Spørgsmål (18)

country flag Frankie 09.07.2021 - 21:13:

Comment faire le jaquard si j’ai seulement 47 mailles et il y a 12 mailles ?

country flag Frankie 09.07.2021 - 21:10:

J’ai 47 mailles pour le dos ( xs) le jacquard est de 12 mailles . Je fais quoi avec le jacquard pour commencer

user icon DROPS Design 12.07.2021 kl. 07:11:

Bonjour Frankie, continuez le jacquard comme avant au-dessus de ces 47 m, autrement dit, vous commencez ces 47 m par la 2ème maille du 2ème motif (les mailles du premier motif sont en attente) et terminez le rang comme avant, sur l'envers, lisez le diagramme de gauche à droite, le dernier motif se terminera par les 11 m du diagramme (lues de gauche à droite). Bon tricot!

country flag Kristin 08.11.2020 - 22:44:

Hei! Skal det være 11 masker på magestykket i både størrelse ekstra small og small?

user icon DROPS Design 09.11.2020 kl. 09:51:

Hei Kristin, Ja, det skal være 11 masker i begge størrelser. God fornøyelse!

country flag Kristin 08.11.2020 - 22:17:

Er det riktig at det skal være 11 masker på magestykket på både på ekstra small og small?

country flag Caroline Larose 17.10.2020 - 05:42:

J’aimerais savoir comment faire le Jacquard en taille S pour le dos si j’ai 71 mailles au lieu de 72 car le motif A1 a 12 mailles donc 6x le motif

user icon DROPS Design 19.10.2020 kl. 10:31:

Bonjour Mme Larose, vous tricotez désormais A.2 comme avant en commençant le 1er A.2 du rang par la 2ème maille du diagramme, et répétez les autres motifs comme avant. Sur l'envers, lisez bien les rangs de gauche à droite et terminez les rangs envers par l'avant-dernière maille de A.2. Bon tricot!

country flag Miele 08.09.2020 - 11:22:

Bonjour, Merci pour votre réponse. Mais pour que je sois sûre, la taille XS et S sont identiques;5cms et la taille M; 10 cms? Merci encore et votre site est génial!!

user icon DROPS Design 08.09.2020 kl. 12:46:

Bonjour Miele et merci :) Dans les 2 tailles vous avez 11 mailles pour le devant = le dessous, côté ventre, vous aurez donc bien 5 cm pour les 2 tailles (sur la base des 22 m = 10 cm de la tension) - en revanche, vous avez plus de mailles pour le dos: 47 en XS et 71 en M. Bon tricot!

country flag Miele 08.09.2020 - 09:23:

Bonjour, Est ce normal que pour la taille xs et s , il y a le même nombre de mailles? L'écartement entre les 2 pattes avant, mesure combien? Merci pour votre réponse Cordialement,

user icon DROPS Design 08.09.2020 kl. 10:38:

cf réponse ci-dessous :)

country flag Miele 08.09.2020 - 09:22:

Bonjour, Est ce normal que pour la taille xs et s , il y a le même nombre de mailles? L'écartement entre les 2 pattes avant, mesure combien? Merci pour votre réponse Cordialement, "former l’ouverture pour les pattes avant ainsi: Tricoter 2 mailles ensemble à l'endroit, tricoter 9-9-21 mailles endroit, tricoter 2 mailles ensemble à l'endroit, placer ces 11-11-23 mailles sur un fil (= devant, sous le ventre) et tricoter jusqu'à la fin du tour (= dos). "

user icon DROPS Design 08.09.2020 kl. 10:38:

Bonjour Miele, tout est bien exact ainsi, comme la partie du devant (sous le ventre) comporte 11 mailles, cette partie va mesurer 5 cm (si votre tension de 22 m = 10 cm est juste). Bon tricot!

country flag Susan 05.09.2020 - 15:35:

Hi, I have a French Bulldog and her chest is 59cm, do you have one size up from M for this pattern? If not is there a way that I can convert the M pattern properly? Thank you!

user icon DROPS Design 07.09.2020 kl. 08:19:

Dear Susan, we are unfortunately not able to adjust every pattern to every single request, but maybe you could get helped or been interrested by this pattern: Let's Go which is available in size L (= to a Chest width of 60/66 cm). Happy knitting!

country flag Katarina 25.07.2020 - 20:11:

Hei, jeg har kommet halvveis ned på diagrammet, men nå ser jeg at genseren på bildene øverst viser at diagrammet er strikket nedenfra, ikke ovenfra sånn jeg har gjort. Er det feil å begynne på et diagram fra toppen?

user icon DROPS Design 27.07.2020 kl. 07:22:

Hei Katarina, Ja diagrammene er strikket fra bunnen opp og fra høyre til venstre. Dette gjelder om man strikke plagget fra bunnen opp eller fra toppen ned. God fornøyelse!

Kommentere opskrift DROPS 185-34

Vi vil gerne høre din mening om denne model!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål, så husk at vælge rigtig kategori i menuen under - det vil give dig hurtigere svar. Obligatoriske felter er markeret med *.